Hahó!
Friday, megkereslek én is FB-n
Számomra is fura, hogy nem "divat" a délutáni alvás
Remélem azért Bors még nyárig visszatér ehhez a jó szokásához
Ősztől ezek szerint "teljes munkaidőben" megy oviba?
Reni, jaj, nem csodálom, hogy nem tudod nevetés nélkül megállni, ez tényleg vicces
Kitartást Neked, próbálj meg a héten legalább egy pár órát kiharcolni csak Magadnak, Rád fér a töltődés! Bene is ilyen hisztis, és pont ilyen féltékeny! Úgy látszik, ez nem függ attól, hogy első vagy második gyerek.
Zsuzsi, ez a ruha meseszép, el is tudlak képzelni benne
Priviben megírnád, mennyiért varrják Rád? Örülök, hogy Zsófi jobban van, remélem (kopp-kopp-kopp) egy időre elfelejthetitek végre a betegséget.
Rosszakaró
Jaj, sosem lesz már ennek vége..? Szegénykéim, az olyan rossz, mikor már a családi idillbe is belerondít...
Vick, de az oviban még alszanak a lányok, nem? Vagy legalább is van csendes pihenő? Vincét tervezitek bölcsibe adni? 16. fog, amindenit, akkor egy jóidőre tényleg megszűnnek a fog-gondok nálatok
Egy szobában lesz a három gyerkőc?
Móni, jaj, jobbulást Dávidkának! Aztán nehogy Te is elkapd! Tényleg jó, hogy elmentetek a dokihoz. Tegnap váltottam ki recepteket, nagyon sokan voltak, és majdnem mindenki Ambroxolt vett... tele van vírusokkal a levegő, és ráadásnak még itt a szmog is...
Fleur, Móni már megírta a választ az ekcémás kérdésre, pont ugyanezt akartam én is írni
Ha olyan, mint amilyet Móni is írt, a kutyulós elocomos tényleg nagyon jó, talán ha telefonon beszólsz a dokinak, kiállítja Neked a receptet sorbanállás nélkül is, akkor megússzátok a gyerekrendelőben ücsörgést Danival. Adnak egy baromi nagy tégellyel, amit sosem használ el az ember (csak egy hónapos a szavatossági ideje). De amúgy is elég csak pár alkalommal, nagyon vékonyan bekenni az érintett felületet.
Egy zumbán én is voltam, szerintem is jó elképzelés a táncolva sportolás, igazán csajos megoldás, nekem alapvetően tetszett
Bölcsivel kapcsolatban: nem adtam ám fel, sőt, de azért legalább az a tudat nem stresszel, hogy "ó te jó ég, hova teszem a gyerekem, ha gyűgyöli a bölcsit, de nekem vissza kell mennem dolgozni???" Szóval mindamellett, hogy ez kiugrásnak tűnik, a gondolat maga mégis megnyugtató, és én így sokkal higgadtabban állok a dologhoz, nem kell sietettnem Benét, és a szituációt. Egyáltalán nem fontolgatom még a visszalépést, simán belefér, hogy még most is "szokja", pláne hogy ilyen kicsi még. A gondozónő is mondta, hogy a tényleges beszokás akár még egy hónap is lehet, a lényeg, hogy őt elfogadja, és bizalommal forduljon hozzá minden gondjával, bajával. Ha ez megtörténik, akkor onnantól kezdve nem lehet nagy gond. Benének a konkurenciát is szoknia kell, elég kis akarnok gyermek, nem tűri, ha valaki megsérti a személyes terét
Ma egyébként negyed 11-től 10 perc sírás után a délutáni felébredésig nem voltam vele, ebédelt is, és elaludt, jókedvű éppen nem volt, de nem ordított, csak néha keseredett neki, és a gondozónő igyekezett maximálisan a kedvében járni. Két és fél órát aludt, a többi gyerekkel együtt ébredt, jókedvűen. Szóval haladunk, inkább az volt a gond, hogy kicsit furán alakul maga a menete a dolognak, de mindegy is, a lényeg, hogy van remény
Bár azért azt hozzátenném, hogy iszonyatosan fárasztó napok ezek, nagyon leszívja az energiáimat, simán tudnék én is délután aludni... nem igazán tudom rendesen megindokolni, miért annyira fárasztó, de mégis az.
Jóéjt,
puszi,
Ági
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gigilina 2011.02.01 21:53-kor.