Hahó!
Tényleg alaposan elmaradtam, ne haragudjatok.
De olvasni olvastam mindent, valahogy reagálni nem nagyon jut időm. De most itt
Fleur, örülök, hogy túl vagytok rajta, bíztam benne, hogy Dani így fogja majd kezelni a helyzetet, szerencsére ők még nem tudják, hogy meg kellene ijedniük, sőt, még örülnek is az új felfedeznivaló környezetnek
Remélem ezzel lezárult a tortúrátok, és békén hagy végre titeket a tüdőgyulladás, na meg minden más betegség is!!! Annyira át tudom érezni, amit írtál a nátháról, nekünk még most is görcsbe rándul a gyomrunk, ha Bene lázas lesz, mindig a legrosszabbra gondol az ember
A munka meg úgyis alakul majd valahogy, az sokkal rosszabb hír, hogy kerülnötök kell a nagyobb közösséget
Erősödjön az a fiú, aztán minden rendben lesz!
Lillát megértem, hogy kicsit nyűgös, nem könnyű ez neki sem.
Erről jutott eszembe: az egyik rokonom úgy járt, hogy 7 hónapos terhesen elment egy vizsgálatra, a nagymamára hagyva a 3 éves kisfiát, és három hónap múlva ment csak haza, addig nem is találkozhattak... perforált vakbele lett, műtötték, azt se tudták, túléli-e... szerinte mind a mai napig (15 éves a nagyobbik) nem sikerült ezt a dolgot rendesen feldolgozni a fiúnak.
Vick, még szép, hogy büszke vagy a gyerkőcedire, gyönyörűek és okosak! Ha esetleg tudsz hozni, én szívesen meglesném a rajzaikat, imádom a gyerekrajzokat!
Ricsinek akkor bejött az új munka? Hogy bírjátok a napokat nélküle? Minden héten másik három napot tölt ott? Fantasztikus gondozónő leszel, ebben én is biztos vagyok, örömmel és nyugalommal bíznám Rád én is Benét! Remélem találsz majd munkát!
Kérdőívet én is szívesen töltök, ha esetleg kell
Zsuzsi, de ügyes ez a Zsófi
Örülök nagyon, hogy jól telt a délelőttje a csaná-ban, el tudom képzelni, hányszor jutott eszedbe, míg dolgoztál, hogy vajon mi lehet vele... ha majd lesz benne egy kis rutinotok, már Te is élvezni fogod a külön töltött időt
Kaka
Hajlandó bilire ülni amúgy? Benét egyáltalán nem lehet ráültetni, pedig annyira élvezi, ha szabadon pisilhet, ahogy pelenka nélkül van, szökik és keres egy nugodt sarkot, ahol pisilhet, akár többször is, mindig kiprésel valamennyit, ha csak egy kicsit is
Sajnálom a nyűgösebb hétvégét, remélem helyrerázódtok itthon!
Móni, ügyes vagy a fordítással, vállalsz még ezután is ilyesmit? Hogy bírod a lépcsőzést? Jártok még ringatóra?
Jaj, ez az édességgel tömés annyira ismerős... én már feladtam a harcot, de annyi kikötésem van: csak rendes étkezés után ehet, nem úgy akármikor.
Bene szereti amúgy a teát (kevés cukorral), és a gyümölcsleveket is, de a vizet sem veti meg.
Kata, Miki-munkaügyben van valami fejlemény?
Friday, nagyon sajnálom a vírust, nem hiányzott ez most Nektek
Akkor végül mi lett a keresztelővel? Grétának visszatért az étvágya?
Mangora, remélem helyettünk is élvezitek a síelést, majd hozz képes beszámolót, hadd irigykedjünk
Egy kicsit elhavaz a suli, rengeteg az itthoni feladat, alig győzöm egyik hétről a másikra elkészíteni. De amúgy tényleg jó, csak jó lenne gyakrabban írni nektek is
A hétvégét a szüleimnél töltöttük, jól telt, csak gyorsan
Bene ügyesen vette a négy nap kiesés után is a bölcsit, jól elvan, szerencsére. Olyan jó lenne látni, mit csinál egész nap ott... kis drágám. A kint alvást még nem próbálta, talán ha megint szép idő lesz, kipróbálják, hogy tetszik neki. Sok új szókezdeményt próbálgat, de még inkább csak halandzsázik, de az is nagyon édes
Na, megyek, igyekszem nem megint egy hétre eltűnni... remélem sikerül
Puszi,
Ági