Hahó!
Friday, nekem nem jött ilyen e-mail, szerencsére
Én is úgy vagyok vele, mint Te, öt perc nem a világ, de ha idióta kérdéseket tesznek fel, attól nagyon idgesek tudok lenni
Esetleg rizs vagy zabtejből készült kakaóval nem tudnád "átejteni" egy pár napig Grétát? Hátha kiderülne, a tej-e az ok.
Ivett hogy van, mekkora már?
Kitartást a sportszünethez! Ilyenkor mennek síelni a svájciak?
Ja még a kényszeresen biliztető anyukához: ... Ó, Te jó Ég.
Ezt a sólisztgyurmát mi is kipróbáljuk, köszi Fleur!
Zsuzsi, ebben a vacsi-kérdésben nem tudok sajnos segíteni, nálunk általában nagy küzdelemml jár sajnos. Sokszor ki is marad, ilyenkor hajnalban persze éhesen ébred, és csak tejpéppel alszik vissza.
Remélem, Zsófi nem laktózérzékeny, bár kinövik jóeséllyel, ha ennyire szereti a tejterméket, biztos nehéz lenne kihagyni őket az étkezésekből. Hűtőre vettél gyerekzárat? Tedd jó magasra
Móni, ne ejtsétek az Esztert! Bár a gyereknévválasztásunkon ne látszik (ez döntőrészt Gábornak köszönhető), engem annyira nem érdekel, hogy hány gyereket hívnak már így. A szomszéd csaj ezt mondta a Sárára is, mert nekünk az is nagyon tetszik, de csak azért nem fogom neki nem adni, mert sok gyereket hívnak már így. A vezetékneve úgyse szokványos, és ez nálatok is érvényes
Ha gondolod, majd elküldöm a jegyzeteim, biztos újra elmegy a kedved a "kognitív" dolgoktól
Bár eddig még érdekes, de gyanús, hogy nem marad ez mindig így
Egy Foucault szövegtől egyelőre még jobban ki voltam.
2-kor ebéd: mikor még itthon voltunk Benével, nálunk is ez volt, nem éhezett meg délig, csak nyammogott, szóval szerintem is jó a módszered. A bölcsiben persze fél 12-kor akkora adagot eszik, mint itthon soha
Szilvi, jobbulást Csabinak! Neked pedig kitartást a dolgos hetekhez!
Judit, sajnálom nagyon a migrént, de azért remélem, megérte a miskolci programért
Bilizve tévézés édes lehet, ha tudsz, hozz róla majd képet!
A torta jól sikerült, Sacher tortát sütöttem, az a kedvence. Baromi nagy lett, így még van belőle, pedig pusztítjuk rendesen, de hát csak ketten vagyunk rá... na jó, azért Bene is evett már belőle egy szeletnyit
Jöhetne már a tavasz...
Szép hétvégét mindenkinek!
Ági