Sziszkó!
Remélem nem sértődtél meg, de olyan nehéz ide eljutni. Mire ott kérdezek, vagy válaszolok, addigra Noéval kell megint foglalkoznom és ide nem jutok el... De ne vedd magadra, csak épp abban a topicban hasonló problémával küszködő anyucik vannak, és hát elkél a jótanács segítség...
Úgyhogy remélem azért felrakod ide is a képeket, mert érdekel ám.
És azt is remélem, hogy még ma feljössz egy kicsit nyaralás előtt, mert szeretnék neked jó nyaralást és nagy nagy pihiket kívánni, hidd el, rádfér így babuci előtt, utána úgysem tudsz majd.
Nálunk minden megoldódott, vagyis a családi problémák, apósomat mintha kicserélték volna.
Mellemmel sokat jártam sebészetre, mert tályog van benne még mindig, volt róla szó, hogy felvágják, de azóta szerencsére javult, bár még egy pici csomó mindig van ott, állítólag fel fog szívódni. Antibogyót szedtem, nem szoptathattam, és ennek hatására, vagy a gyógyszerektől nemtom, nagyon leapadt a tejem. Szombaton akartam először Noét szoptatni, mert addigra ment ki a gyogyi hatása, és örültem is, mert bekapta a cicit, nem szokott el tőle. Viszont megint elkezdett sebesedni a bimbóm.
Úgyhogy elhatároztam, hogy szoptatás befejezve, mert nem ér annyit az egész, hogy megint elfertőződjön, megint gondok legyenek. Úgyhogy elkezdtem lefejni a tejet, hogy cumisüvegből adjam neki. Persze ez plusz meló, de muszáj neki az anyatej, mellem meg nem bírja a szopit. Na, és akkor derült ki számomra, hogy alig van tejem, max.30 millit birok lefejni 2 mellből összesen...
Eznagyon kevés, mert Noénak ebben a korban 120-at kell ennie. Úgyhogy kell még rendesen a tápi. Próbálok sokat inni, homeopátiás bogyó szedek, rántott leves miegyebek. De nem tudom meddig bírom, mert a fejés nagyon fárasztó, főleg, hogy kézzel fejek, mert a gépit, illetve a kézi pumpásat a mellbimbóm nem bírja, ugyanúgy, ahogy a szoptatást sem. talán ennyire érzékeny a mellbimbóm, nem tudom... Még vannak ötleteim! Ha kicsit elmúlik a mellbimbómról a pirosság, vagy seb előtti érzékeny állapot (minek is nevezzem, mert azt nem vártam meg, hogy seb képződjön újra), akkor lehet, hogy még egyszer elkérem a védőnőtől a gépi fejőt, és megpróbálok azzal fejni, hátha az mégsem sebesíti ki. Ha bejön, akkor azzal fejek, mégiscsak gyorsabb, vagyis veszek egy gépit. Pluszban felhívok egy szoptatási tanácsadót, hátha tud kezdeni valamit a problémámmal. Mert ha nem jön be a gépi fejés, akkor is kéne valamit csinálni, mert fizikailag nem fogom bírni 2 óránként kézzel préselni ki azt a pár csepp tejet a mellemből.
No, hát ennyit rólunk, most van mit olvasnod!
Heni már a júniusiba is rég írt, majd fel akarom hívni, hogy mi van vele, de annyi mindenkinek kéne még telefonálni rajta kívül és valahogy sosem jutok el odáig.
Wepe!
Engem is érdekel, hogy mi van veletek? Elmúlt már a problémád? vagy csak sokat fekszel azért nem írtál? De az is lehet, hogy nem volt kedve, úgy elhanyagoltuk a topicot...
No, jó nyaralást még egyszer, aztán szépen majd visszatalálunk ám, nekünk is oldódnak a problémák, látod már van időm néha írni is.