Móni, gratulálunk Eszterkéhez!hivatalosan ez most hányadik hét?
Cukor:-(
Szegény Dávidka.
Azt hogy érted,hogy kihagyod a tejet?
Amúgy még tápszert iszik reggel-este,nem?
Kati, jó ünneplést a nagyoknak,igazán szép ajándékokat kapnak, sajnálom az Alexszal kapcsolatos dolgot, de még mindig jobb,ha időben észreveszik mint később esetleg rossz jegyei lennének emiatt.
Kinek van ekkora lába?
Migrént sajnálom,szegénykém, anno nekem érettségi előtt jött elő és évekig tartott,néha előjön,kb. szökőévben egyszer, de akkor halálomon vagyok.
Anyud hogy van amúgy?rég nem írtál róla.
Zsuzsi, nem semmi ez a vírus,szegények, remélem most már kigyógyultok és tudtok menni csana-ba.
Esküvői készületek?
Pont hétvégén vacsiztunk együtt a barátnőmékkel, akik júniusban házasodnak,olyan jó volt nosztalgiázni,ahogy tervezgetnek.Főleg a lány,persze.
Én kinéztem már a Mizo 2,8-as bio tejét Márknak, de április-májusnál előbb nem próbálkozok.
Nekünk a védőnő a háztáji tejet egyből elutasította.
mi sem iszunk tejet, 2-3 hetente kb. kakaót,ha megkívánjuk, amúgy csak a reggeli kávéhoz vagy ha vmi ételbe/sütibe kell.
Heti átlag tejfogyasztásunk szerintem nem haladja meg a fél litert.
Márk is nagyon szereti a joghurtokat, túrókrémet és a danette pudingot.Ennek 80%-a állítólag tej.
Tényleg hipp-es kész flakonos babatejet iszik/ivott már vki?
Fleur, a disznózsírt szerintem még anno ami gyerekkorunkban is használták,ha köhögtünk, én emlékszem rá.
Öcsémnél már vmi külföldi mentolos nagy tapasz volt, ami aztán úgy ráragadt a bőrre, alig lehetett lemosni.
Dani annyira cukor,és hogy eltűrte a töksapit.Sajnálom Lilla betegségét és hogy megint elmarad...
Mangora,gratulálok, igazi bajnok vagy!Sajnálom a náthát, nektek is már elég volt az idei télre.
Ez a bébisitter bevállt amúgy?
Mennyi aloe-t isztok?
ToldiSzilvi, szerintem is kell még egy ideig etetőszék, a család nem tudna összedobni vmi olcsóbbra Kitti babának és akkor maradhatna nálatok amit Máté megszokott.
tényleg ritkán jössz.
Hú Vick, nem semmi vékony vagy az új képeken,hogy csinálod?Gondolom az alkatod is ilyen.Hová tervezel dolgozni menni ősztől?
Mennem kell, Márkot leraktam,nyűglődik,pedig dolgom az lenne bőven.
Ja, az egyik tanítványom este hívott,hogy mától nem jön,mert meglett a nyelvvizsgája,örültem neki nagyon,másrészt heti 3-4 óra kiesett,kereshetek új tanítványt...Vagyis csak jelentkeznek.
most heti 1 alkalommal van csak egy középiskolás lány, az nem sok.
puszi