Na, megetettem a „nagyot” is. Pici alszik, nagy épp szétszedi a távirányítót, hátha akkor lesz adás a tv-ben (még nincs kábeltv bekötve).
Snowball
Gratula a fogacskához! Én is ma tapiztam ki először a csúcsát.Úgy látszik, csajaink egyeztettek a hátunk mögött
Épp most jutottam oda, hogy ebben a konyhában még az is lehet, hogy fogok főzőcskézni
Sütni nagyon szeretek, főleg, ha van kinek, mert apa gyakran fogyózik
Szaffinak inkább bébikajákat veszek, nem ismerem itt a piacokat, ezeknek jobban bízok az összetevőiben. Ilyenkor kissé irigylem a falusiakat a saját zöldségeskerttel. Bár nekem is van rozmaringom az erkélyen
Bogárka lámpi nálunk egész éjjel ég, takarékos izzó van benne, sztem nem olyan erős. Pici kora óta így van, szóval az éjszakai etetés is így zajlott. Most már a zöld fényt társítja az alvással
Eddig mind3 bogárka az ágya fölé volt felszerelve, most az egyik a pelusozónál van, azt szoktuk éjjelre felkapcsolni.
Kat
Azért most irigyellek a Balcsi miatt. Épp most mentek le anyámék 1,5 hétre, szóval mi legalább 2 hétvégéig nem tudunk menni. Utána meg mennek nagynénémék két labradorral, az se gyerekbarát környezet... de talán közte jut nekünk is egy hétvége
Bár lehet, kutyák ide vagy oda, lemegyünk nagynénémékkel egy időben, csak akkor fent kell aludni, mert a kutyák bent alszanak velük a szobában
Nem semmi Bálint, nagy nőcsábász lesz belőle, az tuti
Nagyon jót szórakoztam rajta, hogy a lánybabáért megtanul megfordulni
Apa miatt neked is részvétem, nálunk is ez van sokszor, főleg most, hogy pont akkor kellett elutazni, amikor ő is érezte, hogy nagy szükségünk lenne rá. Valljuk be, ez nem csak neki vacak, hanem neked is, mert te még vághatsz az egészhez jó képet, és nyugtathatod őt is. Meg oké, hogy mondogatjuk magunknak, hogy valamit-valamiért, de azért jobb lenne együtt lenni
Kipróbáltam a gyümölcslé-víz kombinációdat, nem sikerült átvernem
Betti
Jó hallani rólad! Ne legyen lelkiismeret-furid, természetes, hogy mindenki máshogy ér rá, más mennyiségben van igénye a fórumozásra, ahogy az élethelyzetek változnak
Szopihoz hatalmas gratula, pont a hozzád hasonló problémásokról mondta nekem a szoptatási tanácsadó, hogy nagyon gyakori, hogy nem tudnak szoptatni!
Cikluskövető vonalzó csak nem kistesóprojekt miatt van?
Tyuntyi
Rád is irigy a Balcsi miatt, még ha nem is volt jó idő. Lehet, jobb is, mert legalább ki tudtatok mozdulni. Ismerős a lefoglalás, csajszimmal jövő héten leszek bajba, az elmúlt 2 hétben az összepakolás, költözés meg kipakolás alatt minden nap volt itt valaki aki boldogan cipelte a kis seggét vagy gügyögött neki. Majd lenyúlom a kocsit és bemegyünk nagymamishoz. Bár innen apa 50 perc alatt ér be a dógozóba, emi eddig 25 volt, szóval nem BKVzik olyan lelkesen. Mondta, amint megadjuk a tartozást anyámnak, vesz egy kocsit
Szóval már csak 5-6 év
Király a futópad+légkondi
Jót nevettem rajta
Szemembe még mindig hős vagy, én max busz után futok, de általában várok egy következőt
Taknyadzás nem járt a foghoz, de most egész más a levegő, lehet azért. Vagy nemtom. De tuti az volt a hasmenés közbenjárója. Vagy valamelyik bébikaja megromlott itt a költözés zavarában
51 faktort kiszúrtam, gondolom neked is a 0 mellett van az 1
Én is el szoktam játszani
Vizes pólóban nem fázott nagyon? Minden fürcsi után tiszta úszópelust adsz rá? Mindenütt azt írják, hogy azonnal vegyük le a vizes cuccot róla, de így egy-egy strandolás akár 3-4 úszópelust is felemészt, ezt nem érzem reálisnak
Medencében pancsizásod felbátorított, veszünk ma egy felfújható kiskádat, ha már van tök jó erkélyünk. Igaz, hogy kint van a légkondi (a földön, még nincs felrakva) meg egy működőképtelen mikro (amit apa nem enged kidobni, át kellett költöztetni, mert ő még szét akarja szedni megszakérteni) meg kb 2 doboz maradék csempe, de egy kiskád is elfér még ott
Tegnap csajszival kimentünk a reptérre apáért. Apa úgy nézett ki, mint egy dzsungelharcos
Nem borotválkozott 5 napja, farmer-pólóban volt, szóval hozta a formát
JA, meg csütörtökön voltunk a Brendon melletti Dmben anyámmal, mert ott nagy a bébikaja választék Hippből, és levásároltuk a kuponokat (25% meg 15% tényleg összeadódik, de nem negyven lesz, hanem 36,3%
mert előbb vonódik le a 25, és a csökkentettnek jön le még a 15%a a teljes vásárlás miatti kedvezménykuponnal). Szóval érdemes kiváltani a 150-es kuponkártyát.
Meg ha már ott voltunk, nem kevés célzattal megmutattam anyámnak a Brandont is, kapott is Szaffi néhány vércuki napozócskát (leértékelték a nyári rucikat) meg választhatott magának egy rágókát, és ő a színes csörgős lógós plüss labdát akarta (csak ezért nyúlt, hogy megfogja).
Ha felkel, megyünk IKEÁba, már minden bútor gyerekbiztosan akarunk beüzemelni, ne kelljen 2 hónap múlva megint ezzel foglalkozni. Amúgy tök véletlen sikerült olyan konnektorokat vennünk, amik gyerekbiztosak, nem is bírom beledugni a dugaljakat
Újságoltam már, hogy rossz a kazánunk? Tegnap voltak bekötni a beépített tűzhelyt meg sütőt, mondtam, nézzék már meg a kazánt meg a vízmelegítőt is. Na persze jól átvert minket az eladó, azt mondta, a vízmelegítőt a fürdőben pár éve cserélték, a szerelő szerint tíz éve nem lehet ilyet kapni. Más fogalmaink vannak a pár évről. A kazánt meg nem tudták bekapcsolni, mondták, hogy az elektronikáját cserélni kell, a motorja is gyanús, de az csak akkor derül ki, ha az elektronikát már kicserélték, ennek a kettőnek a cseréje 90e, és akkor még mindig a 20 éves kazán van bent (ami az eladó szerint kb 10 éves...). Szóval augusztusban kazáncsere kb 180e-ért, mert csak a drágábbik fér be a helyére
Ráadásul apám már vagy 20 éve ezekkel a szerelőkkel dolgozik, szóval nem hinném, hogy átverésből mondták. Komolyan, bármihez hozzányúlunk, szétesik. Már csak a csatornának kell eldugulnia, bár azt most a másik lakásban kellett tisztíttatni.