Hahó!
Drágák vagytok nagyon, köszönöm a köszöntéseket mindenkinek!
És
Vincének mi is kívánunk boldog névnapot!
Velünk minden oké, mai nap is elment, ma csak egy 15 percet nem voltam vele, akkor is az udvaron voltak, szerintem ha a szobában próbáltuk volna, sokkal több időt is el lett volna nélkülem. Az udvaron nem szeret lenni, ezer ruhában nem mozog biztonsággal, és nem nagyon neki való játék, amit ilyen hideg időben is lehet (hintázni szeret, de az nincs ilyen helyeken a balesetveszélyessége miatt), sajnos motorozni még nem tud, ha azt megtanulja, szerintem a kinti idővel sem lesz gondja. Na meg majd nyáron a nagy homokozózás
De jól telt a nap.
Friday, szuper, hogy tudtál jönni, nagyon hiányzol ám nekünk!
Sajnálom nagyon ezt a magas lázas betegséget, kicsi Gréta, szegénykém. A fogyást is
Remélem hamar erőre kap és összeszedi magát evés téren is!
Svájci ringató, de jó
Gondolom kiugrasz a bőrödből, nagyon hiányzott eddig is!
Borsnak beállt az "ovi" azóta?
Keresztanyaság, de szuper! Nekem még nincs keresztgyerekem, pedig mindig nagyon szerettem volna. Hozz képet az aprókról, rég láttuk őket!
Megértem, hogy nehezen viseled a napközbeni órákat, nagyon nehéz lehet. Remélem ahogy jön a jóidő, gyorsabban fognak telni a napok!
Vick, Friday, fogyókúra, ne is mondjátok... mióta nem szoptatok, rám is ragadnak a kilók, pedig tök nyugodtan voltam, hogy valamennyire stagnált, de a karácsony megtette "jótékony" hatását... szóval én is igyekszem visszafogni magam. Valahol hallottam, hogy első körben már az is jó, ha a folyadékbevitelt megemeli az ember (2-3 liter minimum), mert gyorsítja az anyagcserét. Én most ezen a lépcsőfokon "diétázom", de a nassolásról való leszokás nem megy
Vick, Salgótarján, amindenit, az tényleg nem a szomszédban van
Olyan szomorú, hogy ennyire nem fizetik meg a dokikat, annyira de annyira bosszant engem is
De a munkaidő elég jól hangzik, amennyire csak lehet ebben a helyzetben. Gondolom ott nagyon örülnek a szakembernek, hallottam, hogy egyes kisvárosi kórházakhoz senki nem szerződött rezidensnek...
Minden rendben lesz a jövőhéten, ne aggódj! Ha jól elvannak Anyukáddal, jobb helyre nem is bízhatnád, legalább egy kicsit szokjátok mindketten az egymás nélküli életet.
Móni, tök jópofa dolog ez, köszi! Írtam is nekik egy jelentkező levelet, bár nekünk ugye nem olyan rugalmas már a napunk, nagyon tetszene, szóval kiváncsi vagyok, tudnak-e minket fogadni
Harapás: Bene inkább csapkod, nem erőszakosan, agresszíven, de azért elég nagy vehemenciával, szoktam neki én is mondani, hogy nem szabad, csak finoman simogatni szabad. A játékokat is szokta dobálni, olyankor is mindig rászólok, na nem tudom, mennyire van foganatja, de hát ez van
Ha engem üt meg, mindig úgy csinálok mintha fájna (bár az esetek nagyobb részében tényleg fáj is
), így egy kicsit mintha elszégyellné magát.
Azért a harapás ennél sokkal jobban tud fájni
Judit, szegény Petra, remélem nem maradt lázas azóta!
Zsuzsi, örülök, hogy Zsófus jobban van! Most már csak elmúlik nála is a betegség. Szabad megkérdezni, milyen helyszínt foglaltatok? Te se fogd vissza Magad, ami az esküvőszervezésről való beszámolást illeti, szerintem minden nő szereti ezt a témát
Ja igen, a kavicsok: az Interspar parkolójában szedtük
Bocsánat, ha valamiről megfeledkeztem
Sok puszi, ha nem jönnék, szép hétvégét mindenkinek!
Ági