Kat, Snowball, normális papírt megkaptátok
Kat
Köszi a táblázatot, megtanulmányoztam, bár fogalmam sincs mi az a mángold meg a pasztinák
Még annyi, hogy gombát is 18 hós kor felett lehet adni. Már amit lehet, ugye. Pl légyölő galócát csak 18 felett teának megfőzve érdemes
(az a sámánok itala, kalapbőr leforrázva, jó hígan! Ki ne próbáljátok!!!)
Snowball
Velem ugyan nem szúrsz ki, tekintve, hogy netbook-om van, eleve 144%-on olvasok mindent, hogy lássam, szóval ez a betűméret nálam még olvasható
Csicsi
Röfögő lányka cuki lehet. Öltöztesd rózsaszínbe, hogy tökéletes legyen a Miss. Röfi feeling
Nem semmi a 14 m^2-rel nagyobbnak mondott ház
Még jó, hogy lemérték
Mi is azt mondtuk, ideje lenne lottózni, akkor bármennyi babát be lehetne vállalni
Építenénk Németbányára egy cuki kis házat 6 hálószobával, 3 fürdővel, hatalmas kemencés nappalival, lenne egy csomó cicánk meg cicalányunk, esetleg néhány rókafiú is jöhetne apa meg egész nap gombászhatna velük a Bakonyban amíg én sütöm a muffinokat és írogatok nektek
Mi kell még?
Komolyan mondom, amióta hazajöttetek a kórházból, soha nem tapasztalt optimizmus árad a bejegyzéseidből! Ez tök jó!!!
Evian
Szerintem apa ablaknyitás/levegővételes összefüggése megér egy spanyolviaszt
Nem akarja szabadalmaztatni? A hülye kórházak meg egy vagyont fizetnek a lélegeztetőgépekért
Lelőtted a nézz a tükörbe-s ötletemet
Én akartam mondani Csicsinek
Írom a listát, te poéngyilkos
Azért megnézném, ahogy apát teszed be az etetőszékbe
Küldj fotót róla!
Az egyperces az nem a műfaj?
Abban az évben, mikor érettségiztem, Örkény volt az egyik téma, az Örkény unokája meg osztálytársam volt. Gondolhatod azt a röhögést, mikor felírták a táblára a témákat, és kiderült, hogy a nagypapájából érettségizik
(nem azt választotta végül).
„Magánélet habtapin szerintem csószós vagy nyikorgós” Szerintem inkább sikamlós
Apa ma itthonról dolgozik, én meg délután próbálok azonosítót szerezni az egyetememhez. Bent van a deák térnél, és mivel nincs bérletem, kiszámoltam, olcsóbb egy méregdrága parkolóházban hagynom a kocsit, mint bkv jegyeket használnom (frusztrál, ha nem lukasztok).
Vettem csirkeszárnyat! Csinálok egy levest, nem sózom meg, abban főzöm a szárnyakat, kiveszem őket, utána mehet bele leveskocka. Bőrét ugye nem adtátok oda a Vackoknak? (Ja, a gyerekemet hívom kis Vacaknak. Is. Meg mindenhogy, nehogy megtanulja má' mi a neve!
)