Új privát üzeneted érkezett!

hali,
épp majszolom a reggeli utáni eprecskémet...

Kike, nálunk hajszálra ugyanez zajlott: nem akart bölcsibe menni Szonja, de igazából ma semmit nem akart. Se felöltözni, se bugyit venni, se asztalnál reggelizni, se buszozni, se buszról leszállni.... :?
Úgyhogy komoly erőfeszítésembe került, hogy ne kezdjek el vele ordítani egy idő után.... :oops: de végül különösebb megrázkódtatás nélkül mégis valahogyan elindultunk. (vagyis: én nem ordítottam, ő meg nem sírt :D )

Marcsi, drukk a dokihoz!!!!

Kriszta,
én ezt nem is igazán értem. Ha úgysem érvényes a kalácsos cukormérés, akkor miért kellett rögtön diétára fogni? Vagy a 8 feletti cukor még úgy is gáz?
Én ma délután kapom meg a cukoreredményem, úgyhogy még ma jöhet a kókuszkocka 8)

A magnéziumra én is rákérdeztem, az én dokim is azt modnta, hogy a 36. héttől hagyjam teljesen abba, addig meg próbálgathatom csökkenteni óvatosan, de ha görcsölök, szedjem úgy, mint eddig.

KépKép
szkagi

jó reggelt mindenkinek :(
pocsék éjszakám volt :( két délután pakoljuk a lomot a garázsból, mert ma van lomtalanítás (megjegyzem el se vitték még), szépen kipakoltunk mindent :( , jöttek-mentek erre sötét emberek és ezt azt elkértek, szépen rendbe hagyva mindent, erre éjfélkor arra kelek, hogy jön egy kocsi és minden zsákot kihánytak, az összes kirakott zsákot kiborigatték :cry: , sírva is fakadtam, lehet el sem viszik... és akkor legyen jó véleményem a kisebbségről..nem elég hogy ingyen kap akármit még a másik munkáját is tönkre teszik... :(
a torkom megfájdult de nagyon, érzem hogy lázas leszek, ráadásul mehetek be angol megbeszélésre, mert folytatni akarjuk.... :cry: , az ujjaim meg elvannak zsibbadva....

szly: a cumit tegnap feladtam és tegnap megjött a zöld cumika :)
ronix: örülök hogy itthon maradsz, és igaza van a dokinak, minden itthon töltött nap ajándék
muffin: nagyon sajnálom hogy megint láttak valamit, lehet tudni hit? sok erőt kívánok nektek...

Kép
Kép
h. szilvi

Ági, azért mert a terhelésesnél a két órás eredményem 8, 37 lett. :(
Ja, meg azt is mondták, hogy szülés után hat héttel meg kell ismételni a terheléses vércukrot, kiszűrjék, nehogy maradandó legyen.
Aztán gondolom ha az jó, leállhatok a diétával!? :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

timi :lol: :lol: :lol:
nálunk a védőnő csütörtökön 12-14 óráig tartja a terhesrendelést... ami alvásidő a kisgyerekeséknél, na meg a dolgozóknak is pont kettészeli a napot.
Én át is kértem magam egy másik védőnőhöz, hogy úgyse tudok sosem ebben az időben menni - erre azt mondta, hogy mehetek szerda reggelenként 8-10-ig. Úgyhogy álljatok a sarkatokra, ha nem jó nektek az időpont!!! Valszínűleg fejpénzt kapnak utánunk, mert nem a két szép szememért ragaszkodott hozzám (fizetni meg nem szoktam neki)

KépKép
szkagi

Szilvi!
Tantum verde jó a torokra. + még hársfateát ihatsz.

Ági!
Krisztinek azért kellett mennie, mert neki a teh. cukija is magas volt, vszínű ezért a diéta.
20150601134430

Az én védőnőm pénteken 9-11ig van, nekem is szabi a nála való látogatás.
Viszont a héten kapok újat, mert ő is megy babázni.
20150601134430

ó, Kriszta, sajnálom...
ha a szülés után normális lesz a cukrod, tuti leállhatsz a diétával.

Muffin, jelentkezz, várunk!

KépKép
szkagi

Kriszti!
Ma már diétás ebéded lesz?
20150601134430

Babuli :D
egyébként a férjem nálunk is kijelentette, hogy nem lesz most másik macskánk, amíg a gyerkőcök kicsit meg nem nőnek...

KépKép
szkagi

Csajok!
Nektek szokott fájni a hasatok alja?

Nekem néhány napja igen, bár kicsit.
20150601134430

mi az a tantum verde? :shock:
meg is érdemlem, vasárnap olyan meleg volt, hogy megiitam fél liter hűtött ásványvizet :evil:

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi!
http://www.tantumverde.hu/

Szopogatós cukorka, nagyon jó, és kismamik is használhatják.
20150601134430

20150601134430

Hát igen,mától szigorúan..
Csak gőzöm nincs még mit főzzek.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nem kaptál minta étrendeket?
20150601134430

Sziasztok csajok!

Hát nekem is iszonyat szar éjszakám volt!
Kb. éjféltől aludtam,de óránként fenntvoltam!
Lehet,hogy mindenkire kihat ez az idő!
Áron baba is pörgött mint a búgócsiga,sehogy sem volt jó neki!
Aztán szegénykém még elkezdett csuklani is!
7 körül sikerült visszaaludnom,1/2 10-ig,de olyan vagyok mint a mosott szar!
A derekamat mintha egész éjjel verték volna!
Mindjárt akkora zuhi lesz itt!!! :cry:

A magnéziumot én is úgy tudom,hogy 36. héttől kell abbahagyni,de szerintem velem tovább szedeti majd!
Én gyakorlatilag az elejétől 3X2-t vagy 4X2-t szedek,mikor mennyit!
Azt abbahagyjuk 36. héten akkor szerintem a 37.-en mehetek!
Bár kitudja!

Maria! Jót röhögtem az ujjaidon,ilyen sajna nekem is szokott lenni és baromi sz@r!
Megy a drukk a dr-hez,minden rendben lesz!

Krisztina! Hú ez meredek lehetett! Jól elfáradhattál!
Nekem is a keddi napjaim szoktak húzosak lenni,akkor járok dr-hez 2 hetente ugye+házidr. táppénzespapír+védőnő havonta!
Mehetnék külön-külön is,de inkább egy napot rászánok és essünk túl rajta!

Szilvi! Ne is mond a lomtalanítást! Mi ma fogjuk kipakolni,remélem nem járunk úgy mint ti!
Rohadékok! :twisted:

Muffin! Kitartás! Várunk az infókkal és drukkolunk,hogy ne legyen komoly a baj!

WERA MAMI HOL JÁRSZ????????

Timi! köszi a táblit,nagyon ügyi vagy!
Megis próbálom átnézni és jelölgetni!

Jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Kriszti!

Nálunk is minden keddenként van, plusz még a lányom is kedden jár a suliban miniteniszre, tehát még hozzá is igazodni kell, a párom pedig kosarazni, 1/2 7-re. És a kedd az a nap a suliban, amikor délelőtt is van három órám, nemcsak délután dolgozom.
Szeretem a keddeket. :D

Kép
Kép
patr

Kriszti: kitartás!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 12:47-kor.
Vendég

Kaptam egy úgynevezett mintaétrendet, de nincs benne főttkaja! :shock:
A kiscsaj az mondta, hogy úgy válogatjuk össze, ahogy jólesik, persze a napi 170g-on belül és 5 étkezésre leosztva. Kaptam egy 28 oldalas listát, hogy miben hány gramm van. Nesze nekem.
Túl vagyok a reggelin, le is jegyeztem, ki is számolgattam, hát ez tényleg borzasztó!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Köszi a bíztatásokat! Remélem, hogy már csak ezt a 15hetet kell kiszenvednem vele.

Nekem senki nem mondta a Ca-t. Ezekre a keményedésekre kapjátok Ti? Külön Mg-t sm szedek, csak a Centrum Maternát meg a vasat.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

képzeljétek, úgy tűnik, rendeződik a költözésünk. Írtam pár napja, hogy ahova költözünk, az a nő nem tud időben kiköltözni. Na, tegnap telefonált a mi vevőnk, és mondta, hogy a hitelt, amiből fizeti a végét a lakásunknak, azt valamivel később kapja csak meg... úgyhogy eltoltuk az egész ügyletet egy héttel, szerencsére a felújítást is meg lehetett beszélni a vállalkozóval. Sőt, a felújításra talán két hét helyett három is marad, mert a vevőnknek az jobban megfelel.
Igaz, hogy én addigra már 31 hetes terhes leszek :? de talán még nem fogok szülni. A kicsi cuccait még csak utána fogjuk elrendezni...

ja meg még dolgozni is fogok
:roll:
csak unatkozni nem fogok :D

június végéig ki kéne húznom egyben

KépKép
szkagi

paprikas csirket fozok, es ugy elsoztam:( Jesszusom, szegeny ferjem!

Tiszta happy vagyok, mert ma lesz eloadas a korhazban, az utolso elotti ami a baba hazavitelerol es ellatasarol fog szolni, es parocskam csak emiatt elkeredzkedett korabban a munkahlyerol, hogy eljohessen:)
Es el is engedtek! PEdig nem en kerleltem, o mondta ez ot erdekli nagyon, mert meg fogjak mutatni a furdetest, pelenkazast....

Az ido iszonyat vacak bizti megazok ma meg.

A hasam alja szokott fajni,menstruacis gorcsokhoz hasonloan, meg feszulosen, meg mindenhogyan, meghozza neha nagyon, de hat erre szedem a rengeteg magneziumot.
NEm is tudom mi lesz, amikor le kell vele allni. szenvedesek!
Bar sokszor most sem segit.

En nem tudom mit csinal manocska odabenn de masodik napja ugy kaparassza az oldalam, hogy iszonyat. Biztos rem hulyenek neznek a metron mikor osszerezdulok, de komolyan olyan rossz erzes, egyreszt csikiz, masreszt faj. En nem tudom honnan van ennyi ero ebben a csoppsegben, hogy teljesen kicsinal. BAr azert remelem nekiindult hizni, noni- meg 2 het uhig- ezen izgulok mostanaban, amiota a 4 d-n kicsikenek mertek.
Vendég

Kriszti!
Én napi 2*2 magne b6ot nyomok + ca pezsgőtabit.
20150601134430

Anyjuk!
Én is hasonló menszis érzést érzek + mint amikor nagyon kell pipilni, és fáj a hólyagom. Persze előtte 1 perccel voltam wc-n.
20150601134430

milyen cs pezsgőtablettát szedsz? és naponta mennyit?
nekem calcium d sandozt ítr a doki de csak kétnaponta egyet...

Kép
Kép
h. szilvi

kriszta: az ebed logika alapja a legmagasabb szenhidrat mennyiseg. Mondjuk ha husit csinalsz, abban eleg keves es melle 5 evokanal rizs, vagy fott krumpli. Vagy csak salata koretnek- szerintem az nem gaz, hanem adogatod ossze egyesevel a 2 paradicsom, 5 salataleel... ertekeit, hanem k-re.
Ha fozelelket csinalsz ne habard, rantsd liszttel, suritsd onmagaval.
Ha krumplis az etel a melle mar igen nem tudsz mast tenni, mert annak magas a szenhidrat tartalma. Tesztat ne tegy a levesbe.
Pl, en eleinte mig nagyon szigoruan tartottam a dietat rengeteg zoldseglevest ettem.
De mondom mindenfele husaruban alig van szenhidrat!
Illetve atejtermekekben sem nagyon magas. Igaz kismamaknak ne annyira jo, de ha birod a kaposztafelek, a karfiol is mehet.

A magnezium es a calcium igen a gorcsokre vannak! MAgzatmegtarto vitaminkent emlegetik.
Vendég

Pharmavitosat, és napi 1et.
20150601134430

azt nem ismerem :(

Kép
Kép
h. szilvi

20150601134430

ugyancsak a dietahoz: otet mondjuk a toltott padlizsan: a padlizsan belevel toltod vissza, amit eg ytojassal osszekeversz pici olajon, hagyman, szalonnaval izesitheted- en ezt utaltam alegjobban a dietaban, hogy az ilyen zsiros egeszsegtelen etelek mind mehetnek akarmilyen mennyisegben, de mondjuk a finom es egeszseges aszaltszilva vagy cseresznye elegge felejtos- koretnek hamindenkepp akarsz valmit rizs.
Vagy rakottkaposzta, abban is rizs van ugyan.
BAbleves habaras nelkul....
Vendég

Na csajok jelöltem akit tudtam: Csillala,D.dodó,Tappancs,Kimma,Magdolnam!
Többiekből sajna vagy van 31 (pl. bencuri) vagy nincs találat!

Desviki! Örülök,hogy leírtad,mert én ugyanezt szoktam érezni és mindig arra gondolok felfáztam,ezért is küldtem vizeletett,de negatív szerencsére!

Én 4X2 Magne b6-ot nyomok és Ca kéne naponta,de nem bírom meginni,majd nézek valami ízesítettet!

Kórházasokról nincs hír????

WERA?????????

Képzeljétek holnapra ígérte a mosógépszerelő,,hogy jön!
Kíváncsi vagyok!
És tegnap Apa megtervezte a szekrényt+pelenkázót Áronnak,már csak el kéne készüljön!
Ma asszem megpróbálok szép lassan felmosni meg kicsit összerámolni!

Ilyen szutyok időt!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

kriszta: szerintem csinald ugy talald ki mit ennel, mid van otthon es abbol probalj krealni valmi lightosat:)
en sokat alkottam csak ugy, hogy azert fino legyen, de a szenhidrat ok. es sosem foztem kulon a paromnak , es o meg nem panaszkodott- bar lehet csak mert jofej akart lenni:)- hogy ne lenne eheto.
Vendég

Na végre felhívtam a dokimat,kérni időpontot vizsgálatra-mindig csak húzom,nem szeretek orvoshoz menni :? No mindegy, a lényeg hogy pénteken kilenre megyek,megvizsgál és utána megcsinálja a 30. heti UH-ot is.Így egy füst alatt elrendezem a kettőt :lol:

Csak az a gond hogy holnap még be is kell mennem a körzetihez a belgyógyászati vizsgálat miatt :? pedig ezt kihagynám,de már megvan az időpont.Bár szerintem felesleges ez a vizsgálat.

Kép
Kép
Kép
kike

Ami!
Azt hittem csak én érzem ezt......
20150601134430

Vagyok csajok, csak bőgősen...

Sajnos nem segítettek a drukkok... :cry: Azért köszönöm mindenkinek, hogy gondoltatok rám...

Én már csak ma vagyok, holnap reggel kórház.
Sajnos a méhszáj tovább nyílt, ézért most infúziót fogok kapni.

Most 2110-es. :cry:

Megnézte a babát is, visszafordult... gondoltam én... mindíg a kis buksija van a gyomromban...

Szép nagy, azt mondta. Most 30 hetesnek felelnek meg a méretei.
Ez legalább jó.

Szerinte nincs nagy baj, csak többet kellene pihennem.
Ez van, sajnos.

Még este jövök, elköszönni.
Vendég

lányok!

ahogy itt olvaslak titeket, én nem is tudom mi lenne velem ha ilyeneket kéne csinálnom.
én meggajdulnék... ez a számolgatás, méricskélés, bevétel, ennyi-annyi darab ebből-abból. uram atyám!!!!!

én kb. addig szedtem gyógyszert rendszeresen, mig a fogamzásgátlót adagoltam magamnak :D néha még azt is elfelejtettem... még jó hogy volt rajta napszámláló :D

aztán meg a missed.ab-om után a peteérlelő gyógyszert. de azt is csak 3-szor szedtem be. mármint a kurát... és egy kura 5 napig tartott :D

aztán jött a terhességem. megpróbáltam az elevitet de nem ment le. nekem az már nagy volt. szedtem kb. a 3. hónapig napi 2X1 magne b6-ot. biztos ami biztos... aztán közben ugye nem keményedtem, szépen fejlődtünk. mellette ittam a ca-t ha netán eszembe jutott. heti 4-5 alkalommal... :oops:

a 3. hónaptól már a b6-ot se szedem. mivel panaszaim nincsennek, igy fölöslegesnek tartom. a ca-t próbálom napi rendszerességgel inni. 1-1 tabit. általában ezt sikerül betartanom, mert reggelihez ezt iszom folyadék gyanánt.

aztán van a napi gyümölcs és miegymás amit elfogyasztok. de nem nézem hogy mennyi cal. van benne. nem bírnám számolgatni. persze nem is vagyok rákényszerítve 8)
szoval én tényleg nem teszek semmi extrát bogyók és kaja terén a terhességemért :oops: :oops: lehet hogy ez baj, és nem igy kéne, de legalább ezen nem idegesítem magam. valahogy ezt lazán veszem :oops: persze sokszor eszembe jut hogy vitamint kéne szednem vagy ilyesmi, de mig nincs semmi panaszom, addig mindig lebeszélem magam róla.
és tényleg semmi panaszom. persze a multkor a lábammal volt, de hát az nem étrendfüggő volt. és persze nekem is vannak amikor feszül egy kicsit a hasam alja, de abszolut nem fájó érzés (kop-kop-kop). és fáradok is néha, de szerintem ez is természetes, hogy nem birunk annyit.

bocsi lányok, ha kicsit hosszu voltam!!! elnézést mindenkitől!!

de tényleg MINDENKINEK ILYEN TERHESSÉGET KÍVÁNOK!!!!

és NAGY-NAGY KITARTÁST, ERŐT, BÁTORSÁGOT, SZÉP NAPOKAT KÍVÁNOK AZOKNAK AKIK "KÉNYSZERÍTVE" VANNAK DOLGOKRA!!!!!
MINDEN ELISMERÉSEM AZ ÖVÉK, TIÉTEK!!!!

Kép

Kép
timi1982

jah és annyi hogy még a fogorvos előtt állok. tudom hogy tömni kell egy párat... de én évente járok felülvizsgálatra, és alap esetben is talál általában vagy 2-3 tömnivalót.

Kép

Kép
timi1982

Mária:sajnálom hogy így alakult,ne aggódj,biztos minden rendben lessz,csak fogadj szépen szót az orvosoknak-Kitartás!! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi!
Basszus! Kitartást neked! Ha javulsz, ugye hazaengednek?
20150601134430

marcsi!

az infuzió nagyon sokat szokott segíteni! és szülésig kiengednek azért majd, vagy már bent töltöd a maradék időt?
bátorság, kitartás! biztos jónak látta a doki, és igy ő is és te is és mindenki nyugodtabb lehet! aztán nemsokára babázhatsz és elfelejtheted ezeket a rossz élményeket!

meg ha jó szobatársak lesznek, meglátod majd szalad az idő... 8)

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Én nem érem magam kényszerítve a bogyókáim megevésére, önként és dalolva eszem őket.
20150601134430

megjött a már oly régóta várt hir!!!! :

CSILLALA:
SZIA. EDDIG MÉG EGYBEN. REMÉLEM PÁR HÉTIG MÉG KIHUZZUK. INFUZIÓ, SZURI ÉS PIHI. MOST MÁSFÉL KILÓ KÖRÜL JÁRUNK.
REMÉLEM VELETEK MINDEN RENDBEN!

Kép

Kép
timi1982

Marcsi!
Fel a fejjel, ha biztonságosabb, jobb a kórház!
És ne sírj, attól nem lesz jobb! (esetleg rosszabb)
Reméljük segít az infúzió és nem kell végig bennmaradnod!

Kép
Kép
patr

Viki!
Én nem dalolok, mert utálok gyógyszert bevenni. :D

Kép
Kép
patr

Marcsi! jaj, nagyon sajnálom, azért biztos hazaengednek, ugye? Csak pihenj sokat, kitartás!

Azt hiszem valami light-os főzi lesz, ma valahogy sehogy nem akaródzok lemenni még a boltig sem a tegnapi tekergés után.

Jön ma anyósom. Hála a jó égnek, úgyis olyan ritkán jön.. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Maria! :cry:

Nagyon sajnálom,de biztos megvan az oka,ott tényleg pihenni fogsz!
Ne izgulj még bőven van ideje megfordulni!!
Nem mondta,hogy mire számíts? Meddig kell maradni?
MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!!!!!!!!!!
Melyik kórházba kell menned?

Timi! Nagyon jó ez így ahogy csinálod,ha minden rendben minek is kéne bogyókkal tömni magad?!
Irigylésre méltó a terhességet,nem sokan vagyunk így ezzel!

Megyek megpróbálom kicsit helyrepofozni a lakást aztán jövök!
Nem merek elindulni kenyérérrt mert mindjárt leszakad az ég!
Vagy még lehet most kéne!
Akkor tuti elkezd zuhogni!
Na még kitalálom!

Jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

De mi nem gyógyit szedünk, erre gondolj :wink:
20150601134430

En sem kenyszerkent elem meg a bogyokat, bar nagyon utalom lentelni oket es soha nem szedtem semmit, ezeket is nehez eszben tartanom- foleg miota mondta a vedono, hogy a vas es a mg kozott min 2 ora teljen el- de elhiszem a dokiknak, hogy ezek segitenek, igy mar napi 3x2 magnezit citritet szedek. A ca-t soha nem mondta meg, azt inkabb csak etellel viszem be.
Persze akinek nincs indoka hogy szedje az nem szedi, emiatt sem kell leliismeretfurdalasnak lenni!
Minden terhesseg tok mas, csak boldog lehet akinek konnyu!
Vendég

Bizony én se szívesen szedek semmit se,de a keményedések miatt azért magne B6-ot igen bár nem emeltem az adagot ahogy a doki mondta-csak 3szor1-et szedek,vagy amikor eszembe jut.
Remélem nem nyíltam tovább-kicsit tartok tőle,majd pénteken kiderül. :roll:

És persze azért az elevitet szedem,csak nem minden nap.

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi, nagyon sajnálom! :cry: Azért jelezz, ha van valami!
Csillának kitartás!!!

Én megpucoltam a két szobában az ablakokat, most megyek zuhizni, aztán E.on, labor eredmények és doki. Este jelentkezem!

Vigyázzatok magatokra!!!!

Kép
sziszka82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?