Zsuzsi itt is boldog szülinapot bár jócskán megkésve...
Puszi mindenkinek aki még beteg.
Gigi ügyes vagy a sok takarítással és gondolom nemsokára nem sok időd lesz gondolkodni, hogy Bene bölcsiben. Ügyes kispasi ő
Móni fogadd el, hogy másként, de ugyanannyi szeretet fog jutni a most fejlődő pici lénynek is. Valóban az embernek nincs annyi ideje ráhangolódni
a második terhességre, főleg, ha még az elsőszülött is kicsi. De ő úgy is érzi, hogy szeretettel várjátok.
Azt hiszem Judit kérdezte, hát az ember úgy érzi (ezt biztosan a többiek is megerősítik majd), hogy sokkal kevesebb időt tölt a másodszülöttel. Nincs annyi idő csak vele foglalkozni.
Nekem ez főleg akkor volt nehéz mikor pici baba volt, mert csak aludt evett és tényleg Lilla igényei kerülten előtérbe. Legalábbis én így éreztem.
És mégsem. Egyrészt neki ez nem furcsa, mert másodikként ebbe születik. Másrészt neki ott a testvér szeretete is és higgyétek el csodás, hogy mennyire tudják egymást szeretni.
Nálunk ha Lilla itthon van, amíg nem fáradt vagy éhes oda sem jön hozzám Dani, csak Lilla után szalad
Az elsőszülöttet kicsit mindig megviseli, mert az új helyzetbe bele kell szokni, de egy idő után ez is megoldódik.
Szóval más, de nekik sem jut kevesebb.
szóval mindenki nyugi.
Ja és ha már nagyon nagyon furdal a lelkiismeret akkor azt is be lehet vetni, hogy nem kell mindig mind a 4en együtt lenni. Mi is szoktunk olyan napot tartani, amikor Danival lehet kettesben és van a Lillának anyás nap,
amikor elmegyünk valahova és csak mi vagyunk ketten.
Judit örök hálám az Aloe spray-ért még doki előtt az ekcémát elmulasztotta. A dokinak már nem is nagyon tudtam mit mutatni.
Remélem sikerül elkerülnötök minden más bacit is, influenza kipipálva.
Zsuzsi remélem ti is rendbe jöttök. Jajj tényleg Szilvinél majd jelentkezz be, hogy akartok e még menni CSANAba mert sorban állás van. Még múlt héten kérdezett titeket.
A héten mi sem voltunk.
Édes lehet Zsófi a homokozással. Remélem még sikerül találkoznunk mielőtt elkezdek dolgozni...mindjárt itt a tavasz és husss sok betegség.
Én is megnéztem a ruhát, nagyon szép
Szerintem nagyon ügyes vagy a munkával, ne emészd magad. Lassacskán így is úgy is munkába kell állni és szerencsés vagy, hogy ezt szép fokozatosan teheted meg, hogy csak
néha néha kell Zsófit másra bíznod és többnyire vele lehetsz
.
CSANA igen mi elkezdtük és Dani hihetetlenül ügyes. Már második alkalommal elküldtek egy órára. És semmi baj nem volt, csak kicsit erősebben szorított a nyakam mikor megjöttem.
De múlt héten mikor voltunk még el is aludt játszóterezés közben a hintában
mindenki imádja. És már pár órára ott hagytam többször is míg tanítottam.
Vick
Na fog?
Nagyon szépek a gyerekek
Kata
Nálatok fog? azt nem is kérdeztem. Remélem már jobban vagy.
Nem is tudom, hogy írtam e vagy mondtam e, de sajnálom, hogy tesód nem kapta meg az 1 pontot végül
Gigi
Tej normális, még nekem is pedig már régóta nem szoptatok. Még akár szoptatás után fél évvel is lehet ilyen. Az én esetemben már több is.
De jó lenne egy tabló
Szilvi
Jajj ti is jól elkaptátok...
Reni
Unokabátyád rettentően sajnálom...
gondolom akkor már mindenre fel vagytok készülve.
Hajrá festés
szuper
Ez a bábszínház tök jó ötlet, de Danit ismerve tuti nem tudna a fenekén megülni
lehet sétálni is közben?? Lilit inkább érdekelné.
Friday
Kényszerszoptató
Nagyon szépen köszönöm az ekcémás tippeket, tényleg az volt amúgy. Kaptunk gyogyótári kikeverős kenőcsöt. Doki mondta, hogy nem vészes.
Amúgy az Aloes spray (DM) szépen elmulasztotta.
Azt hiszem a tej ivás után jött ki, de majd kicsit később kísérletezem.
Amúgy sajna kocsink megadta magát, egy valag pénzbe és elég sok időbe telt mire alkatrész lett. Végül P ma tudja elhozni. Még nem ért haza.
Dani elkezdte a CSANA-t és irtó ügyes, rettenetesen büszke vagyok rá. Olyan szépen beilleszkedik és megy játszani a többiekkel.
A tanítást is elkezdtem és annyira élvezem. Teljesen feltöltődök tőle és azért némi pénz is van belőle.
Daninak áttört a 9. foga (rágó) és a 10. is majdnem. Csak amíg jött fel az ínyben addig volt sírós, azóta minden ok megint. Akkoriban keltünk sokat.
És elkezdtem a munkahelyemmel is felvenni a fonalat. Megint új főnököm van, még szerencse, hogy őt ismerem. Ahhoz képest mennyire jóban voltunk, így is csak annyit írt, hogy elküldi az önéletrajzom a HR-nek az ajánlásával...majd meglátjuk.
Viszont tűz közelben is vagyok, mert a részlegünk Operations Managerével (bocs hogy káromkodok) is jóban vagyok és ő is segít. Ő nem csak szétküldi, hanem manager megbeszélésen fel is hozta a témát.
Hétfőn, ha minden igaz együtt ebédelünk. Remélem lesz valami.
Amúgy vicces mert ez a leányvállalat. Az anyacéggel, ahol igazából dolgoztam még fel sem vettem a kapcsolatot.
Szóval még ott is lehet valami. Bizakodom.
Ami rossz, Dani még mindig köhög. Ugye folyamatosan jártunk vissza a dokihoz. Lényegében 1 hét kivételével az elmúlt 4 hétben és mindig visszafolyó taknyi volt a diagnózis. A CSANA miatt is, hogy nehogy betegen vigyem.
Folyamatosan kapta a Rinathiol-t, aztán meg lándzsás utifű szirupot (úgy tűnik ezek neki semmit sem érnek). És a héten megint vissza mentem vele, hét elején és már megint ráment a tüdejére.
Annyira kész voltam. Tehetetlennek érzem magam...most annyira de annyira figyeltem és mégis.
Azt mondta a doki ilyen hajlam és ki fogja nőni. És még elcsíptük az elején, de akkor is...
Most megint AB és váltottam ACC100ra. Mivel nem folyik az orra és nem is köhögött nagyon sokszor, arra gondoltam nem tud a váladék ürülni...de nem vagyok orvos.
Amióta kapja az ACC-t már jobban köhög, így elkezdtem reménykedni, hogy talán ez beválik (ez hülyén hangzik, hogy annak örülök, hogy jobban köhög)
Szegény már fosik is, pedig kapja a pro-kidet is.
Amúgy teljesen jól van, pörög jó kedvű. Ismét se láz, semmi.
És persze a héten csak annyit voltunk kint amennyit nagyon muszáj volt. Ebben a csodaszép időben...
Most már kérdés hegyeim vannak a dokinak holnapra, akkor megyek vele vissza. Szorítsatok, hogy ne legyen zörej.
Anyósom tippelt nagyobb orrmandulára én kérdezem a másik mandulát és fül orr gégészeti illetve tüdőgyógyászati kivizsgálást javasol e.
Nem lenne jó, ha minden kis kósza felső légúti baci és vírus tüdőre menne rá a végén.
Lehet csak meg kell találni az alkati szerét amivel hatékonyan sikerül feloldani a cuccot.