Új privát üzeneted érkezett!

poci: szupeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr :lol: :lol: :lol: :lol: örülök a jó hírnek!!!!!!!!!

csajok: én ma jutottam oda, h nem érdekelne kicsoda és hogyan, de kitakaríthatna helyettem valaki!!!!!!!!! borzalom: előveszem a seprűt-elfáradok, kiseprek-elfáradok, felmosok-elfáradok, wc-t takarítok-elfáradok.... és sorolhatnám! közben főzök, du vendégek is jönnek. jaa és előbb hívtak munka ügyben, még oda is el kell szaladnom. nem úgy bírom már :cry:

Kép
zsani78

Zsani
én is igy vagyok vele,szalad a lakás,én meg hulla vagyok állandóan:(((
az udvart is rendbe kellene szedni lassan,de.... :oops: :oops:

Poci
hurrááá,nagyon örülök :lol: :lol:

Zsófi
szép nevet választottatok :wink: :wink: :wink: én sem szeretem ha nincs itt az uram,mondtam is olyan jó lenne ha nem dolgozna :wink: :wink: majd ha milliomos leszek kiveszem a melóból :lol: :lol: :lol:

bibar

Sziasztok :)

Itt kicsit borult az idő, de egészen meleg van... A kedvem nyomott, nem értem miért, az a tipikus semmihez semmilyen kedvem nincsen.

Zsofka
Szép név a Máté... :)

Zsani
szépen alakul a házikó :D

Pocakok szépen nőnek, nem hiába, most már kifelé megyünk belőle, lassan tolatni fogunk :P

Dodó
köszi, Neked is tegnapra :P

Kocsit akartam takarítani ma, de még ahhoz sincs kedvem, réééémes, utálom ilyenkor magam. De az az igazság, hogy szimplán türelmetlen vagyok, szeretnék már babázni, meg jönnek a félelmek elő, meg a jajj mi van ha...
Gondolom ez is a hormonok miatt van, majd elmúlik... :)

Szép Szombatot lányok :D
Vendég

Sziasztok!
Hát nem írtatok sokat! De hát hétvége van!
Mi megebédeltük, már kel a kakaóscsiga tésztám, mindjárt sütjük. Délután megyünk vendégségbe.

Megvan a végleges név a babának....
A vonalzómon alul láthatjátok....a fiu név maradt.

Meme!
Majd a lánynevet átírnád majd a táblázatban??

d.dodó

dodó, zsofka: szép nevet választottatok!!!

mi most ebédeltünk :shock: a fiúk nem akartak lemászni a falról, én meg kitakarítottam a fürit, félig a nappalit és elintéztem a munkámat is! lehet kicsit ledőlök, feszül a poci, elfáradtam. és fent még nem is jártam a seprűvel, pakolással.... de sztem ma már nem is fogok. legfeljebb a vendégeket nem eresztem a lépcső aljánál tovább :lol:

edi: remélem hamar elmúlik nálad ez a hangulat! vidámsághoz vagyok szokva :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

Pocak ez nagyon jó hír, gratulálok a jó eredményhez!

Zsani teljesen ismerős a helyzet :( Nekünk kb. 1m2 a wc, de múltkor meg akartam halni, mire kipucoltam :(

Edwig nekem is ilyen semmihez sincs kedvem napom van ma! Hiszti és nyűg :S Én is mostanában kezdek el gondolkozni, hogy mi lesz ha, meg milyen lesz a baba... Tegnap azon agyaltam, hogy hogy fog kinézni, vajon szép baba lesz? Tudom, persze "hivatalból" minden gyerek szép, de azért tudjuk, hogy vannak a simán szép, és a gyönyörű kisbabák.... :D De persze itt is az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, mindenből annyi legyen, amennyi kell, és ott legyen, ahol a helye van :D
A többi nem számít, csak már olyan kíváncsi vagyok! :oops:

Meme esetleg be lehet kerülni a táblázatba? :roll:

Én uram most indult el itthonról :( De úgy tűnik legalább nem lesz olyan hosszú rendezvény, és talán nem hajnalban kerül elő. Utálom, nem tudok egyedül aludni! Parás vagyok na, hiába vigyáz itt rám a kutya! :D

zsofka83

Sziasztok!
Én sem nagyon voltam még. Délelőtt odavoltunk kicsit nézelődni. Jajj olyan édes kis pizsit tudtam volna venni Larának, de oda az ehavi lovetta, várom megint a fizut. :oops: Meg Riki is kiválasztott Larának egy bodyt.Az is tök cukor volt. Na majd esetleg áprilisban, ha lesz rá keret. :D Igyekszem úgy csinálni majd, hogy legyen.
Voltam bent a turiban is.Ott most 50%-os leértékelés volt. Találtam 3 aranyos dolgot, alig valamennyiért. :oops:
Most meg takarítgatok.Annyi mindent szeretnék csinálni!!!!!! Megyek is vissza. És most a sétát is egész jól bírtam.Csak egy picit fájdult meg a hasam. :D
Na megyek is, ébred a szerelmem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

sziasztok!
végeztek mára a fiúk! nagyon-nagyon ügyesek!

Kép

Kép

Kép
zsani78

Zsani tök jól haladtok! Szép szoba fogja várni a babót!
Bárcsak már mi is itt tartanánk......

zsofka83

Zsani
ügyik nagyon :wink: :wink: ez egy ilyen hosszú ház??elől ki lakik??
és az ablakok onnan el lesznek tüntetve??bocsi hogy ilyen kiváncsi vagyok :wink: :wink: :wink:

bibar

Niki
jaj de jó,miket vettél?? :wink: :wink:

nekem is olyan semmilyen kedvem volt ma,ugy látszik front van :x :x megvettük a mosogatógépet,most megy az első mosás :wink: :wink: kivi vagyok milyen szépek lesznek:))

bibar

Bibar, semmi különöset. Találtam egy Next pólót nagyobb korára, meg végre egy ujjatlan, rózsaszín rugit. Ennyi. És fizettem 600 Ft-ot összesen.
Sikerült megcsinálnom mindent, amit ma szerettem volna. Hurrá!!!Egész jól halad a nagytakarítás.
Zsani, nagyon jól haladtok!!!!!
Na megyek, elég volt a mai napból.
Jó éjt mindenkinek!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

bibar: "ez egy ilyen hosszú ház??elől ki lakik?? "- na ezt nem egészen értettem :shock: a ház maga nem hosszú, jelenleg 7,5m(*5,5m), ehhez jön hozzá most előre 3m. a két ablak kikerül, helyére beltéri ajtókat rakunk. az új részre bal oldalt átkerül az előszoba és mellé jobbra egy szoba - ez lesz ideiglenesen a hálónk, h ne kelljen felmásznom az emeletre. (később fent az új rész lesz az igazi háló.) és a mostani előszobánk -ez a ház hátsó, jelenlegi részében van- lesz egyenlőre a gyermekszoba, ami egyébként később szintén felkerül az emeletre :lol: hűűűűű, ez így lehet kicsit bonyolult :lol:

Kép
zsani78

Niki: jó éjt nektek!!!!!

Kép
zsani78

bibar: és mosogatógép miatt irigykedem :oops: egyenlőre hely miatt és anyagiak is (van fontosabb kiadásunk) így el van vetve... pedig én naggyon naggyon szeretnék, mert utálok mosogatni (is :oops: )

Kép
zsani78

sziasztok,
megjöttünk, nagy szerencsénk volt, kifogtuk a szép időt..
rendesen elfáradtam, de anniyra jó volt csavarogni 3-asban..vagyis négyesben ;) ;)

Niki: ZAGYVA?? A kedvenc cukiiiim!!! ott csinálják a legeslegjobb krémest!! isteni főzött krémből..nyammmii!! ha megyünk Martfűre, mindig viszünk a Papának, mert ímádja, és mi is..nem beszélve arról, h sztem nagyon jók az áraik..múlthéten akartunk vinni sütit egy barátunkhoz..hát 370Ft alatt nem volt itt süti..nem beszélve arról, h cukros, gejl, száraz xar..irigyellek..nem csoda, h állandóan sütizel.. Martin első szülinapi tortáját is ott csináltattuk :)

Hőhullám: hát nekem van..egyre sűrűbben..borzasztó..

Zsani..bocs a Zsófiért..tudod..terhes agy :wink: :lol: :lol:

na lépek, fürdetés aztán ájulás..
Jó éjt!
M.
Vendég

mia: sb, nekem is az van :wink:

lányok én is elköszönök, elfáradtam ma! jó éjt mindenkinek!

Kép
zsani78

Bibar: De szupi! Kaptatok ajándékba mosogatógépet? :) Rendesek nagyon az anyósék. :)

Zsofka: A Máté szép név. Szerintem nem is kell becézni... :wink:
Mi is szoktunk azon agyalni, hogy vajon szép lesz-e a kislányunk, kire fog hasonlítani, stb.
Persze, hogy az egészség a legfontosabb...na de ez egy másik kérdés! :)
Erre anyukám mindig azt mondja, hogy tuti gyönyörű lesz, mert hát mi sem vagyunk csúnyák, és a családunkban is mindenki szép!
:lol:
Ezen mindig jókat mosolygok...fő az önbizalom címszó! :D

Poci: Szupi, hogy nincs baci!!! :D Látod...minden jól alakul. Hatásosak a drukkok! :lol: :lol: :lol:
Hőhullám engem elkerül.

Edi: Szerintem az aggodalommal, "jaj, mi van ha..." nem vagy egyedül...illetve én tuti csatlakozom hozzád! :)
Néha-néha előjön...aztán elmúlik...majd megint felszínre tör...és elmúlik...

:lol: :lol: :lol:

Dodó: Az Alexandra is szép név! :)

Ma zsúfolt napunk volt...
Reggel a férjem ismét megtalálta azt a beagle kislány kutyát, amelyiket múltkor a réten. :shock:
Már megint elszökött otthonról, s a "gazdik" már le is szedték a telefonszámukat a kutyáról...így elvittük az állatorvoshoz, hogy van-e benne chip. Nem volt...irány a menhely, akiket út közben felhívtunk szerencsére, mert nem volt hely.
Így irány haza...elengedtük a réten. :(
Ha hétköznap lett volna, akkor kijöttek volna és elvitték volna a "kutyabegyűjtők" (nem jut eszembe, hogy mi a nevük...kismami-agy).
Aztán átmentünk anyósékhoz...majd a bátyámékhoz kertet ásni.
Mármint a férjemék ástak, én néztem. :)
És anyósék, sógorék kérdezték tőlünk, hogy mit vegyenek a picinek ajándékba.
Hááááát hirtelen nem tudtuk, de találtunk jó ötleteket...ismeritek ezeket?
- Kéz- és lábszobor készítő készlet otthonra
(http://www.kezeslabas.hu/termekeink/20/)
- Közös ajándékként: Tummy Sleep Plus "szundimaci"
(http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails)/15713?storetype=store&store=68

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi ez szörnyű!!Szegény kutyu!!!!!!! Micsoda xar gazdik vannak a földön!!!!!
A Zagyva, hát igen!!!Best of!!!!!!
Na most nagyon kiakadtam a férjemre.Elegem van belőle.És még ő vág a fejemhez dolgokat. Fúúúú!!!!! 2 dologra kértem meg nagytakarítás ügyileg. Egész délután dolgoztam.Persze meg sem kérdezte, hogy segíthet-e. Inkább meccset nézett. Na azért párszor rámszólt, hogy pihenjek is közben. Aztán mikor este le szerettem volna ülni a géphez 5 percre, eszében sem volt felállni. Én a szemére hánytam, hogy még mindig nincs meg,amit megkértem tőle.Erre kiakadt, hogy majd megcsinálja. Lényegtelen, nem részletezem.A lényeg, hogy utána még ő vágta a fejemhez, hogy bezzeg én dolgozok, pedig ő megcsinálná, és hülye vagyok, és örüljek, hogy kézilabdázik és nem jár el kocsmázni.Mert neki mindig csak tolerálni kell mindent.Erre én megkérdeztem miiiiit?????Én mit csinálok???barátnőzök, sprotolok, eljárok....??????Nem . Mi a ..art kell neki tolerálni? Annyit, hogy a házasságunk érdekében megkértem 9 után már ne csináljon mást foglalkozzunk egymással, erre ő olyankor kezd el felmosni(az egyetlen házimunka, ami nem megy) meg fürödni, és 11 után keveredik ágyba? Én meg olyankor alszok.Lassan már nem is beszélgetünk. Ezt olyan rohadt nehéz tolerálni.Bocsánat, hogy érdekel a házasságunk. Úgy fest őt nem. Hűűű, bocs lányok, de nagyon ideges vagyok. Akkora tar paraszt volt most, hogy hihetetlen. :evil: :evil: :evil:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Nyugiiiii!! Néha nehezebben toleráljuk az ilyeneket! 9 után?? Én már annak is örülnék néha ha 11 után foglalkozna velem, és nem a gép előtt ülne.
De amugy igaz ami igaz, tényleg jobb mintha eljárna kocsmázni meg haverozni...azt tuti nem bírnám ki. Sőt, egész nap is a gép előtt ül sajna, és nem csak hétvégén, hisz nem dolgozik még, itthon van..... néha, mikor betelik a pohár, én is szólok neki....de olyankor is csak "ideiglenesen" változik sajna....

d.dodó

Niki nyugi :shock: :roll: Dodo ismerős... :(
nálunk 2 gép van épp amiatt, mert amugy én sose tudnék ideülni...
Ma reggel is felkelt, én kimentem kv-t főzni mire visszajöttem már ment a gépen a játéka és játszott. ki is akadtam... :oops: :roll:
már néha ott tartok h kikötettem a netet :D és akkor lesz rám is ideje... :(

szóval Niki megértünk asszem. Ne bosszantsd magad!
itt egy kép a jobb kedv érdekében :D

Kép

Kép
freyja

Helló lányok :D

Találkoztam ma a Szülésznővel:) Annyira nagyon szimpiiiiiii, már most kedvelem. Nagyon kedves, figyelmes, éééés azt mondta így másodikra nem muszáj vágni :roll: figyelni fogja, vennem kell olajat és kenegetni, de szerinte menni fog. Csak akkor vágnak, ha nagyon muszáj... A szülőszobák nagyon klasszak, ki sem viszik a babákat, ott fürdetik le melletted, minden ott van egy szobában. éééés szülés után Boti 2órát velem lehet, utána elviszik kicsit, de kapom is vissza. Az első éjszakát kell benn tölteni a csecsemősöknél Botinak, utána végig velem lesz. Annyira örülök. Még azt is megbeszéltük, hogy mikor megszületik, csak akkor vágják el a köldökzsínórt, ha már nem pulzál.... Virul a fejem, annyira szuper :D

35.héttől Ő akarja csinálni a ctg-t is. Alapos, és kedves. Örülök, hogy ajánlották... Jó választás :D

Holnap visszaolvasok, most csak gyorsan bekukk...

Puszi, jó éjt
Vendég

Freyja!
Nekünk is két gép van. Tavalyelőtt kaptam tőle egy laptopot szülinapra.

edi!
Örülök a jó élménynek!!!
Nekünk pl egyszer sem szabad leadni a gyereket.....nincs is megőrző....viszont sok helyen van nővér hívó bármikor "zargathatjuk" őket.

d.dodó

sziasztok, jó reggelt!

már megint felkeltünk fél 6-kor, egy órát matattunk, eljöttünk dolgozni és kiderült, h késtünk egy órát :shock: :oops: a kollega már toporzékolt az ajtóban, h hol voltunk. azt hittük ma éjszaka kell majd órát állítani!

edi: örülök, h tegnap sikeresen felvidítottak!!!!! nagyon jól hangzik, amiket írtál főleg, h TE így szeretnéd!

Niki: háááát, így biztos én is ki lennék akadva! de biztos, h türelmetlenebbek is vagyunk (legalábbis én abszolut érzem magamon), ezért oda kell figyelni, h higgadtabban próbáljunk viszonyulni másikhoz-másokhoz. remélem este kibékülve tértetek nyugovóra!!!!!!!!!!!!!!

Kép
zsani78

babanet sem állított órát :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

jó reggelt!

eszméletlenül unatkozom :(

Kép
freyja

Sziasztok!

Köszönöm a nyugtatást!!!És Freyja külön a képet is!Jót mosolyogtam rajta. :lol:
Este nem békültünk ki, mert mindkettőnk fújta a maga igazát. Aztán éjjel rosszat álmodtunk(én azt hogy meghalt ő is és az apósom is), ő meg, hogy valakik meg akartak ölni és menekültünk. Reggel arra ébredtem, hogy átölelt és hozzám bújt. :) Aranyos volt. Azt mondta ő is azt akarja, hogy együtt maradjunk, és tudja, hogy ahhoz törődnünk kell egymással.Csak félek, hogy duma. :roll:
Persze, tudom, hogy rosszabb lenne, ha kocsmázna, de azt hiszem,akkor már nem lennék a felesége, szóval ilyen gond nem lenne.Ez a 9 meg azért lenne jó, mert én általában 10-kor kidőlök, és utána esélyünk sincs még beszélni se. Mindegy, hátha odafigyel kicsit.
Na délelőtt babauszizunk, és megint én megyek be manófalvival!De jó!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

freyja: akkor tegyél fel nekünk fotókat :lol: :lol: :lol: van új a házikóról????

Kép
zsani78

nincs új fotóm Zsani :(
apa reggl hazajött melóbol,de olyan zajjal h felkeltem.
most itt ülök k b vigyáz állásban,h tudjon aludni én meg halálra unom magam :evil:

Niki, azért az a lényeg h kibékültetek.és h tudatja h szeret.
én asszem nem fogom ezt megélni hacsak nem lesz sos monitor fejem és vinchester agyam. bár akkor talán hiányoznék mert nem lenne aki mos rá :evil:

Kép
freyja

freyja: mivel tudnánk kicsit felvidítani így vasárnap reggel??????
Kép

mindegyik férj szeret minket, a maguk módján! néha kicsit az orrukra kell koppintani :lol: :cry:

Kép
zsani78

Jó reggelt!
Nálunk Lizy először uj idő szerint 7-kor kelt, kérte a kávéját, és vissza is aludt, majd uj szerint negyed 10-kor kelt. :) Szóval kialudtuk magunkat. De már nagyon éhesen keltem....most iszom a kis teácskám ízesítés nélkül, és kakaóscsigát eszem.

Ebéd husileves lesz vékony metélttel és brassói.

freyja!
Sajnálom, hogy a napokban ilyen rossz kedved van.

d.dodó

Helló lányok...

Niki
örülök, hogy minden ok már...

Zsani
nagyon szépen haladnak a fiúk :) Ügyesek :)

Ma süt a nap itt... remélem így is marad, és nem fog esni.

szép vasárnapot
Vendég

Ti ismeritek a Rugalmas Hordozókendőt???

Én még sosem hallottam róla, csak tegnap találkoztam egy ismerőssel, és nekik van ilyen. Eszméletlen pihe puha pamut, nem szövet mint a normál kendő. Azt mondja ezt jobban szeretik az újszülöttek... Valaki vélemény??? Fogásra nagyon fini, ahogy fogdostam:)

http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... s,s,m,l,xl
ilyen van nekik.

Nem tudom vegyek-e Botinak, de azt hiszem kipróbáljuk....
Vendég

edi!
Nekem ilyen van!! :) Nem szövet! Én szövettel (tesómét kipróbáltam) fel se tudtam Lizyt kötni! Majd keresek képet róla.... 6 m-es rugalmas, és imádom.

d.dodó

Dodó
Én Bálinttal csak a szövetet ismertem, mert akkor még nem volt ilyen. Szóval azt mondod jó??? :D és szerinted mekkorát érdemes belőle venni??? Nanduból LL-es kendőm van, mert azzal mindent klasszul lehet kötni.
Akkor ebből is a leghosszabb kellene??? vagy könnyebb kötni??? :)
Vendég

Kép

Tricot.Selen típusú. Egy netes "butikból" rendeltem itt svédben.

d.dodó

edi!
Itt ez az egy méret volt... 6m-es... és hiába ilyen hosszu, szerintem könnyű kötni. Én imádom! Most is fogjuk használni!

d.dodó

Dodó
de cuki aprónép volt Lizy is :D:D:D:D kis manóbuksi :P

Én szeretem a nagy kendőket, akkor azt hiszem ebből is a legnagyobbat veszem. Köszi a segítséget, meg is rendelem :P

Nagy cupp érte :P
Vendég

edi!
Nagyon szívesen!

d.dodó

Dóri, nagyon aranyosak vagytok együtt!!!! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok Lányok!

Jelentem Lellén tegnap is, ma is napsütés volt / van és jóóóóóóóóó meleg.

Sajna nem volt túl jó az éjszakám... Tegnap kerti parti jelleggel ünnepeltük az egyik szomszéd / barát 60. szülinapját. Volt nagy eszem-iszom. 5 óra után már csak pogácsát ettem, de lehet, hogy azt sem kellett volna, mert alig bírtam este lefeküdni, és végül így sem hagyott rókarudi békén. :(
Eddig nem volt gondom semmivel, de most úgy látom, kezdetét veszi a savas időszak. :(

Na megyek visszaolvasok rendesen!

Szép napot mindenkinek!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

holnap 13.00-kor 4d uh trallalallala :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

Dóri!
Sajnálom a savasodást, rókakomát....

Zsani!
Irígykedem a 4D miatt!!

d.dodó

Sziasztok Lanyok!

A ma reggeli bekukk elmaradt, de jonnem most.
Gratula a hetfordulosoknak (Zsani, Edi es Dodo..igaz picit megkestem)

Csajszik: reggel ota csopogok :roll: Most mar mind a ket oldalrol, valakinel van ilyen, vagy Meme utan en vagyok a masodik?

Tegnap este pizza party volt, persze sav es egyeb mas kisereteben, de azert jol sikerult az este.

Meg jo, hogy eszembe jutott az oraallitas, ma kulonben Luca elkesett volna a piacrol.
Reggel frissen keles volt, aztan meg ugy bepunnyadtam mar megint, most meg semmihez nincs kedvem, ja es a kepem ujra langol es csupa voros.

Gyonyoruen sut itt nalam is a nap, de en csak fekszem az agyban :?

Ahhhhhhhhh mar olyan elegem van.
pocaklako

Edi
én is ezt a rugalmasat akarom kipróbálni:))))

Zsani
jaj de jó :wink: :wink: én majd 2 hét múlva :wink: :wink: ahah értem a házikót:)))

Dóri
sajnálom a savasodást :cry: :cry:

Pocak
kitartás!!!!meglesz a gyümölcse :wink: :wink:

Niki
nyugiii:))
:wink: :wink: :wink:

jaj nem tudok tovább visszaolvasni mert megyünk a kerifiamhoz:))))

nagyobb lány rucikat raktam fel 2-7 évig,kukk meg aki szeretné,a felső album,az alsóban ujra kell cimkéznem még,azért nincs a kép alá irva semmi!
Manorka
nézd meg a manódnak :wink: :wink: és boldog hétfordulót nekünk :lol: :lol: :lol:

bibar

Huuu Bibar..Nektek is gratula a hetfordulohoz..es aki meg ma fordulozik annak is. :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Hétfordulosoknak gratula :)
elvileg nekem is ma van... legalábbis a régi vonalzóm vasárnapokra irta, ez nem irja a napot :shock: :oops:

itt is süt a napocska.
Köszi lányok, igérem jobb kedvem lesz csak hisztis vagyok a héten.
szeretet hiányos vagy nem tudom :(

néztem babaágyat... lassan vásálolgatnék :)
mit főztök?
én asszem rántott májat... csinálok krumlit hozzá meg kukorica salit.
jut eszembe nem tudjátok miért nem ehet kismami tartárt? és akkor kukorrica salit se???? :shock: :( vagy ehetek?
mosok főzök, megjártam a boltot. apa felkelt. játszik. :evil:
takaritani is kéne szalad a lakás... és csomagolni. 2hét és költözünk.

jah költözés: találtam 2 egész darab éhenhalt csótányt :shock:
nagyon remélem h nem csótányos a lakás...
bár a macsekom rövidúton lezárja a témát :D laktam csótányos házban, földszinten 5egész darab cickusszal :D egy fél csótányt találtam egyszer de amugy a lakásban nem láttam... :D:D:D
most csak 1 cicc van de talán madárilyesztőnek jó lesz...

Kép
freyja

freyja!
Hát azért nem ajánlott a tartár, mert nyers tojás van benne. De szerintem ha te magad frissen elkészíted, egy kicsit ehetsz belőle..vagy csináld bolti majonézzel a salit, az is ugyanolyan jó. És ugy eheted.
Nálunk husileves volt, és brassói!!

Lizy szólt, hogy bili kell....és rohant a fürdőszobához! Ráültettem, és 2 perc mulva kaki volt! Olyan ügyi. Egyre többször szól időben! :lol:

d.dodó

freya!
Ja, és neked is grat a hófordulóhoz!!

d.dodó

hűűű, a fordulókról most én is lemaradtam :oops: ahogy idősödünk, "kanászodunk"?! :lol: :lol: :lol: GRAT MINDENKINEK!!!

na, mára ismét végeztek a fiúk! kész az alsó szint falazata, jöhet a koszorú - feltehetően kedden kezdik majd

Kép

Kép
zsani78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?