Új privát üzeneted érkezett!

Mekkkkkkkkkkkkkkkora hasad van neked is :)
nagggggggggggggyon jóóóóóóóóóóóóóóóó :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Igen ÉVI kiadós... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clarika
Megmosta, levágta, utána beültetett a búra alá... ezért fizettem 5000-et! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag,értem,de mi az??? Lehet így kapni,fehér marcipán??

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

38*20cm-es volt a torta...hosszabbra szerettem volna h igazi túrórudi formája legyen ,de nem volt nagyobb tálcám :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabalarika
Megmosta, levágta, utána beültetett a búra alá... ezért fizettem 5000-et! :evil: :evil: :evil: :evil:

na az gáz!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Igen.Interspárban az édességeknél van 20dgk-os csomagolásban...sok féle színben kapható
kék,rózsaszín,fehér,zöld,sárga 690/db

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

És még ezután fog nagyot nőni a pocak :roll: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

igen...ezután :) de majd csak kibírjuk...én is már nagyon nagy vagyok :D....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi jó lett a babasarok :D
Pelenkázó lapot nézegetek de nem jutok düllőre.........

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

68*53-as a pelenkázóasztal...akkor most arra 70*50-es kell?
anno Fanninak eredetileg volt hozzá...amit most vettünk ahhoz nincs :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na mentem a dolgomra...
majd jelentkezek...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát,gondolom,akkora kell.
Én matrac ügyben nemtom,a kiságy rácsokkal mérve 75x110 cm,akkor 70x140,és levágatjuk?

evilany

Mi úgy vágattuk méretre a szivacsot. Van egy hely, ahol megmondod, hogy mekkora, milyen vastag szivacsot akarsz és méretre vágják. Ha kéred, még huzatot is varrnak rá!

Évi
Belül a fekvőfelületet mérjed le!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hű Ircsi, te aztán tényleg sokat fizettél!!!!!
Nagyon hatalmas a pocakod! nagyon nagyot nőtt! :shock:
Hűűűűűű.....

Na nekiállok a pörinek, ha rotyog visszaülök ide! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kis vizslák gazdit keresnek! Mamijuk meghalt, cumisüvegből kell sajnos etetni őket...
Aki be tud fogadni kis vizslát , jelentkezzen! De, ha csak továbbküldöd, azzal is segítesz!

Érdeklődni lehet:
Nagy Edina: 06-20-9870-414

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

elszállt amit irtam pffff :?
Vendég

hahó
:D

lehet nálunk is az lesz...keresek szivacsot a pelenkázó részre és méretre szabjuk ,anyu meg varr rá huzatot... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika...pöri :D
Nálunk vadas zsemlegombóccal a mai menü :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vanilla!
Kutyussal mi van?
Párod jól van?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

Én 9000-et szoktam fizetni: festés, vágás, szárítás - sok hajam van, és félhosszú. Viszont évente 4x megyek kb. Közte magamnak festem. A formája meg olyan, hogy ha megnő is jó.
Ja, és borravalóval ennyi.

Kép
xtina75

Sziasztok!

Jelentem nekünk egyáltalán nincs tv-nk immár bö 10 éve, van helyette viszont egy kupac gyerekünk, azok non stop nyomják a müsort és nagyon változatosan: van kabaré, van tragikomédia, dráma, minden...
:)

Újságot se veszek már szintén ugyanennyi ideje és rádiónk sincs. Itt teljes a csend, csak gyerekzsivaly van. Vagyis akkor nincs csend... De nincs is háttérzörej és figyelemelterelö hangtapéta. Ha valami nagyon érdekel a nagyvilágból, online meg tudom nézni, el tudom olvasni.
Mindig naprakész vagyok. :)

A barátnöm nem takarítani hív el engem, csak elviseli ebéli bogaramat, hogy én nem használok összetojt wc-t, hanem elötte kitakarítom ill. nem fözök ill. sütök nála, ha minden ragad és gusztustalan. Haladunk a jó úton, holnap megyek kontrollra, aztán ha a konyhával végeztünk, jöhet a lakás többi része. Nyárig végzünk is. Aztán elmennek nyaralni és én vigyázok a házra és örzöm a dögöket, közben szülök egy kicsit, de ez már mellékes. :)
Nem lesznek vagy 5 hétig, addig olyan rendet is csinálhatnék, hogy hazajöve használati utasítást oszthatnék nekik. A férje mindenesetre rettenetesen boldog, hogy foglalkozok a feleségével és lakással. Én meg talán egyszer már le fogok merni gondolkodás nélkül ülni a kanapéra (azon szokott pelenkázni alátét nélkül...).

Vanilia: az elsö sapi mutatósabb, a második praktikusabb, de a kisruha szerintem sem a legtutibb (eltekintve attól, hogy nem praktikus, nagyon édes), vagy legalább egy harisnyát adjál alá.
:)

Megyek, mert lefordulok a székröl annyira álmos vagyok. Hosszú nap volt - ez is.

Jó éjt!

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Jó éjszakát! :D

Ircsi, szuper a pocak!!! Nekem mindenki azt mondja, milyen kicsi, ahhoz képest, hogy még bő 3 hónap és szülök. Mindegy, a baba benne tuti "nagy" lesz a pocakhoz képest. Kristófnál is az volt, hogy kicsi albérlet és ahhoz képest 3640 gr-os bébi :wink:

Évi, nem tétlenkedsz, tök jó a gyereksarok!!! Na, és látod, mi Szilvással olyan ügyesek vagyunk, hogy a vérvizsgálaton talizunk. Pedig Ti pécsiek igen jó és követendő példával jártok előttünk, fotóval dokumentálva. Na, mindegy, majd legközelebb mi is még a mostaninál is ügyesebbek leszünk :wink:

bekri

Jó reggelt! :)

Készülődök, s kísérem évit cukorterhelésre!
Reméljük nála ügyesebbek lesznek a levételnél!!!!

Elfelejtettem tegnap mondani:
Állok a buszmegállóba, odajön egy lány, s megkérdezi:
-Szia! Ne haragudj, van tüzed?
- Én meg nagy csodálkozva (mivel a hűvösebb volt, kabát nem ér már be, kilógott a pocakom) mondtam: Nincs.....

Csak nekem nem jutna eszembe kismamától tüzetkérni?????

A másik meg a pékségbe volt:
Ilyet szól a csajszi:
-Milyen lenn van a hasad, biztos előbb fogsz szülni!

???? -Nekem lentről nől felfelé.....hisz lenn van a méhem....vagy nem????? :shock:

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt!!!
Clárika....lényeg hogy nem unatkozol :( :)
Vidám kis sztoriaid vannak...bár engem kivinnének az észből rendesen :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

........hajfestéssel kapcsolatban...nekem nem kell költenem :) 2 barátnőm is fodrász :D
nekik illetve többi ismiknek ha megkérnek én vágom a hajukat :)
akár fodrász,akár cukrász,akár kézműves...vagy bármi lehetnék amit csinálok :) :) :)
igen........
pályát tévesztettem rendesen :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Ircsi csodás pocak, nagyon jól nézel ki!

Fodrász: vagy 20 éve nem voltam. Gyerekként utoljára, mert az anyám nem volt képes egy egyenes frufrut vágni. Azóta egymásnak vágjuk a párommal. Én neki, ö nekem, de nekem 2x egy évben böven elég. A gyerekekét is én vágom, különben ez maga lenne az anyagi csöd: gyerekfej 30 Euro... :shock:

Megyek a hemzsegö csapatot oviba vinni, aztán a barátnömhöz ganézni. Kíváncsi vagyok a fejleményekre, márha vannak egyáltalán!?

Kellemes napot!

Puszi: én
Vendég

Jó reggelt!

Ircsi olyan szép vagy a képen! Annyira jó az a fotó. És nem vagy bálna. Nagyon csinos és boldog kismamát látok ott.
Fodrász: :shock: :twisted:

Tina majdnem lefordultam a székről az ár hallatán :shock:

Én tegnap fizettem 1.800FT-ot. Ha melíroztatok két színnel akkor is kb 3.000Ft-nál megáll.

Clárika: nem semmi beszólások :shock: Te mindig kifogod az ilyet...

Évi remélem ügyesek lesznek veled és biztosan hamar elmegy az idő a jó társaságban.
Babasarok nagyon szuper. Büszke lehetsz magadra!

Mi felraktuk gyermekünket a vonatra. Nem mondom meg lehet fagyni olyan hideg van. csak remélni tudom, hogy nem lesz beteg. Bár szerintem az ovónők intéztek a jövő hétre maguknak szabad hetet :D
Fél kettő után nem sokkal kell értük menni az állomásra.
Leült a legjobb barátja mellé, de átküldték őt másik ablakhoz integetni, erre elkezdett pityeregni. A szívem szakadt meg majdnem. De gyorsan felkiabáltam neki, hogy menjen vissza, hiszen ott is láttuk őt és ő is minket. Mikor elindult a vonat már nagyban magyarázott az ovónőnek. Mondtam neki, hogy szürkemarhát nem ér hazahozni :lol:

11 után megyek vizsgálatra a dokihoz. Uh biztos nem lesz most, de majd megbeszélem vele, hogy esetleg a jövő héten....
Asztalos jön ma, kíváncsi leszek mire megyek haza. :roll:
TV tegnap meg érkezett, persze rögtön be is kellett üzemelni. Nem rossz, de nagyon szokatlan. Hülyén mutat az állványod, de úgyis falra lesz szerelve. Bence meg is jegyezte, hogy jó-jó, de átment rajta az úthenger :lol:

Ma nem biztos, hogy tudok jönni, lesz főnököm is. Meg sok munka.
Szép napot!

királylány

Egyszer megbeszélhetünk egy váci találkozót. Oda én is el tudok jutni. Főleg amikor Gábor dolgozik, odafelé letesz, visszafelé felvesz. Busz nekem ingyenes :wink: Kb fél 10-től fél 4-ig lenne szabadidőm....

királylány

Barbi!
Megírtad már a monológodat ? :) 8) :lol:
Megyek fürdeni,hajat mosni....aztán elmegyünk apival a Baumaxba körülnézni :D

Hja!!!

Évi!
Marcipánról annyit még:
Metroban is lehet kapni,kilós kiszerelésben és ott van hozzá színező zselé is...
Állítólag olcsó(relatíve)...nem tudom mennyi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Pici Fiunk :roll: :wink: :

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Hahó Mindenkinek.

Én most értem be dolgozni, kész vagyok....
Hétfőm ugye terheléses cukker.
A beutalót a védőnő odaadta, de a háziorvos naplószáma, pecsétje kell rá. Az meg a héten csütörtökig szabin volt. Tegnap amúgy este 17-19-ig rendel, hát odamentem 6 után. Ajtó zárva, tollal áthúzva, hogy csütörtökön rendel, és odaírták, hogy majd csak hétfőn lesz, de az asszisztens péntek (ma) reggel 7-11-ig bent lesz,és receptet meg beutalót kiad.

Hurrá.

Reggel 7.15-re odamegyek, persze nem engednek előre, mindenki "csak" papírra vár. Nagy nehezen sorra kerülök, erre kiderül, hogy nem tudja megcsinálni az asszisztens, mert kell az orvosi bélyegző is, az meg nincs ott. Menjek kedden. Mondom: NEM! nekem ma kellene...
Akkor menjek a helyettesítő dokihoz, az meg 8-tól rendel.
Átcaplatok hozzá, teli a rendelő, doki, asszisztens sehol.
Várok, körülöttem köhögnek, na ettől kész lettem... (fóbiám)
8.05 kor elkezdődik a rendelés. Elkapom az asszisztenst, segélykérő-kedves-barátságos-könyörgő stílusban (bíztam az empátiájában).
Azt mondja, miért nem a jövő héten kérem a sajátomtól a beutalót? Mondom mert most kellene. De akkor hozzájuk kell a leletért is mennem. mi van????????? Mondom, nem baj, tök mindegy, hogy ide jövök, vagy két utcával odébb.
Papírt elveszi, töltöget, bemegy, kijön, pakol, majd szép komótosan odaadja kitöltve.

Áááááááááááááá.

szilvás76

Barbcsi, nagyon szép. Igazi kisbaba-formájú már. :-)
Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű.

szilvás76

Köszi Szilvás!!! :roll: :roll: Nagyon büszkék is vagyunk rá!!! Végig a 20 perc alatt ficánkolt, rúgkapált, de olyanokat, hogy csak sóhajtoztam néha. :D Integetett is, vakarta a nóziját és boxolt. :D A lábait kis édesen maga alá gyűrte, szívhangot is hallgattunk, aztán a végén befelé fordult a hátam felé, és visszaintegetett, hogy most már hagyjatok egy picit aludni is. :lol: Egyébként gmail-re feltettem a képeket!!! :wink: Ja, és megmért mindent a doki, 31,5 cm és 902 g :!: :!: :!: :shock: Azt mondta a doki, micsoda kis húsos pofija van, és 1 héttel idősebbnek mondta! :shock: Na még a végén lesz egy szép 4 kg-os babánk! :D (apukája is ilyen kis hurkás volt pici korában :roll: )

Kép

Kép
barbcsi

Igen, épp azt néztem, hogy a pofija milyen kisbabás már. :)
:-)

Én majd majdnem 3 hét múlva megyek dokihoz, a gépén át szokott váltani 4D-re, hátha majd most sikerül a portré. Eddig mindig arccal a gerincem felé fordult, így nem tudta "lefotózni" :-)

szilvás76

Barbcsi nagyon édes ezen a képen. Olyan szép pofija van. :)

királylány

Na közben reagálok mindenre. :) Ha emlékszem persze... :oops:
Szilvás! Kész, hogy milyen hercehurcának kiteszik a kismamákat!!! :? Nagyon sajnálom, hogy így kezdődött a napod. :( Hihetetlen, mennyit tudnak tökölni egy beutalóval. :evil: De hogyhogy a dokihoz kell menned a leletért? Nekem az SZTk-ba kellett mennem a leletért, oda ahol levették. Majd mindjárt az eredményeim is leírom.

Tina! Hát, az a baj, hogy sok minden tetszik nekünk, és nehéz szelektálni, pedig már nincs sok időnk rá. De ami mindenképp lesz: Shrek-ől az It is you I have loved, aztán Enya Only time, de tetszik még Yiruma-tól is sok minden.. Nehéz a választás, de ha összeállt, ígérem, megírom!

Ircsi! Nagyon szép a pocid!!! :roll: Nekem senki nem mondta, hogy ne mászkáljak terheléses cukor közben, a védőnő még mondta is, hogy nyugodtan sétáljak... Ha nem mozogtam volna közben, én biztos vagy elájulok vagy visszajön a cukros lötty... :? De azt külön mondta a nővér, aki levette a vért, hogy NE igyak és NE egyek közben. Pedig bármit megadtam volna 1 pohár vízért...
Amúgy ez lett az eredménye:
glukóz (éhgyomri) 4,3
glukóz 60 perc 6,5
glukóz 120 perc 5,2

Ja, kaptunk dvd-t is, ha sikerül feltennem, felteszem gmail-re, bár elég béna vagyok. :x

Kép

Kép
barbcsi

Nálunk a labor eredményt a beküldő háziorvos kapja meg.
A vércsoportért az SZTK-ba kell menni.
(A Hepa meg az AFP meg a védőnőnél landolt)

Szóval fincsi.

Ircsi, szép vagy, sugárzol!!!!!! :-)

szilvás76

Köszi Királylány! Meg a választ is a kérdésemre. Eddig még nem találtam meg freeblogban, amit mondtál , de nem adom fel! :wink:
Nekem is nagyon nagyon tetszik a pofija, olyan édes, huuu én már úgy várom, olyan szívesen megpuszilgatnám a kis pofiját!!! :roll:

Na ez az utolsó, integetős kép, amikor a kis buksija már hátrafelé van a gerincem felé, de gmail-en fent van mindegyik!

Kép

Remélem látjátok a kis kezét is meg a buksiját befelé fordulva. :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Én bizony fogok szénsavmentes ásványvizet vinni, csak nem mutatom meg. :evil:
Csak a citromot el ne felejtsem!!!

szilvás76

Sziasztok!!
Évi sok sikert a cukorhoz remélem minden rendben van veletek szorítok neked...nektek..
Clarika te mindig belebotlasz valami fura emberbe,de ez érdekes lehetett kismamától tűzet kérni :shock: lent van a hasad :shock: értelmesek...
Ircsi szép a pocid nagyon és jó nagy is...
Szilvás:hát érdekesek ezek az orvosok meg ápolók,amugy nem érdekli őket terhes vagy nem hívnak be hamarabb sajnos meg olyan cécóval jár minden áááá
Barbcsi nagyon cukik vagytok gratulálok és sok sok egészséget ezután is nektek.....
Dia:biztos aranyos lehetett a gyerek reggel jaj mikor majd mi is megtapasztaljuk ezeket :lol:
Velem nagyábból minden rendben torok fájás meg van,Lili tegnap óta nagyon aktív sokat mocorog szerintem a folytonos köhögésemtől sajnálom próbálom vissza tartani de nem mindig sikerül.Lefotóztam a kismamma ruhákat felteszem ide és majd priviben ír akit esetleg érdekel.Mindegyik vadonat új cimkés és 1000ft/db+postaköltség

Kép
bévi

Szilvás! a citromot semmiképp ne felejtsd el!!! Én kiraktam jól látható helyre, hogy itthon ne maradjon!

Reagálva régebbi dolgokra:

Mi is egy nagyon szép kis rugiban hozzuk majd haza Bencét, meg a babahordozóban!!! Mi nem is veszünk pólyát szerintem, én őszintén szólva nem érzem szükségét :roll: , inkább hálózsákot veszünk, anyósom és anyum is ajánlotta.

Ircsi, Szilvás! Köszi a listát, leellenőriztem, kb, ugyanezeket írtuk fel mi is, megnyugodtam. :) És Ircsi, nem te vagy az egyetlen, aki nem vesz használt ruhát a gyerekének, mi sem azt veszünk! Mi is pl.: nem a brendonban vásárolunk, hanem a c&a-ban, interspar, kínai, szerintem pesten a premier outlet centerben is lehet olcsón is találni (bár még nem voltunk, de készülünk). Nem tudom, én sokkal jobban szeretem, ha a kezemben megfoghatom a kis ruhákat, érzem az anyagát is. Remélem ezen senki nem sértődik meg, mindannyian mások vagyunk, senkit nem szeretnék megbántani, nagyon szép ruhákat szoktatok venni vaterán, teszveszen, bevallom kíváncsiságból én is körülnéztem, de annyira nem fogott meg egyik sem. :oops: Remélem ezért nem lesz harag... :( :wink:

Barbi! Először is, gratulálok, hogy sikerült az iskola!!! :wink: Másodszor, hát igen a vizsgák... Elég nehéz, mert most még az esküvőre is kell koncentrálni, babánkra is kell vigyázni, próbálok nem stresszelni miatta, élvezem a várandósság minden percét! Csak nehéz olyankor tanulni, amikor rámjön az álmosság, az én most már hulla fáradt vagyok, nem bírom tovább érzés, de még tanulni kellene... Az nagy szerencse, hogy a tanáraim (férfi létükre :!: ) teljesen megértőek, ha pl. reggeli vizsgára nem tudok bemenni rosszullét miatt, óra közben ki kell mennem pisilni vagy csak sétálni vagy innom kell, mert esik a vérnyomásom, vagy nem tudok bemenni órára, mert csak akkor kaptam időpontot.
Én nem is mehetek laborba. Elég durva lenne, hogy pocakosan dolgozzak sósavval, vagy bármi más mérgezővel, vagy sugárlaborban sugárzás érjen... :shock: Tudjátok, a kémia büdös, órákat kell vegyszerekkel dolgozni, és ha olyan barom van laborban (mint akiket én hallottam és nem értem, mit keresnek ott), aki véletlenül ciánt állít elő, mert nem tudja a reakciókat... :evil: Nem értem, hogy az ilyennek hogy sikerül a laborhoz az előkövetelmény, az elmélet és a számítási gyakorlat. :evil: És előző félévben párszor jártam bent szervetlen laborban ismerősök révén, hát nem kismamáknak találták ki... És a dokim első kérdése is ez volt, mikor kiderült, babát várok. Ugye nem dolgozik laborban?

Azt hiszem, ennyi mindenhez szerettem volna hozzászólni.
Amúgy túl vagyok a zh-n, tegnap délelőtt írtam, remélem jó lesz, de én úgy érzem sikerült! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Vajszínű twill szoknya:M,L,XL.EGY DB MINDEN MÉRETBŐL
Kép
Rózsaszín halásznadrág:SX,S,M,EGY DB MINDEN MÉRETBŐL
Kép
Mintás ruha egy db S méretű
Kép
Mellény egy db szürke(S méret) és egy db kárómintás(Xl méret)
Kép
Kép

Kép
bévi

Egy Farmer szoknya,egy fehér szoknya ezekből egy méret van mind a kettő S méretű:
Kép
Kép
Rózsaszín szoknya L,XL méretben egy db ezekből is
Kép
Farmer ruha M méretű
Kép
Színes ruha fehér szalaggal M,L méretben
Kép

Kép
bévi

Sziasztok,

Ircsi! Nagyon szép ez a pocakos kép, tényleg egy boldog kismama mosolyog ránk!

Barbcsi, Cuki a babapofi! Van dolgod rendesen, nem unatkozol (egyetem, babacuccok, esküvő-szervezés...)

Dia, fodrász: itt rendesen pesti árak vannak mindenben, de mi onnan költöztünk ide, megszoktuk, ez van.

Csillag, muszáj néha fodrásszal festetni, mert nem hinnéd, mennyi ősz hajszál van a festés alatt, azon sem csodálkoznék, ha szürke lenne a fejem. Sajnos apámtól örököltem ezt, neki 40 évesen fehér volt a feje, de nem túlzok!!!

Kép
xtina75

Ennyi van ami nyári ha esetleg valakit érdekel akkor ír majd prívátban,bocsi hogy ide töltöttem fel de máshova és másképp nem tudtam,csak gondoltam hátha valakinek megtetszik előbb nektek mutattam meg.

Kép
bévi

Bévi! Köszönjük szépen! :wink:

Clarika! Az ilyen emberekkel nem kell törődni! Különben is, nagyon nagyon szép pocid van!!! :wink: És sajnos nagyon sok kismama van,aki dohányzik!!! :evil: :evil: :evil: Utálom az ilyet!! A saját babája egészsége érdekében olyan nehéz lenne letenni a cigit?? Más több évig próbálkozik, és nem sikerül neki, és bármit megadna, ha lehetne kisbabája, neki meg megadatott és nem vigyáz rá?? Ennél jobban már csak az borít ki, amikor anyuka-apuka tolja a babakocsit és cigizik! Pfúúúúúúúú :evil: :?

És még azt mondanám, hogy a méhed nem lent van!!!! A 24. héten már eléri a köldök magasságát a méhed teteje!!!

Ircsi! Tegnap volt szülésfelkészítő, és a dokim tartotta vizsgálatok, felkészülés a szülésre címmel. És most szeretném tisztázni a fájdalomcsillapítós kérdést, amire múltkor nem tudtam válaszolni, most a dokim elég világosan kifejtette, hogy sajnos mi a helyzet:

- az egészségügy olyan rossz helyzetben van, hogy nincs pénz sem az eda-ra, sem pedig anesztes orvosra, aki külön ott van a szülészeten

- Vp-ben a kórházban van ügyeletben: 1 anesztes orvos a központi intenzíven, 1 az aneszteziológián, és van 1 behívós, (és a kórház még így is veszteséges, hogy ilyen kevés orvos ügyel!!! :shock:)

- sürgősségi császár esetén azonnal jön az anesztes, ahogy szól a nőgyógyász, szülész (még előnyt is élveznek a szülészek...)

-mondott egy esetet, amin nagyon elszomorodtam (nem lettem volna az orvosok helyében, akik döntöttek... :( ): Veszprémben egy kisgyerek beütötte a szemét a fürdőkádban a törölközőtartóba, és súlyosan megsérült a szeme... bevitték a kórházba, először is szemész orvost is hívni kellett be, meg kellett műteni a szemét... Közben a szülészeten életbevágóan fontos lett egy sürgősségi császár... Ők is hívták az anesztest... El kellett dönteni, melyik a fontosabb, melyikhez menjen előbb az aneszteziológus: a császárhoz vagy a kisgyerekhez... Nem könnyű kérdés, hiszen egyik helyen a baba élete múlt ezen, másik helyen pedig a kisgyermek szeme világa... Végül a császár mellett döntöttek, utána megoperálták a kisgyerek szemét, hál' Istennek mind a kettő rendben volt, nem késtek el egyikkel sem.. De ott van az a bizonyos, mi lett volna, ha... Na, hát ennyire rossz a helyzet a Veszprémi kórházban... :( :( :cry: :cry:

És még amit elfelejtettem: kedden biztosan azt éreztem, hogy megfordult a törpünk, mondta tegnap a doki, hogy koponyafekvésű! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2010.04.23 11:13-kor.

Kép

Kép
barbcsi

Megjöttem dolgozóba, mindjárt visszaolvasok!

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok,

jöttem életjelet adni :) . Sajnos esélyem sincs visszaolvasni, remélem nem haragszotok, ha csak magamról, magunkról írok.

Anyukám jobban van, vesemedence gyulladással fekszik otthon, ma már nem volt láza (szombat óta lázas volt), így kicsit fellélegeztünk. Nagyon aggódtam érte! Antibiotikumokat kap, és nagyon kedvesek voltak vele az urológián, szóval van pozitív orvosi tapasztalat is.

Én is voltam tegnap vizsgálaton, méhszáj zárt, méh megfelelő nagyságú, a baba még mindig fejvégű, nincs semmilyen fertőzésre utaló jel! A vérnyomim 116/67 volt 78-as pulzus mellett és 3 kilót híztam eddig, ezért is kaptam dicséretet :) . Megvan a terheléses cukor+ vérkép+vizelet beutalóm is ehhez a cukor is, de majd csak a május 3-i héten veszik le a 25-26. héten. :)

Ilangom jól van, kicsit hisztis korszakát éli, de mi sem vagyunk túlságosan nyugisak mostanság, sok a nehézség, de megoldjuk, biztos vagyok benne :wink: :wink: .

Bocsánat, de megyek is, csak jelentkeztem, hogy megvagyunk, remélem mihamarabb vissza tudok csatlakozni, napi szinten!

Vigyázzatok magatokra, a babókra, jó 7végét nektek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?