Hahó Csajok,
gyors bekukk, Bene alszik, a többiek fürdőben (én nem nagyon szeretek menni, így kimenőt kapott Gábor is
)
Olvaslak Titeket, de írni már nem futja az időből.
Végre szánkóztunk Benével, tetszett neki, azt hiszem, bár szó szerint arcára fagyott a mosoly, elég hideg van... azt hiszem, ő sem fogja szeretni a hideget, mint én
Ünnep jól telt, a kaják jól sikerültek, hangulat is jó volt. Szerencsére nálunk hagyományosan ez egy szűk családi ünnep, szóval nincs nagy jövés-menés a két nap alatt, csak mi vagyunk, így azért sokkal pihentetőbb. Iszonyú mennyiségű kaját megettünk persze így is... tipikus magyar dolog ez, azt hiszem
Nagyon sajnálom a sok beteg babócát, annyira nem hiányzik ezt most senkinek
Mindenkinek mihamarabbi jobbulást!!!!
Antibiotikum mellé nekünk a védőnőnk anno ajánlotta a Bonolact Kidet, hogy ne menjen a hasa a gyógyszertől.
Étvágy majd visszatér, bár tökéletesen megértem az emiatt aggódókat, én is ilyen vagyok.
Kicsi Petra, szegénykém, micsoda makacs betegség
Supraxot Bene kapott már (a húgyúti fertőzés után). Nem értem, hogy ilyen kitartó láz esetén miért nem csinál a doki vmi körültekintőbb vizsgálatot (vér, vizelet), talán okosabbak lennénk akkor. A bronchitisre sem adtak semmit?
Minden doki mást mond, ezt úgy utálom én is. Pl. a mi dokink azt mondja, hogy ha már antibiotikum, akkor érdemes minél tovább szedni, de voltunk helyettes dokinál mi is, aki viszont mást mond. Szeretem a dokinkat, de mikor a múltkor Benén meglátta a borostyánnyakláncot, nagyon "megharagudott", mert szerinte életveszélyes, és felelőtlen dolog ilyet a gyerek nyakába rakni (amúgy sem épp homeopátia-párti). Végülis megértem, de azért nem kell megsértődni, nem kezdtem el neki magyarázni, hogy bár szkeptikus vagyok én is, azért ez mégis csak úgy tűnik, hogy működik.
Iszonyú dokik között örlődni, laikusként egyszerűen képtelenség kitalálni, melyik a helyes út, és közben mégis csak a gyerekeinknek az egészségéről van szó...
Abszolút laikusként, miért jobb a hurutos köhögés, mint a nem hurutos? Valamelyikőtök írta, és eltűnődtem
Zsuzsi, vidd el dokihoz, bár szerintem ha ilyen zöld, sűrű cucc jön most, az csak jót jelent, jön ki a sűrűje a váladéknak.
Nem találkoztam még az orrszívás gyakorisága és a váladék mennyisége közötti összefüggéssel, de ki tudja, lehet benne valami. Azért az anyatej más szerintem, az mégsem egy gyulladt, elhalt váladék
Erika, én is akartam írni, milyen csodaszép Zsófid az új képeken! -Az a hajkorona, kis csattal... imádnivaló!
Kistesó-projekt, hajrá-hajrá!! A Mónival való újraélése a várandósságnak kedvet csinál szerintem majd mindannyiunknak hozzá
Kiváncsi lennék, ha mindegyikőnk gyerkőcénél csinálnak vérvizsgálatot, hány lenne a vashiányos köztük, az az érzésem, hogy a nagyobb része a csapatnak. Emlékszem a hozzátáplálásos okoskönyvekben is írták, hogy fél éves korukra kiürül a szervezetükből, ezért pótolni kell... hát amennyi céklát és sütőtököt az én gyerekem megevett... simán lehet ő is vashiányos.
szóval én valahol örülnék, ha ugyan tünet nélkül jár is, de kiderülne Benénél is, és tudnánk orvosolni.
Szilveszter: Gábor nővérééknél, majd sütök valamit, de még semmi konkrét nincs.
Ja, a sajttorta másodjára is jól vizsgázott
Elfelejtettem egy csomó dolgot, de már így is túltentem... bocsi
Puszi,
Ági