Sok erőt és kitartást kívánok neked. Orvost mindenképp keress fel. És én e hlyedben egy teljes kivizsgálásra is elmennék, tekintve hogy nem ez volt az első vetélésed. Igaz hivatalosan "csak" 3 vetélés után kezdik keresni az okokat, de én kettő után már biztosan lépnék.
Részvétem a veszteségért. Annyiban hasonlít a helyzetünk hogy 6 hetersen nekem is volt szívhang, voltam védőnőnél terhesgondozáson, vérvételen stb. Aztán a 8. héten elkezdtem barnázni. Az Uh-n nem volt már csak egy szabálytalan alakú petezsák. 2 napra rá missed ab-al fejezték be. Az orvos nekem is 3 hó szünetet javasolt. Ki is vártuk és azóta ez lesz a 3. próbálkozós hónapunk. Nekem annyit mondott hogy ez nagyon gyakori és kicsi a valószínűsége hogy ez újra megtörténik. De igazából az iogazság az hogy unyanannyi esély van rá mint először. A terhességek több mint 30%a végződik vetéléssel az első trimeszterben. Igaz ha van szívhang akkor már jóval kisebb rá az esély. Nemrég írtam hogy a majdnem szomszédommal egyszerre kezdtünk a babaprojektbe és neki a 2. hónapban össze is jött. 5. héten 4 pozi teszt után megjött a menstruációja.... Vagyis lényegében egy nagyon korai vetélése volt.
Ezek a görcsök nagyon érdekesek. Könnyen észreveszed volt e már peteérésed, mert ha a csíkok erősődnek napról napra akkor még csak most lesz de ha már halványodnak esetleg másnap már egyáltalán nincs csík skkor meg már volt ovulációd. Remélem nem csúsztatok le róla
Az lemaradt hogy megy a drukk. Sokunknak ez lesz a 3. próbálkozós hónaja. Jó lenne ha mind sikerrel járnánk és valami babás fórumon is tudnánk majd beszélgetni