Sziasztok!!
Köszi a hiányolást, arik vagytok!!
Tegnap visszajöttem Pestre.Minden rendben, tegnap is elkezdtem visszaolvasni, de még csak valahol a felénél jártam mikor hazajött Apa a melóból és kellett neki a gép. Így írásra már nem maradt időm. Ma pakolásztam, takarítgattam, boltban voltam, ilyesmi.
Hát, úgy látom sajna túl sok jó hír nem került fel az elmúlt 2 napban!
Muffin - nem tudok okosat mondani, csak hogy remélem nem nagy a baj! Sok-sok erőt és kitartást kívánok Nektek! Drukkolunk nagyon, mindannyian!
Bondi - utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!
Jó sűrűek a napjaid, ahogy látom. Jó szórakozást az esküvőhöz meg a többi programhoz is! Vigyázz magadra!
Marcsi - sajnálom hogy be kell feküdnöd, de ha ez kell ahoz hogy minden rendben legyen, akkor biztosan megéri, ne szomorkodj! Remélem tudjuk veled tartani a kapcsolatot onnan is!
Izomgörcsök: nálam is egyre gyakoribbak. Hol a vádlim, hol a talpam, hol a kezem... pedig én is szedem a Mane B6-ot meg a terhesvitamint is, de úgy látszik nem elég. Magnézium-adagot emelni már nem akarok úgyis nemsokára abba kell hagyni.
Kriszta - nem lehet jó ez a diéta, én is szörnyű nehezen bírnám édesség nélkül
de hátha nem kell sokáig csinálni és visszaáll minden a régi rendbe!
Viki - előttem van ahogy ülsz a melóban a pocakoddal, és fölteszed a lábad az íróasztalra!
Meglenne egyből a népszerűségi index...
Nóri változatlanul nagyon aktív, főleg a késő délutáni - esti órákban. Jópár napig éreztem, hogy úgy feküdt, hogy lent a feje, a hátát a bal oldalamnak támasztja (ezt a napi 4-5 csuklásból biztosan tudom!
), a lábai pedig a jobb oldalamnál vannak fölhúzva. Tegnap este pedig megfordult: jobbra került a háta, balra a lába. De annyira fájt
, hogy azt hittem besz*ok!! Biztos kezd neki már kicsi lenni a hely, ő meg ugye szépen növöget, de még ugyanolyan mozgásokat akar csinálni mint eddig. Hát, naggggyon durva volt! Ha fekszem, amúgyis szokott a bordáim közé rúgdosni, meg a gyomromba, de az még aránylag elviselhető is ehhez a forgolódáshoz képest! Remélem nem fogja sűrűn megismételni...
2 hét múlva kell leközelebb dokihoz mennem. Már nagyon várom, mert - tudjátok - most vált kórházat és eddig még egy mukkot sem tudott mondani a Péterfy-ről. Azt ígérte legközelebb már megbeszélünk mindent. Kíváncsian várom.
Úgy tervezem jövő héten megveszek mindent ami még kell a kórház csomimhoz és össze is rakom. Lehet még kicsit korai, de hát sosem lehet tudni. Utálok kapkodni.