Most, ami kimaradt:
Tünde, akkor te most 5+3 vagy. Mikor mész dokihoz? Bele ne ess az én csapdámba. Tapasztalataim ellenére elmentem az 5. héten dokihoz és csak pacát látott. Csalódás volt, mégha tudtam előre is.
Mazska
Nálunk is melegszik már ám az idő
-5-6 fokok lesznek - állítólag. A vonalzód szépen működik.
"En csak neha beparazok, hogy hogyan fogok birni ket kisgyerekkel az elejen - Maccs nyugtass meg, hogy nem volt tul nehez! Azt nem tudom elkepzelni, hogyan tudok mind ket gyerekre hasonlo figyelmet forditani - de biztos menni fog." Menni fog! Más lesz, de menni fog. Én nagyon féltem attól, hogy fogok boldogulni két gyerekkel és mikor megszületett a lányom, teljesen csak erre tudtam gondolni, hatványozódott a félelmem, mire hazaértünk, 1hétig sírtam, úgy sajnáltam a fiam, hogy majd nem tudok vele eleget foglalkozni. Aztán abbahagytam és koncentráltam a feladataimra, a gyerekeimre és láss csodát, minden működött. A fiamnak nagyon tetszett a hugi, mikor mellette voltam, ő is ott lehetett és nézhette, ahogy alszik, eszik. (Teljesen kiakadt azon, hogy Enikőnek nincs fütyije.
) Aztán mentem ővele is játszani, addig hugi aludt. Volt, hogy sírt, de nem rohantam rögtön be hozzá, előtte elmagyaráztam Ricsinek, hogy ő még pici baba, nem érti, hogy miért van egyedül és meg van ijedve. Az első három hónap ilyen volt, majd szépen beilleszkedett Enikő is
Megtanult hangzavarban is aludni - nagy áldás, nem mintha lett volna más választása.
Utána ő is ott feküdt mellettünk a játszószőnyegén, nézte, ahogy a bátyjával vonatoztunk, legóztunk stb. Segítség nélkül nagyon kemény volt, de teljesen bele lehet rázódni. Most egyáltalán nem félek. Enikő és Ricsi nagyon jól tudnak már együtt játszani és én már nem számítok anyukámra, így csalódás sem ér. Teljesen készülök a 3. lurkóra. A lényeg, hogy ne ess pánikba. Elődeink 8-10 gyereket felneveltek, nekünk is sikerül 2-3.
Timi, pakold majd fel a képeket. Tök jó, hogy ilyen nagyszülei vannak a kisfiadnak és a köv. babának. Nagyon-nagyon fognak örülni a hírnek.
Évi, tapír egy főnököd lehet. Talán savanyú a szőlő