Szilvás! a citromot semmiképp ne felejtsd el!!! Én kiraktam jól látható helyre, hogy itthon ne maradjon!
Reagálva régebbi dolgokra:
Mi is egy nagyon szép kis rugiban hozzuk majd haza Bencét, meg a babahordozóban!!! Mi nem is veszünk pólyát szerintem, én őszintén szólva nem érzem szükségét
, inkább hálózsákot veszünk, anyósom és anyum is ajánlotta.
Ircsi, Szilvás! Köszi a listát, leellenőriztem, kb, ugyanezeket írtuk fel mi is, megnyugodtam.
És Ircsi, nem te vagy az egyetlen, aki nem vesz használt ruhát a gyerekének, mi sem azt veszünk! Mi is pl.: nem a brendonban vásárolunk, hanem a c&a-ban, interspar, kínai, szerintem pesten a premier outlet centerben is lehet olcsón is találni (bár még nem voltunk, de készülünk). Nem tudom, én sokkal jobban szeretem, ha a kezemben megfoghatom a kis ruhákat, érzem az anyagát is. Remélem ezen senki nem sértődik meg, mindannyian mások vagyunk, senkit nem szeretnék megbántani, nagyon szép ruhákat szoktatok venni vaterán, teszveszen, bevallom kíváncsiságból én is körülnéztem, de annyira nem fogott meg egyik sem.
Remélem ezért nem lesz harag...
Barbi! Először is, gratulálok, hogy sikerült az iskola!!!
Másodszor, hát igen a vizsgák... Elég nehéz, mert most még az esküvőre is kell koncentrálni, babánkra is kell vigyázni, próbálok nem stresszelni miatta, élvezem a várandósság minden percét! Csak nehéz olyankor tanulni, amikor rámjön az álmosság, az én most már hulla fáradt vagyok, nem bírom tovább érzés, de még tanulni kellene... Az nagy szerencse, hogy a tanáraim (férfi létükre
) teljesen megértőek, ha pl. reggeli vizsgára nem tudok bemenni rosszullét miatt, óra közben ki kell mennem pisilni vagy csak sétálni vagy innom kell, mert esik a vérnyomásom, vagy nem tudok bemenni órára, mert csak akkor kaptam időpontot.
Én nem is mehetek laborba. Elég durva lenne, hogy pocakosan dolgozzak sósavval, vagy bármi más mérgezővel, vagy sugárlaborban sugárzás érjen...
Tudjátok, a kémia büdös, órákat kell vegyszerekkel dolgozni, és ha olyan barom van laborban (mint akiket én hallottam és nem értem, mit keresnek ott), aki véletlenül ciánt állít elő, mert nem tudja a reakciókat...
Nem értem, hogy az ilyennek hogy sikerül a laborhoz az előkövetelmény, az elmélet és a számítási gyakorlat.
És előző félévben párszor jártam bent szervetlen laborban ismerősök révén, hát nem kismamáknak találták ki... És a dokim első kérdése is ez volt, mikor kiderült, babát várok. Ugye nem dolgozik laborban?
Azt hiszem, ennyi mindenhez szerettem volna hozzászólni.
Amúgy túl vagyok a zh-n, tegnap délelőtt írtam, remélem jó lesz, de én úgy érzem sikerült!