Új privát üzeneted érkezett!

komáromban leszek, legkésőbb a 36. héten hazajöhetek.
A doki szerint egy hét a biztos, aztán meglátjuk, hogy a gyógyszerek mennyit segítenek.

Azt mondta, nem vészes a méhszáj még, de jobb az óvatosság.
Vendég

A hasam alja Nekem is szokott fájni ha sokat megyek és a derekam is! :oops:

T.Maria! Nagyon sajnálom, hogy kórházba kell menned! Kitartás!

Örülök, hogy Csillaláék jól vannak! Kitartás Nekik is!

Mg-t és Ca-t Én is szedek. A mg-t (Magne-B6-ot) 3*2-be kéne de általában csak 2*2 lesz belőle :oops: Ca-t (Calcium-Sandoz) meg napi egyet. A Pharmavitos Ca nekem rossz izű volt ezért lecseréltem! A gyógyszer bevétellel sincs gondom szerencsére!
Vendég

Délután nem leszek mert megyek a Barátnőmhöz babázni! Már nem taliztunk tavaly április óta mert Ő akkor ment Betegácsiba és Júniusban szült. Az érdekesség, hogy Június 15-re volt kiírva mint Én de 21-én szült. :D
Vendég

Nekem is csak az elevitet kell szednem, elvileg naponta 1-et, és egy hete a magneb6-ot, amióta mondtam a dokinak, hogy fáj a derekam.

Kép
Kép
patr

Na, elmegyek a suliba, aztán itt legyetek, amikor hazaérek! :D

Kép
Kép
patr

Marcsi,
a kórházban minden rendben lesz, vigyáznak rád, rátok az orvosok! Holnap már betöltöd a 28. hetet, és ez jó, ugye?
Pihenjél, és akkor még sokáig növekedhet Zsófi baba a hasadban!
Nyugi-nyugi-nyugi-nyugi

KépKép
szkagi

Hát elmentem gyorsan a boltba és nem kapott el a zuhi,ezt megúsztam!

Maria! Reméljük egy hét is elég lesz és utánna az itthoni pihivel kihúzod már végig!
Kitartás!

Örülök,hogy Csilláék jól vannak,köszönjük az infót és drukkolunk,hogy minnél tovább egyben maradjanak!

Babuli! Én 21-re vagyok,de a 15 tökéletes lenne!
Jó babaázást délutánra!
Én is lecseréltem a Pharmavitost Sandozra,de nekem ugyanolyan sz@r ízű!!!!!!!! Fúúúúúúúúúújjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek összerakom a lakást aztán jövök!

Sziszka! Várjuk az infókat!
És aztán óvatosan azzal az ablakpucolással!!!!
Irgum-burgum!!!!!!!!!

Jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Maria :(
Sajnálom. De a gyógyszerek bizti segítenek :wink: Lélekben Veled vagyunk!!!

Csillala :D
Hál Istennek még egyben! Reméljük, még jó pár hétig! És a kis Antóniára ki vigyáz? És vajon hogy visele az anyahiányt?

Muffin :?:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon várlak már!!! Remélem, minden jóra fordul!

Véda
Vendég

maria: sajnálom hogy be kell feküdnöd :( , reméljük mihamarabb jöhetsz is vissza :)

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

Ma pihi napot tartok, mert a lábam tegnap tényleg szörnyű volt. De már kíváncsi voltam mit mondtak Marcsikának és Muffinnak.

Marcsi! Nagyon sajnálom, de tényleg jobb lesz, ha kényszerpihin leszel és a gyógyszerek segíteni fognak. Remélhetőleg 1 hét és újra itthon leszel. Ha véletlenül nem, akkor is jó kezekben leszel! Gondolunk rád!

Muffinról meg úgy látom nincs semmi hír. Akkor még majd benézek később.

sz.andi

Sziasztok!
Délelőtt színházban voltunk az osztállyal! És mostanra sikerült csak visszaolvasnom!

Marcsi!
Kitartás! nem irigyellek.... de jó lesz a pihi...Ugy kell felfogni, hogy ez a baba érdekeit szolgálja!

kriszta!
Hát nem lehet könnyű igy mindig kiszámolgatni, hogy mit ehetsz, és mit nem!!
Én szerencsére ezidáig mindent ehetek.... viszont jól meg is nőtt a seggem! :( Remélem vissza tudok majd fogyni!

A hasam alja nekem is szokott mensisen fájni... erre azt mondták nekem hogy azért, mert nől a méh.... ha csak "simán" fáj, és nem ugy hogy keményedik is közben, akkor ennek a következménye!

Én ma krumplistésztát főzök....meg ma van mosós napom is.... pedig elég hulla vagyok! Na de majd mindjárt iszom egy tejeskávét hátha felébredek!!

Wera!
Merre vagy??

Muffin!!
Te is gyere!!

d.dodó

halihó!

Hát van bőven izgulnivaló értetek!

Csilláéknak a legjobbakat!

Marcsi, nektek is a legjobbakat! A kórházben legalább vigyáznak rád, hogy ne rohangálj annyit.

Mindenkinek kívánom, akinek pocakos és minden egyéb panaszai vannak, hogy legalább a 36. hét végéig egyben maradjatok!

Kriszta, anyjuk, Kimma és többiek, kitartást a diétához!

Wera, minden ok?

Magdi, a kezed jobban van?

Ági, biztosan lesz időtök mindent szépen befejezni!

Na, visszatérek házitündérkedni. Holnap esküvőre megyünk (a sógornőm megy férjhez), pénteken egy jó barátnőmékhez és egy szülinapra, szombaton meg Otival kettesben itthon, vasárnap koncert... szóval most van időm valahogy összepofozni a lakást.

A legjobbakat nektek, és pihenjetek, amennyit csak tudtok!

Kép
Kép
bondi

Dodó!
Én tegnap főztem krumplistésztát. Nyami nyami!

Bondi!

Csütörtöki esküvő?
20150601134430

Marcsi! Nagyon sajnálom, hogy be kell feküdnöd! De látod a te óvatos dokid is azt mondja, hogy még nem olyan rossz, csak fő az óvatosság!
Vidd be a laptopot és szórakoztatunk a kórházban is! :lol: Aztán lehet egy hét múlva ki is engednek!

H. Szilvi! Épp most kaptam meg a cumit. Nagyon tetszik, ari a cica rajta! Akkor te is megkaptad.

Kép
szly27

sziasztok

marcsi NE ADD FEL LÁTOD ÉN SEM VOLTAM SOKÁIG BENNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ott jobban tudsz pihenni hidd el itthon ugysem állod meg ugy mint ott.
tudom sovány vigasz de hidd el nem olyan rossz :)

nekem is be kell majd feküdnöm és a legrosszabb hogy nem tudom mikor de jo lesz minden meglátod
lehet egy-két hét és kiengednek mikor bementem nekem is azt mondták hogy végig maradni kell de a pihi és a gyogyszerek sokat segitettek...
nyugi a legfontossab hogy ne idegeskedj mert árt a babynek fel a fejjel

Képimg][/url]
Kép
ronix

szly: én már tegnap megkaptam :)

Kép
Kép
h. szilvi

Viki, igen, először mi is meglepődtünk. Minél hamarabb össze akartak házasodni, mert nyáron már építkeznének (hitel, szocpol...), de a szombati időpontok júliusig foglaltak voltak a XVII. kerületben, ahova valósiak. Így lett csütörtök :) De így könnyebb volt éttermet választaniuk, a virágosnak sem kell megmondaniuk, hogy menyasszonyi csokrot rendelnek tőle stb. stb. És ezt kisebb esküvőnek szánják, a nagy templomit majd akkorra tervezik, amikor már meglesz a fészkük.

Kép
Kép
bondi

Bondi!
Így már értem! ;)

Kívánom, hogy szép idő legyen rájuk.

Mondjuk mi is hajnalban, félévvel előtte álltunk sorba az anyakönyvvzetőnél a szeptemberi időpontunkért.

Oti Manó jól van? Nem viseli meg az időjárás változás?
20150601134430

Bondi!

Ez tetszett!
"pihenjetek amennyit csak tudtok"!!!
És te?????????????
Esküvő,barinő,szülinap,koncert!!!!!!!!!!
Ezt elég volt elolvasni!
Vagy csak én vagyok ilyen tehetetlen lassú medve????????? :oops:

Kép

Kép
ibm

Ami!
32 hetes babásan már ne pörögjél Angyalom!
20150601134430

Nem is tudok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már beletőrődtem!
Elmosogattam meg feltöröltem a követ és ennyi!
Feltett lábakkal tespedek a gép előtt!
Nem is tudom mi lenne velem nélkületek!!!

Kép

Kép
ibm

A lábfeltétel nekem is nagoyn átjönne most, de nagyon béna az íróasztalom.

:D
20150601134430

Lassan lépnem kell mert jön haza Apa és hammolunk,aztán mehetek dirigálni,hogy mit dobhatunk ki és mit nem a lomtalanításnál!
Vigyázzatok magatokra!
Este jövök!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Jajj, mostmár aztán senki ne erőlködjön semmi miatt!
Kismamik vagyunk vagy mi a fene!
Csak nyugisan!
Ne keljen már mindenkit kórházba küldeni, csak mert nem pihizünk leget!
A végén csak én fogok itt magammal diskurálni!
Én az abszolút lusta...reggel óta tervezem, hogy rendet tegyek a konyhában.. :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

leget=eleget :oops: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Mi volt az ebédkéd?
20150601134430

Még semmi, még csak a tízórain vagyok túl, dehát későn keltem..
Még fél óra,és jön az ebédke: zöldbabfőzi lesz meg sütök ki néhány pulykamellfilét.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

NO egy azason mar tul vagyok:)
De elegge ugy tunik eloadasra menet es jovet is ez var ram, mert nem tisztul az eg.
Viszotn hazafele szedtem orgonat, most capuccinoval kenyeztetem magam, es meg mindjart zuhany is.
Szoval teszek a lelkem rendbeteteleert:)
PArom ugyis egyfolytaban azon kerlel, hogy ne depizzek. Pedig en nem depizek, csak mikorra o hazaer faradt vagyok, almos, nyugos, es vannak nagyon rossz napjaim, es sokszor vele sem tudok "mit kezdeni". Lehet hogy en vagyok tul bena de nekem akkora vivodast okoz hogy semmi sem olyan mint reg- ez nem azt jelenti hogy rosszabb- es tok kiszolgaltatottnak erzem magam, es sokminden nincs a kapcsolatunkban ami regen volt, es allandoan "panikolok" hogy nehogy megelegeljen amiert ilyen nyugos, hisztis, faradt, kover.....vagyok.
Pedig ettol fikarcnyit sem kene felnem. Erdekes milyen hulye tud lenni az ember, es onmagat marcangolja oktalanul....
Valahogy ugy erzem most epp nem tudom ki vagyok. Nem erzem azt hogy mar kesz lennek anya lenni, de mar nem vagyok az a lanyka sem aki ide szalad oda megy, porog, alkot, tanul.... nem tudom,alakulok, es varom mi lesz az eredmeny.

Bocsanat, hogy onertekelesi problemaim Ratok zuditom, de ezek olyan eros gondolatok a fejemben. Es minden baratom tavol van tolem, es nem tudom kivel megosztani ezeket a vivodasaim...
Bocsika a filozofalasert!
Vendég

Anyjuk!
Természetes, hogy mindannyian esetlenebbnek érezzük magunkat.

Tegnap szégyen szemre megkértem a zöldségest, hogy szedjen 2 kg krumplit nekem ki a zsákból mert nem bírok lehajolni.

El kell fogadnunk, hogy kevesebb bírunk már. Vmint el kell fogadnunk a testünk változását (pl. a hízást is). Ha nincs önbizalmad, és nem fogadod el magad olyannak amilyen vagy, addig jönnek majd a nega gondolatok is.

Kényeztesd magad, menj el arcmasszázsra, fodrászhoz, vagy vegyél 2 új felsőt. Kicsit pezsdísd fel magad. ;)
20150601134430

Desviki,
te is irodázol javában? Hát itt nálam is csak egy helyre szemeteskosár a lábtartó...

Anyjuk,
abszolút jó úton haladsz! Épp ott tartasz a gondolataiddal, ahol a testeddel: már nem az a pörgös csajszi, de még nem anya. Hát ez elég nagy váltás, úgyhogy a nyűgösködés jogos!!!! Aztán feltehetőleg lesz belőled egy pörgős anya... ami a gyerkőcnek a legtutibb!

KépKép
szkagi

koszonom a biztatast!
a kenyeztetesen en is gondolkodtam. Jovo heten lesz is mar ujra idom, valmit kitalalok:)
Bar felsot inkabb nem, merthogy mult heten vettem turiba kettot, es ferjecskem nem tudta szo nelkul hagyni, hogy ismet ruha...
Pedig most aztan alig van ruham. 6 zsak ruhat kuldtem haza hugaimnak, plussz nehanyat eladtam, meg meg van is nehany amit szeretnek. De hat szerintem sok ferfi keptelen megerteni a noi ruha, cipo taska "maniat":)
Vendég

Sziasztok!

Mikor ide ültem bosszankodni akartam, de ahogy visszaolvastlak titeket elszállt, mert látom az én hülyeségemnél komolyabb gondok is adódtak!
Marcsi: nagyon sok drukk! És kitartás!!! Biztos így tudjátok csak elérni a pihit!! Így viszont biztosan a kellő ideig egyben tudtok maradni! Azért sajnálom, majd írj néha sms-t!

Csilla: neked nagyon örülünk, hogy még egyben és jól vagytok!

A dühöm azért leírom: megrendeltem a babakocsit hétfőn, még előleget is adtam és erre most telefonálnak, hogy a kocsi sajnos nincs de tuti jót tud helyette ajánlani! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A pénzt persz visszadja ha az nem tetszik! (még jó!!!!!!!)
Mellesleg elég sokáig kerestem ezt a kocsit ahhoz most ne változtassak! (megkérdeztem egy másik boltban ahol még van egy db, állítólag most félrereakták nekem (bár nem tudom ezekután elhiggyem-e) De most mehetek a pénzem után! Jó mi???
Vendég

Ági!
Nálunk nincs zárt kuka. :evil:

Anyjuk!

A párod értse meg, hogy a ruhák, cipők és táskák kellenek a női léthez.
20150601134430

Kata!
Rendelni nem lehet pluszban azt a babakocsit?

Szép kis eladó!
20150601134430

Sziasztok!!

Köszi a hiányolást, arik vagytok!! :D

Tegnap visszajöttem Pestre.Minden rendben, tegnap is elkezdtem visszaolvasni, de még csak valahol a felénél jártam mikor hazajött Apa a melóból és kellett neki a gép. Így írásra már nem maradt időm. Ma pakolásztam, takarítgattam, boltban voltam, ilyesmi.

Hát, úgy látom sajna túl sok jó hír nem került fel az elmúlt 2 napban! :(

Muffin - nem tudok okosat mondani, csak hogy remélem nem nagy a baj! Sok-sok erőt és kitartást kívánok Nektek! Drukkolunk nagyon, mindannyian!

Bondi - utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok!!! :D Jó sűrűek a napjaid, ahogy látom. Jó szórakozást az esküvőhöz meg a többi programhoz is! Vigyázz magadra! :wink:

Marcsi - sajnálom hogy be kell feküdnöd, de ha ez kell ahoz hogy minden rendben legyen, akkor biztosan megéri, ne szomorkodj! Remélem tudjuk veled tartani a kapcsolatot onnan is! :wink:

Izomgörcsök: nálam is egyre gyakoribbak. Hol a vádlim, hol a talpam, hol a kezem... pedig én is szedem a Mane B6-ot meg a terhesvitamint is, de úgy látszik nem elég. Magnézium-adagot emelni már nem akarok úgyis nemsokára abba kell hagyni.

Kriszta - nem lehet jó ez a diéta, én is szörnyű nehezen bírnám édesség nélkül :( de hátha nem kell sokáig csinálni és visszaáll minden a régi rendbe!

Viki - előttem van ahogy ülsz a melóban a pocakoddal, és fölteszed a lábad az íróasztalra! :lol: :lol: :lol: Meglenne egyből a népszerűségi index... :wink:

Nóri változatlanul nagyon aktív, főleg a késő délutáni - esti órákban. Jópár napig éreztem, hogy úgy feküdt, hogy lent a feje, a hátát a bal oldalamnak támasztja (ezt a napi 4-5 csuklásból biztosan tudom! :lol: ), a lábai pedig a jobb oldalamnál vannak fölhúzva. Tegnap este pedig megfordult: jobbra került a háta, balra a lába. De annyira fájt :shock: , hogy azt hittem besz*ok!! Biztos kezd neki már kicsi lenni a hely, ő meg ugye szépen növöget, de még ugyanolyan mozgásokat akar csinálni mint eddig. Hát, naggggyon durva volt! Ha fekszem, amúgyis szokott a bordáim közé rúgdosni, meg a gyomromba, de az még aránylag elviselhető is ehhez a forgolódáshoz képest! Remélem nem fogja sűrűn megismételni... :?

2 hét múlva kell leközelebb dokihoz mennem. Már nagyon várom, mert - tudjátok - most vált kórházat és eddig még egy mukkot sem tudott mondani a Péterfy-ről. Azt ígérte legközelebb már megbeszélünk mindent. Kíváncsian várom.

Úgy tervezem jövő héten megveszek mindent ami még kell a kórház csomimhoz és össze is rakom. Lehet még kicsit korai, de hát sosem lehet tudni. Utálok kapkodni.
Vendég

micsoda egy uzletember az ilyen, nemhogy a vevoert mindent.
erdekes.

nalunk hal istennek lezarult a babakocsi mizeria!
mar csak esetleg telire egy labzsak es kesz!
Vendég

Kata - milyen tipusú a babakocsi amit kinéztél?

Viki - az arcmasszázs isteni ötlet! Már hívom is a kozmimat és bejelentkezek péntekre!! :D :D
Vendég

Wera!
Nem a népszerűségem a lábszaggal együtt arányosan nőne az tuti!

Viszont tuti leesnék a görgős székről ;)

Nórusodnak tényleg lassan kevéske lesz már a hely.
20150601134430

Wera!
Tedd azt!!!

Én pénteken festére és bírkanyírásra megyek, jövő héten pedig gyantáztatni ;)
20150601134430

Annyit emlegetitek ezt a csuklást, hogy kezdek megijedni, hogy az enyém nem csinálja. Ilyenkor mit éreztek? Én néha szoktam olyat, hogy bizonyos rövidebb időközönként mintha megpöccintené belülről a hasam, de csak néhányszor (3-4) csinálja meg, aztán leáll. Szerintem ez csak simán babamozgás.
Viszont ha mindekié csuklik, akkor nem illene neki is? :shock: :lol:
Jó, pl Werához képest mi még kicsik vagyunk, azt sem tudom hogy hogyan feküdhet odabent.

Kata! Én visszakérném a pénzt, és megnézném máshol ha van lehetőség, vele meg többet szóba sem állnék.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
1-2 hét múlva sokkal intenzívebb mozgást fogsz érezni ;)

A csuklást még én sem éreztem.
20150601134430

Hajrá, lányok, szépüljetek helyettem is! Én elindulok a cukros papíromért. Este tán még bekukkantok, hátha Muffin is ír...

Marcsi, ne nagyon búcsúzkodj, hanem tessék szépen visszajönni egy hét múlva! Várunk!

KépKép
szkagi

Csuklast en sem szoktam erezni. Azt hiszem. Lehet hogy nem is csuklik, vagy en nem tudom melyik fajta erzes az amikor csuklik:)
Vendég

Kriszta - örülj neki hogy nem csuklik!!! Nem muszáj neki, de van amelyik gyerek nagyon csuklós. Én pl baromira sajnálom szegényt... olyan rossz hogy nem tudok ellene tenni, pedig biztos nem lehet kellemes neki, én is utálok csuklani! :?
Hogy mit érzek ilyenkor? Ütemes mozgás kb 4-5 mp-enként, úgy 10 percen át. Annyira jellegzetes, hogy ha egyszer azt érzed, tutira tudni fogod, hogy az! :D

Holnap reggel 9-re megyek kozmihoz arcpakolás + tibeti masszázsra! Juppppiiii! Puszi Viki! :D :wink:
Vendég

Én ma mikor színházban voltunk akkor is éreztem, hogy Manó csuklik :) Olyankor folyamatos ütemű rángás van!!

Hát én fodrászhoz nem megyek (mert rohadt drága) de pénteken ha megjön a fizu már megyek is hajfestéket venni, és az lesz a péntek délutáni programom, hogy hajat festek! :)

d.dodó

Szakad ez a rohadványos eső! :evil: :evil: :evil: Szegény Apa :cry:
Vendég

Werám!
Szívi! ;)
20150601134430

wera!
Én ugy tudom, hogy a babákat (még miután megszületnek is) nem zavarja a csuklás....

Itt amugy gyönyörű napsütés van!! lehet ma is kiülök egy kicsit az erkélyre napozni! :lol: Csak nagyon remélem, hogy a hétvégi betervezett programokhoz is ilyen idő marad!

d.dodó

Dodó - én is úgy hallottam, csak nem hiszem el! :lol: Nóri amikor csuklik, egy ideig tűri, aztán meg tök agresszívan elkedni rúgdalni, amikor szerintem már unja. Jó, lehet hogy csak én gondolom így... :wink: :lol:
Vendég

elkedni = elkezd (nemtom hogy sikerült ilyen szépen félre-írnom! :shock: :lol: )
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?