Sziasztok megint!
Írtam Georgiának, hogy mindenki gratulál, gondolom majd ha valamikor kipiheni magát, biztos fog jönni. Bár ha jól emlékszem azt írta, hogy ott Hollandiában szülés után még aznap hazaengedik őket, szóval gondolom legkésőbb holnap már otthon lesz.
Zsuzsi: 2 kilót híztál???
Hát nagyon irigyellek.
Azt hittem a május 10 az valami fontos dátum vagy ilyesmi
. A baba méretétől meg ne "félj", nekem a Marcit a 38 hetes UH-on 4100g-nak predesztinálta a gép és 3600g-mal született, szóval ez szerintem nagyon attól függ, hogy mennyire "csúszik" meg a doki keze a mm-ek mérésénél. De azt nagyon megértem, hogy szeretnéd, hogy hamarabb kibújjon a babád!
Én borzasztó türelmetlen típus vagyok, Marcival a 36. hét betöltésétől mindent próbáltam, a 39. héten még bábakoktélt is ittam, de nem történt semmi. Betöltött 40 hét után érkezett.
Bea: hát... bevallom kezdem lassan elveszteni a fonalat. Eddig azt mondta a doki, hogy kicsi a baba, később jön egy héttel, most meg hirtelen egy idősek lettünk? Mert én is 38 hetes vagyok. Nekem nagyon fura, de látom nagyon foglalkozik veled és ez tök jó!!! Rendes, hogy ennyire odafigyel rád!
Hogy áll a babakocsid?
Nor: örülök, hogy újra köztünk vagy!!!!
A tömegközlekedés az borzasztó! Mostanában én ugyan nem közlekedek, de amikor anno még Marcival jártam be az Imrébe 7-es busszal, nekem se adták át a helyet soha, sőt volt olyan hogy rászóltam egy öregnőre, hogy talán ne támaszkodjon már a pocakomnak!!! Iszonyat volt!
Caramel: csak méregess továbbra is!!!
Biztos ami biztos alapon.
Ezt a fejés dolgot leírhatnád, mert én sem nagyon értem. A mostani ajánlások szerint 6 hetes korig érdemes fejni, nem?
Oroszlán: nahát, nem is tudtam, hogy a dm-be is lehet mosódiót kapni!!! Mikor mi a mosható pelusozást kezdtük, akkor epeszappant próbáltam venni ott, de tök hülyének néztek...
Miket hallottatok a Kútvölgyiről? Osszátok meg velem is plz!!! Kíváncsi vagyok nagyon, mert az mégis egyetemi Klinika...
Ma voltunk dokinál, volt UH is, az alapján május 5. a szülés várható időpontja, szóval még 2 hét biztos nekünk is. Csak azért akarok hamarabb szülni, mert ez a hízás nagyon kikészít és már csesztetnek, hogy miért híztam ilyen sokat... mostmár ebéd után csak répát meg paradicsomot eszek és marhára unom hallgatni a cseszegetést.
A becsült súlya a babának most 3300g. Beírtam már netes kalkulátorokba is a BPD-t meg az AC-t, de azok is 3250g-ot írtak, úgy látszik most nem becsülte túl a gép.