@szanimanika: Én valamivel jobban, köszönöm. Fáj még mindig kicsit. Szerintem a húgyhólyag fájt annyira, most így utólag átgondolva. Gondolom a méh is nyomja, meg még gyulladt is. De csak mostmár csak érintésre, nyomódásra. Jól felöltözök, sokáig bugyiban járkáltam itthon, mert kényelmetlen volt minden. Jó sokat ittam tegnap. Szégyellem magam mert rámszóltak, hogy sokat kell inni, mert a magzat elveszi amit megiszok (ami tényleg nem volt sok) pangás alakul ki, ami gyulladáshoz vezet. A hányinger miatt alig ittam..
Deiss:Én is meglepődtem. Ugye mikor kikérdezett a telefonon a nő, szerintem már tudta a tünetekből. Ugy képzeld el, olyan volt, mint a hasszúrka, nyilallás, csak vagy százszor erősebben és nem rövid ideig tartott, hanem folyamatosan és ha megmozdultam, erősödött. Azt hittem kiszakad a méhem, meg leszakad a derekam.. Annak örülök, hogy ennyire gyorsan kaptam segítséget és hogy így tudták, mi lehet a bajom. Lehet nem én voltam az első.
Lispa:Nekem a paracetamolt mondta a nő, hogy kettőt vegyek be, azt nyugodtan lehet. (mivel nem segített visszahívtam őket). Szóval azt szabad bevenni, ha nagyon muszáj. Ibuprofent nem szabad! Voltarentsem szabad! Ennyit tudok. Esetleg kicsit melegített párna? Nem akarok hülyeséget mondani. Gondolom szélesedik a csípő ilyenkor.