Sziasztok! Eltűnök...feltűnök....
De véééégre van normális netünk, bő 1 hónap és két "rájukugatós miafrancvanmá?" telefon után ma jött a Trécomos pasi és megcsinálta. De hihetetlenek, semmi elnézést, vagy vmi....
A mobilnet is jó, csak kicsit macerásabb, állandóan be- meg kijelentkezni....így meg csak ledobom bálnatestem a gép elé és tádádádáááá!
Mush: Ari vagy, hogy aggódsz értünk, pusszantás!
Hétfőn megyünk legközelebb UH kontrollra megint, aztán elvileg majd rá két hétre kedden újra.
Hasszorító: Okés, felejtve!
Sina:
Boldog szülinapot így picit megkésve!
Sarmi: Szép méretek!
És aranyos a hálózsák!
Zöldi: Tündéri a ruci, nagyon ügyi vagy (én meg irigyirigy)!
Én is úúúgy kreatívkodnék valamit Kistücsöknek, csak egyszerűen nem bírok a seggemen maradni....állandóan fulladok, nem kapok levegőt egy idő után ha leülök....
Meg ötletem sincs....
Alvás: Egy kellemesen pihentető, átaludt (na jó, az 1 pisi/éj az megvan már hetek óta, de azt már nem is számolom bele
) éjszaka után a múlt éjjelem maga volt a pokol....és még van hátra bőőőven...ojjé, mi lesz még itt... Fél 2kor felébredtem, ötletem sincs, miért, aztán Kistücsök is, elkezdte nyomni a gyomrom, erre sikeresen jött a gyomorsav felfelé....majd olyan 3 felé meguntam, hamm egy Rennie, aztán nagy nehezen sikerült visszaaludnom....wáááá....na, nem nyivákolok tovább.