Snowball
Én rövidhaj párti vagyok gyerekeknél, szerintem sokkal praktikusabb az első években mit a csattok meg hajgumik
Mondjuk én magamnál is rövidhaj párti vagyok
első férjem imádta a hosszú hajat, a kedvéért megnövesztettem derékig érőre, fú, hogy én azt hogy utáltam 6,5 évig!!! Aztán aznap, mikor elköltözött, fogtam egy ollót és levágtam vállig érőre magamnak
Persze egy héten belül elmentem fodrászhoz, mert elé „érdekes” lett ez az önfodrászkodás
Piroska
Andragógia? Hát, ez úgy hangzik, mint valami robot egy mesefilmben
Védőnői 4 év
Nem is tudtam, hogy ilyen hosszú! Mondjuk logikus, egyszerre kell egészségügyi szakembernek lennie, meg pszichológusnak. Nekem szerencsém volt eddig a védőnénimmel, sajna most a költözés miatt újat kapok, pedig mondtam, hogy ez tök hülyeség, mert kerületen belül költözök meg minden, de nem rajta múlik. Azért mondta, ha bármi van, hívjam fel, meg péntekenként bent van a védőnőibe, nyugodtan keressem, ha úgy gondolom. Tiszta idiótaság, mert ez alapvetően egy bizalmi kapcsolat, baromság, hogy váltani kell, mert pár buszmegállóval odább költözünk.
Hát, Szaffi most éppen itt kolbászol előttem a földön. Most szedtem ki a rácsos ágy alól, mert becsúszkált alá, mert az jó
Meg odább ráncibálta a játszószőnyegét a szoba túlsó végére. Mindezt tolató üzemmódba, mert még csak hátrafelé halad jól
Gabci
Februáriak átmentek privibe? Nem is tudtam! Így már érthető, mért vagy annyival fiatalabb
Mi volt a gond a terhességed során, ha meg lehet kérdezni? Hát, ez ismerős, hogy rossz érzés olvasni, hogy mindenkivel minden okés, neked meg küzdeni kell
Nekem fent van 3 órákat két alvás közt és borzasztó aktív fizikailag is, de ma éjjel is fent volt. No nem a vihar miatt, azt átaludta
amiatt mi voltunk fenn
Szeretem az ilyen viharokat. Bentről a házból persze
Ezek amúgy Balatonon a legjobbak. A teraszról persze
Bár egyszer egy hasonló méretű vihart egy bokor alatt töltöttünk a mocsárnál, nekem veszettül tetszett az is
Anna
Fúúú szemészet ÁÁÁÁÁÁ de utálom!!! Inkább a szülés, mint hogy a szemembe turkáljanak (egyszer kivettek egy szálkát. Mondta a nő, ennyi érzéstelenítéssel már egy óvódást is megműt. Mondtam, oké, várjon, hozok egyet, csak ne az én szemembe turkáljon!!).
Fognövesztés (mármint az enyém) romlik
Félek, hogy begyullad, mert hajlamos vagyok íngyulladásra (már kétszer műtöttek vele, nem egy nagy élmény). Ha meg igaz, amit a szájsebész mondott annak idején, hát, akkor sajna ki kell majd műteni (nem függőlegesen nő a bölcsességfogam, mert úgy nem fér el, és így össze-vissza nyom mindent. Már zsibbad az állkapcsom tegnap este óta
Ma vettem a csajnak fogzásra gélt, kipróbálom magamon, legalább tudom, hogy van-e értelme, vagy csak az én lelkemet nyugtatja. Gyógyszerész szerint nem hat felnőttekre
Férjed is villamosmérnök? Ez jó! Klubbot alapíthatnak
Apa amúgy folyton azzal jön, hogy nem villamosmérnök, hanem gyengeáramú mérnök, mert szó szerinti fordításban ez van a diplomáján
(és van erősáramú mérnök is, az apja az, annak fogalmam sincs mi a korrekt magyar megfelelője, talán a gépészmérnök?)
Milyen okj-s képzést csináltál? Nálunk a suliban évekig volt okj-s képzés, de kb 2 éve elvették tőlünk. Addig egy csomó gyerekünk ment oda, és nagyon megérte nekik, most meg mennek no name főiskolákra, amivel semmire se mennek, ahelyett, hogy szakmát szereznének
Jehovások: nagyon profik! Olvastam egy tömegpszichózisról szóló könyvet (nővérem egyetemi jegyzetei közt volt. Praktikus, ha egy családtag szociálpolitikát tanul, tök érdekes könyvek jelennek meg otthon. Fura, de ő sose bújta az analízis jegyzeteimet
). Na a tömegpszichózisos könyvben írtak pl egy-az-egyben benne vannak ezekben a jehovás füzetkékben, hogyan manipuláljunk stb. Érdekes tanulmányozni
Hát igen, gyermektelenekkel valahogy megváltozik az ember viszonya szülés után. De ez fordítva is így van, most megint felvettem a kapcsolatot néhány már babással, akikkel évek óta alig találkoztunk.
Tyuntyi
Pont ugyanúgy kanalazzuk a kaját
Ha szerencsém van lelefetyeli, ha nem, akkor én eszem meg a maradék pürét
Csani mennyire nagyfiús lett! Kezdik a babáink elveszíteni a baba-kinézetet és átváltozni kisgyerekké. Még nem döntöttem el, hogy ez jó, vagy bánkódjak és nosztalgiázzak
nincs mese, kell a kistesó, hogy legyen megint pici babám
Már alig várom a januárt!
Altatással kapcsolatban én is gondolkoztam. Szaffi mostanában délelött alszik kb 1-1,5 órát, aztán fél1-1től akár 3,5-4 órát is alszik
néha felkel, forgolódik, de visszaalszik, én meg idétlennek érzem, hogy ébresztgessem. Oké, tegnap „csak” 2,5 órát aludt. Aztán játszik 2-3 órát intenzíven, majd este7-8 körül bealszik fél órára, felkel egy tápira, majd alszik tovább. Próbáltuk az esti kisalvást kiiktatni, de csak nyüszizés lett belőle.
Az se vállt be, hogy felkel és eszik. Felkel és őrjöng van helyette, gyorsan dumálni kell a macikkal, forgolódni, hintáztatni magát, meg rúgkapálni, ha meg kiveszem, nyenyizik és mutogat az ágya felé, hogy ő most játszik, hagyjam békén
Kb 1,5-2 óra játék után nyugszik le annyira, hogy kibírja azt a kb 5 percet, amíg lecsúszik a tápi a torkán, de ezt is csak akkor, ha közben elterelem a figyelmét mondjuk a pörgővel.
Ezt a levelet reggel 7 óta írom
Most kipróbáltam a fogzáskönnyítőt, fú csajok, fenomenálisan jó!!! Lezsibbaszt, nyugtat, és még az íze is tetszik. Mondjuk hülyeség volt ebéd előtt fél órával, de majd kenek magamra utána is
Zárt fórum nekem tök mind1. Bár mi épp azért vagyunk itt, mert az elődeink átmentek zártba