Sziasztok!
Voltam ám, és nemcsak olvastam, hanem írtam is, csak mikor elküldtem volna, akkor feljött a bejelentkező ablak, a szép hosszú írásom pedig huss, hol volt, hol nem volt. Szóval most először word-be írom, aztán inkább bemásolom.
A tegnapi minitali szuper volt! Hajni, igazán kitettél magadért. Olyan szinten ettem halálra magam abból a sok finomságból, hogy vacsorára már csak almát meg sajtot ettem. Hajni, a házatok pedig tényleg nagyon szép! Azt sajnáltam, hogy Máté nyűgössége miatt nehéz volt neked háziasszonykodni és anyukának lenni egyszerre. De ne idegeskedj, ahogy jött, úgy el is fog múlni, és meg kell mondjam jól tudsz egy seggel több lovat is megülni ))))
Képeket majd dobjatok légyszi. A többieknek is, meg az emil címemre is.
Rodina – ügyfélkapun nem lehet gyerkőcnek személyit csináltatni? A ruhapénzzel kapcsolatban szerintem rendik voltak. Nem vagyok egy nagy tudor, de szerintem dolgozni csak gyes mellett lehet – az a 24 ezer forintos izé, gyed mellett nem. ÉÉÉÉÉÉs ami a legfontosabb, hogy hajrá kistesó!!!! Ha az ember a pénzt nézné, sajna akkor sosem lenne alkalmas időpont szülni, de hát ez nem miattunk van. Szerintem mindannyian éneklünk és ki tudja még mit csinálunk, csak hogy egyenek a gyerekeink )
Lucuzs – dehogy felejtette el használni az itatót! Ez biztos olyan, mint mondjuk amikor először fordulnak meg, aztán egy darabig nem csinálják, aztán meg abba sem hagyják. Mi napi szinten kb. 50 ml vizet iszunk meg, persze ebbe benne van a nyakicába engedett mennyiség is. Mert az olyan jó buli Adél szerint
Danonino / Petite Danon – csajok, ha a boltba jártok, nézzétek meg a cimkéjét, hogy mi van benne….
Ebba -akármelyik végletet is nézzük, lánykád tündéri!!!!
Nav – mi is jártunk így, csak mi a Duna Plázába. Szopi után büfi és mintha épp akkor köhhenteni is akart volna, és olyan nagy sugárba, olyan rengeteg tej jött ki, hogy kezdhettem előről a szoptatást, mert a pociban nem maradt semmi. Apa pedig közben takarított. Meningon már túl vagyunk.
Aranyoska – jó, hogy jöttél!!! Puszi nektek, és ha tudsz, akkor gyere!
Eclipse – hurrá, most már tutira a tiétek a ház!!! Szeptember végéig meglesz az átalakítás is? Nem emiatt kerestél itt valakit, hogy mennyiből, hogyan lehetne? Erre emlékszem……
Macs – milyen kis vagányan heverészik Balu )) Kifli evés – milyen ügyi!!! Megnéztem a videót, és azt szeretném kérdezni, hogy amit az elején kivettél a szájából azt adtad vissza? Csináltál azzal valamit? (hogy könnyebb legyen megenni…..)
Eta – engem is mindig felvidítanak az írásaid Adél kb. kétszer alszik hosszabbat, szopit még nem váltottunk ki, inkább az étkezések miatt eltolódtak: 7:00, 11:00, 15:00, 19:00 – és még éjjel 1 vagy 2x szopizik. De már kell neki a normális kaja. Mindezektől függetlenül simán bevág egy üveg gyümit gabonapéppel, fél – egy üveg főzit, és egy adat rizspépet.
Piroskám még nincs. Rágcsálni bio kölesgolyót vettem. Túl nagy még, hogy az egészet bevegye, de ha fogom, akkor kis ügyesen harap belőle, és elmajszolja.
Spec engem Benbor aktívan támogat, mert megint problémám van a cickó(i)mmal. A minitalik mennek – bár a múlt heti elmaradt ugyan, de tegnap Hajniéknál voltunk. Szuper volt! Finom kajcsik, egyszerre bömbölő három – négy gyerek – mikor hogy , Adélka olyan szinten lefosta a nadrágom, hogy csak na! Még jó, hogy volt illatosító a kocsiban. És jókat dumcsizunk közben.
Egy picit Adélkáról: már jön az 5 – 6 foga. Még az aktív forgásnál tartunk, nem kúszik, nem mászik, négykézláb hintázik. Súlya 8860 g, szóval nehéz
Ati: rosszaság, és nagyon veszélyes nem csak önmagára, Adélra is. Múltkor betett a járókába egy 2 cm-es kisautót, Adél szájából vettem ki. Aztán meg párnát rakott rá, és azt nyomogatta. Szóval nagyon kell figyelnem. Állandóan visszabeszél, és még véletlenül sem csinálja, amit kérek.
Én mostanában voltam fodrásznál, kozmetikusnál, és most többet mászkáltam. Kétszer is ebédeltem a volt kollégákkal, mennek a minitalik rendszeresen szerdán, csütörtök este zumba – imádom, függő lettem, ma megyünk a kerti kútért, mert megérkezett, holnap jön a barátnőm. Szóval ez most kicsit sűrű lett.
Gyancsi - szerettel várunk, látunk, ha itthon leszel!!!! Ezt bátran írom a többiek nevében is!!!
Utifutihoz gratula, dobjál képet!!!!
Adél felkelt, mennem kell, puszi mindenkinek!!!