Folytatásos regényem következő kötete:
Csicsi
még eszembe jutott a táplálás: Nekem ha gyümit kap, utána közvetlenül nem fogadja el a tápit, mert az éhségérzete már elmúlt, ha nincs is tele a pocija. Szóval én várok utána kb 1 órát. Én tízóraira (9kor) gyümit, uzsira (6 körül) meg rizspépet adok, de tegnap mind2x gyümi volt, mert sok körtét pépeztem le. Amúgy a körtén meg a rizspépen kívül semmi sem ízlik neki
most pl körte-alma volt (üveges, elfogyott a körtém) és az se kellett neki. Ja, és mindent akkor szeret, ha majdnem folyik
pl a rizspépet vmelyik nap túl hígra csináltam, be is nyomott vagy 60-at
amúgy 4 tápit eszik egy nap, azt hiszem délelőttről esett ki egy
de mondjuk tegnap 5öt evett
Meg ma is volt már 3
na, annyit eszik, amennyit sikerül
Snowball
Rubint Réka torna?!?! Az a nő egy gép! Amúgy is, szilikonból vannak a mellei, szóval vmi komoly gond van az önbecsülésével, sztem te nem tartasz ott
Legalábbis remélem
Tiszta kis punk már Molly
Látom, az apja fürdés közben beveti a szakmáját
Katicabogár szerkó nagyon cool!
:D:D
Köszi a receptet, talán 10-20 év múlva eljutok megint a sütésig
Piroska
Nekem nem rugalmas kendőm van, sztem a nő sem azzal köti a hátára a videón, mert a biopamut kendőt árulja amúgy a neten
Sztem egy rablás huszonsokezer forint egy kendőért
Jó mondjuk én kölcsön kaptam
Barátnőm azért jár egyedül templomba, mert a gyerekei már nagyok (két egyetemista meg egy gimis) és megadta nekik a választás lehetőségét, hogy menjenek vagy sem. Amíg kicsik voltak, jártak, a férje viszont nem, úgyhogy náluk a vasárnapi ebéd az apa dolga volt
Persze elő kellett készíteni, meg minden, apa csak learatta a babérokat
Nyufó
Bocsi-bocsi a nyár és bili összefüggés miatt
nem is tudom, hova gondoltam
Azt hittem, csak a romantikus kísértet-filmek miatt van Angliában folyton köd
Jó az Albionos hasonlat
Nyakonhányáson én is röhögtem, szerintem is vicces volt
Könyvelő azért is vérciki, mert ez egy közgazdasági suli
remélem, azért utólag megkapom a pénzt, de most spec az egy hónap kimaradás nagyon nem jön jól, egy csomóba kerül a felújítás, sógorom úgy persze, hogy nem adta meg a félmillás tartozását
Köszi a nem karban etetős tippet! Most az ágyában fekve eszik
de azóta nincs hiszti a kaja miatt
Kicsit lenyugtatjuk cumikával, csere a cumisüvegre, benyomja, olykor be is alszik alatta
Ennyit arról, hogy nem szoptatott gyereket mindig kézben etessünk, hogy a fizikai kontaktus igénye kielégüljön
Csajom lemászott a szőnyegről, gondoltam hagyom (mászott=hátrafelé csúszik). A parketta meg nem tapad ugye, úgyhogy ezen jól tud haladni. Már megrágta a lábujjaimat, most a szék lábát markolássza. Most meg a földön heverő nadrágomat. Hiába, nálunk csak azért van rumli, hogy a gyereknek legyen mivel játszania