NA, újra itthon, Cicalány alszik, ebéd megfőzve (a tegnapi leégetett lecsót eszem ma is). Képzeljétek, a csirkés egy hétig nyári szünet miatt zárva tart
Amúgy is vasárnap-hétfőn nincsenek nyitva, de ez a nyári szünet meglepett. Nem mintha nem lenne jogos, csak el vagyok szokva az ilyenektől. Majd holnap a spárban veszek csirkeszárnyat, ki akartam próbálni az is saját főzésben. Krumpli-répát lefagyasztottam ikeás szívecske formájú jégkockatartóban. Ti tesztek valamit a tetejére a jégkockatartónak, ha abban fagyasztotok? Majd veszek tecsóban kicsi műanyag kupakos pohárkákat, annyira cukik, csak 4et vettem a múltkor, aszem 600 Ft a 4 db, de hát mégis étel tárolására gyártották, meg jól, pattanva záródik.
Evian
Rád térdelt a doki seggel az arcod felé, jól értem???
Nekem is utcai ruhában volt, meg a rendelésein is főként abban van, szóval eddig talán ha kétszer láttam „műtős naciban”.
Én nem emlékszem minden másodpercre, de a kitolásra, na arra igen. Meg a „végre vége” érzésre is nagyon
Kat
Uncsitesóméknak van ilyen hinta/pihenőszékük állítható háttámlával, mikor ott voltam, én is abban etettem, és tényleg nagyon praktikus volt, evett is rendesen! Bár lehet, csak azért, mert Markóka gitározott meg énekelt neki, és ez elterelte a figyelmét arról, hogy neki szegénynek ennie kell
Tök jó, hogy leírtad, milyen sűrűn eszik Bálint, mert nekem az is a bajom, hogy nem merem olyan gyakran kínálni, mert ha nem elég éhes, nem eszik szilárdat, ha túl éhes, akkor nincs türelme a szilárd kajához. De akkor megpróbálom majd én is gyakrabban kínálni.
Napirendünk: 6-7 között kel, kb fél-egy óra múlva tápizik, ébredés után utál enni, amikor mászkálhat is. Ébren van 3-4 órát, abből 1-et aktívan mozog, fél-1 órát kissé kevésbé (mondjuk az ágyában őrjöng csak), utána jön a nyenyi, mi ilyenkor sétálunk, ami eléggé lefoglalja, szeret nézelődni. Sétát úgy 25-35 percig bírja, ha ennyi idő alatt nem járom meg, kiveszem, és kenguruban jön haza. Itthon benyom egy nagy tápit és bealszik rajta (ágyban fekve eszi). Alszik 2-3 órát, ha nem fáj a foga, kel 13-14 körül, kap valami főzit, kezdődik előröl az őrjöngős időszak, ha szerencsém van, tápi után elalszik 16-17 között, ha nem, ébren van estig, na az vacak, már minden nyenyi neki. Ez az esti alvás kb 1 órás szokott lenni. Fél8-8 között fürdik, kap enni, nézeget az ágyból engem, fél9 körül elalszik, éjjel 2 körül kér enni.
Hétvégén minden borul, mert apa itt van, és nem kell aludni, mert apa akkor is játszik velünk, ha álmosak vagyunk
Ja este ha úgy alszik, 6-7 között elmegyünk apával is fagyizni/sétálni.
Tyuntyi
Én akkor tettem az etetőszékbe, mikor már stabilan ült önállóan. Mondjuk a miénk nem dönthető (ikea legolcsóbb). De sose dől hátra, folyton két kézzel ütögeti a tálcát rajta
Nekem Szaffi a pihenőfotelból felfelé akar kiszökni
Rúgja fel magát, a feje már teljesen lelóg, ha nem lenne bekötve, sztem már rég állna benne.
Allergiádon nem segít a napi 1000 mg kálcium? Én azzal tüneti kezeltem terhesen, mert arra azt mondta a dokim, nem árt.
Tápi borzasztó rossz, inkább nem teszem bele semmi kajába. Az anyatej csak szimplán semmilyen ízű (az enyém legalábbis édes víz-tej volt), a tápi viszont tök keserű. Mondjuk lehet, ezért ette meg a répámat is
Én telefonnal készítem a videókat, mert kéznél van és azt tudom, hogy kell áttölteni. Meg az olyan rossz minőségben vesz fel, hogy nem kell kicsinyítenem a fájl a youtube-hoz
Csak nem lehet forgatni a felvételt, szóval meg kell tanulni, hogy kell tartani a telefont. Van egy 1,5 perces cuki apa zongorázik Szaffi énekel hozzá felvételem végig döntve
Próbáltam forgatni videokezelő programmal, de folyton elcsúszott a kép a hangtól
Akartam kérdezni, aki céklát ad, hol veszitek? Nálunk nincs a zöldségesnél, a spárban meg csak az a befőtt van.