Sziasztok,
Na, itt vagyok megint
Friday, örülök én is nagyon, hogy jöttél. A hisztikezelős tippeket tényleg fel kell jegyezni
vagy esetleg kiadhatnátok többgyermekes anyukák könyvben
Kár, hogy nem úgy jöttök, hogy tudnánk találkozni. Na, majd a kreatív szakkörön. Én nagyon analfabéta vagyok, de muszáj megtanulnom Zsófi miatt.
Sorozat: én is lennék függő, de valahogy nincs rá időm....
Mónival mi Szomszédok rajongók vagyunk az m1-n
Kata, egyszer lehet, hogy elkérem a Szül. Fel-t, mert a 3. évadnál leragadtam.
A két pasi meg egy kicsi tényleg jó, M. szereti.
A férjem védelmébenből láttam pár részt (szakmai ártalom), de aztán ezzel is lemaradtam. Ez valakinek nincs meg?
Kata, nagyon kis édes Márk és mennyi mindent tud már!
Gratulálok az új jövevényhez a családban!
Zsófinak is rengeteg idő kell, hogy idegen környezetben feloldódjon. Azt olvastam, hogy hagyni kell, hogy maguktól kezdjék el megmutatni, mit tudnak.
Szerintem sincs elmaradva senki a járással, az egyik barátnőm kisfia 16 hónaposan ugyanott tartott mint Zsófi 11 hónaposan.
Kati, Zsófi kb. 6 hétig ment előre 2-3 lépést, aztán egyik nap nekilendült, azóta szalad
. (Szerintem a járássegítő nagy lökést adott.) Szóval ne aggódj, Míra is beindul. Szorítok, hogy minden rendben legyen az orvosnál Mírával is. Tuti nincs baj, de lehet, hogy nézzenek azért egy vérképet.
Ági, nagyon remélem, hogy Bene meggyógyul szerdára és tudtok jönni!
Jobulást neki. Írj majd, hogy hogy van a kis beteg.
Köszönöm a biztatást, túl leszünk ezen is.
Van azért jó is az itthonlétben, kozmetikus, fodrász, Nagymamám is kényeztet Anyukámék mellett, Zsófi pedig áldott jó gyerek, szépen alszik éjjel és nappal, egyébként pedig be semm áll a szája.
Ági, emlékszem, hogy mondott, Anyukád mellett Bene többet fejlődik egy hétvége alatt, mint Veled egy hét alatt. Na, ez nálunk is így van. Szerintem a tágabb környezet, a más gesztusok stb. nagy hatással vannak rájuk.
Jelentem, Mamából Nyanyává léptem elő ZSófinál.
2-3 hete pedig nagyon kis bújós lett. Ha megkérdem, hogy szereted Anyát, azonnal jön, átölel a két kis karjával, karolja a nyakamat és dugja a kis arcát az enyémhez. Annyira imádnivaló!
Móni, emlékszem, Te is írtad a bújósságot. Azt olvastam, hogy ez sokszor együtt jár a szopás elhagyásával. Így fejezik ki igényüket a közelségre.
Csoki: jelentem, mi már egy doboz Milka marcipános szaloncukrot megbontottunk.
Lányok, létezik, hogy kisebb legyen a mellem, mint mielőtt teherbeestem???
Mert vagy a régi melltartóim nyúltak el, vagy a melleim mentek össze
Szorítsatok, hogy M. értünk tudjon jönni ebben az időben.
Na, azt hiszem, lelövöm magam.
Szép hétvégét mindenkinek!
Puszi