Ha ilyen helyzet all elo, h. kesoi a pe. akkor tuti kell szolni nem ? hiszen ebben az esetben a babo eleg lemaradottnak minositenek holott ez nem is igaz, sot meg talan a fraszt is rahozak a leendo anyukara..
Ilyenkor pl sztem fontos az AFP nel is tudni h. hany hetes, mert mondjuk ebben az esetben 3 hettel kapasbol kisebb mint valojaban ( 4 hetes normal ciklusnal szamolva) igy meg az eredmeny lehet fals lesz, ami szinten a fraszt hozza a szulokre:(
Amugy van meg az AFP vagy mar eltoroltek?
Eszter mondtad ezt a dolgot a dokinak amikor voltal, hogy uccso mensi stb? mit mondott ra?
Tegnap megigertem magamnak h. ma csinalok tesztet , dpo12, ha nem esik vissza a hom..megsem mertem megtenni. 37.. nincsenek karikak a szemem alatt, tehat sztem holnap nem jon meg.. de nem hiszem el h. sikerult volna, miert pont most? a reflexologus is mondta h. szte ez nem az, csak vastagodas.
Lehet h. ciszta? egy ciszta csinal ilyet? marmint ha most lett egy cisztam, ebben a ciklusban..
ciszta hogy lesz amugy? ha nem fakad ki a tuszu, nem? de akkor talan fel sem ment volna ugy a hom ahogy, vagy? ezt nem tudom....
vagy tenyleg nemjo az analog homerom..
bar egyik este beteszteltem, es reggel is, ugyanaz mutatta mint a digitalis, ezert most csak az analogot hasznaltam..