Speciel nekem is van papírom róla, hogy normális vagyok, ha már itt tartunk
Azt pszichiáter írta a meddőség miatt. Jól tettem, hogy elmentem, különben egy életen át azzal frusztrálnám magam, pszichés okokból nem estem teherbe. Pár hete (talán hónapja) elég sokan egyöntetűen javasoltuk Csicsinek, hogy kérjen segítséget szakembertől, ő végül kineziológushoz ment, és nagyon pozitívan nyilatkozott utána.
Ha meg ellenkezik a fórum szabályzattal, hogy valakinek, akinek szüksége van rá, orvosi segítséget javaslunk, akkor engem is kizárnak, lévén Snowballnak ajánlottam a csontkovácsot
Húú, ne harcsi Snowball!!!! Én tényleg nem akartam ám!!! juj-juj-juj
Snowball
Én diplomatikus??? Hát, inkább favágó módszert alkalmazok szerintem
Analízis gyakvezéremnek volt egy nagyon aranyos mondása a szőlősgazdáról, akinek elverte a jég a termését, majd kezébe vette a baltát, és „Lássuk, uramisten, mire megyünk ketten együtt!” felkiáltással kivágta a szőlőt
Evián
Én is beszélgettem Szaffival, nagyon tetszett neki, és visszaénekelt, de ettől még úgy gondolta, hogy az ő akaratának kell érvényesülnie
Vajon kitől örökölhette ezt?
Ti hárman vagytok lányok? Fúúú én is három kislányt tervezek
Bár tegnap néztem a Brendonban a fiú rucikat, jöhet kissrác is, egye fene
ÉS a legfontosabb: Bizonyos színvonal alatt még Dr. House sem áll le vitatkozni
Nem is értem miről beszélsz jóképű nődokival kapcsolatban
Mért van az, hogy abban az orvosi vászongatyában olyan jól érvényesülnek a hátsó felek?
Tuti, ez is a gyógyulást segíti ám elő
Tyuntyi
Ne aggódj, kemény fából faragtak minket
nem hullunk ám darabjainkra. Ha kimoderálnak, majd jövök más nicknévvel
Na, akkor nem megyek a Campona cundajába (azért ez így nagybetűk nélkül mókás egy szó, mintha valami perverzió is lenne benne
), pedig hozzánk is az van a legközelebb. Marad az alee nagymamis látogatáskor. De előbb megvárom a helyzetjelentésedet
Na látod, ha Csani nem felejt el szopizni, megdöntheted a 8 évesen is szoptatás rekordot
Legalább megtudjuk, mit reagálnak rá a családvédők