Elmentem fodrászhoz,h csini legyek az évnyitón. Mosás-szárítás, és máris emberibb a fejem. Iszonyú álmos vagyok, de ha lefekszem aludni, olyan kókadt leszek...
Betti, már én is kíváncsi vagyok a te nst-dre is. Meg hogy neked mit mondanak rá. Próbálom utolérni a védőnőmet, de persze pont most nem lehet.
Vaníliás karikát kap a fiam, abban egyeztünk meg. Már meg is vettük gyorsan. Ha nem lenne ilyen szerencsés alkata, anyagcseréje, én nem tudom, mit csinálnék.
Gondolom, bírtál örülni te is az ébresztőnek...
Ja, nekem is hasmenésem van, de már örültem neki, a hülye Maltofertől eddig nekem egy kínlódás volt.
Mara, azért sms-t dobj ám, ha bent maradsz!
Dia, jók a fogai, csak nem esnek ki a tejfogak, mert nem szívódik fel a gyökerük teljesen. Ilyent sem hallottam még. Elkezd mozogni, nő alatta/mögötte/mellette az új, a tejfog meg hősiesen tartja magát, és rosszul nő az új fog.
Érzed a fájásokat fájásgyengeség estén is, sőt, ugyanolyan erősnek is érezheted, mégsem elég hatékonyak, azaz nem tágulsz tőlük és nem segítenek kitolni a babát. Van a primer, amikor az eleje óta sem elég erősek, és van szekunder, amikor szülés közben valamiért elfogy az erejük.
Csilla, szerintem is másik kórház. Előbb úgysem tudod kihozni Gvendolint, mert minden praktika csak akkor hat, ha érett a baba, a méhed, a méhszájad. Vagy még akkor sem. De nem is jó erőltetni. Ilyen körülmények közt én sem szülnék szívesen, szerintem keress másik kórházat a közeletekben.