Móni, nagy-nagy gratula a cukoreredményhez!!! Jaj, úgy irigylem a kitartásod, én akkkkora mértéktelen csokizabáló vagyok, nem vagyok képes parancsolni magamnak...
illetve de: "most állj fel emellől az idióta szöveg mellől és menj ki a szekrényhez csokit keresni"
A héten három idióta angol cikk kergetett az őrületbe, már teljesen tropa az agyam tőlük, de sajnos nem vagyok képes jobban megérteni őket...
na de nem panaszkodom
Még vár rám délután egy fordítás, de az gyerekjáték lesz ehhez képest.
Legszívesebben persze valami ponyvát olvasnék...
Elmondanád, nagyjából mire figyelsz oda? A narancsbőr eltűnése plusz motivációt jelent
Zsuzsi, nagyon ügyes Zsófi az alvással
Jól alkalmazkodik ő is, állítólag ez az előnye, ha ilyen kis korban kezdik az ilyesmit. Akkor most már hivatalosan visszaálltál dolgozni?
Kata, igen, az ilyen pillanatok nem mindig hozzák a várt hatást, de ez nem jelent semmit
Csak próbálják szerintem ilyenkor értelmezni, mi is történik, a másnapi jókedv viszont tuti nektek volt köszönhető
Migrént sajnálom, borzasztó lehetett
Mensi görcsök, jaj, ne is mondd, nekem is sokkal rosszabb a szülés óta. Olyan, mintha le akarna szakadni a méhem...
Munka-intézés: hű, nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindennek utána jártál. Remélem találnak neked valami jó kis helyet, illetve hogy Márknak is szuper lesz a bölcsi!
Védőnő: tipikus. De hát vessen magára
Basszus, én megértem, ha sok a dolga és ritkán jut el valahova, de könyörgöm, ha már egyszer úgy dönt, hogy benézne, telefonáljon előtte...
Bene hétfőn kétszer hányt, láza is lett, tegnap viszont már semmi baja nem volt, biztos valami gyors, undok vírus. Szegénykém, olyan rossz volt látni, az én gyerekem, aki egy percre nem ül le, három órán át csak feküdt a kanapén
Szurkoljatok, hétvégén kettecskén vonatozunk, Gábornak van itt Pesten dolga, én meg nem szeretem a hétvégéket nélküle itt tölteni, így hazautazunk a szüleimhez. 2:15 perc a menetidő, érzem, hogy én ennél sokkal többnek fogom érezni
Friday, de jó, hogy jöttök haza!!! A sűrű program biztos szuper lesz, majd később fogod fáradtnak érezni tőle, akkor a sok izgalmas dolog miatt nem lesz időd rá
Gréta drága, remélem már kutya baja. Hát igen, azért van, amikor igenis indokolt az antibiotikum...
Jó szülinapozást és keresztelőt Nektek!!!
Biztos sok mindenre nem reagáltam, bocsánat
Pusssz,
Ági