Snowball
Naná, hogy ikeás az ágy
de ahogy néztem a bordó-narancs pokrócunk is egyezik a tiétekkel
Nekünk majd' mindenünk ikeás, szeretek legózni+óccó, meg úgyis 10 évente lecserélném a bútort, mert megunom, szóval felesleges drágába invesztálni
Csicsi
Esküvő csak a játék kedvéért vagy amúgy is? Mesélj! Részeg kismama tekintetében ki kell ábrándítanom, a szoptatók nem innának, én meg csak szimplán nem iszok, hancúrozhatnál Snowballal
Tejcsi sajna már nincs
bár sose volt étkezési mennyiség...
Engem nem zavar, ha evés után tápis a ruhája, majd megszárad
Apám is folyton leeszi magát, pedig már van vagy 57 éves
Költözés Csepelen belül, fogalmam sincs, mikor, remélem még júli 1 előtt, magamnak ezt a határidőt lőttem be
Ja, nem akartunk rózsaszín szobát, ki tudja a következő babák milyenek lesznek.
Játszótérre ahányszor lemegyek üres
sztem hülye időpontban sétáltatok. Majd ha már játszik a gyerek, bizti más lesz. Parkban padon már beszélgettem, Szaffi egy nyanya-mágnes ugyanis
A halálom pedig a babakocsiba benyúlós öregasszonyok. Folyton a Walt Disney Hófehérkés boszorkány jut eszembe róluk az almával... Ha jó társaságot találsz a játszótéren, majd játszótéri anyuka leszel te is, ne aggódj!
Tyuntyi
Sajnálom az ortopéd cipőt, tényleg vacak ebben a nagy melegben
De a célért mindent! Hajnali kelésekért mélyen együtt érzek, de tényleg. Ma pl tök felborult a napja, mert háromnegyed4kor kitalálta, hogy játszik meg sikongat fél órát (hajnalban), aztán apa belenyomott 120-at (amennyit normálisan reggelente se eszik ennyit) és visszaaludt egészen fél9ig
De délre visszaállt a napja, fél1kor aludt, igaz, „csak” két órát, mert nagymamisomnál voltunk és idegen helyen mégis csak más.
Látom, téged is „nagyon” támogatnak a szopizásban. Mikor anyámnak mondtam a szoptanítot, közölte, hogy micsoda hülyeség, úgyhogy a kezébe nyomtam a Kismamát, épp abban a hónapban volt egy cikk egy örökbefogadó nőről aki szoptaníttal indította be a tejét és két hónap után kizárólagosan szoptatott. Na akkor azért csendben maradt.
Második lurkó jön, ha tud, ha meg nem akkor jövő januárban barkácsoltatjuk össze. Úgy számoltam, legalább 3 hó kell a lombik rutinvizsgálatokhoz, szóval szeptember környékén szeretnék visszamenni a dokinénimhez. Apa szerint hamarabb kéne, de mondtam, ha természetesen jön hamarabb, akkor már készen áll a szerveztem, ha meg lombik, akkor hagyjunk 1 évet a szülés után bizti-ami-bizti. De ha nem lennének józan érvek, hát, egyikünk se bánná, ha már bennem lenne
Nekem a terhességem volt a legszebb az egészben, a lombikhoz meg a nem sikerült szoptatáshoz képest az azzal járó kellemetlenségeket úgy éltem meg, mint valami jó dolog jelzése (szóval én vagyok az a hülye, aki örült a reggeli rosszullétnek, mert ez is mutatja, hogy terhes vagyok
)
Amúgy meg ahogy a 2 hetes Rozika képeit nézem, basszus, kell egy pici baba Szaffi mellé
Hiányos mondatokat is megértek, középiskolásokhoz vagyok szokva. Látnád miket képesek írni matematikai definíció címen, ahol még nem is értik a szakszavakat!
Csajom mai produkciója: Nagymamisnál etettem, elővettem a cumisüveget, arca elé tartottam, kérdeztem, hogy kérsz? Mire két kézzel megragadta és berántotta a szájába
Megértettük egymást
Most próbálom minden alkalommal kérdezni tőle pár napja, hogy jöhet a tápi? És mutatom neki a cumisüveget, hátha így nem lesz szopisztrájk. Ha meg befeszíti a kis testét, kiveszem a látómezejéből, hogy ne hergelje magát