Halihó Lányok!
Jó sokat nem voltam, egész héten továbbképzésen voltam egy hotelben, szerencsére nem én fizettem az ellátásért...
Jó tömény volt az anyag, meg ugye jogos lehet a kérdés, hogy most már minek, de erre még akkor jelentkeztem, amikor nem tudtam, hogy babát várok. És nem is bántam meg, rendkívül hasznos volt, fejlesztettem vezetői képességeimet, amit – mint kiderült, egyelőre - otthon fogok gyakorolni
Tegnap voltam dokibácsinál, minden rendben a babával, 510g körül van, 21w6-nak mérték, és még mindig kisfiú. A lepényre és a szívre is azt mondta ne aggódjak továbbra sem, nem valószínű, hogy gond lenne, de azért ránéznek 3 hét múlva újra. Van, akinek a fél méhlepénye ritkásabb állagú volt az UH szerint (nálunk csak egy vékony része), és a baba simán időre született, aztán a szülésnél is megnézték a lepényt, nem is látszódott rajta elváltozás. Még megejtem a védőnőt a jövő héten, aztán utána egy ideig nem kell rohangálnom. Bőven elég lesz melózni, most jön az utolsó, legnehezebb időszak, pénzügyi negyedév. Úgy, hogy mellette magyarázzak. A héten nagyon elfáradtam, minden nap a trénng után még melóztam otthonról este 10-ig. Most egész hétvégén pihenni fogunk, ez tuti.
Meme: nekem is tök hirtelen nő a pocak, aztán pár hétig semmi. Éppen a héten lett formásabb, 1 nap feszülés után. A kollégáim tuti meglepődnek majd, egy hete nem láttak az irodában.
Manorka: remélem Anyud jobban van!
Poci: kitartás!!! Riccardo tudja mi a dolga, ügyes lesz, hallgat Anyára! Jó súlyban van a kislegény, a mi kisfiunk fele ennyi, igaz van 4 hét lemaradása hozzátok képest!
Tirzát én is megnéztem, sokkoló volt, olyan jó, hogy hála égnek szépen fejlődik most már!
Zsani: sajnálom a cukros mizériát, agyonra tudják paráztatni az embert! A lényeg, hogy kiderült minden okés! Remélem a problémás anyajegyeken is hamar túlleszel! Olyan édesek vagytok a pároddal! Úgy látom jól haladtok a házikóval, hajrá, nagyon szép lesz!
Emi: aranyos ez a Dömb
én otthon Pocahontasz vagyok
Cukik a rucik és a pocak! Herpesz hess-hess! Nekem alapból elég sűrűn fordult elő, mert sokszor nyírtam magam, de amióta babás vagyok, semmi. Pedig a legelején szó szerint ledöntött a lábamról, és 2 hetet feküdtem a kimerültségtől.
Bibar, Zsofka: szupi, h jól vannak a babók!
Mercy: ez a beszéd! Nem is feltétlenül baj, ha otthon nincs kád, a vízsugár is nagyon tuti tud lenni, majd a kórházban ülhetsz kádban is! Légzés fontooos! Osztom ezt a fajta hangolódást! Ja, és ami szintén nagyon fontos: do not panic
bennem inkább kíváncsiság van, nem félelem, ha a szülésre gondolok.
Barbus: Emmának boldog szülinapot!! Nagyon jól sikeredett a torta! Biztosan hamar elfogy
Nagymamádnak megy a drukk!! ++++++++++++++++++++++++++ Emi, remélem papád javulgat!
Jó hétvégét mindenkinek!!