Sziasztok!
Nem is tudom, hol maradtam el, szóval ami eszembe jut így hirtelen
Először is köszi mindenkinek még egyszer a köszöntést
Zsuzsi, sajnálom az újabb betegséget, de szerintem se okold magad, egyszerűen ez így működik sajnos. De bízzunk benne, hogy ahogy jön a jóidő, Zsófi sem lesz hosszú ideig beteg. A fürdést meg biztos nagyon élvezte, csak hát ahhoz is hozzá kell edződni, a gyerekek ráadásul tuti, hogy nyelnek a vízből is. De szerintem ez ne tartson vissza Titeket attól, hogy legközelebb is elmenjetek, mert attól még jó mulatság. Alig várom, hogy túl legyünk az utolsó nefrológiai kontrollon, utána az első adandó alkalommal elvisszük Benét egy aqua-csodába, úgy sajnálom, hogy eddig kimaradt még az életéből, babaúszást is terveztünk anno.
A kajálás: hm, hát, én sem vagyok valami okos ezen a téren, Bene ráadásul elég rossz evő, legalább is itthon. Reggel alig hajlandó pár falatot enni, de éhesen nem vihetem a bölcsibe. Komolyan már elgondolkodtam azon, hogy korábban viszem és akkor reggelit is kap (akkor 8-ra be kell vinni), hátha ott enné azt is. Nagyon válogat, pl. leeszi a szalámit a kenyérről, és nincs is türelme enni. Szóval elég kétségbeejtő. De hízik, szóval gondolom csak megeszi a magáét, ha nem is itthon.
Bébikaja: nálunk is van egy pár a szekrényben, sosem lehet tudni alapon, de mondjuk Bene azokat sem annyira szereti. A gyümölcsösöket viszont igen, azt szokott kapni reggeli mellé vagy vacsora után. Szerintem is simán lehet még adni. Annyira utálom az ilyen okos embereket, ne döntse már el helyettem könyörgöm, mi a jó a gyerekemnek.
Kata, mi lenne, ha előre írnál egy kis étlapot Márknak azokra a napokra? Csak úgy nagyjából lássa anyukád, mit szeret enni. Vagy megsértődne ezen?
Zsuzsi, szerintem ha egy ételízesítő természetes alapanyagokból készült, simán adhatod neki az azzal ízesített ételt. Ne legyen túl sok benne, de amúgy miért ne? Adalékanyag egy pohár joghurtban is van, szóval szerintem nyugodtan. Úgysem leveses kanállal rakod bele a pirospaprikát, mint az anyósod
Mangora, jó, hogy benéztél, jó látni, mennyire tele vagy energiával
A délutáni séták nálunk is megvannak, nekem is olyan jól esik a suli/tanulás után kicsit a szabadban lenni és bóklászni Benével.
Judit, na hogy telt az éjszaka? Kinn aludt a kutyus? Hogy hívják? Beszámolót várjuk a hétvégéről
Nálunk még mindig van egy kis felfordulás, de már egész normálisan néz ki a lakás. Szép lett a járólap, ha helyreáll a rend, csinálok róla fényképet.
Móni, grat Zolinak a munkához, szuper, hogy még választási lehetősége is van
Döntött már?
Remélem, hogy Eszter marad a normális ütemben, szerintem mindent megteszel ennek érdekében, szóval csak nem lesz semmi gond.
A jellemről: Bene elkezdett szégyellősködni, édesen bújik olyankor és nagyban mosolyog, de csak egy kis ideig, továbbra is hamar feloldódik utána. Dávid máshol is ilyen bújós? Nagyon édes az alvós kép a FB-n
Reni, jaj, ez a lázgörcs nagyon rémesen hangzik
Remélem nem jelentkezik többet, szegénykém, biztos nagyon meg voltál ijedve
Festéssel mi a helyzet? Ha tudsz, hozhatnál képet az alkotásaidról
Friday, csatlakozom, tényleg nagyon sok minden szerencse kérdése. (ezt most én is csak zárójelesen merem leírni, nehogy Murphy meglássa: Bene decemberben és január elején elég beteg volt, nagyon féltem mi lesz, ha bölcsibe megy, erre tessék, amióta bölcsis, még alig volt beteg. Na most akkor hogy is van ez a közösséggel?
)
Vitamin: hm, hát igen. Nem is tudom ki mondta egyszer, hogy ezeknek a multivitaminoknak az a nagy hibája, hogy nem személyre szabottak, szóval lehet hogy felborítják az amúgy egész jó vitaminháztartásodat, mert abból van benne sok, amiből mondjuk már amúgy is elég van a szervezetedben. Ki tudja... azért a C vitamin biztos nem árt.
Ostorrétes, nyammmmm.... :-}~
Móni, küldök egy kenyérreceptet priviben, én nem próbáltam, de ismerősék nagyon szeretik.
A lelkiismeretfurdalás itt is állandó, mindig, MINDIG van min emészteni magam az anyaság szempontjából. Persze haszna az semmi, csak jó szarul érzem magam tőle
De mondjuk azt jobban érzem én is, mióta van Bene, hogy az idegeim és a türelmem mennyire végesek, de ez az, amin nagyon nehéz változtazani.
Vick, ez a tanár
Legalább hozott volna kóstolót
Remélem azért jó lesz az eredmény, mégis minősíthetetlen körülmények között kellett megírnotok a vizsgát. Kitartást a továbbiakhoz is!
Na, jó össze-vissza, szedett-vedett lettem, bocsi
Puszi,
Ági
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gigilina 2011.03.30 12:08-kor.