Úristen, úgy termeltek, mint Szaffi a pelusába! Mármint mennyiségileg, nem minőségileg gondolom
Amúgy csajszim végre megtanulta megfogni az ágyrácsot. Ez időszerű volt, mert amikor két rács közé markol és nekidől, na akkor koppan a feje a keze meg az ágyon kívül kalimpál a nagy semmiben. Szóval ez most jó. Így legalább az ágyban is tud térden állni. Amint rájön, hogy így eléri a felső keresztrudat, szerintem ott is feláll.
Cumit nekünk se szívja, hanem rágcsálja, kivéve, mikor altatja magát.
Piroska
Jó, hogy volt gombás könyvetek is
Direkt megszámoltam az előbb, kereken 30 gombás könyvünk van, bár ebből egy csak gombás kajareceptes, szóval az nem számít. Akkor 29
Persze nem mind magyar, mert van német, francia, finn és ausztráliai is, és az egyik német megvan magyarul is, de darabra azért sok. Majdnem egy teljes polc
Sztem már mondtuk többen is, hogy valami nem stimmel a lányod vonalzójával, ráadásul azt jelzi, hogy két éves lesz
A magnéziumtól meg lassan átalakulsz bádogemberré. Vagy terminátorrá
Timócska
Sajnálom a betegséget, jobbulást!
Kendőben felkötés (mármint magadra a gyereket) nem segít? Nálunk az beválik, mikor tekereg, de kézben akar lenni.
Gabci
Felmászást ne is mond, már próbálkozik. A szőnyegről a 10 centis szivacsra már rutinosan megy, most a szivacsról a kanapét próbálja, ez úgy 30-40 centi difi
Remélem, még nem sikerül neki egy ideig
Ne magaddal beszélgess, beszélgess velünk
Csicsi
Ez aranyos, hogy végre megnézhetted a röntgent, erre nem mész vele semmire
Lehet, nem véletlen nem mutatták meg
Szerintem a foga az, ne aggódj, minden rendben lesz!!! Az apja gondolom most Pepivel van, meg hát dolgozni is kell valakinek, neki se lehet könnyű. Ilyenkor az anyára van úgyis a legnagyobb szüksége.
Tarts ki! De tényleg, tudod, fog összeszorít, magadban motyogod: „képes vagyok rá, meg tudom csinálni, képes vagyok rá...”
Evián
Látod, megvan a motiváció a forduláshoz
Ez is valami
Nálunk a napocska ilyen, ha a szemébe süt, ki is mászna a babakocsiból rögtön, csak rá ne süssön
Egy élmény lehet, ahogy a melleiden köszörüli a kis fogkezdeményeket az ínye alatt
Anna
Boldog szülinapot Dominak! Fú, gondolom, most úgy érzed, milyen hamar megnőtt... én folyton így vagyok Szaffival, pedig eddig nem voltam szentimentális, meg alapvetően szeretem az új dolgokat. Tortáról kérünk fotót!
Snowball
Hajrá csontkovács! Amúgy is jót tesz a gyerekcipelés mellett
ahogy Kat is írta. Bár sztem bárkin, aki elmegy csontkovácshoz, találnak vmi rendberakni valót, de az korrekt, hogy 2-3 alkalom alatt megvan, akkor nem akar nagyon lehúzni
Útleveles durva, lehet, Mollyét kézzel festik
Én is telefonálgatnék a helyedben. Mondjuk 3 naponta
Tecaaa
Akkor neked (is) álombabád van
Igen, ha éjjel jól alszik, nappal nem, ez nekünk is sokáig így volt, most fordított, amióta éjjel is fent van. Bár én lennék 62 kg
Bár magasabb vagyok 5 cm-vel, az indokolja a + 13 kg-t neeem?
Utólag én is csak vicces sztorinak tartom a gombás melltartós esetet, de akkor, úgy hogy 1 napja ismertem anyóst... hát tanulságos volt
Szombathely környéke tök jó, akkor ti bizti jártok az Őrségbe gombászni! Imádjuk, kis eldugott falvak, lapi hegymentes erdők, és át lehet ugrani a szlovén oldalra is az a Felsőlendvai várkastély tök hangulatos!
Kb olyan korkülönbséggel tervezzük a másodikat, mint ahogy nálatok jött
Titkos napló? Hogy mik vannak!
Kat
Éljen a lakás!
Költözés vissza mikor lesz? Hát, a paradicsom+krumpli tényleg csak cukorral finom, egyetértek a fiaddal
Mindig kicsit irigykedve olvasom, Bálint milyen jó evő. Mi még mindig küzdünk a csukott szájba nem megy a kanál játékkal. Még akkor is, ha ízlik neki
Annyit olvasom, hogy főzöl és megeszi, hogy vettem hozzávalókat, és holnap főzök neki, aztán persze majd jól idegesít, hogy az se kell, de legalább elmondhatom, hogy megpróbáltam
Krumpli-répa lesz. Elvileg ismeri az ízt, elvileg ezeket szereti is. Elvileg.
Bálint egy szobor, ezen akkorát nevettem
Hát, néha Szaffi is megállhatna, pl mikor fáradt, és bénázik, és üti magát mindenbe
Szandálos fotó cuki, milyen nagy fiú már!
A végére értem
Ezt tegnap délután óta írom