Vircsi!
Nekem van egy ismerősöm aki a karitasznál van, ott a várnál! Te is ott voltál?
Régen együtt táncoltunk, nem vagyok vele kapcsolatban, de elérhetőséget tudok adni, hátha többet tud mondani.
És szerintem is a védőnőnél még!
Nem tudom, mire van szükséged, múltkor vittem fel az én védőnőmhöz, vagyis a váróba van egy doboz babaruhákkal, én meg mellé tettem egy hatalmas zsákkal még...
És még van egy! Össze-vissza sok helyről kapott ruhácskák, nem tudom mik, nekem nem kellenek meg van elég egyenlőre.
Ha gondolod odaadom aztán válogatsz!
Én nem szedem szét, csak azért van még a pincében, mert lusta voltam elvinni a tescónál van ilyen gyűjtő én bedobom oda!
Ha kell egybe elviheted!
Volt egy csomó játék is amit kiszórtunk, mert 100 helyről kaptunk, én meg nem tárolgatok annyit!
Babapofik!
Szerintem is nagyon különböznek!
Az enyém tiszta apósom, ugyan így csücsörít Ő is
Meg látszik, hogy fiús a pofija!
Dobjon már valaki egy lányos képet, tök kivi vagyok!!
Zárt csoport!
Felőlem lehet!
Én is vagyok fb-on, ha lehet szavazni, akkor oda!
Amúgy én megosztok mindent, vagyis nincsen semmi olyan dolog, amin ne írnék ki és még fényképem is van!
Döntsétek el!
Huuu megint rám jött a mosható pelus vs eldobható!!!
Most vagy elkezdek 1-1 darabbal próbálkozni, aztán amelyik beválik azt beszerzek!
A próbálgatás is kb 20-30 ezer között lenne...
Vagy a pop-in re hajlok.
Angliából tudnának nekem hozni kicsit olcsóbban, azt sokan dícsérik.
20 db 65 ezer - itthon 92 ezer
vagy csak 10 db-ot 34 ezerért, max eladom ha nem jön be...
ha meg bejön, akkor veszek még 10-et hozzá, de az már drágább lenne, mert itthonról rendelném....
Használtan sem akarok venni, mert pl néztem 5 db, elvileg csak próbálásra használták, 20 ezer Ft, akkor nem kísérletezek használttal!!! Meg az olyan nem tudom, más kakis-pisis dolgát!
Bár próbára jó lenne, hogy mit bír, mielőtt beruháznék.
Csak angliából sem fognak hazafutni miattam, max 1 évbe 1x
És most van akció!
Nem egyszerű!
Akik már pelenkáztak előbbre, mondjanak egy árat, hogy mire jött neki ki havi szinten a pelus ára?
Ha én számolok, akkor kb 8-10.000 Ft durván?