Bcsánat, telefonról írtam és mellé nyúltam így el lett küldve a félkész bejegyzés.
Szóval, kaptam norcolutot, ami meghozta a vérzést. 5.nap kellett nekem is szedni a clostyt, nekem napi 2-t írt a doki. Mondjuk nekem elég nagy fájdalmakkal járt a 3.naptól... de rendberakta a dolgokat úgy néz ki, mert utána 2 alkalommal 31 és 32 napra megjött rendesena menzi illeve volt peteérés is.
Nekem nem volt uh-s figyeelés, féltem is nehogy gond legyen... én peteérés teszttel néztem hogy van e egyáltalán peteérésem...
Mindenképp beszéld meg a szedését a dokiddal szerintem.
Sokaknál segíti a sikerhez a nőket
Jajj képzelheted, az első 2tesztnél még el sem hittem szinte... sokkos voltam hogy téényleg
Aztán szépen erősödött, de nem akartam nagyon korán dokihoz menni mert tudtam, ha nincs szívhang mert korán nézetem összetörök és csak izguok utána hetekig...
6hetes volt amikor először mentem, illetve pontosítok
utolsó menzim: augusztus 21-től volt. Szeptember 5 körül volt peteérés... 18.-án teszteltem először. Október 11.-én látott először a doki, akkor azt mondta 5-6hetes, ekkor volt 6mm-es a ki Pöppünk
és szépen dobogott a szíve
25.-ére rendelt vissza, majd a barnás pecsételgetés miatt mentem az ügyeletre 18.-án délután, így 19.-étől itthon vagyok, kiírtak veszélyeztetettnek az előzmények miatt. Így kedden is láthattam, minden rendben volt, szépen növekedett
és csütörtökön amikor a papírokat adta ki, szintén megnézte a Picúrt
Akkor 8hetesnek mérte, a crl 17mm volt már