Sziasztok Lanyok!
Itten vagyunk mi is. Megjottunk szurirol, kellett egy kicsit varni, de a lenyeg, hogy mar bent van az anyag es dolgozik, erleli a pici Riccardo tudejet.
Meme: koszi a drukkokat. Ha igy konkretan nem csak ezert kell visszamennem, hanem a rendszeres havi ellenorzeskor nezik, hogy valtozott-e a mehszaj. Most amikor a korhazban neztek, amikor 2,7 volt 3 hete azota nem valtozott, kedden ugyanennyi volt az ertek. Remelem ezzel mar elvegetalok es kihuzzuk, csak rosszabb ne legyen, mert ha tovabb rovidul a vegen kinyilik. D nem fog en tudom
Niki: nalam is beszoltak a multkor amikor kenetre mentem, tele volt a rendelo (ez a haziorvosi volt) reeros nyugdijasokkal es meg nekik allt fejjebb amikor megkertem oket, hogy engedjenek elore. Az volt a valaszuk hogy ok sem ernek ra, mert egy fontos telefont kell elintezie, ezt egy 80 ev koruli oreg pacak mondta..grrrr soha nem akarok ennyi idos lenni
Ja es meg helyet sem kaptam..mindenki ult en meg pocakosan alltam
Edi: koszi
mindjart irok pu-t
Huu Edi, kurald magad. Kulonben a levegoben van. Nalunk is most ilyen hanyas-hasmenes jarvany van, szerencsere eddig meg elkerult minket.
Nalam mindig nezik a mehszajat, akkor is enztek amikor meg nem derult ki a rovidules, vagy kezzel, vagy huvelyi uh-gal.
Bibar: koszi, hogy elfaradtal a rucikkal, mar igy megnyugodtam, hogy nalad a penz. Szolj ha van uj rucika, nem szeretnek lemaradni. Pl. harisnyank meg egy darab sincs. Ja a kisfiuk hordanak amugy olyat??
Zsani: nagyon szep a pocakod, nagyon kis csinos. Az enyem a tetejel ellapult es most mar a koldokom is kifele furdult.
Cukiiiiiiiiii a kutyid.
Hogy allsz a savakkal??? Hanyinger nalam most nincs de sav annal inkabb, annak ellenere, hogy most gyogyszert valtottam. De a dokino mondta, hogy a szuritol most tobb lesz. Igy remenykedem. Az elobb egy pohar gyumilet ittam..hat ennyi kellett, a torkom mar langol.
Hat ez szerelem Apaval a javabol.....
Barbuss: nyami ez a csokitorta.....ugy nezem fott keremes es nem vajas, majd ha lesz idod dobj mar recit. A vajasakat nem szeretem, de ez nagyon jol nez ki.
A kilokkal en is most lodultam meg, 6,5 kg-nal jarok, sot majdnem 7 kg, reggeli meressel.
Drukkok menek termeszetesen
Oh mar olvasom is, hogy a torta kremje fozott.