Sziasztok!!!!
Na vége van időm nektek írni is!
naponta olvastam de írni egyszerűen már nem volt időm, sok volt a munka az irodába, este meg főztem és már nem volt semmihez kedvem. Hétvégén meg a párom szedte el a laptopom
újabb részeket tettek fel a Smallvilleből és most azt nézte ma reggel óta de elálmosodott elment aludni, így kihasználom a az időt.
Szóval lehetetlenség lesz reagálnom lassan 10 oldalra
Köszi a tanácsot a fürdető állványról nagyon gondolkozom róla.
Ircsi te írtad, hogy augusztusban nem lehet hideg a fürdőben, hát nem én maradok szülés után még legalább 1 hónapot anyukámnál a picivel és mire hazaérünk már szeptember vége lesz és akkor már az időtől fogunk függni. Mi meg "fagyos szentek" vagyunk a férjemmel. Még mindig de naponta 2x megrakja a tüzet mert neki a 18-19 fok kevés, kell 20-22 tényleg kellemesebb a levegő.
Lista hát nagyon szépen köszönöm én is bár vissza kell keresek jó pár oldalt de el fogom menteni. Nekem is szándékomban állt listát kérni tőletek, azért kezdtem a fürdetéssel majd lassan lassan mentem volna tovább vagy kérte volna a listát de Barbi megelőzött. Látom a sterilizátor nagy pénzkidobás ki is húzóm a listáról! Bébiőr meg légzésfigyelőn még komolyabban nem gondolkoztam. Picim egy szobába fog velünk aludni az elején, majd meglátjuk. Mellszívó anyukám is a kézit ajánlotta.
Anyukám szólt, hogy beszélt egy kedves kolléganőjével a babakocsi miatt és azt mondta ha nekem kell szívesen nekem adja az övét, úgyis csak a garázsban porozódik
még szép, hogy kell. Anya szerint van hozzá hordozható ülés is meg lehet kosár is. Na meglátjuk. Jó lenne kis összegtől megkímélne
Kollégám, mert azt mondta ajándékba megkapjuk a cumisüveg melegítőjüket is
Ők csak a második babánál kapták és azt mondja nagyon hasznos volt, mert állandóan volt meleg víz teának vagy tejporos tápnak. Nem kellett éjjel mikrózni és bármikor betudta nyomni a gyerek szájába az üveget.
Tina had gratuláljak én is neked a lagzitok alkalmával. Tuti nagyon jó lesz!!!!
Barbi nektek meg már hamarosan itt van
Kisfiatok nagyon nagyon ennivaló
Vanilla remélem otthon most minden rendben, kutyus lefialt már?
Évilány tessék vigyázni magadra. Nem ismétlem a csajok megírták mindazt ami én is tanácsoltam volna! Sütiket kicsit kiiktatni és 4 hónap múlva megint süthetsz! Ja és gyógyulást!!!!!
Clarika pocakod nagyon kismamás és tuti a hegyesség azért van amit te írtál, mert kis vékonyka voltál! Nem esedékes még egy uh? Most már látszani kéne a baba nemének, nem érdemes pocak után tippelj. Neked is gyógyulást!
Királylány majd kérek képet ha alakul a bababirodalom. LCD-s tv nekünk is az van és szeretem. Nekünk nem volt tv-nk és akkoriban megengedhettük az LCD-t ha úgyis kellett venni egyet.
Bamass jobban vagy már lelkileg? Nagyon nagy gratula, h kiharcoltad az iskolát a pici lányodnak. Tuti nagyon várja akkor már a szeptembert
Bévi a natúr joghurt intim testrész mosására agyon jó, én is használtam egyszer és nem kerültem dokihoz. Mikor írtad a problémád gondoltam estére megírom de addig jött Ircsi. Amúgy még a szóda bikarbonátos víz is nagyon jó. Nagyon sok gombaölő krém alapanyaga. Nekem anyukám ezt a kettőt ajánlotta régóta. Persze szerinte hetente-kéthetente lehetne egy kis szódabikarbonátos vízben megmosakodni de én nem szoktam. tusoláskor használok intim ápolót és kész. Szerencsére nem volt még csak egyszer gondom. Akkor is a joghurt segített, na meg lehet akkor vettem a Canestent. akkor sem volt folyásom csak viszketett pár napig
Na most egyenlőre ennyi. Ha valami lemaradt majd leírom.
Jövő héten elméletileg szabadabb vagyok, este is lehetek mert férjem megint elutazik pár napra. Szándékozom menni uh-ra lássam nem add a dokim nekem is küldőpapírt cukor mérésre.