Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a drukkokat előre is :)

Dodó! Nem, nem :) Rendes főzött krém :wink: olvasztott csokival nyamm :) kinyaltam a tálat utána :oops: és a tésztát is én sütöttem, abban is csokidarabok vannak :D Jó kis kalória bomba, de hát Emma csokitortát akart, úgyhogy nincs mit tenni :D Holnap kora délután jön a család :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss! Receptet kérjük majd a receptesbe pls!!!!
(Nem vagyok egy édesszájú, de most csorog a nyálam! :oops: )

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

barbuss!
Most nézem, utólag is grat a 25. héthez!
Biztos nagyon fini a torta! Nekem jövő hét pénteken kell megsütnöm a torta rendelést! Szombat reggel jönnek érte.

d.dodó

Nyeff....
Annyira de annyira nincs kedvem dolgozni. Süt a nap, egyre jobb az idő, én meg itt szívok az irodában :roll:
Már csak egy hónap (meg egy hét), de olyan unalmas már bejárni.

Tényleg, Edi kérdezte a tavaszi talit!!!!!
Ötleteljünk már kicsit, hogy mikor, hova, hogyan, etc. kéne?!?!?!?!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Barbuss: nagyon-nagyon ügyes vagy!!!! úúúúúúúgy megenném :lol: na jó, csak egy szeletet.... :lol:

Poci: remélem már túlvagy a szurin és minden rendben!!!

Kép
zsani78

Edi: Én is havonta járok a nőgyógyászhoz, s minden alkalommal megnézi manuálisan a méhszáj állapotát.

Barbuss: Mennek a drukkok a nagyinak.
Az én 86 éves nagypapámat múlt héten szerdán műtötték a prosztatájával...komplikáció lépett fel, mert miután összevarrták a sebet, újra el kellett altatni, és felnyitni...stb.
Most már jól van...ma engedik haza a kórházból. :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Dóri!
Ötleteljünk.... mondjuk legyen Svédországban, igy én is ott lehetek! Lehet konkrétan nálunk is! :lol:

d.dodó

Dóri, itt most kezd beborulni :? Tegnap is ez volt :evil: Mire mentem Emmáért, már olyan szél volt, hogy alig lehetett megmaradni kint :evil:

Tavaszi tali: valami jó kis szabadtéri kéne :) Margitsziget? Sablon, de viszonylag jól megközelíthető gyalog is :wink: Azt még megvárhatnánk, hogy kicsit stabilizálódjon ez jó idő :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Emi! Jobbulást a nagypapádnak! Enyém Nagyi 76 éves, de nagyon rossz bőrben van :cry: Nagyon féltem... :cry:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Fú de elfáradtam :oops: Megyek, lefekszem kicsit :oops: Tegnap csináltam paradicsom levest - már benyomtam egy nagy adagot jó csípősen :oops: Brutál, hogy mindent milyen erősen eszem :shock:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

kis fáziskéséssel reagálok, közben igyexem kiszolgálni a munkásokat. megyek etetni :lol: hadd járjon utána a kezük :lol:

Kép
zsani78

Barbuss!!!! Nagyon ügyi vagy a sütivel!!!Én most nem vágnék bele. :oops: Már nem a pihenés miatt, mert ugye nagytakarítok, hanem ügyetlenségből. Megértelek.Én is úgy szeretném, ha együtt lehetne mindenki Riki szülinapján. Mondjuk anyuéknál egy kerti partin. De ahhoz rendbe kell tenni a kertet. :( Mert nálunk nem férünk el annyian. :oops:
Hú a zöld lámpát én sem bánnám már. :oops: De kibírom, ha szülésig nem lehet is. Csak tényleg ne legyen több gond. Én kedden délután megyek majd.
És mamádnak persze hogy mennek a drukkok!!!!Ezerrel!!!++++++++++
Én így is azt mondom, hogy Riki nálunk még pici.Ha most lenne velem valami, ő nem is emlékezne rám. Az apukája meg fiatal, és nagyon jóképű. Biztos találna magának párt még így a két kicsivel is. De én most azt mondom Larának meg kell adni minden esélyt, hiszen előtte még minden előtte áll. Én eg már túl vagyok életem 1/3-án, ha a statisztikai átlagéletkort vesszük. De valóban nem is szabad ilyenre gondolni, hogy ez megtörténhet. Minden baba és mama rendben lesz!!!!!
Na megyek dógozok tovább, mert nemsokára megyünk fodrászhoz. Szépül az én drágaságom. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

zsani!
Mi finomat főztél nekik??

Barbuss!
egészségedre a csípőd parilevest. Bár én azt csípősen el sem tudom képzelni. :roll:
Nálunk ma igaz konzervből (de hazai - magyar - itt ilyet nem is lehet kapni), csípős pacalpörkölt lesz kis főtt krumplival és tojásleves.

d.dodó

Dodó! Én azt sem bánnám, úgyis évek óta ígérgetem a családnak, hogy megyek látogatni (nagybátyám és unokatesóim vannak Stockholmban) :wink:

Nade viccet félretéve.... Én biztosan alkalmazkodom a többséghez, bárhova / bármikor elmegyek. Persze jó lenne minél több kölökkel....

Minden nagyszülőnek millió drukk!!!
Nekem már sok-sok éve nincs egy sem :(

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Sziasztok Lanyok!

Itten vagyunk mi is. Megjottunk szurirol, kellett egy kicsit varni, de a lenyeg, hogy mar bent van az anyag es dolgozik, erleli a pici Riccardo tudejet.

Meme: koszi a drukkokat. Ha igy konkretan nem csak ezert kell visszamennem, hanem a rendszeres havi ellenorzeskor nezik, hogy valtozott-e a mehszaj. Most amikor a korhazban neztek, amikor 2,7 volt 3 hete azota nem valtozott, kedden ugyanennyi volt az ertek. Remelem ezzel mar elvegetalok es kihuzzuk, csak rosszabb ne legyen, mert ha tovabb rovidul a vegen kinyilik. D nem fog en tudom :lol:

Niki: nalam is beszoltak a multkor amikor kenetre mentem, tele volt a rendelo (ez a haziorvosi volt) reeros nyugdijasokkal es meg nekik allt fejjebb amikor megkertem oket, hogy engedjenek elore. Az volt a valaszuk hogy ok sem ernek ra, mert egy fontos telefont kell elintezie, ezt egy 80 ev koruli oreg pacak mondta..grrrr soha nem akarok ennyi idos lenni :twisted: :twisted: Ja es meg helyet sem kaptam..mindenki ult en meg pocakosan alltam
:shock:

Edi: koszi :D mindjart irok pu-t :lol: Huu Edi, kurald magad. Kulonben a levegoben van. Nalunk is most ilyen hanyas-hasmenes jarvany van, szerencsere eddig meg elkerult minket.
Nalam mindig nezik a mehszajat, akkor is enztek amikor meg nem derult ki a rovidules, vagy kezzel, vagy huvelyi uh-gal.

Bibar: koszi, hogy elfaradtal a rucikkal, mar igy megnyugodtam, hogy nalad a penz. Szolj ha van uj rucika, nem szeretnek lemaradni. Pl. harisnyank meg egy darab sincs. Ja a kisfiuk hordanak amugy olyat?? :oops:

Zsani: nagyon szep a pocakod, nagyon kis csinos. Az enyem a tetejel ellapult es most mar a koldokom is kifele furdult.
Cukiiiiiiiiii a kutyid.
Hogy allsz a savakkal??? Hanyinger nalam most nincs de sav annal inkabb, annak ellenere, hogy most gyogyszert valtottam. De a dokino mondta, hogy a szuritol most tobb lesz. Igy remenykedem. Az elobb egy pohar gyumilet ittam..hat ennyi kellett, a torkom mar langol.
Hat ez szerelem Apaval a javabol.....

Barbuss: nyami ez a csokitorta.....ugy nezem fott keremes es nem vajas, majd ha lesz idod dobj mar recit. A vajasakat nem szeretem, de ez nagyon jol nez ki.
A kilokkal en is most lodultam meg, 6,5 kg-nal jarok, sot majdnem 7 kg, reggeli meressel.
Drukkok menek termeszetesen :wink:
Oh mar olvasom is, hogy a torta kremje fozott. :lol:
pocaklako

Poci! Én próbálom itt mindig figyelemmel kísérni az eseményeket, meg hogy ki hogy van.... de attól tartok most lemaradtam valamiről :(
Leírnád, hogy pontosan miért a szigorú fekvés és a szurikúra???
Bocsi és köszi előre is!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri!
Nem is tudtam, hogy él itt kint Svédben rokonságod! :P
Még egy indok hogy gyere! :lol: Bár mi messzebb lakunk stockholmtól.

d.dodó

:)
Dóri! Unokabátyám néha gondol egyet és autóval hazajön egyedül.... Úh. biztos hozzád is szívesen elvinne! :D:D:D

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Poci, örülök, hogy jobb a kedved :) H akkor nem jól mondtam, mert van benne vaj, úgy értettem a főzöttet, hogy gőz fölött kellett a tojásos izés habosra keverni, bele a csoki és a végén a vaj amikor már kihűlt. Na látszik, hogy nem vagyok egy nagy cukrász :oops: :lol: majd feldobom a receptet, de most nincs erőm :oops:

Niki, értem az érveidet, de Emmával azért kicsit más már a helyzet: fél évvel ezelőtti dolgokat is felemleget, már vannak emlékképei, baromira kötődik, stb. Bennem még ilyenek merültek fel, hogy nem kötné-e az én "eltűnésemet" a tesóhoz :? Nem hozná-e összefüggésbe vele és nyomna ez örökre béllyeget a kapcsolatukra. Na de nem is akarok ezeken gondolkozni, tényleg soha ne kerüljön sor ilyenre!!!

Dóri! Én is vinném Emmát, jó lenne vmi olyan helyet találni, ami jól megközelíthető mindenkinek és a gyerkőcök is ellennének :) Ti merre laktok?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Basszus.... az előbb, amikor Barbuss írta, hogy elborult, csak lestem, hogy hol + merre (mert elég messze ellátok innen), de mostanra tényleg itt is zárt a felhőzet.... :cry:

Nyilván... hisz jön a hétvége! :evil:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Barbuss! Kőbányán lakunk, de nekem tényleg hótmindegy, hogy hol lesz tali! Boti már nagy, autóm van, mondjuk a Margitszigetért nem különösebben rajongok, de nekem sincs jobb ötletem és persze fejet hajtok a többség akarata előtt is! :wink:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Barbuss, persze, hogy más nálatok a helyzet. Emma már nagylány. Ezért írtam, hogy nekünk "könnyebb",mert Riki nem emlékezne. De nem lesz ilyen.
Poci, persze, hogy hordanak harisnyát!!!!! :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Köszi a válaszokat... :oops: az oké h minket félt, de közben az igényt látom... pl a számitógépen :( és ez olyan rosszul esik... most is felkelt és leült a gép elé :( mintha itt se lennék... na mindegy. csak érzékenykedem :oops: :roll:

tavaszi tali: én is én is én is :D:D:D bárhol bármikor. na jó nem bármikor :D

NAGYINAK DRUKK!!! :D

Szééééép az a tortaaaaaaaaaa....nyammm :D ügyes és boldogat az ünnepelt kisasszonynak :) ma akkor gondolom csupa játék és móka kacagás :D

Kép
freyja

Halihó, sziasztok!

Én is vagyok megint, mert a szakvizsgám körül jól összekavarodtak a dolgok, kiderült, hogy csak április utolsó hetében lesz, így most gyorsan eldobtam a könyveket, legalább egy hétre :D Ma voltam cukorterhelésen és laboron, kíváncsi vagyok az eredményre. És megint előjött a vesekörnyéki fájdalom (ezt vesepangásnak hívják), most vizelet tenyésztést is csinálták, remélem nincs semmi gond :roll: Én is utálom, hogy mindig van valami! :roll: de most nem parázok rá előre, máskor is volt már ilyen vesepangás, és bacit szerencsére nem találtak.

Poci, Zsani, nem jött a fügetabi, szerintem most már nem talál el ide :cry: Mi történhetett vajon? :roll: sajnálom, de azért nagyon köszi a kedvességed, hogy feladtad! Poci, kitartást a fekvéshez, tudom, hogy nagyon rossz, nekem az elején volt hozzá szerencsém! Tényleg nagyon óvatos a dokid, a szigorú fekvéssel és az injekciókkal, de hát a lényeg, hogy minden rendben legyen!

Dóri, én is ilyen kúpot kaptam, hogy néha használjam megelőzésnek, neked néha nem csíp? :oops: Nálam is van méhszáj felpuhulás kicsit, de szerencsére rövidülés nincsen, neked mit tanácsolt a dokid, mivel kell vigyázni? vagy mindent csinálhatsz ugyanúgy?

Anyamaci, hétfőn megyünk Eszterhez ugye Te is? én három húszra megyek és Te?? :wink:

Emma, előre is nagyon boldog szülinapot Emmának :D Gyönyörű lett a torta, biztosan nagy sikere lesz!! Mi végülis megvettük a pedál nélküli bicajt, nagyon bejött Beninek! Triciklije neki is van már, de valahogy nehezen megy neki, és sajnos a miénkhez nincs tolókar, így elég derékszaggató dolog tanítgatni :roll: :lol:

Egyelőre itt tartok a visszaolvasásban, a topiktali engem is érdekelne :D

Kép

Kép
bébike4

Barbuss
szép a torta,nagyon megkivántam :lol: :lol:

Poci
persze hogy hordanak harisnyát :lol: :lol: :lol:

tavaszi tali,de jó lenne,esetleg a ligetben is lehet,bár olyan hely kéne ahova le is ülhetünk sokan,nem is tudom :oops: :oops:

lányok felrakok egy albumot,vegyesen fiú lány,picitől az óriás méretig!!
a barinőmé még nem készült el,az tuti fiús :lol: :lol: de azért kukk ezt is meg!!
Fóka,Niki fiatoknak nézzetek :wink: :wink:

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 5/UjKepek#

Zsófi,majd pár nap és jön még a fiú igérem :wink: :wink:

én most megyek majd anyuékhoz délután,este jövök :wink: :wink: :wink: pusz

bibar

Freyja! Abszolút megértelek, mert nálunk is ilyen a helyzet. Mondjuk én a gépes dolog miatt nem aggódnék... sztem ez minden egészséges pasinál megvan! :wink:
Meséld el neki, hogy nem vagy beteg, amíg a szakemberek nem tiltanak el, addig Ő se aggódjon! És ami neked jó, az a babának is jó.... Nameg simán dobd be magad és kezdeményezz! :wink:
Szerintem inkább nem akarnak minket "kellemetlen helyzetbe" hozni a nyomulással. Szóval ránk néznek és azt gondolják, hogy ebben az állapotban nekünk biztos nincs ilyesmihez kedvünk és nem "ott" jár az eszünk.... pedig nekem spec jobban mint valaha! :D:D:D

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

már megint: frissít az oldal és kidob grrrrr :twisted: :twisted:

Kép
zsani78

Bébike! Eddig 2 kúpos estén vagyok túl, de nem csípett egyáltalán.

2100: "2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt"

Hát ez volnék én, már több mint egy hónapja... A keményedésekre kell NAGYON odafigyelni, egyébként egyelőre semmitől sem vagyok eltiltva... élek, virulok, dolgozok. 8) [/quote]

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

b]dodó[/b]: nemrég kaptunk nagyikámtól házi pipikét, abból lett jó kis leves, másodiknak csirkepaprikás nokedlivel, uborkával! nekem külön a cicijéből gombás "pöri", párolt karfiollal. :lol:

Barbi: persze, h megy a drukk!!!!!!!! és a ++++++++++++++energy

emi: nagypapádnak is drukk és +++++++++++++++!!!!!!!

edi: én sem magánredelésre, hanem a kórházba járok a doki hivatalos rendelésére és havonta kell mennem hozzá. az első vizsgálat óta a legutóbbi találkán volt csak méhszájvizsgálat. kb 22hét volt akkor, jövő héten kell mennem, nem tudom akkor nézi-e...

én most ebéd után fél órát pihiztem kint a hintaágyban :lol: :lol:

poci: örülök, h rendben vagytok :lol: hűűűűűűűű, gyümilevet én nem merek inni már egy ideje, mindíg kicsinált :twisted: most kopp-kopp-kopp már kedd óta nem volt rókakoma, maradhatna már így!!!!!!!!!!!!! kerestem egy másik képet és ezt most találtam meg. nagy kedvencem volt, de úgy eldugtam..... tavaly augusztusban az esküvőnk előtti éjszakán kapott le minket vki :lol: holnap elveszlek ölelés volt, imádom!!!!!!!!

freyja: ha neked nem gond és kívánod, sztem simán kezdeményezz!!!!!! biztos csak félt, de ha látja és érzi, h valóban kívánod, akkor nem lesz gond :wink:

fóka: jól vagytok???

bébi: akkor kicsit pihizz, menjetek levegőzni :lol:

Kép
zsani78

Dóri, nekem 3000 a méhszáj, de felpuhult, emiatt intett óvatosságra, vagyis kíméletesebb életmódra. Feküdni nekem sem kell , csak zabálom a magnéziumot, hogy ne keményedjek. Én is a magnézium citritiit szedem. De második terhességnél ezek az értékek már nem vészesek állítólag.
Nekem felhelyezéskor nem csíp, hanem másnap :roll: de m iért vajon?

Freyja, én megértem, hogy zavar Téged ez a helyzet :roll: és nekem is fura, hogy számítógépezik, bár én elég régimódi vagyok ilyen téren :oops: Beszéltetek már arról, hogy Téged ez bánt?

Kép

Kép
bébike4

Köszönöm lányok a sok-sok drukkot és pozitívat a nagypapimnak! :)
Sajnos apum "potyára" ment be a kórházba...mégsem engedték haza a papám...azt mondják, hogy majd hétfőn, mert megfigyelik hétvégén.
Egyébként jól van. Muszáj neki jól lenni, mert hát a 4-dik dédunokáját a karjaiban kell még tartania!!!
:wink: :lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

Szerintem ahogy valaki már írta...minden egészséges férfi nézelődik itt-ott az interneten!
A férjem is, a bátyám is...após is, stb. :)
Apósról onnan tudunk, hogy hát a férjem és a bátyja szerelgetik, telepítgetik a gépét, ha elromlik...és láttak már ezt-azt! :)
Engem nem zavar...persze ha nem órákat ül előtte, és nem betegesen!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi, biztosan igazad van, bár én tényleg nem láttam még a férjemet így nézelődeni :D de azért annyira nem vagyok naiv :D Én arra írtam, hogy engem az zavarna, ha a jelenlétemben és ilyen szituban teszi ezt.
Én is jobbulást kívánok nagypapidnak, a hétvége már gyorsan elmegy!

Kép

Kép
bébike4

A párom apukája múltkor jött nagy morogva, mert megint összeolvasott minden hülyeséget a neten.... erre a párom csak ennyit mondott neki: "mit idegesíted magad ilyen marhaságokkal, használnád inkább arra a netet, amire való: nézzél poreszt!" :D:D:D

Bébike! Nem hagyott nyugodni ez a méhszáj dolog, úh. egyfolytában keresgélek és ezt találtam:

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/pro ... tt-mehszaj

Alul, a kérdéseknél vannak a "jó hírek", úgyhogy asszem én ezen sem parázom túl magam mostantól.... :D:D:D[/url]

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri, igen, ezt már én is láttam és megnyugtatott engem is :D

Kép

Kép
bébike4

Csajok! Jöttek új rucik! Igaz, sajna most csak nagyobbacskáknak! :( De hátha találtok kedvetekre valót! :)
Egyelőre a fiú felsőket tudtam csak feltenni, de igyekszem a csajoknak valókat is!!

www.memeturi.atw.hu

Szólok, ha csajosok is felkerültek!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dori: hat hasonlo a helyzetem, mint Neked. Meg van egy kicsit rovidulve a mehnyak, azert kell a szigoru fekves, meg ugy elegge verezgettem az elejen. Igy max.. kimelo uzemmodban vagyok.

Pasik: hat csajok, mit mondjak...az en uram nem nezelodik a neten, irantam sem nagyon erdeklodik..sot...es annyira hulye mar napok ota, hogy arra szo nincs...mar nem is huzom fel magam. Mindig keresi a vitat velem minden kis hulyesegen, es most ez neki nagyon rossz, hogy takaritani kell, mert en nem csinalom. Erre minden fel oraban azt kapom, hogy rendetlen vagyok. Az elobb mutatni akartam neki valamit a neten, hat nem volt ram 3 perce mondtam akkor huzzal el, de nagyon gyorsan. Nem kecmecelek elkuldom siman melegebb eghajlatra.

Bibar: megneztem a kepeket, nem semmi mennyiseged van.. :lol: de most nem talaltam magunknak semmit, mert foleg csajos rucik vannak, de azok marha edesek..majd szolj ha jon a pasis adag. Akkor harinnyat is venni kell Ricsikenek :lol: :lol: :lol:

Zsani: tok jo, hogy jobban vagy.

Bebike: szerintem is lenyultak a postan a fugetablit, sajnalom. Az uran megy haza hamarosan talan aprilis utolso heteben ujra, szoljatok idoben es kuldok mindenkinek akinek kell.
Zsani, igy talan te is kihuzod. Mennyiket szedsz, azota nem is kerdeztem, hogy van meg gondod?
pocaklako

Na lányok, akkor most az okosok mondják meg nekem, hogy mit kell csinálni a primulával????

Megőrülök tőle... Múltkor itt maradt 3 napra (hosszú 7vége), keddre teljesen elszáradt. Azóta jó sok vizet kap... most meg vizes a földje és úgy száradnak az alsó levelek.
Otthon dettó ugyanezt műveli két példány.

Most akkor mi a fenét kell ezzel csinálni, hogy kinézzen valahogy?

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Pocak
irrgumburrgum Lucanak, bár az olaszokkal könnyű összeveszni... :lol: Van rokony odakinn, és ugye a pasi olasz, hááát néha csak lesek, hogy Léna (a rokony) hogy bírja.... :S
Kicsi Ricsinek vegyek harisnyát??? Bálintnál már kitapasztaltam melyik a jó minőségű, és tartós:) Szólj ám tudod ;)

Dóri
Halvány gőőőzöm nincsen... nem vagyok egy nagy kertész :roll: (Anyukám bánatára) Szépek a virágok meg minden, csak ne nekem kelljen vele foglalkoznom... :oops:
Vendég

poci: most pár napig tudtam kicsit tartalékolni, mert lehet anyukámtól elkaptam a hasmarsot, bár szelídebb változatban... de legalább nem volt gondom :lol: :lol: :lol: úgyis ez után sóvárogtam hónapok óta :lol: :oops:

net: én is szoktam látni, h férjecském néha nézelődik neten, de engem nem zavar :oops: nagyon megértem, mert alapjáraton ha nekem "nem lenne gondom", biztos már a falat kaparnám! inkább itthon nézelődjön, mint eljárjon! irigy azokra, akiknek most is úgy megy, mint előtte... de nemsoká visszatérünk :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

dóri: nekem egy trükköm van a virágokhoz, általában be szokott válni. már fogalmam sincs, h honnan szedtem! a zöldeket felülről, a virágosakat alulról locsolom és semmi nem tocsog a vízben! inkább sűrűbben átnézem őket, nem mindegyik egyforma vízigényű!

Kép
zsani78

Na lányok!
A primulát behelyeztem a szalagfüggöny mögé egyrészt bünti, másrészt + ott nem látom, hogy milyen randa szegény! :lol:
...és részemről ezennel hivatalosan is megkezdem a hétvégét!

Valamikor biztosan jövök, bár megyünk Lellére még ma délután... Remélem jó lesz az idő hétvégén! Holnap kertiparti! 8)

Addig is SZIASZTOK!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Köszi Zsani! Valahogy így csináltam én is... nem állt alatta a víz, csak hagytam, hogy megszívja magát.... de valamiért ez a primula nem az én fajtám....

Na tényleg lépek! :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Itt is sz@r idő lett.... szél van, borult az ég, lóg az eső lába. :?
Vendég

Poci, én is megmondom kerek-perec ha vmi nem OK :lol: :wink:

Zsani, azt azért nem mondom, hogy minden úgy megy mint előtte :lol: de kreatívak vagyunk :lol: :D Vagyis lennénk :?
Tényleg, van aki már pingvinként közlekedik? :roll: Én egyre jobban :oops: Főleg ágyból felkelés után tudok nagyon sántikálni :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Basztikuli megint laptető :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Edi! Holnapra még esőt és lehűlést is mondanak :evil:
Vááá csípős kajára vágyom!!!!! :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss
engem apukám pingvinnek hív :lol: :lol: Én meg mindig ugrok rá, hogy nem vagyok pingvin hagyjon mááár, pedig jobban megnézve dehogynem :D:D:D Érdekesen festek nagyon.... Alig várom a végét... :D
Vendég

Dóri!
Lehet "kiégett" a levele....ha ugy locsoltad, hogy ablakon keresztül odatűzött a nap, simán lehet...mert ablakon keresztül nagyon meleg tud lenni a tűző nap....
Jó kertipartyzást.

d.dodó

barbuss: én most olajban kisütős chipset eszek.... 1-kor ebédeltünk, de már egy ideje ujra éhes voltam! :)

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?