Új privát üzeneted érkezett!

Bocika! Neked is köszi!

Gabi! Nagyon jó az a kis maci!!! Úgy irigyellek Benneteket, hogy ilyen ügyesek vagytok! Nekem semmi kézügyességem... :oops:

Na! Én jó éjszakát kívánok! (Most jutott eszembe, hogy elfelejtettem elmesélni az álmom! Nos, majd holnap bepótolom!

Mindenki szépeket álmodjon és főleg aludjon sokáig! Pihenjetek - most még lehet!!!!

Pusz
sinaszi

Sina, szép álmokat neked!

Én is elköszönök, még elpusztítom ezt az almát itt velem szemben, itt incselkedik velem....:P De ha kipukkadok is megeszem! :lol:

Jóéjt! :)
bébic

Köszi mindenkinek, örülök, hogy tetszik a maci!

Elaludtam a Helyszínelőkön, úgyhogy most gyors fürdés, aztán csicsi (apára úgyis felébredek, ha hazajön horgászásból - remélem, nem üres kézzel :))

Jó éjt!

Kép

Kép
gabilany79

Most jut eszembe, hogy van képem a kötött cuccokról, sőt még modellem is van hozzá! :D
Én ezeket kötöttem: Kép újszülött korra Kép 1 éves korra Kép ezt a sapit is én kötöttem

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

eniko. a gobelin kepet felteszed egy kicsit nagyobban. en olyan vak vagyok. nem latok rendesen.

a szulinap jol sikerult. nagyon bekajaltam. es nagyon faradt is vagyok. megyek is aludni.

KépKép
KépKép
mush589

...na én meg barátok közt aludtam el. :lol: Most kell valami programot találnom, mert kialudtam magam :( :)

Gaby!
[quote]E írta:laludtam a Helyszínelőkön
...van az a helyszínelő, akin én tuti nem aludnék :oops: :wink:
Maci szuper!

Enikő! Hű, de nagyon jóóóóóó! Édes a modell is benne! ... na ez az a norvég minta, ami nem az én idegeimnek való! Le a sapkával a tudományod előtt!

Kép
zölddisznó

Most akkor első vagyok, vagy utolsó? :)

Kép
zölddisznó

Én sem tudok aludni. Kopog az eső az ablakon!!!!!!!!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jó reggelt!Na hát én semmit nem aludtam,Apa taknyos,és elvolt dugulva az orra,ennek következtében horkolt mint egy száz mázsás anyamedve.Átmentem a kisfiam mellé odabújtam a heverőre,de az meg úgy alszik mint mikor megy a pók a falon lábai kezei szanaszét...Állandóan féltem,hogy megrúgja a hasam.Na úgyhogy délben biztos hogy bekumok majd.Apát még suliba indulás előtt elküldtem a henteshez husiért,tegnap a piacon vettünk savanyúkáposztát,úgyhogy ma székelykáposzta lesz(meg még holnap is).Temérdem mosni valóm van,mert nem nagyon tudok hova teregetni már.na dobok néhány képet.
Kép ezt turiztam magamnak tegnap,hurrá végre valami beéri a hasamat!!!
Kép Mózesnek még a szülinapra elmaradt biciklijét most tudtuk megvenni.
Kép Jázinak már van biciklije ő ezt kapta
Kép esti program :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Reggelire bevágtam egy nagy fürt szőlőt, nagyon jól esett.
Az éjszakai alvással nekem egyelőre nincs problémám, igaz még csak 28 hetes vagyok, de ha a fiam (nagyobbik) engedi én remekül tudok aludni. A pocaklakóm sem ébreszt fel, csak akkor ébred fel, ha én fentvagyok (nagyon jó fiú).

Mush: megpróbálom a képet feltenni nagyobba. Kép

Zöldi! Köszi a dicséretet. Szakértőtől még jobban esik.

Sarmon! Szuper akardigán, aranyosak a gyerekeid.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: bennem csak így reggeli "fényben" tudatosult, hogy a képet te csináltad (bár nem tudom, eddig miért nem esett le :oops: ). Nagyon tetszik!

Apa tegnap fogott egy hatalmas süllőt, ma halat ebédelünk, nyami 8)

Kép

Kép
gabilany79

Jó reggelt!

Húú de sok ügyes emberke van közöttünk!

Enikő: szép a goblein ja és hát amiket kötöttél.......... GYÖNYÖRÜEK

Sarmi: jót turiztál. Tegnap én is bent voltam egy turiban, de nem találtam semmit. Szépek a gyerkőcök!!!!

Zöldi: melyik az a helyszínelő, akin te nem aludnál???? :P :P

A tegnapi szerzeményeim:
Kép Betét-bugyi Kép kiscipő [/img]
Vendég

Téényleg, meg akartam mutatni, mit guberáltam a börzén így találomra... Ez azért nagy dolog, mert életem első babaruhái (a sajátjaimat leszámítva, de azokat csak hordtam, nem vettem :lol: )
Kép

Kép

Kép

Kép

Ezek mind 56-osak vagy 62-esek :)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

MUSH!!!!!! KÜLDTEM PRIVIT BODY ÜGYBEN!!!!!! JELENTKEZZZ!!!!

Most elrohanok a kisfiammal fodrászhoz, aztán jövök délután....

Kati

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Halihó!
Tegnap egész nap oda voltunk vásárolni.
Olyan csalódott lettem, mert elindultunk ágyneműt, és plédet venni Beninek, de a Brendonben ettentő drága volt ,holott a honlapjukon nem azok az árak voltak feltüntetve..
Most a teszveszen rendelek ágyneműt, egy csajszi nagyon szépeket árul, és az ára is baráti..
Azért jó is történt tegnap, megvettük lánykám ágáyt! Most hozza el Apa, és ma a gyerekszobát fogjuk pofsítani, felrakjuk a falidíszeket, lámpát, magasságmérőt, tükröt :) Alig várom!! :lol:

Közben már úúgy mosnám a babaruhákat, de korainak tartom még... Pedig rengeteg összegyűlt, megint vettem a teszveszen hármat... :oops:

zöldi:
tegnap nem tudtunk eljutni postára, remélem jövő héten tudok végre postázni.. Apa kidobta a borítékot, amin a címed van....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Mágnes! Valamelyik nap én is voltam a Brendonban (arra jártunk, aztán benéztem), 5 perc után ki is jöttem. Én sem vagyok hajlandó annyit fizetni, amennyit ott elkérnek.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

A Brendonban más árak vannak a honlapon mint az üzletben? Én még nem találkoztam ezzel a hibajelenséggel. Mi 1700 Ft-ért vettünk ágyneműt teljesen jó ár sztem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
A Brendonban vettetek ennyiért??? Hol? :shock:
Nálunk rácsvédő és ágynemű is kell, ez ígyegyütt 8-9 ezernél indul...
Na de sebaj, kinéztem teszveszen a 3 részest..

Más ár:
A honlapon voltak vastag plédek 3-4 ezerért, az üzletben 6 ezer alatt nem lehetett vastagot kapni..
A Brumi Maciban viszont vettünk 3 ezerért, oda fogunk menni :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jaa, bocsánat Mági, én az ágynemű huzat garnitúrára gondoltam, nekünk az került ennyibe. Meg külön hozzá 1600 volt a fejvédő. Az ágynemű garnitúrát mi úgy kaptuk, szóval az nem tudom mennyi a Brendonban. Csak abból a fejvédőt nem akartam használni mert rózsaszín csipkés. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

No, a "híres" babák meglepi kezdetleges verziója:

Csak nekünk, csak most saját weboldal, reklám és banner nélkül, saját domainnel (ugye mit is lehetne várni egy informatikus kismamitól?:D)

http://www.kismami.net

Ez egy kezdetleges verzió, több dolog még nincs kiélezve és több dolog lehet még hibás. Most arra kérlek titeket, hogy nézzétek meg és kattingassatok, bármilyen hibát, észrevételt, kritikát szívesen fogadok, akár itt, akár az oldalról a kapcsolaton keresztül.

Ha bárki úgy érzi, hogy személyiség jogokat sértettem azzal, hogy az adatai felkerültek az oldalra, kérlek mihamarabb jelezze, hogy törölhessen.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ez a Brendon nagyon el van szállva az árakkal,aztán nem biztos hogy máshol nem találsz jó minőségűt de olcsóbban.
Nem vok jól szédölgök meg hányinger kerülget.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon, mi kinéztük a legolcsóbbat a Brendonból, sztem nem vészes az ár. Jobbulást neked, próbálj pihenni! Nem a gyógyszertől van amit kaptál? Annak vannak ilyen mellékhatásai.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Jobbulást minden gyengélkedőnek..
olyan pocsék idő van hogy legszivesebben csak feküdnék..
sajna én is csatlakozhatom az álmatlanok táborába :cry:

Aida! szerintem szuper az oldal, nekem nagyon tetszik! :D

Kép
eszterke24

Lesz még majd pár fejlesztés rajta! Pl. szeretnék a táblázatunkba mindenkiről (akit nem zavar) kisképet, a fotókhoz is kérek majd pocifotókat, profilfotókat meg Uh fotókat később babafotókat! A miért jó várandósnak lenni és a tippek, trükkök oldalt dinamikusra írjuk majd meg, hogy mindenki beleírhassa a cikkhez a saját kis sorát, a saját tapasztalatát. Szóval ez tényleg kezdetleges.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida nagyon ügyes vagy! Nem semmi! De tényleg. Még nagyon nem böngésztem át tüzetesebben, de ha kell valami, fotó vagy miegymás én nem ellenzem.

Nekiálltam kreatívkodni én is. Hétfőn anyagbeszerzési körútra megyek.... már alig várom, hogy elkészüljön a kisfiam cuccai...

Kép

Kép
dcili81

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 7 hónap múlva lesz a szülinapom....

Kép

Kép
dcili81

boci nagyon állati az a kiscipőőőő!!!
:wink:
Szédölgök és émelygek. :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi: remélem nem szédelegsz jobban. Köszi a kiscipő dícséretét, kemény 1000 piiizz volt. Remélem apának is tetszik.

Aida: mindjárt meglesem a honlapot.

Brendon: hát mi egy hónapja voltunk a budaörsiben és majd hanyatt vágtam magam az áraktól. Pl. a kismami ruhák elejénél már megálltam és visszafordultam mert egy farmer 17 ezer forint volt!!!!! Nemhiába na hogy a főnököm CSAK ott vásárol, ő ezt megengedheti. Mi meg mindig viccelődünk bent, hogy megyünk a Brendonba vásárolni és mindent ott veszünk. Persze a hangsúlyt nem tudom így visszaadni.

Amúgy szerintetek ez a betét-bugyi szerűség jó?? Nemrég itt volt az egyik ismerősöm, aki pár hónapja szült és szerinte jó!!! Ja és hozott nekem egy-két TENA betétet meg necces bugyit, hogy használjam el. Na legalább majd tesztelem!!!!
Vendég

Sarmi még mindig nem vagy jobban? :( Nekem a derekam akar leszakadni folyamatosan. :(

Brendon kismama ruha árai, hát igen.. Azok elég durvák. De amiket mi rendeltünk meg azok jó árban voltak. Sőt, párom azt mondta ne itt rendeljük az orrszívót, mert tescoban olcsóbb. Erre Brendonban 1400, most kuponnal 1200, tescoban ugyanez 1700..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: jó az oldal, nekem tetszik. Szólj akkor hogy mi is kell és szívesen küldöm.
Persze vannak jó dolgok is a Brendonban, meg az akciósok is jó áron vannak, na de a többi cucc......................... :(
Vendég

Köszi, először majd a táblihoz kell mindenkiről, aki szeretne egy arckép. Az ott fog megjelenni a további adatok-ra kattintva bal oldalon a név alatt kicsiben.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Teljesen kivagyok! 12-kor gyerkőcömet tisztába tettem és leettem aludni. Máskor pikk-pakk elalszik, most még 1 órakoris kukorékolt. Bemegyek, hogy megnézzem - szegénykémnek még a háta közepe is szaros volt. Mindent lekellett róla vennem. Úgy dühítenek ezek a pelenkák, olyan rohadt drágák és mindenik vacak. Gyerekes anyukák: ti is szoktatok így járni? Ez nálunk elég gyakori, pedig ami pelenka létezik már mindent kipróbáltunk. Most lett végre csend, most aludt el, pedig már kelnie kellene. Most meg a szomszéd neki állt takarítani. Épp a radiátort cseszegeti. Nagyon boldog vagyok! :evil:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok,
egy hét kimaradt az életemből, mármint a babanetet illetően. Ne haragudjatok nincs időm végigolvasni.

Remélem mindenki jól van, ikres kismamánkról van már hír (Verzso)? A vizsgákon mindenki sikeresen túlvan?

Nálunk mindenki beteg volt, nátha, köhögés, stb. remélem Ti megúsztátok.

Ha tudtok segítsetek, akár abban is, hogy hol érdemes hirdetnem, ill. hol találok megfelelő emberkét:

PÓTMAMÁT KERESEK HETI 3 NAPRA (később lehet, hogy többre) AKI SEGÍT A TAKARÍTÁSBAN IS.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Aida: szuperjó az oldal!

Megettem másfél tonna halat meg salátát, megyek a kanapéra gyomorrepedést kapni...

Kép

Kép

Kép
gabilany79

Aida:
NAgyon ügyes vagy, megnéztem az oldalt, szuper, engem illetően nincs kifogásom a személyi jogaim megsértését illetően, viszont, ha tudod töröld ki a gyerkőc nevét, nem Kevin lesz, de még nem tudjuk, hogy mi legyen helyette. Talán Ádám, de még bizonytalan.
Az előző gyereknél is szülés előtt 1 nappal döntöttünk.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Gabi! Jó étvágyat a süllőhöz. Az fincsiii. Hogy csinálod meg?

Bocika1! Nagyon édes a kiscipő. A molimed bugyit, betétet nem ismerem. :( Ez is hálós?

Gabi! Szépeket vettél. Főleg az alsó nagyon aranyos. :)

Aida!
Engem nem írtál még bele a listádba. :( Kb 1 hete írtam neked privit minden adattal.
Egyébként az oldal nagyon jó lett, ügyes vagy!

Cili! Mit kreativkodsz?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Aida: bejelöltelek az iwiw-en, már ha nem baj!!!!
Vendég

Bocika1:
Elolvastam a tegnapi írásod, nevetgéltem, én a héten eljutottam fodrászhoz, tegnap voltam pedikűrösnél, délután nekiálltam szőrteleníteni, de már csak tükörből ment, iszonyú nevetséges lett volna, ha videóra veszem. Vakon csináltam, olyan lett amilyen lett, kedden megyek dokihoz, ha nagyon kinyitja a szemét, akkor biztos durva látvány lehet. Mindegy. Kezdem magam nőnek érezni. Jövő hétre kozmetikust tervezek. Most, hogy a gyerkőc heti két napra bölcsiben van, minden elmaradt dolgomat próbálom elintézni, persze munkaidőben (saját cég előnye).

Sarmon:
Nekem uh-on átlagosnál több magzatvizet állapított meg Hajdú doktornő az Istenhegyin (még szept.közepén), de az okát nem találták, kedden elmesélem a dokinak, mert szabin volt. Szerintem, és remélem, hogy semmi komoly nálad sem és nálam sem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Persze nem baj, amint megjavul az iwiw, most vmi baja van, visszajelölek.

Enikő, valóban nem kerültél bele. :( Elnézést, korrigáltam a hibát! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

BB. hát én is így voltam. Egyszerűen nem fértem hozzá, ott szenvedtem a fürdőben. Aztán szóltam a férjemnek, hogy segítsen, de ezt nem vállalta be!!!! Így összeszedtem az energiámat és megbeszéltem a kozmetikussal, hogy csinálja meg. Sajna én ott (is) elég erős szőrzettel rendelkezem. Az elején még elviseltem, de ahogy befelé "haladt" már rosszabb volt a helyzet! Aztán szóltam, hogy egyenlőre elég, majd legközelebb. Mondta is, hogy nem akarta egyből az egészet lekapni. Megdicsért, mert jól viseltem. Állítólag mások még kiabálnak is, én csak a vége felé egyszer szisszentem. Mondjuk marha fura így, kíváncsi vagyok apa mit szól hozzá ha meglátja!!! :lol: :lol: :lol:

Aida: OK. Hát elég gáz néha ez az iwiw!!!!!

Enikő: mindjárt lefényképezem, mert egyet kibontottam!
Vendég

Fúúúúú gyomorégés a köböm. Nagyon rossz. Ma még alig ettem, de így is szétrepedek. Dani a köldökömet vette megint célba, ott tevékenykedik....

Samon nem irigyellek, jobbulást.
Boci hol vetted azt a hálósbugyibetétet?

Megpróbálok egy napocska alakú kispárnát összeszerkeszteni a kisfiamnak. A párom meg kinevetett... :cry: :cry: :cry: :cry: olyan gonosz....

Kép

Kép
dcili81

Cili: részvétem a gyomorégéshez. Eddig engem elkerült, vagy csak egy nagyon pici volt. Ja ezt a bugyit(betétet) a gyógyászati segédeszköz boltban vettem. Ehhez nem kell külön bugyi, mert fent jó erős a gumírozása és tart is rendesen! Ha meg leveszed, csak el kell tépni az oldalán és mehet is. Szerintem vastagabb és hosszabb mint a TENA épp az előbb ismét összehasonlítottam!

Ja így néz ki!
Kép
Vendég

HIHIHIHIHIHI!!!! Olyan mint egy pelus. Nagyon komoly. Megprobálok majd valami hasonlót keresni én is. Olyan régen véreztem el is felejtettem milyen is az..... :oops: :wink:

Kép

Kép
dcili81

Aida! Köszönöm!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bocika! Ez nagyon jól néz ki. Mennyiért vetted? Mennyi van egy csomagban?
A hálós bugyival az a bajom, hogy minden látszik benne. Én nem vettem az első gyereknél, de akinek volt olyan viccesen nézett ki benne. :D
Szóval ez nekem jobban bejönne.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Cili: igen olyan mint egy pelus, de szerintem az első pár napra praktikus és ott a kórházban nem igazán érdekel mi van rajtam. Amúgy 200Ft/db én vettem 10 db-ot!!! Amúgy én is régen véreztem, és az sem volt vészes, de azért amiket hallok egy-két ismerőstől eléggé lehet szülés után. A barátnőm is mondta, hogy nem győzte cserélni a TENA-t, pedig előtte ő is alig-alig vérzett a mensese alatt. Neki az első két nap volt gáz, utána meg már kevesebb volt.
Vendég

Enikő nem tudom milyen érzés lehet viselni ezt a hálós bigyót, de abban biztos sokat segít, hogy nem a saját bugyiaidat vérzed össze, én sajnálnom a fehérneműimet...

Kép

Kép
dcili81

Enikő: bocsi, mire írtál már válaszoltam a Cilinek ebben a témában. Egy zacsiban 10db van. Az eladó csajszi erre esküdött és hogy nagy a kereslete sok kismami viszi és eddig mindenki dicsérte.
Vendég

Boci sajna nekem a 4 hónaptól ég a gyomrom, nem tudok vele mit kezdeni kicsit enni, nem túl fűszereset, és így valahogy túlélhetőek a napok. Ez van, ezt a pár hetet már kibírom féllábbal is.... :wink:

Kép

Kép
dcili81

Cili: reméljük hamar letelik ez a pár hét, bár én igazán élvezem!!!
Ja most, hogy kibontottam a csomagot észrevettem hogy van benne egy kicsi zacsi, amiben 10db másik zacsi van, amiben el lehet dobni a betétet!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?