Sziasztok!
Megőrülök ettől a szeles időtől, már megint sokat keményedek.....
Pihizni kellene, de annyi elintéznivalóm lenne....no, majd meglátjuk, hogy bírom....
Jaj....írtátok a fánkot...nem kellett volna....megkívántam.....tegnap este megmétem magam....
+13kg-nál járok
....bakker....mondjuk este mértem....remélem ha reggel, akkor azért -1kg még lejön ebből....de akkor is....juj!
Egyre reménytelenebbnek tűnik, hogy 60kg alatt maradjak a végére.....
És akkora a hasam! Már megint nőtt egy méretet. Na, mind1....ez van....majd nyomom a napi 300 felülést, ha megszültem...
Ja, és bejelentkeztem védőnőhöz márc. közepére. Mondta, hogy nov. 01-től új rendelet értelmében nem küldik ki a hepatitis eredményét hozzájuk, hanem oda kell visszamenni az eredményért, ahol levették. Fasza....na, +1 kör megint!
Gyöngyöm!
Üdv! De jó, hogy még mindig jönnek újak.
De ha kezdetektől olvasol, akkor teljesen képben vagy. 34 hétre szülted Kírát 2600g felett?! Az nagyon szép, nem is gondoltam volna, hogy már ilyen sózsákok 34 hetesen. Tegyél majd pociképet....
Panndi!
Nagyon brutkó....szemből nuku pocid! Gondolom egy darab terhescuccot sem kellett soha venned, simán jók a régi cuccaid.
Ancsi!
Már mindenki megnyugtatott...én is csak csatlakozni tudok, nálunk 26 hetesen babucim pockója volt kisebb az átlagnál...1,5 héttel! Alkati dolog és kész. Ha nem látnak szervi elváltozást akkor no para!
Anika!
Nagyon jó a 4D kép! Neked sokkal élesebb lett, mint amit u.ott csináltak, már nem emlékszem kinek.
A National Geographic-en vasárnap lesz egy dokufilm: Élet a méhben- az ikrek (vagy vm. hasonló a címe), a promója nagyon izgis volt, mindenképp nézd meg, ha tudod.
Kutyafüle!
Tényleg óvatosan az ablakpucolással!!!!!!!!!! Anyum egyik barátnőjének anno ablakpucolás közben vált le a lepénye....és koraszülés lett a vége! Főleg ne nyújtózkodj nagyon!