Sziasztok csajszikák
!
Jó rég írtam nektek , de azért olvasni időkét bejárok sunyikán
.
Örülök, hogy jól vagytok, ZSuzska engem is érdekel mi lesz a eredmény és Nócika ne parázz nem szabad azzal foglalkozni ki miatt nincs baba az a léneg, hogy lesz babátok és ne foglalkozz vele hogyan azon agyalj, hogy lessz és punk tum.
Uncsitesómék évekig próbálkoztak s egyiküknek se volt baja s még se volt bébi.
Lombikkal esett teherbe lett egy gyönyörű fiacskájuk és kiderült pszichés oka volt annak, hogy képtelen volt teherbe esni és a második baba vállalása előtt mielőtt konzultáltak volna az újabb beültetésen, lám vannak még csodák lemondták az időpontot mert rosszul volt a csajszika és lám lám pocaklakó volt benne a pocijában csak úgy odakívánkozva....
nos ebből a kis kópéból született egy hatalmas kiscsaj aki most 7 hónapos lesz.
Szóval fel a fejjel nem az a lényeg hogyan jön össze az a lényeg , hogy lesz és kész.
Mi jól vagyunk pocak már nagy az idő még sok és nem bírom valami jól néha visítok meg sírok igazi hiszti lettem apa meg a gyerekeim örömére
. No mindegy ez van tuningolják magukat a következő időre amikor már picur is itt lesz velünk
.Ja 2680gr és még mindíg ül bennem nem fordul meg és valószínű így csaszi lesz a vége amitől rettegek mert mindkét kölök kibújt és nem csaszi volt, így félek kicsit.
Most mennem kell írjatok mielőbb az eredményekről !!Sziasztok cdsajszikák minden jót