Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Kristóf ma kiakadt,rájött hogy nem akar oviba menni.Vercsinek már muszály nyolcra ott lennie,így nincs kecmec-Apa épp cibálja az ovi felé-az ,meg visít.Még jó hogy nem húsz percre van az ovi. :roll: :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Hát akkor nem kezdődik felhőtlenül a mai napod! Amúgy volt már ilyen gond Kristivel?
Vendég

Kike!
Kristid érzésed tökéletesen átérzem, nekem sem volt kedvem jönni a dolgozóba :oops:
20150601134430

Babu!
Nincs fejlemény macsek ügyben?
20150601134430

Babuli:sajna előfordult már,nem túl gyakran,nem tudom miért csinálja ezt.
Már akkor is volt hogy nem akart menni tesóért,mikor még ő ovodás sem volt. :?
Remélem mielőbb elhagyja ezt a rossz szokását.

tegnap este meg Vercsi állt neki hisztizni vagy fél órán keresztül,hogy Apa megy éjszakára dolgozni-nem mintha számítana hneki hogy itthon vagy vagy sem,hiszen este úgyis aszk,de ez van.Ezt meg ő játszotta már el többször :?
Néha elég nehéz velük :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Egyenlőre még nincs majd ma fogok Anyuval beszélni, hogy találtak-e gazdit Neki mert lehet, hogy az Én sogórom tud Neki helyet.

Remélem azért Te nem visítottál munkába menet! :D
Vendég

sziasztok!

Még nem indultam el... :?

Kike!
Minden együttérzésem Kristié... nekem is ilyen napom van, sőt a lányokon is láttam, szívesen aludtak volna még...

Nos, csajok, utolsó ellenőrzés indulás előtt...:
Felöltöztem, megfésülködtem, reggeliztem, beágyaztam, papírok megvannak, zabszem a seggemben, a kocsikulcs nálam....

szóval indulok!!!

A szekér micsodát külön köszönöm!!!

Remélem, jövök!
Vendég

Biztosan az időjárás is hatással van a gyerekek viselkedésére :?

Kép
Kép
Kép
kike

T.Maria! Bizti minden rendben lesz! Ne izgulj!
Vendég

Mária:megy a drukk!

Kép
Kép
Kép
kike

Ráadásul még rossz se érte az oviban a Kristit,épp ellenkezőleg-megdícsérték,mert végre először megette a vajas,szalámis kenyeret :lol:
Egy hónapja még lekvárt kelett vinnem az oviba mert nem volt hajlandó másfajta kenyeret megenni. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi!
Kiskönyvet is vigyed!

Babu!
Nem visítottam, mert a barátnőmmel jöttem gyalog és hülyén nézett volna ki egy hisztiző 30 éves az utcán. :D
20150601134430

Bár az nálunk stabil szöveg a cég kapuban : "haza akarok menni!!!!!!".
20150601134430

Viki! Szerintem mindenkinek ez a jelmondata! :D

Régebben amikor dolgoztam és a férjem szabadnapos volt mindig csak ennyit mondott reggel kedvesen: NEM TUDNÉK DOLGOZNI! Hát most Én is így érzek! :D
Vendég

Babu!
A párocskád részéről ez azért nem volt szép....
20150601134430

Viki! Olyan Édesen tudta mondani, hogy nem tudtam rá haragudni! :D
Vendég

Az én párom meg csak annyit mond, hogy milyen jó lesz nekünk (Baba Lacival) itthon. Jó is lesz bizony.
20150601134430

Szabolcsot már Mi is nagyon várjuk! Ő hab a mi tortánkon! :D
Vendég

Épp tegnap este beszélte meg a férjem a kölökkel, hogy nem lesz hasfájós, megmagyarázta a pocaknak. Én meg rájuk hagytam. :lol:
20150601134430

Ilyen beszélgetések Nálunk is szoktak történni! Jókat szoktam közben mosolyogni! :lol:
Vendég

Múltkor megrúgta a kezét, erre mondta neki a párom, hogy ha kijösz számolunk! :lol:
20150601134430

Viki! Párod már gyakorolja az atyai szigort! :D
Vendég

Jó reggelt!

Muffin!
Kitartás! +++++++++++++++++++++

Marcsi! Nem lehet, hogy a magas sarkú cipő miatt görcsölt be a lábad? Én régen mindig magas sarkút hordtam, de most gondolni sem tudok rá.
Szorítok a dokihoz!

Én szerettem dolgozni amikor Rolit vártam! Valahogy jobban telt az idő, nem volt annyi időm agyalni dolgokon.

Apának holnap lesz a névnapja. Ma viszek be két tepsi sütit a munkahelyére, meg üdítőt. holnap mennek apósommal Pestre valami kiállításra. Elviszik az autót, a másikon meg nincs műszaki, mert még nem vállalta el a karosszériás, így holnap apósomék Suzukijával fogom nyomni. Roli tuti élvezni fogja, mert mindig imádja, ha új autóban utazhat.

Ronix! Szuper, hogy még maradhatsz otthon, és a legszuperebb, hogy még maradhatsz 2 in 1 jó sokáig. Még ha 3x-edik héten be is fektetnek, akkor is gondolom a végsőkig próbálják majd húzni a szülést.

Kép
szly27

Jó reggelt!

Én is elvittem már Zsuzskát a suliba, szerencsére ő nem visított. :D
Bár elég nehezen kelt fel.
Mivel tegnap 6-ig voltunk bent, az volt az érzésem, hogy nincs is értelme hazamenni.
És ráadásul zuhogó jégesőben vezettem haza.

Szly, nekem főleg elinduláskor fáj a forgóm, meg a derekam. Ha már megyek egy ideje, egész elviselhető.
Kata, köszi, vettem a gyógyszertárban gyógynövényes bedörzsölőt, van benne mandulaolaj is, még a csíkokra is jó lesz! :D

Bondi Csilla, Csillala, utólag is boldog névnapot.
Tud valaki valamit a kórházban lévőkről?

Ronix, örülök, hogy nem kellett kórházba menned!

Muffin, kitartás, ne add fel!

Képzeljétek fogytam egy kilót! Pedig azért annyira nem diétázom, hétvégén is két tányér paprikás krumplit ettem. De úgy látszik azért számít hogy csak ásványvizet iszom, és nem eszem kenyeret.

Kép
Kép
patr

Patr!
Ügyi vagy!

A paprikás krumpli nagyon belopta magát a gondolataimba ;)
20150601134430

Patr! Ügyi vagy! :D
Vendég

Viki, ráadásul nálunk bográcsban készült!

Kép
Kép
patr

A legközelebbi bográcsosnál indulok Pátyra! ;)
20150601134430

Akkor 3-án jöhetsz!

Kép
Kép
patr

Bakker!
Anyuéknál leszünk. Max. küldj fénypostán ;)
20150601134430

A bográcsozásba Én is benne vagyok de grillezhetünk is! :D
Vendég

Én benne vagyok, hogy nálunk rendezzük a topik találkozót! :D
Kert van. (bogrács is :D )

Kép
Kép
patr

Patr! Nekem is pont így van! Ha megyek már nem fáj. De mondjuk egy lábon állva hajolni és felvenni a nadrágot mondjuk, már elég nehéz.

Én is úgy bográcsolnék. De egy sima szalonnasütés is jöhetne!

Ma megint lángost csinálok. Már előre várom!

Kép
szly27

Szly!
Hozzád is megyek ebédre, még közelebb is vagy ;)
20150601134430

Sziasztok!

Patr, én is benne vagyok :) Mikor is lesz az a találkozó??? :wink:
Nem ér kora reggel paprikás krumpliról áradozni... hol van még a délután, amikor tojásos nokedlit fogok enni? Jön a legrégibb barátnőm, együtt fogjuk eltüntetni :)

Marcsi, remélem, a zabszemet nem felejtetted el kivenni a vizsgálat előtt... biztosan minden ok lesz, ne aggódj!

Az összes köszöntést köszönöm!

Édesek a baba-papa történetek :D Nálunk az van, hogy bármilyen virgonc a Kislány, ha Apa ráteszi a kezét a hasamra, abbahagyja :roll:

Kike, még jó, hogy nem neked kell végighurcolnod Kristit az oviba :) mindenkinek vannak hisztis napjai, ha beér, biztosan rögtön elmúlnak a gondjai. Nálunk is van egy kisfiú, aki minden reggel pityereg, már két hónapja, persze az anyukája is, aztán az óvónők mesélik mindig, hogy 5 perc után semmi baja.

Babuli, együttérzek veled! annyira nem tudnék együttélni egy macskával, pláne lakásban... Apósomnak van 3 macskája viszont elég ritkán takarít, így ha ott vagyunk nála, le sem ülünk, és max. 10 percet vagyunk ott (Tomi ráadásul allergiás is rájuk). Egyedül Garfieldot tudom elviselni, gyerekkoromban ő volt a kedvencem :)

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon csúnya idő van itt minálunk!
Andi: (azt hiszem te kérdezted, hogy Mg-ot meddig szedjük) én is úgy tudom, hogy a szülés elött minden ilyesmit (és görcsoldót) abba kell hagyni, mondjuk a heteken nem veszünk össze de én úgy tudom betöltött 36.-on elég elhagyni és így van 3- 4 hete a szervezetnek hogy felkészüljön a szülésre. (azért sem érdemes sokkal korábban mert az ez idő elött született babákat sok helyen nem hyagyják normál osztályon még ha jól is vannak, mondván koraszülöttek, szóval eddig mindenkinek jó lenne kihúzni :D :D :D )
Vendég

Sziasztok!

Marcsi, megy a drukk a dokihoz!!! Én délután megyek.
Patr, nagyon ügyi vagy, hogy fogytál! Jövőhéten megyek védőnőhöz, gyanítom, hogy én nem fogytam... :oops:
Tök jó, hogy írjátok ezt a Mg abbahagyást. Eszembe sem jutott volna! :roll: Mennyi mindent megtud itt az ember lánya! :wink:

Kép
sziszka82

Sziszka! Neked is drukk a dokihoz!
Vendég

hali lányok!

dokihoz drukkolok, remélem minden rndben lesz.

kike, viki! én is igy vagyok vele, sirni tudnék ha valahova nem akarok menni. ugyhogy krisit teljes mértékben megértem. munkával én is igy voltam viki, kapun belépés és felsóhajtás hogy mikor lesz délután?!?! :D

mg-ről én sem hallottam hogy abba kell hagyni. habár én nem is szedem :oops: én összesen most a ca-t iszom és gyümölcsöket eszek. remélem ez nem nagy baj... de fejlődünk igy is nagyon szépen :D

fogyni ugy néz ki 1,5-2 kg-t fogytam. de ezt irtam a multkor... ugy látszik most a fogyás korszakába léptünk terhességünk alatt.
kiváncsi vagyok a védőnő majd mennyit mér május elején. szerintem addig öszeszedem magam, meg lehet az ő mérlege máshogy is mér :oops:

paprikáskrumpli... az nyami!!! de sajna nálunk nemrég volt, igy nem csinálhatok megint... tehát mennem kell oda ahol van :D
hétvégén mi is grilleztünk, a lakásban :D igy se volt rossz. habár a füst az hiányzott, meg a természet illata.

hétvégén vszínű bográcsozunk, mert anyóséknál leszünk. meg remélem csinál nekem csöpögtetős kenyeret(szalonnasütés) az én drága apósom. imádom érte :D istenit tud nekem :D

Kép

Kép
timi1982

jaj lányok nem is mondtam!!!!

ilyen nincs... fűtést abbahagyták már kb. 1 hete. a vizet azt hittem leengedték a rendszerből, de tévedtem :(

nah de nem is ez a lényeg! mostanában elég hülye idő van. hol süt, hol esik. a tegnap előtti jégtől, meg az esti esőtől beparáztak, és befűtöttek!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: normálisak ezek????? azért hogy esik, még hideg nincs!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt mindenkinek!

Irgumburgum! Öt oldalon kellett végigrágnom magam! És szinte már semmire sem emlékszem.. :oops:

Boldog névnapot minden Csillának!
Így utólag is.

Macsek. Mi is szerettünk volna lakásba cicát, de hogy jön a baba, már szó sem lehet róla jónéhány évig.

Marcsi! Megy a drukk!

Muffin! Ne már! Megint mi ez? Kérj ki más orvos véleményét is! Kicsit hülyén hangzik, de remélem csak a másik gond miatt paráztatnak, és valójában nincs is semmi!

Na, én meg tegnap tökre elfáradtam. Reggel hatkor keltem, reggeli, aztán elindultam...este fél hétre értem haza.
Vagányul bereggeliztem kalácsból meg tejből. :oops:
Diabetológiára egyszerre több kismamit is behívtak, végigböködték az ujjakat, gyors reggeli utáni cukormérés. Abban a csoportban már mindenki több hete diétázik, aztán rám került a sor. Megszúrt, majd felkiált, hogy hát jaj, még egyszer meg kell szúrnom, nem jön elég vér. :? Na, jól indul! Miközben csöpögteti rá a kütyüre, mondom, már reggeliztem, kérdi mikor, hát már akkor másfél órája. Azt mondta, az már sok. Aztán megjelent a bűvös szám: 8,2! Rámnéz, megkérdi mit reggeliztem, mondom vagy hat szelet kalácsot meg tejet. Kinevetett, és megkérdezte, hogy ugye először vagyok-e itt. Na ja, különben nem kalácsot ennék..
Volt egy csaj, aki diéta mellett is magasat produkált, őt inzulinra fogták, szóval húzzak bele, mert rám is ez vár!
Aztán egyesével bementünk a dokinőhöz. Megmérte súlyom, magasságom, mondta nekem nem elég a 160g-os diéta. Meg hogy menjek vissza délre, lesz "oktatás" hogy mit mikor hogyan ehetek. Meg vegyek fözetet, és pontosan vezessem, hogy mikor mit ettem hány gramm cukorral. :shock:
Meg kaptam beutalót a laborba hétfőre, egész nap ötször fognak vért venni tőlem(éhgyomorra, reggeli után 1,5 órával, ebéd előtt, utánna 1,5 órával, meg vacsi előtt). :shock: :shock: Már mondtam a páromnak, hogy hétfőn nem dolgozik! :evil:
Délre vissza, két órás hablaty, csomó papír, útmutató, táblázat, receptek, próbaszámolgatás...lényege: semmi finomat nem ehetek.

Aztán négyre megint vissza, szülésfelkészítő, voltunk néhányan! Szihonéni jött, vége felé már nem tudtam rá figyelni, mert úgy fájt már a derekem, két órás előadást tartott a családban betöltött szerepekről, gyereknevelés pszichológiai részéről, munkabeosztásról, stb. a végén még egy babás relaxáció is volt, az olyan jól sikerült, hogy majdnem elaludtam, már annyira fáradt voltam. Napsütésben mentem és sz@rrá áztam, mire hazaértem.

Itthon gyors zuhi, meg betoltam a maradék nasikat, hogy ma már csak a gyümik csábítsanak a hűtő felé, mert mától diéta szigggorúan! :cry: :cry: :cry:

Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam! :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Hát a kalács az tuti nem diétás eledel. Ha odafigyelsz a kajcsira, tuti nem lesz gond.
20150601134430

Kriszti! Hát nem irigyellek mert szerintem nem is a betartás a gáz hanem a számolgatás! Legalább mondthatták volna, hogy nem szabad enni! Elhiszem, hogy elfáradtál!
Vendég

Tudom, hogy a kalács gáz, meg mostantól felejtős is. Készültem a hosszú napra, azért gondoltam a cukros reggelit. De nem volt gond, a dokinő egyből eldobta az eredményt, hogy mondtam, most vagyok először.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kis Butuskám!
Diab-ra mentél és cukrosat hamikáztál.

Vizeletet is néztek neked?
20150601134430

Babu, köszi! :)
Timi, ezek tényleg nem normálisak! Fokra teljesen jó idő van! Sőt! Nekem állandóan melegem van! :oops:
Kriszti, ez aztán a program! :shock: Hétfőn meg ötször fognak vért venni?! :? Az elég durva!

Kép
sziszka82

Timi, köszi a listát!

Kép
sziszka82

Az ám! Vizeletet nem néztek, majd hétfőn kell vinnem azt is, reggeli elsőt.
Ja, meg hetente kell visszamennem. :roll: És tök jó, hogy ez is kedden van! Védőnő is kedd, magándokim is, meg az előkészítő.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Akkor a keddjeid fullosak lesznek. Ahogy kivettem a szavaidból nem szabadulsz meg szülésig tőlük.

Amikor nekem cukrot találtak a vizeletemben tesztebédre kellett menni + előrébb hozták a terheléses cukit. Mivel jó lett az eredmény ezért elköszöntünk egymástól.
20150601134430

nah akkor kriszta ugy jártál mint én szoktam...

szerdánként van védőnő 10-ig. aztán általában ha ugy alakul, beutalóért meg eredményekért szerda reggel kell mennem a kórházba.

aztán általában 8-tól talizok ott a dokival. és persze elhuzódik, és a védőnő meg a város másik végén van és loholhatok hogy 10-ig odaérjek.

ugy látom mindenhol ilyen szuperul tudják összehangolni :wink: :lol:
téged sem irigyellek! jó rohanás a keddi napod!!!

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?