Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi!
Ez nagyon édi!

Én egyedül kötni voltam képes megtanulni, de már százezer éve nem volt a kezemben kötőtű.
Megyek túrni a gardróbba. :roll: Kedvet kaptam! :oops: :oops: :oops:
Vendég

(ja... bocsi, néha belelendülök :))))) A férjemmel együtt odavagyunk a lego cuccokért :) (van itthon hatalmas duplo vonatkészlet is persze:))))))
Vendég

Anita! Kitartás a férjednek...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Kati: hehe :))) akkor ti sem aprózzátok el a dolgokat :)))))
Vendég

Ó, köszíííííííííííí :oops: a bókokat.

Kati! Az a "baj" a megrendelésre kötögetéssel, hogy és az a fajta hirtelen felindulásból kreatívkodó vagyok, és közben mindig beleképzelem Hannát a ruhácskába, a végére meg annyira a szívemhez nő, hogy nincs az a pénz, amiért megválnék tőle.

Vesegörcsöm a köveim miatt vannak, és - lekopogom - bébi beköltözése óta ritkábban.

Kötögetésre, varrásra fel! :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Ez a rózsaszín cucc nagyon menő!!! Majd győzd levakarni Hannáról a pasikat! :-D

Én egyedül a goblein varrást szeretem. Nemrég találtam meg két kicsi képet, az egyiken egy mosolygós hold, a másikon egy mosolygós nap van, most ezeket varrom. Így már meg is találtam a gyerekszoba koncepcióját: a lámpa is hold alakú, meg van egy felhúzhatós, zenélős bigyónk, az is hold alakú... :-D

Kép
Kép
lbernuska

hát csaki! Tudod te is a lego olyan családi építőjáték.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bkatalin

Anno nagyanyám engem is megtanított kötni meg hímezni is, de már száz éve nem csináltam. Varrni meg csak kézzel, géppel sajna nem tudok.
Úgyhogy marad az egyéb kreatívkodás :)

Viszont kész lett a saját készítésű frottír maci, az szerintem cuki lett.

Kép

Kép
gabilany79

Bernuska!
Akkor nem hiszem, hogy az, mert nekem tényleg kb fél pericg tart csak!!! :wink:
susy75

fáj a derekam, nekem még ilyen derékfájásom nem volt... úgyértem ilyen jellegű... :? :? :?

bkatalin

gabi! muti a macit!

bkatalin

Sziasztok ismét!

Most keltem fel én is, sikerült 1-1,5 órát szunyokálni, kicsit még a kedvm is jobb. A párom letesztelte a tiramisut, ízlik neki... :lol: már megérte vele foglalkozni.

Most megyek összeütök valami levest holnapra, mert lehet elmegyünk kicsit sétálgatni valahova....

Kép

Kép
dcili81

Macíííííít!

Derékfájás nekem is van, főleg felheléskor. Nekem akkor mindenem fáj.

Kép
zölddisznó

Kati, Zöldi: a fotó otthon tárolódik a gépen, ha hazaértem (és nem felejtem el :)), akkor felrakom. (Merthogy még bent hobózok a cégnél, mert apának megbeszélése van, és csak azután megyünk, de persze nem egyenesen haza, hanem vásárlás, miegymás...)

Kép

Kép
gabilany79

Nekem is itt az ideje, hogy kreatívkodjak valamit...
Zöldi nagyon aranyos a kisruha, meg a sapi, amit készítettél. Ügyes vagy.
Kötni elméletileg én is tudok, a hímezés is megy, de valahogy nem vesz rá a lélek, hogy ezeknek nekiálljak. Talán nncs elég türelmem hozzá.

Kép

Kép
dcili81

Zöldi! Nagyon szép a ruhácska és a sapi! Ez saját tervezés, vagy minta alapján készült?

Ibernuska! Én is goblent varrok, gyöngygoblent. Ha valaki lekicsinyítené nekem egyet én is feltennék. Sajnos a kicsinyítés nekem még mindig nem megy. Köszi

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő küldd át nekem priviben, megpróbálom!

Kép

Kép
dcili81

Enikő! Ez nálam úgy működik, hogy amikor elkezdem, még gőzöm nincs, hogy mi lesz belőle. Attól is függ, milyen filmet nézek éppen, ha izgalmas, akkor marad az egyszerű minta, ha elég csak hallgatni, akkor jön a cifrázás, lásd fodrok...
Szóval minta az nincs.

Kép
zölddisznó

Enikő! Kicsinyítéshez technika: paint-ben nyisd mega képet. Ott a menüpontok között van egy olyan, hogy kép, annak a menüjében a második sorban a %-os értéket 10-10-re állítsd be és mentsd el újra a képet, de most már kicsiben.

bkatalin

De Enikő az Infraview-ban is találsz olyan menüt, hogy Image, ezen belül Resize/resample, és ott tudod kicsinyíteni, meg nagyítani is... de nyugodtan küldd át (dcecilia@mailbox.hu).

Kép

Kép
dcili81

Veráról még mindig nincs hír? Tud valaki valamit? Remélem a suliban nem idegesítették fel.... :?:

bkatalin

hazajöttek a fiúk... sziasztok....

bkatalin

eniko. nekem is kuldheted a kepet. meg van meg az emil cimem?

en is tudok kotni, mindjuk egy salat, de nem nem tudom, hogyan kell nyakat meg egyeb cifra dolgokat csinlani. :cry: :cry:

zoldi. nagyon szupi a ruci. tuti vagy!

ma van Tony nagyijanak a 80.szulinapja. nem sokara megyunk vacsizni egy kavezoba ezen alakalombol, addig meg visszamegyek a szallodaba zuhanyozni, hajat mosni. van vagy 20 ures szoba ma este, szoval a rendes fonokom megengedte, hogy hasznaljak egyet. Tony meh koszos marad. Azt mondta talan holnap sikerul megcsinalni.
szoval midenkinek szep estet, majd csak kesobb leszek!

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok először is leírom hogy ma mi történt velem.Reggel mentem ultrahangra,megállapították hogy kevés a magzatvizem,mennem kellett NST-re!Egyébként a baba rendben van:
koponyavégűen fekszik,
buksija 72 mm,
AD 81 mm,
combi 52mm,
placenta hátsó falon,
placenta érettsége 1-Grannum I.--ezt nem igazán vágom ,hogy mi
Afi 4cm
Kzs.RI.o.62-ez a köldök zsinór de a szám nem tiszta nekem.
Becsült súly 1700 gramm! :shock:
Aztán dokibácsim írt fel Diaphyllint,valamint hetente járnom kell ezután ultrahangra,Nst-re!!!Eléggé el vagyok keseredve. na visszaolvasok aztán reagálok!egy jó hir teszveszen megnyertem egy hálózsákos licitet,900 ft ez a zsák:
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon: :( Sajnálom, hogy így jártál, meg hogy hetente kell most már járnod. Meg hogy ilyen hülye gyógyszert is kell szedned. Bár ezt nem értem miért kaptad!? Vannak keményedéseid, görcseid? Mert ezt arra írják fel, ez is olyan hörgőtágító mint amit én kaptam csak más fajta.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja a hálózsák marha édi ám! ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja és 1700 g az szép nagy babó! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sina boldog szülinapot.Aida nincsenek görcseim,én se értem miért kell szednem,de ha azt mondta a doki szedjem hát én szedem,mit tudok csinálni?! :?
Mági nem mindig igaz ez hogy a második hamarabb jön!Első gyerekem 38 hétre második 42-re lett meg. :wink:

Aztán a férjem elengedett turizni,hogy vigaszt keressek,de épp bálabontás lett volna egy jó két óra mulva,kirakva egy darab babaruha se volt,úgyhogy hazamenünk.De egy jó megeg kardigánt magamnak találtam,ami végég beér majd mig meg nem szülök.megyek pihizek.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Megpróbáltam visszaolvasni, a szüléstörténetek nagyon tetszettek, illetve csatlakozom a nemalvókhoz.

Tegnap a Szent Imrében voltam szülésznős ismerkedős szülőszobát bejárós találkozón, és üzenem annak, aki majd ottan szül velem, hogy EL VOLTAM ÁJULVA!

nagyon kedvesek, egyáltlán nincs kórházi hangulat, illat, jelleg. A szobák tiszták és szépek, a szülőszoba teljesen profi. Mindent úgy csinálsz ahogy akarsz, ha nem reped a burok, várnak egy napot, ha szeretnél mehetsz alternatív szülőszobába, van labda meg kád. Ja és választhattam saját csecsemőst, aki bejön naponta segíteni! A babuka meg nálam lehet végig, egyáltalán nem kell beadni a közösbe!!!! Szimpi volt és kész! Csak gondoltam beszámolok a Szent Imréseknek.

Amúgy aludni én sem tudok, minden oldalam fáj, és óránként felébredek magamtól, ami korábban egyáltalán nem volt jellemző! Azt olvastam, hogy a hormonok már készítenek fel az éjszakázásra, azért még várhatnának... :D :D :D

Szerdán voltam Szakcsi koncerten a MÜPÁ-ba, a babóca teljesen odavolt, végig rugdosott, remélem megalapoztam a zenei fejlődését... :D :D

Kép
mannababoca

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget a kép kicsinyítésével kapsolatban. Na lássuk sikerült-e...............

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sikerült, jaj de jó! Hogy én már mióta szenvedek ezzel. És most megtaláltam a gépemen a Paint-ot! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi! Nagyon ügyes vagy, majd ha előszedem a kisfiam cuccait lefényképezem én is miket kötöttem.

Sarmi! Sajnálom, hogy problémák vannak, 2 gyerek mellett biztos nem lesz könnyű hetente eljárnod, de ez még változhat. Bízzál benne, hogy egy-két vizsgálat és helyreáll minden.
A hálózsák nagyon édi.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok! Eltűnök...feltűnök.... :P :D
De véééégre van normális netünk, bő 1 hónap és két "rájukugatós miafrancvanmá?" telefon után ma jött a Trécomos pasi és megcsinálta. De hihetetlenek, semmi elnézést, vagy vmi.... :evil:
A mobilnet is jó, csak kicsit macerásabb, állandóan be- meg kijelentkezni....így meg csak ledobom bálnatestem a gép elé és tádádádáááá! :lol: :lol:

Mush: Ari vagy, hogy aggódsz értünk, pusszantás! :D Hétfőn megyünk legközelebb UH kontrollra megint, aztán elvileg majd rá két hétre kedden újra.

Hasszorító: Okés, felejtve! :D

Sina: Boldog szülinapot :D így picit megkésve! :oops:

Sarmi: Szép méretek! :lol: És aranyos a hálózsák!

Zöldi: Tündéri a ruci, nagyon ügyi vagy (én meg irigyirigy)! :lol:
Én is úúúgy kreatívkodnék valamit Kistücsöknek, csak egyszerűen nem bírok a seggemen maradni....állandóan fulladok, nem kapok levegőt egy idő után ha leülök....:( Meg ötletem sincs.... :roll:

Alvás: Egy kellemesen pihentető, átaludt (na jó, az 1 pisi/éj az megvan már hetek óta, de azt már nem is számolom bele :) ) éjszaka után a múlt éjjelem maga volt a pokol....és még van hátra bőőőven...ojjé, mi lesz még itt... Fél 2kor felébredtem, ötletem sincs, miért, aztán Kistücsök is, elkezdte nyomni a gyomrom, erre sikeresen jött a gyomorsav felfelé....majd olyan 3 felé meguntam, hamm egy Rennie, aztán nagy nehezen sikerült visszaaludnom....wáááá....na, nem nyivákolok tovább. :oops:
bébic

Hát!!!! Csajok! "Nem tudok ilyen gyorsan olvasni"!

Nem győzlek visszaolvasni Bennőtöket!

Enikő, Bébic! Köszi a köszöntést!

Sarmi! Éljen, sikerült! :lol: Az eredményt sajnálom,de remélem, hogy ez orvosolható, vagy legalábbis kitartotok! Pihengess! (A lehetőségekhez képest!)

Zöldi! Úgy látom, most unalmas volt a műsor - a ruha fenomenális!
sinaszi

Hazaértünk, bekajáltam, megnéztem a Dallast (egy kis nosztalgia, bár nem ugyanaz, mint 15 éve, most egy kicsit idegesít), és íme a maci:

Kép

Kép

Kép
gabilany79

Sina: :lol:

Ez kééész...megettem 1 körtét, pár szem szőlőt és csak kapkodom a levegőt.....egyszerűen nem fér több belém.... :? pedig úúúgy kívánom....
És ha már most ez van, mi lesz később?! :shock: :roll:
bébic

Gabi, nagyon cuki a maci! :lol: Mennyi idő elkészíteni egy ilyet? És kábé mekkora?
bébic

Sziasztok, itt vagyok!
Először is nagyon jók a szüléstörténetek. Köszi hogy leírtátok!
Most szépen sorban, de bocsi ha kihagyok valakit!

Cili: istenien néz ki a tiramisud. Én - mivel apa nem szereti a kávét - banánost szoktam csinálni.

Anitta: sajnálom anyósodat, jobbulást.

Sinaszi: BOLDOG SZÜLINAPOT

Csaki: köszi a kimerítő leírást a játékokról. Most azt hiszem okosabb lettem.

Zöldi: tünemény a szett!

Sarmi: sajna hogy nem jó minden eredményed, kitartást.

Manna: üdv újra itt.

Bébic: ez rád is vonatkozik.

Én ma egész délután csavarogtam. Először bementem a kozmetikushoz fazonigazításra. Hááátttt!!! Nekem még soha nem volt, mert mindig magam csináltam. De most már nem férek hozzá, így elmentem a kozmetikusomhoz. Végül is rosszabbra számítottam, de egész jól ment. 2-3 hét múlva ismét megyek, mert egy kicsit még hagyott!!! :lol: Utána bementem a gyógyászati segédeszköz boltba és vettem betétet. Ez nem TENA, hanem HARTMANN márkájú és egy nagy nedvszívó képességű bugyibetét egyben. A csajszi erre esküszik, és hogy ott ezt viszik a kismamik. Na majd kiderül, de egész jól néz ki, meg össze is hasonlítottuk a TENA-val, és vastagabb is meg stabilabb is. Saját magad állíthatod a méretet. Vettem még FIXIES melltartóbetétet. Aztán bevetettem magam egy kínaiba, és legnagyobb meglepetésemre, nagyon jó anyagú szoptatós melltartót kaptam 750 Ft-ért. Na mindjárt vettem kettőt. Ja és vettem egy törölközőt a babának, és egy vastag hosszú ujjú pólót (pulcsit), na meg két hálóinget is. Utána TESCO-ba vettem az irányt és ott vettem bébinek bölcsőkesztyűt és egy tünemény kiscipőt!!!! Elcsábultam na. Mindegy apa majd csak akkor tudja meg ha hazajön. Azért most már én is alakulok a vásárlással. Amúgy jó volt kimozdulni, egy csomó emberrel dumcsiztam, viszont jól elfáradtam!!!! :lol:
Vendég

Bébic én sem nagyon tudok enni, egyszerűen nem fér belém, annyi mint régebben. Pedig úgy ennék... de igazából semmit nem kívánok.
Sarmon jó hogy minden rendben van, kicsi nagy a baba.... a Diaphyllint nekem a fulladásra kell/kellett szednem, most hogy kicsit hidegebb van már nem is szedem. Azért nagyon vigyázz magadra és amennyit engednek a nagyobb gyermekeid pihenj.
Gabi nagyon aranyos a maci, ügyes vagy!

Kép

Kép
dcili81

Zöldi!
Szuper a ruci és a kalap.
A vérrögöt én se értem, és sajnos a férjem se tudott beszélni a dokival.akkor kicsit többet tudnánk mi is.

Gabi!
Jó pofa a macika!

Enikő!
Aranyos a goblein kép.be is szoktad kereteztetni?
Anyósom szokott varrni, remélem varr még sokat a mi kisfiunknak is :( :wink:

MA a párom megmasszírozta a lábam, olyan jól esett azután bicikliztem egy kicsit. :) Ő meg elment motorozni, kicsit kikapcsolódik.
Kisfiunk beindult :lol: :lol: ízlett neki a tejbegríz

Kép

Kép
bellanitta

Köszi csajok,igyekszem lehiggadni,és nagyon sokat pihenni. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Irigylem azokat, akik olyan jókat tudnak turizni, itt semmi nincs, ami használható számámra. Ami tetszik meg nem rám való (hozzáteszem terhesség előtt sem jött volna rám), miért van az, hogy csak a nádszálakra készítenek jó ruhákat? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
dcili81

Bocika: Nagyon ügyes voltál, nekem is kellene lassan ilyen jó kis körutat tennem. Jópár dolog hiányzik még.... :oops:
Csak így, hogy kiköltöztünk ide a város szélére, plusz még nem is ismerem a környéket (plusz boltok se nagyon vannak), így a belvárosba bejutni kicsit macerásabb (és hát bevallom kismamisan, nehezebben is veszem rá magam, mint régen... :oops: ). Meg nagyon sok cuccot nem is tudok venni, hogy utána ne kelljen cipekednem....

Cili: Sorstárs! :) Bár gondolom vagyunk még (már) jópáran ebben a szituban. Én viszont kívánom a kaját! Vagyis bizonyos kajákat, de azokat nagyon! És legszívesebben kétpofára tömném :oops: , de a 3. falatnál már alig kapok levegőt..... :shock:
bébic

Bébic: kb. 20-22 centis, a szabásmintáját a netről szedtem, és hát jópár estémbe telt, de max. 2 órát dolgoztam vele egyszerre. Az a macera, míg az egyes testrészeket összevarrom, mert én biztos, ami tuti úgy szoktam, hogy először szegőöltéssel varrom meg, aztán újra végigmegyek rajta olyannal, amit a varrógép is csinál (asszem, hogy visszaöltésnek hívják). És mindezt kézzel, tehát ez a legidőigényesebb rész :) . Persze lehetne géppel is varrni, ha lenne meg ha tudnék :lol:
Ha mondjuk minden este csináltam volna, kevesebb mint egy hét alatt megvan...

Kép

Kép
gabilany79

Én az édességeket tudnám enni, csak nem nagyon merem, nehogy baj legyen a kilókkal... kerülgetem a hütőt a tiramisuval, és muszáj megállnom, nehogy az egészet felfaljam... :cry:

Kép

Kép
dcili81

Bébic: azért úgy voltam vele, hogy most már egy-két dolgot kéne vennem, mert ezen kívül csak 4-5db bodym meg rúgim volt. Néztem bundazsákokat és igazán jók voltak a kínaiban. Tényleg jó minőség és vastag és nagyon jól néztek ki, ja úgy 4000 körül voltak. Szerintem én ott veszek!! Láttam ilyen zipzározos bébitakarót is!!!
Amúgy én is nehezen vettem rá magam az indulásra, de végül is jól esett. Nekem is autóznom kellett ez miatt, de nem volt semmi gond.
Vendég

anyáám 3 oldal!!!!!!!!!

köcike a hiányolást. Érdemben nem történt még semmi mert csak az igazgatónővel tudtunk beszélni és hétfőn vissza kell mennünk amikor is ott lesz a tanárnő is.

én hulla vagyok.
keményedés van dögivel meg alul fájás de már nem foglalkozok vele. Pöttömke majd kijön amikor neki jó. Én nem siettetem. Így is babázok a lassan 2 hetes szomszédbabával :lol: :lol: :lol:
és már most tudom hogy sajnos nagyon el fogom kapatni a lányomat :lol: :lol: :lol: :lol: Nem fogok betelni vele. tényleg igaz hogy minél öregebben szül egy nőő annál jobban félti vagy mit csinál vele. Az elsővel hagytam had sírjon stb. de most már látom hogy vele nem fogom hagyni annyira :lol: :lol:

keddhez egy hétre megyek dokihoz. kivi vagyok csinál e ctg-t és mit mond méhszájilag meg a keményedésekre.

meghalt Albert Györgyi. :shock: :shock: :shock:

elitta az életét.

harivera
Budapest XXI. kerület

Bellanitta! Ez már rámában van.

Gabilany79! Nagyon ügyes vagy, hogy ilyet tudsz csinálni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi: Le a kalappal! :) Én sokmindenből hendikep vagyok, többek között kitartásból.... :oops:

Cili: Na, furamód én az édességet nem kívánom, meg a zöldségeket se (legalább is nyersen nem), viszont a gyömölcsöket nagyon. De hát helyhiány van.... :wink: :P

Bocika: Nekem már jópár babacucc megvan (persze még ez sem teljes),de pl. magamnak nem nagyon vettem még semmit. Ja, van 5 db eldobható bugyim, meg egy csomag betétem, ennyi :oops: Se papucs, se hálóing vagy pizsi, se köntös (csak az itthoni, de az alig ér be már a pockomon :P ), se melltartó, se semmi. :(
Én kocsikázni max. úgy tudok, ha a férjemmel hajnalban bemegyek a városba, aztán haza meg békávéval, vagy megvárom, amíg délután végez. (Szerintem ez lesz majd....)

Vera: Megdöbbenéssel olvastam, ami a kisfiaddal történt... :( Ez hihetetlen, hogy ma ilyen megtörténhet egy iskolában....Kíváncsi vagyok, mit mond majd a kedves tanerő, ha szembesítik a tettével....

Albert Györgyit és is megdöbbenéssel olvastam...(bár nem sokat tudok róla, csak kábé tudtam, ki ő...)
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?