Sziasztok!
Na, mi sem úsztuk meg. Tegnap kezdte apa, 38,2-vel, ma már 38,8 is volt neki. folyton alszik. (plusz egész január óta mindig van vmi kehe, nem volt idén még 100%os, de ennyire durva szerencsére még nem volt).
Délelőtt elmentem postára, gyógyszertárba, meg boltba, de a zöldségesnél már hívott is a férjem, hogy siessek, mert a gyerek folyton sír, hogy anya-anya. hát ő is 38 volt. kapott germicid-c-t, meg konzultáltam telefonon a homeos dokinéninkkel. most viburcolt kap, meg ipeca ch15-öt 3*3-at, meg 2*15 csepp sinupretet, mert még mindig köhög egy kicsit. apának stodalt vettem.
nem tudom, tapasztalat: a fog csinálhat 38 fokos lázat? mert napok óta nyűgösebb, és a szemfoga helyét szokta az ujjával babrálni. (szerencsénk volt, mert eddig egyik foga sem viselte meg).
Szandra: ez tényleg egy kis meggymag.
és ahogy Nyugtonmalac is írja, nekem már most ekkora.
majd töltök fel én is, szülés előtti két-három héttel. érdekes lesz összehasonlítani
Nyugtonmalac: én eddig azt hittem, ezzel csak riogatnak a védőnők. mármint ezzel a görbével, mert barátnőm másfél éves kisfia is a görbe alatt van súlyra, asszem a magassága jó. de én mondtam a barátnőmnek, hogy ne foglalkozzon vele, semmi baja a gyereknek, nem éhezik, amúgy is fiú, ilyen alkat! de akkor azért erre érdemes odafigyelni... remélem minden oké lesz Lilivel, és kinövi. szó szerint
Lenovo: hogy-hogy most lesz terheléses cukrod? előző babával az voltál? én igen, de nekem a doki azt mondta, hogy a 22.hétig nem csinálunk, addig diéta, és itthon figyeljem. már fogytam is 3 kilót.
viszont eddig én azt tudtam, hogy kb 80% esélyem van a második babánál is. tegnap néztem az iptv által felvett 9 hónapkoból részeket (apa kidőlt 7kor, így egyedül tévézgettem), és pont volt szó a gesztációs diabéteszről is, és azt mondták, hogy 15% a második terhességnél, ennek nagyon megörültem,m ert eddig nagyon jók a cukraim. (még egy nutellás croissant felét is megengedtem magamnak múltkor, és akkor sem ment fel, csak 5,5-re kb.)
amúgy érzem én a kisbabámat, csak ez még nem az az igazi beindulás, hanem, ahogy Mazsi is írta, mintha vki végighúzná bent az ujját a hasam alján. szóval nagyon várom már az igazi bulikat, Juliska nagyon sokat mozgott, sokszor én már aludtam, apa meg ezen mulatott, miket ugrál bent a hölgyike.
na teszek fel fotókat. most olyan sok hsz. van, Niki meg sehol, tuti én kerülök laptetőre