Jelentem, én itt!
Most meg én nem tudtam belépni napokig.
Most már nekem is egyre kevesebbet van a járókában.
Amikor felébred,egy kicsit elmolyol ott,meg ha már nagyon álmos és beteszem aludni. Amúgy jó találmány ez a komp. Már ki tudja nyitni a szekrény ajtót (szerencsére csak kicsit,mert a komp szélébe ütközik), tud fiókokat húzogatni, a hűtőtapacsokat oldalra kihúzgálni és szólni,hogy tegyen vissza,hogy ő újra kihúzza, illetve a széket paskolni is jól lehet.
Igen, voltam. Jól meg is szívtam vérvételt! Nem elég,hogy kb.2 percig volt bennem a tű, forgatta össze-vissza én meg erősen koncentráltam,hogy ne ájuljak el, még akkor ki is derült,hogy kevés vért vett le! Hát azt hittem hátast dobok,amikor megláttam,hogy az LH-hoz meg az éhgyomri cukorhoz az van írva,hogy nincs adat!!!!! De a doki megnyugtatott. Az éhgyomrival nincs gond,az biztos annyi,mint eddig, az LH-FSH arány meg biztos rossz. Jobb,hogy nem tudjuk mennyire!
Szóval összességében jó szar eredmények lettek.
De majd meglátjuk 3 hónap múlva. Remélem javulok!
Nálunk sincs padlófűtés, úgyhogy én is rakom rá a ruhákat.
Most harisnya, vastagnaci-tapadós zokni van rajta. A Zokni csak azért kell,hogy ne csússzon ki a lába,ha a parkettán áll fel.
Amúgy szófogadó,szépen a szőnyegen marad....még....
Hűha! Nagyon komolyan hangzik az a személyi edzés! Tök jó dolog! CSak nálam ez akkor működne,ha házhoz jönne. Én az a fajta vagyok,aki nagyon fáradt tud lenni és épp ezernyi dolga akad,amikor konditerembe kell menni!
Remélem jól bírod! Hányszor jársz egy héten és meddig tart?
Én akkor voltam így,amikor tejem volt. Állandóan folyt a nyálam a nápolyi-túró rudi-táblás milka után.
Szar. Nem tudom az ellenszerét sajna.
Hehe! Én is nagytakarítottam a hétvégén! Azon gondolkoztam közben,hogy legutoljára nagy pocakkal mostam ablakot....
Nektek hogy alszik a gyerek napközben? Nálunk teljesen felborult a napirend,amióta mászik és nem bírom helyrerakni.
1 alvás kevés,mert fürdésig alig bírja, kettőt meg nem hajlandó aludni. Pontosabban,ami fix,hogy reggel 6 körül kelés, tápszer, alvás 9-ig. Valamikor dél körül alszik kb.1/2 óra - órát, és 3-4 körül megint elálmosodik, de csak nyügizik. És alig várom,hogy 6 óra legyen, hogy fürdessem.