2016.08.08 17:48
2016.08.12 20:33
Sziasztok!
Már régóta keresek egy olyan oldalt ahol ilyen temával lehet beszélgetni,meg osztani örömöket, bánatot. Én sajnos utóbbit szeretném meg osztani Nem el keseriteni akarok senkit, vagy meg ilyeszteni. pusztán beszélgetni.Úgy érzem erre van szükségem. A történetem egy pozitiv tesztel kezdődik. melynek én és a párom iszonyatosan örültünk, De a görcsök miatt nagyon aggodtam igy ahogy tudtam el mentem a nőgyógyászhoz, Ahol meg se vizsgáltak máris a nagy frászt hozva rám továb küldtek a kórházba ahol uh- n meg nézték méhen kívüli vagy belüli a terhesseg. Nagy izgalom közepette és meg nyugtatásomra közölte hogy ez egy ép mehen belüli terhesség . A kis szivecskéjet is halhattam
Elmondhatatlanul boldog voltam
>>>>>
2016.08.12 20:33
Akkor a méretei alapján 7 hétnek felett meg.
azon a hétvégén jelentkezet nálam nagyon csekéj barnás pecsételés. Nagyon meg ilyedtem. Szaladtunk is az ügyeletre. Ahol azt mondták semmi gond nincs, biztos a hormonmiatt van. igy fel irta az utrogestant. Pár nap mulva el is múlt.Továbbra is nagy volt az öröm. És minden egyess ultrahangot nagy izgalommal vártam. 2 hét múlva kellet vissza mennem.Szépen fejlődött már 8.5 hétnek felelt meg papiron 9.6nap. Minden renben volt .kicsi szívét is ismét halhattam . A leg csodálatosab hang volt számomra . zene füleimnek Akkor már le is fotozhattam . Akkor már pár embernek el is újságoltuk. De két hétre rá este jelentkezet egy nagyon minimális vérzés amitől nagyon meg ilyedtem.
Másnap reggel (ismét hétvégén) szaladtunk az ügyeletre. Ahol nagyon higadtam az orvos közölte hogy minden renben, csak a méhnyak felé egy 10x11mm- es hematoma található.Meg ilyedtem de az orvos nem mondta hogy agodnom kéne, hiszen akkor már a kis csőpségem 31 mm es volt. (10 hetes) Így én is meg probáltam nem aggódni. Akkor még egy kicsit barnázgattam gondoltam biztos csak ürül ki a vérrög.
Azon a héten kellett vissza mennem "12 hetes" uh vizsgálatra. Nem is aggodtam nagyon hisz pár napja minden rendbe volt gondoltam nem lesz itt baj. csak a hematoma reméljük már felszivodott.
Mikor végre sorra kerültem meg emlitettem az orvosnak hogy pár napja hematomát találtak .
Fel feküdtem a vizsgálora, örültem hogy végre láthatom a picikémet ismét és egy újabb nyugodt 2 hét következik.De nem igy volt...
A doktor nagyon sokáig nézte a monitort. Nyomkodta a hasamat, A derekamat meg támasztotam ... nem mondot semmit . Csak halgatot és keresgélt..
Én meg nagy félelemmel csak az orvos arcát néztem és vártam mikor mond már valamit.Éreztem hogy baj van...
mikor közölte hogy sajnálja de nincs szivhang.
El sirtam magam és csak azon gondolkodtam hogy miért pont velem kellet meg történie.
(Papiron akkor let volna 12 hetes )
A mérete se változott az 4 nappal ezelőtti vizsgálat óta Így valószínűleg már akkor azon a napon történhetett valami. Össze omlott bennem minden .Nem tudtam el hinni hogy igaz mind ez
A kicsi babám koponya és has körül ödéma alakult ki. Hygroma colli.
Missed abom volt .Csak annyit mondtak az orvosok hogy valószínű nem lett volna egészséges. Nem nyugtatott meg ezzel..Egy napja mind ennek és össze vagyok dőlve Csak azon kattog az agyam hogy az orvos közli a rossz hírt. Hogy még velem van a baba de már nem él. És csak abban reménykedem hogy nem fájt neki.. Hogy bátorka volt és hogy nem félt...
És most itt vagyok azt sem tudom mitt kel csinálnom hogy mi lesz a picikém aprócska testével ?! Ki löki a szervezetem? Vagy be kel avatkoni ? Netán fel szivodik? Nagyon fáj.... Olyan egyedül érzem magam hogy már nincs velem.Félek nagyon. Fáj nagyon hogy nem tudtam tenni ez ellen. A párom mellettem van és ez nagyon sokat segít. Az ultrahangon nem mondtak semmit ilyenkor mi a teendő, mit kel tenni. Hétfőn megyek orvoshoz. Ő többet fog mondani erről.
Eléggé hosszura sikeredett ez a kis történetem.
De ugy éreztem el kel mondanom mind ez.
Ki kel engednem magamból
Van hogy egy pillanatra meg feletkezem erről az egészről majd mikkor újra bekattan szét esek...
Borzalmas egy érzés.
Ez egy olyan dolog mi csak enyhül de el felejteni soha nem fogod. Az én kicsi aprócskám mindig a szívünkben fog élni.
Reszvétem mind azoknak akkik ezt már meg élték.. sok erőt és kitartást.
Üdv egy szomorú" kis mama"
2016.08.17 12:21
2016.08.17 12:43
2016.08.17 13:49
2016.08.17 20:32
Helló mindenki.
Elősször is mindenkinek nagyon sajnálom ami veletek történt de tudjuk hiába ezek a kedves szavak. Teljes vígaszt nem tudnak adni.
gica92 a te történeted én is srva olvastam el az előbb. Sajnálom
Igyekszem tényleg rövidre fogni a tavaly okt. 17 óta történteket. pont 10 hónapja ilyenkor volt a műtétem.azóta próbálkoztunk éltük életünket. Igyekeztünk fel épülni mind lelkileg mind testileg. Testileg állítólag minden ok semmi baj és mehet a "menet" Lelkileg minden jó volt vasárnapig. Gmocsynak irtam de irom nektek is. Hétfőn volt párom 29 ik születés napja. Szopmbaton a barátaival ünnepeltük az Állat kerteben Kapott is tőlem egy remek ajándékot. Örökbe fogadtam egy elefántot aki kislány és a neve remény (igy volt be irva régen a telefonomba hisz párom az utolsó reményem a pasik terén) és az első valentin napunkon született. Remélem ezt jelnek foghatom fel és nem csak az álaltkertben hanem nállunk is ott van az a nagy remény amire ugy várunk. Vasárnap a családdal. Apukálya anyukálya Testvére és annak Párja (akit az elmult 1év 6 hónap alatt mióta együtt vannak nem igen kedvelek mert nem beszélt velem 5 percet ez idő alatt pofákat vág ... hoszu story) nagy volt a jó kedv a boldogság. Bográcsos pörkölt torta minden. Majd a nagy olimpia nézés közepette sógoromtól egy mondat hangzott el. Szeretne bejelenteni valamit. Én magamban hit hijján mint Ateista " imátkoztam" kérlek mond hogy eljegyezted mond hogy házat vesztek bármit de ne azt az egy dolgot.
Majd folytatta: Úgy fest hogy lehet sőt nem lehet hanem biztos hat hónap muléva hárman leszünk.
Én üvölteni őrjöngeni kiabálni szerettem volna. Bent ez le is zajlott. FDőleg mert az én kis pici baba zoknimról amit párom adott mikor műtét előtt ugye 2 nappal a 3 évet ünnepeltük kaptam Arról jutott eszükbe és nem is vették élszre h ez nekünk friss. De mikor a könnyes szemű boldog após jelöltemre néztem nem tudtam csak mosolyt imitálni.nem tehettem mást. Hisz az egész családban csak nekik nem volt még unokájuk. Majd kivonultam a konyhába mosogatni mert "jaaaj a szennyes nem várhat" Majd halkan sírni keztem. Párom utánam jött meg puszilt majd a kis szobához vonult takarásba és el kezdett sirni ő is.
ŰÖrülünk hisz nagybácsi nagynáni szerep tök jó lesz. De az van hogy őszintén be vallom irigylem. Hsz 1év 6 hónapja vannak gyütt. 3 hónaposak most. és ők meg mondták utólag hogy tervezték. mikor kezdték el eggyáltalán. fél évesen? Mi 4 éve hiába. csak egy darab meg mnaradt oldalt és egy űrt tudunk fel mutatni. És meg annyi sirva töltött estét meg annyi rosz gondolatot. Meg annyi sebzett lélek foszlányt. Egy szivet mely mostanra majdnem ösze volt rakva egyben volt igaz kicsit ragasztva volt és varott mint a szürke varott maci. De mikor meg halottam ezt a "jó" hírt-. össze tört és nem tudom ösze tudpom e ujra rakni. Tul sok roisz van mögöttem az elmult 4 évről. A rengeteg temetés a rengeteg baj a munka váltás egy darabig pénztelenség. A műtét. Most jó munka jó albérlet. Egy darab barátom nincs ugyan de nem baj. Nem tudom hogy birom ki ujra hogy talpra álljak. Szeretm őket valahol de mondta párom mert ő egy helyen dolgozik velük. Szeptember 1 ig kibirja valahogy sógornőt nézni utána más műszakba lesz tesóval. De ugy néz rályuk most mint ha nem ismerná őket mint ha idegenek lennének akik nem jelentenek semmit. Egyszerüen nem tehet róla de nem akar velük lódgni igy örül h egyedül dolgozik egy területen. Nem kell nézze.
Egyszer biztos jobb lesz és visza nézve bolondságnak nézzük ezt. De ez akkor lesz ha már mi is tarthatunk egy pozitív biztos tesztet. Egy uh képet amin látszik mindene. És amint ez meg lessz meg nyugszunk. De a stresz akadályoz ebben hogy meg legyen . És valahol itt olvastam hiába mondják ne görcsölj. Lehetetlen állandóan ez van afeje,mben és a munkámban iztthoin mindenhol. nagyon pillanatokra felejtem el. És irigy vagyok egy önző dög hpogy mi az h nekik egyből oké minden mi 4 éve nem megy. Elegem van.m
Boldog szeretnk már lenni mert már rám fér ahogyan itt nagyon sokótokra sőőőt mindeggyikőtökre. Sajnálom ezt a hoszu üzit de nemn tudtam mit tegyek. 4 napja ezen kattogok és nem tudom. De ha majd valami jóval is szolgálhatok egybnől jelzem persze ha le telt az a bizonyos babonás idő. először nem akartuk meg várni de sógorék is vártak mi is fogunk. Ha meg megint baj lesz majd meginn ketten maradunk és ti itt a neten. Majhd átvészeljük. Tudom fela fejjel pozitivan de nehéz nagyon annak lenni. Most van elvileg a próbálkozás hete de párom du tános és fáradtan ér haza. Meg azt se tom mely hónapok jók vagy minden hónapban lehet e. Valahol mondták h 2 havonta egyik orvos h havonta is lehet mert átveszi a másik a szerepet. De én semmit nem tok. Lehet h minden hóban van mensi de az szerintem nem eggyenlő az éréssel és társai. Ha valaki szeretne inkább mailt irjon mert itt ritkán vagyok. Meg adom a mail cimem irhattok bátran. Csak fb n ne keressetek ott nem teregetem ki a magán üpgyeim mert sok hülye van.
Köszi és sorry a hoszu üzenetért de hisz ezért vagyunk itt hogy kiirjuk. Sok siekrt csajok fel a fejjel
Egy szomorú csalódott mérges de azért bizakodó csajszi
2016.08.18 13:00
Kety, írtam neked e-mailben választ!
Kedves Gica,
Ezekszerint a nehezén túl vagy már testileg….Lelkileg gondolom még nagyon nehéz a történtek után neked. De most már csak előre! Hidd el, hamarosan újra lesz pocaklakód és már érte fogtok izgulni. Minden rendben lesz.
Bármi van, itt írhatsz nekünk, segítünk, támogatunk, ha kell vígasztalunk! De fel a fejjel és csak pozitívan!
Szerencsés voltam én is ilyen téren, azthittem már belebolondulok, de párom, barátnőim és itt a csajok nagyon sokat segítettek nekem feldolgozni a történteket. Domi babánkat sosem feledjük, de már ő vigyáz ránk odafentről és hiszem, hogy majd a kistesójára is vigyázni fog J
Gabelila, remélem minden rendben veletek, már igazán nincs sok hátra és Veletek lesz a Ti kis Csodátok J Majd írj azért nekünk néha a későbbiekben is hogy mi újság veletek J
Kedves Hatice,
Nagyon sajnálom a történteket! Első babátok lett volna?
Tényleg ne görcsölj rá és legfőképp ne idegeskedj ezen, az jóra nem vezet. Csak nyugiii és jönni fog a Csoda J Hajrá, hajrá Remélem hamarosan te is pozi teszttel jelentkezel majd J
2016.08.18 15:06
2016.08.19 12:44
@gica92 : Sok sok kitartást és erot kívánok, most erre lesz a legnagyobb szukséged, és ha majd úgy érzed,hogy újbol szeretnétek probálkozni vedd fel velem facebookon a kapcsolatot, szívesen látunk majd a probálkozos csoportunkba. De most elso sorban magaddal foglalkozz, ilyenkor még az ember nem tud a kovetkezore gondolni, tudom, ezért ha bármi van nyugodtan írd ki magadbol, az segíteni fog,ha csak egy kicsit is
@hatice: Amennyiben szeretnél csatlakozni hozzánk facen, vedd velem fel a kapcsolatot totál titkos csoport, még az ismeroseid sem láthatják hogy benne vagy, sőt senki rá sem tud keresni, csak akkor tud bárki bekerulni ha én belerakom Nagyon jo kis családias probálkozos csapatunk van ott . Nem vagyunk sokan ,de már a csoportunk fele büszkélkedik 2 csíkos teszttel, pedig cca 1,5 honapja működik a csopi Szeretettel várlak :)
és ez persze mindenkire igaz, aki szeretne csatlakozni
https://www.facebook.com/timea.g.dicso itt megtaláltok, csak légyszi dobjatok egy uzit hogy tudjam mirol van szo
2016.08.28 09:32
2016.08.30 20:51
2016.08.30 20:58
2016.08.31 19:46
2016.09.05 06:29
2016.09.10 11:34
2016.09.13 09:38
2016.09.26 18:40
2016.09.27 10:13
2016.09.27 14:36
2016.09.27 15:45
2016.10.08 09:32
2016.10.08 20:23
2016.10.09 08:28
2016.10.11 19:17
@bubidini:
Sajnálom ami történt veletek! Látom A legnehezebb részeken már túl vagy és új élet növekszik a pocakodban, gratulálok! S problémamentes babavárást kívánok
Aranyos vagy, köszönöm kérdésed, épp ma akartam írni nektek, mivel ma voltam az első vizsgálaton
5-6hetes a csöppünk, 6mm még csak, de dobog a pici szíve
Annál a dokinál voltam végül aki vizsgált a sűrgősségin legutóbb szept. közepén, nagyon szimpatikus. Hasi uh-t csinált, és kaptam duphastont, napi 2-t kell szednem belőle. Hálisten se görcs, se barnázás nincs azóta sem Az alhasamat szoktam érezni, tompa fájás, feszülés... már társult a hányinger... ma sikerült kidobni a taccsot is, szóval rosszullétek ezerrel megvannak. Két hét múlva kell mennem újra
És nálatok mi a helyzet?
2016.10.11 19:23
2016.10.13 20:11
2016.10.14 10:50
2016.10.14 13:50
2016.10.16 18:11
2016.10.17 08:40
2016.10.20 09:03
2016.10.20 22:56
2016.10.21 11:20
2016.10.21 19:43
2016.10.21 19:47