2001.07.12 12:58
Szerző: Anonymous
Sziasztok, Lanyok!
Velem is megtortent a dolog, a terhessegem 8 hetes volt, amikor jott a barnas szinu pecsetelgetes, elmentem a keruleti nogyogyaszhoz, meg sem akart vizsgalni, azt mondta, elofordul neha, pihengessek.. En kikenyszeritettem, adjon beutalot UH-ra, mert tudom, hogy valami baj van, megmondta, semmi ertelme, de nesze, itt van! Masnap elmentem, a ferjem is jott velem, szerencsere, bementem egyedul, a doki vaginalis UH-al nezte, mert erosen hatrahajlo a meh, es kicsi a terhesseg, ezert jobban lathato. En nagyon feltem, a doki keze az UH nyulvanyaval bennem, en figyelem a szemet, monoton hangon diktalja a novernek, nincs szivmukodes, elhalt magzat. Haaat, patagzott a szemembol a konny, a doki, a diktalast es a vizsgalatot befejezve ramnez, nem erti, elhalt a terhessege - mondja, en meg a nover segitsegevel tudtam csak felallni, annyira remegtem, komolyan, ha a ferjem nincs ott a varoban, leszedulok a 8.emeletrol, olyan iszonyu volt nemcsak maga a teny, hanem az ugyeletes orvos erzeketlen bunkosaga. Tudjatok, 6 eve tortent, es most is erovel kell visszafogni a konnyeimet, ha ra gondolok. Es a kalvarianak nincs vege! Masnap vissza a keruleti nogyogyaszhoz, mert a bunko azt mondta, beutalo nelkul nem vesznek fel, nem tudom, valoban igy van-e, hazakuldik az embert egy elhalt magzattal a hasaban? Szoval, masnap a keruleti doki adott egy beutalot, a sors fintora volt, hogy ez egy penteki nap volt, es a rakovetkezo hetfon unnepnap, ami harom tovabbi nap varakozast jelentett az akkori lakasunkban a 8-on, telefon nelkul, messze a csaladtol, a ferjem hajnaltol keso estig dolgozott, en meg vartam, mikor fog elonteni a ver, mert ebben az esetben vagy elverzek egyedul, vagy ha leerek az utcara, esetleg egy mento vagy taxi idoben bevisz a korhazba, eros verzes eseten hetvegen is ellatnak, ha meg nem varjam ki a sorom - az elhalt picikemmel 7 napot vartunk, amikor bementem a korhazba, este feltettek a tagitot, azt mondtak, mint a mehcsipes, hat, amikor feltettek, az is volt, de ami utana kovetkezett. Szedules, hanyinger, fajdalom...
Mindegy tultettem magam azota rajta, szuletett egy gyonyoru kislanyom is, jo-jo problemas terhesseg utan, akinek nagyon orulok.
Nektek is kivanom, hogy sikeruljon a kovetkezo terhessegetek, Pucur, tudom, hogy szornyu, de sikerulnie kell a kovetkezonek!!!
Sziasztok, Lella