Szióka!
Piroska: hát mi ilyen kis szószátyárok vagyunk..
és mi lenne, ha élőben is tudnánk csevegni..
se vége, se hossza..
naná, hogy hozzászólhatsz, sőt legközelebb gyere te is..
anyósokkal általában nem egyszerű, de egyszer mi is azok leszünk remélhetőleg, úgyhogy tanulhatunk az ő hibáikból, hogy ne váljunk mumussá..
az én anyósomékkal (többek között) az a baj, hogy mindenkinél okosabbak, ebből kifolyólag mindenkiről meg van a véleményük, aminek nagy hangot is adnak, csak sajnos nem nyíltan nekem..
aztán még sorolhatnám
.. bár biztos ők is tudnának listát írni rólam, mert hát én sem vagyok tökéletes..
amiben viszont különbözünk, hogy én szeretem az egyenességet (persze oda-vissza), még akkor is, ha néha fájó az igazság..
húú, mi alig aludtunk éjszaka..
én nem tudom mi volt, de mind a két fiam, felváltva, átlag óránként ébredt, leginkább sírva..
szegénykéim, egész nap veszekedősek voltak, semmi nem volt jó igazán..
és valahogy én sem álltam a helyzet magaslatán, már ami a türelmet illeti..
ilyenkor olyan mérges vagyok magamra, mert mit tehetnek ők arról, ha rossz napjuk van..
nekem ilyenkor még inkább mellettük kellene állnom, ehelyett csak türelmetlenkedtem velük..
na, de azért túl éltük, mikor leraktam őket, elaludtak szinte azonnal.. gondolom jó fáradtak voltak..
kérdeztem is Matyitól, mielőtt elaludt, hogy "miért veszekszünk egymással, mikor annyira imádjuk egymást?" mire a kis drága átölelt és azt mondta, hogy " ne veszekedjünk anya"..
Momi: mi újság azzal a teszttel???
többiek.. tessék írni..
szép álmokat..