Új privát üzeneted érkezett!

Látom mindenkinek aventes kanala van, már én is beszereztem egyet :D
Napszemcsi nagyon menő, meg se mutatom Szaffinak, még elalél a pasidtól :lol:

Mire rászántam végül magam a sétára, szakadt az eső :) viszont átpakoltam az erkélyt (csaj nézte a foteléből), mennek a lomok a lomtalanításhoz. Valakinek vmi jó tipp nyugágytakarításra, ha nem leszedhető a vászon? Legutóbb levágtam, és felttem újjat, most nem cserélnék ezért... Basszus, annyi üres cserepem meg virágalátétem van, amiből egy egész takaros kis üzletet lehetne berendezni. Kaktuszok még nem keltek el a vaterán...

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Szóval, nekem az avent kanál nagyon bejött, volt egy szilikono is, de azzal Bálint nem tudott mit kezdeni. Ez pomt babaszáj méretű.
Szaffi jó kis nőci, így nyugodtan elalélhat Bálinttól, szeretem a csini kislányokat :D
Ha van nagynyomású tisztítótok, akkor egyszerű a dolog, de levihetitek egy kézi autómosóhoz is, csak utána nehéz hazacipelni vizesen.
A cserepekkel én is mindig így járok: én költözéskor kiválogattam a szebbeket, amik még használhatók, átmostam, és ha valakinek virágot viszek, akkor nem veszek kaspót, hanem keresek egyet itthon, így olcsóbb is, meg el is fogy. De gondolom Te is pedagógusként gyűjtöttél össze ennyit:)

KépKép
KépKép
kat78

kész a holnapi uzsi: alma barack megpárolva. Isteni ez az Anevtes pároló. amíg írtam párolódott, és most megfordítottam és összeturmixolta. Pont egy adag.
Vettem újkrumplit magunknak, és sárgarépát. Ezek a következők.
A céklával bajban vagyok, félek, hogy mindent megfog. Ötlet: ki hogyan adná

KépKép
KépKép
kat78

Sziasztok!

Már a fórum megnyitása óta olvaslak benneteket, de valahogy eddig nem csatlakoztam. De most, hogy haldoklik a fórum, jöttem feldobni kicsit! :D
Szóval, remélem még befogadtok!

Pár szóval magunkról: Hanna január 4-én született császármetszéssel. Van egy nagytesója Lillus, aki már 4 éves nagylány. :D
Hanna nem egyszerű eset, mert elég hasfájós volt az elején, sokat sírt és még sokszor most is sír ok nélkül is. Napközben szinte alig alszik, szerintem 3 órát összesen, azt is több részletben, ezért estére szinte mindig ordít a fáradtságtól, de nem tud elaludni. Szóval, nem könnyű, főleg úgy, hogy Lilla egy mintababa volt! :shock:
Még nem kezdtük el a hozzátáplálást, csak szopizik.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe, majd még írok.

Szép napot!

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska
Üdv a csapatban! Még egy zugolvasó :lol: Bár itt aszem Nyufót kivéve mind azok vagyunk :wink: Tényleg nem hangzik egyszerűnek Hanna esete, jól bele is gondoltam, hogy Szaffink is mintababa, mi van, ha akövetkező nem az, de majd megoldjuk :) Megvan az egyéniségük, avagy mi alkalmazkodunk, csak az előbbi jobban hangzott :D

Kat
Jó tipp a benzinkútban mosás, lehet, megpróbálom a fürdőkádban kivitelezni, majd megszárad az erkélyen. Nagynyomású mosónk nincs, nem fér be a harmadikra :D Viccet félretéve, Györökön nincs rá igény, szóval nincs.
Aventes párolót irigylem, aszem kisírom a szülinapomra, hátha anyám pánikol, hogy nem tud mit venni :) Tavaly így zsákmányoltam a kuktámat is.
Igen, kaspók a tanárságnak köszönhetőek.

Na, gyakorolja a fotellal együtt való elindulást, megyek, gátolom benne

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Timocska

Nagyon örülök,hogy jöttél még írni is jobban van kedve az embernek ha többen vagyunk :)
Sírás dolgot ahogy olvastam egyből átéreztem akkor egy cipőben járunk.Én sem igazán tudok ezzel mit kezdeni mert Petra sem volt ilyen.
Akkor nektek sem lehet sok a rendszer a napotokban!?
Terveztek még babát?Mikor szeretnéd kezdeni a gyümit?Jaj de jó hogy neked annyi tejed van hogy még mindíg elég....

Kat

Nagyon szép mandula szemei vannak Bálintnak pasiba nem is nagyon látni ilyet :wink:
Nem semmi hogy így főzöcskézel neki én csak az almát reszelgetem a többi üveges.Most rátaláltam a Hipp bébiételekre abban nincs cukor meg semmi,bio.
Milyen aventes pároló?Kimondottan ilyenekre van?A krumplit is átpárólja?Most jön nekünk is holnap a sütőtök krumpli.Petránál nagy kedvenc volt.

Rekuja

Nekem nincs Aventes kanalam de lesz :)
Mekkora a kaktusz?Én is tele vagyok cserepekkel meg most virággal is most szereztem be megint 5-öt :) Ha tudná a tulaj hogy nálam minden virág elöbb-utobb kihal,pedig minden jól csinálok elvileg vagy lehet eddig mindíg rossz környezetben laktunk velük.

Snowball

Jó nagy lett molly és nagyon szép baba!
Bocsi ha nem reagáltam valamire de tudod,én beszámíthatatlan vagyok :)
Jó a kezdő képetek is,világosabb lett a hajad ugye?Most kell leszedetnem az enyémet,már olyan csomos hogy megőrülök,most jól jönne egy fodrász pasi :)
Hát én nem érzetem magam olyan hű de jól én segítség nélkül nem megyek egy darabig,visszük sógornőmet is ha megyünk mert annak semmi értelme hogy egy csomó pénzért idegroncs legyek.Ehez kell egy önfeláldozó apuka aki hagy téged is pihenni,na Zsolti nem az az ember ezt még a tesója is megmondja hogy önző mint az állat.Dehát így szeretjük :wink:
Mollynak helyettesít már étkezést a gyümi?Mennyit eszik belőle?
Mennyi tápszert eszik így a gyümik mellett?
Milyen meleg helyre terveztek menni?

Tyuntyi

Köszi a tippett,felvetettem itthon hogy hátha az megoldás lenne ha beszélgetnék valakivel de azt halottuk hogy egy pszihológus csak kérdez és elmondhatsz bármit de azt állítólag nem mondja meg hogy mitől van veled baj.Vagy igen?Mert én azt szeretném tudni hogy mi teszi ezt velem,mert számomra ez hihetetlen hogy pszihés lenne peddig lassan tényleg el kell fogadnom hogy az.Csak tényleg nem tudom mitől van ez.
Csani nagyon nől,nem dobsz fel róla képet?

Elmentem ma hasi uh-ra oda ahova 4D-re jártam terhesen,tök fura volt hogy nem azért megyek hogy megtudjam milyen nemü lesz a gyerek.Találtak egy követ meg homokot a vesémbe,kérdezte nem fáj e mondtam hogy az pont nem amúgy minden más igen :) Na mindegy mondta hogy igyak sokat ha megindul azt úgy is érezni fogom ha nincs szerencsém.
Jobban vagyok tegnap voltunk a játszin délután,rájöttem hogy ki kell mozdulnom mert oké hoghy nem segít senki mert nincs úgy senkink,pláne itt de attól még muszáj nyitnom mert tényleg begolyózok ha nem megyek emberek közé.
Minden barátunk felajánlotta persze ha van valami szóljak és segítenek,csináljak programot a Zsoltival kettesben de nem erre vágyom vagyis én se tudom mire.
Jelentkeztem egy játékba :) Majd szavaztok Ránk ha kelleni fog?Holnap döl el hogy bejutunk e a 45 pár közé. :oops: :)

Állandóan áztatok és áztatok,nem tudunk úgy enni,hogy ne legyen csupa olyan hiába van rajta előke a kezembe meg papírtörlő.

Na megyek eszem valamit 2 hét után ma eljutottam odáig hogy fözzek,hurrá!

KépKép

KépKép
csicsi84

Apa hazaért, most plüssmacit játszik, vagyis fekszik Szaffi mellett, aki tépi a mellkasszörzetét. Kismajom meg nagymajom :D Jesszus, most Neoton Familiáát énekel! Úristen, nem elég nagy a lakás. ja bocs, ez Charlie, de ettől még nem jobb...

csajom a meghúzom->zenél játékot játszotta egész nap. A végén fogtam, leültünk a zongora elé, nehogy azt a defektes virágsipolást találja idővel szépnek, ami a pihenőszékén van.

Mai helyváltoztatási fejlesztése, hogy az arcát belefúrja a talajba, a popsiját-térdét megemeli és fejjel előre nyomja magát. Ki akartam próbálni, hogy ez milyen, de nem bírtam megemelni a seggem hozzá. apa itt röhögött rajtam, én meg fetrengtem a padlón, próbáltam nem belezuhanni a barátságos kaktuszaimba meg egy kicsit összekaparni az egómat.

Csicsi
Pszichológusnak az a dolga, hogy ne ő beszéljen, ez nem előadás :) a jó pszichológus/pszichiáter meg azt fogja mondani, amit hallanod kell, akkor is, ha szerinted nem ezt kellene hallanod :) Van egy "pszichés energia" ami lecsapódik, ahogy beszámolsz neki dolgokból, ő ebből lassan kibogózza a személyiségjegyed, meg hogy mi okzhat/okoz gondot, és idővel úgy kérdez, hogy magadtól gyere rá a bajra, de ez kb 3-4 kérdés/alkalom. Szóval ezért te beszélsz, és nem ő. De csak úgy szabad elmenni, ha te elhatározod, hogy feltétel nélkül elfogadod, amit mond, és igenis beismered, hogy segítségre van szükséged. Különben pénzkidobás.
Sztem nem gáz, ha pszichés bajod van, könnyebben és fájdalommentesebben kezelhető, mint a vesekő :) És szülés után benne van a pakliban, főleg, ha úgy érzed, monoton magányban vagy mert nincs kitől segítséget kérj, pedig igényed van rá. Jobb, mint begolyózni :D

oké, most vettem észre, hogy ezt meg nem küldtem el, közben persze már lezajlott az esti program, Szaffi alszik, apa a másik lakásban molyol, bejegyzést küldhetem 3 óra csúszással :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Köszönöm a kedves fogadtatást! :D

Rekuja!
Nekem az első pár hét tiszta sokk volt, hogy létezik olyan újszülött, aki nem alszik el a szopizás után, hanem összesen 4-5 órát aludt napközben, éjjel meg 3x kelt. Aztán megpróbáltam elfogadni, hogy Hanna nem Lillus, így könnyebb lett. Most meg már sokkal jobb! :D
Hanni is csinálja azt, amit írtál, hogy fejet le, popót fel és kúszni akar. Mindig mondom neki, hogy előbb forogni kellene megtanulni, utána jöhet a kúszás! :?

Csicsi!
Nem, már nem tervezünk több babát, kettőre vagyunk kalibrálva! :D Gondolom, nem meglepetés, ha azt mondom, néha még kettő is sok(k)! :x
Úgy gondoltam, hogy kábé 2 hét múlva elkezdjük a gyümiket bevezetni. Lillával kivártuk a 6 hónapot, de most nincs türelmem.

Amúgy parázok rendesen, mert Hanni most 6300 gramm, de az utolsó másfél hónapban alig hízott 300 gr-ot. Nem tudom miért, mert a tej elég neki, átalussza az éjszakát, általában nem nyűgös napközben. Csak nem akar hízni. :shock: 3150 gr-al született, úgyhogy súlyban teljesen jó, csak kicsit zavar, hogy az első három hónapban felszedett 3 kg-ot, most meg semmit. :roll:

Mindenkinek nagyon szép a babócája, az én lánykáimról itt nézhettek képeket, ha gondoljátok: www.kicsililla.freeblog.hu

Szép estét, megyek lassan szundizni!

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska: nagyon jó, hogy jöttél. Örülök, hogy ennyit idő után mégis rászántad magad, hogy ne csak olvass, írj is. Talán kicsit könnyebb lesz, a nehezebb napokat elviselni velünk.

Én is kérdezném, hogy kinek hényszor, és mennyit eszk a gyereke. Mert Bálint lecsökkentette a kajálások számát 4re, éjjel nem eszik, de a gyümi nem vált ki egy étkezést. Ma fözetm neki répát, majd holnap meglátjuk mennyire jön be.

A párolo dikerk babaételek készítésére van, és egy adagot is lehet vele csinálni. Ma egy szál répát pároltam vele. A tartályába bele kell helyezni a kést, és mehet bele a párolandó bármi, majd van egy szűrös teteje. Ezt az egész tartályt ráhelyezed a gépre, amibe vizet kell tenni. Meg van adva, hogy hány ml víz kell bizonyos zöldségekhez. Majd elfordítod a gombot a párolás felé, ekkor elkezd párolni, és sípol, ha elfogyott a víz és kész. Ekkor megfogod a tartály és megfordítva helyezed a gépre, ekkr már a kés van lefelé, és jobbra fordítotd a gombot és összepépesíted a megpárolt dolog. Majd meget egy tálba az egész. Kb 10-15perc az egész, és egy dolog lesz koszos, és minden nap lehet frisset főzni. Igaz nagyon drága, de én úgy vélem minden nap fogom használni, és így könnyebb fözni, és ha csak üvegeset enne, akkor hamar megéri az árát.

KépKép
KépKép
kat78

Haliho!

kat: nagyon aranyos Balint a mandula szemeivel. Nagyon huncut :)

timocska: udv kozottunk! "Sajnos" nem tudok egyutterezni veled, mivel nekem is nagyon nyugodt babam van. Mindig is az volt. Talan az extrem hosszu vajudasomert kaptam ajandekba a jo babat :D Megneztem a kepeket a babaidrol, gyonyoruek mindketten! Es Hanna orias haja :) Mollymnak is is kb ilyen hosszu a haja, csak tejfelszoke.

csicsi: szerintem is jo otlet a szakember beavatasa, bajod nem lesz tole. A fodrasz pasi nem a legjobb a haznal, talan egyszerubb lenne sokszor kulon fodraszhoz menni, mert Alexnek konyorognom kell hogy vagja le a hajam, vagy meg rosszabb, mikor festeni kell... Legutobb ossze is vesztem emiatt vele :lol: De egyebkent igen, vilagosabb a hajam, a szoke fele igyekszem. Mindjart rakok fel kepeket. Ma eloszor helyetesitett egy etkezest a gyumi. Kifejezetten reggeli pepet csinaltam neki, igy vettem a boltba, forro vizzel kell osszekeverni. Imadta. Az en foztomet nem szereti.... :? Egyebkent meg 180 ml-t iszik, napi 4x.
Nyaralni Torokorszagba keszulunk. Hatha osszejon...
Szavazunk ratok,, ha kell, ha nem, dobj egy linket :wink:

rekuja: :lol: kiprobaltad a kuszo technikat, ez tetszett. Molly is probalja mar magat produkalni, de a legjobban a furdes utani pucer forgolodas tetszik neki. Koran kezdi.... :? :lol:

Kép

Kép

Kép
snowball

Sziasztok!
Nem jövök egy darabig, s mennyit írtatok. Jesszus! Mindenki babája olyan gyönyörű! S mindennyik baba jól is van! Tök jó!
Itt a nyár, aminek én nem igazán örülök. A melegtől teljesen kikészülök, s amint látom a gyerekem is. Meglátszik, hogy a mi vérünk, se az apja se én nem szeretjük a meleget, így Csani se. Tegnap kis apró pöttyök jelentek meg a nyakán. Mondta a védőnő, hogy lehet ilyen, ezt meleg kiütésnek hívják. De én már nem tudom hová vetkőztetni a gyereket, mert lassan csak egy szál pelenkában van itthon. A légkondit nem igazán merem bekapcsolni mellette, de szerintem ha ilyen melege lesz, akkor ki fogom próbálni. Kérdés. Ti miben altatjátok a gyerkőcöt ebben a melegben? Nem panelban lakunk, de nálunk már most nagyon meleg van a lakásban.

Rekuja:
A cici leválasztásról nem tudok még nyilatkozni, de engem is érdekelne a dolog. Már azért is, mert nem tudom egyelőre elképzelni, hogy ha Csani elkezd kihagyni egy-egy szopit, akkor mi a fenét fogok a megduzzadt cickóimmal kezdeni. Megint álljak neki fejni? Mert az annyira utálom, hogy szeretném kihagyni. A gyerek másra hagyása nálunk is előjön néha. De nekem erre nincs igényem. Nagyon jól elboldogulok Csanáddal együtt is. Ha meg van valami, akkor apa jön számításba elsősorban, nem a kedves nagyszülők.
Vmelyik nap pont erről a kúszási technikáról írtam, hogy Csani ezt próbálgatja jó pár napja. Ahelyett, hogy forogna. De hogy te ki is próbáltad!!!

Nekem nincs aventes kanalam, szerintem nem is lesz. Viszont kinéztem nagyon cuki micimackós ( nálunk Micimackó a félisten, lassan féltékeny leszek rá) tányért a gyereknek, erre rá van írva, hogy ne mikrózzuk. Erről ennyit!

Timocska:
Üdv közöttünk. Én nem tudom, hogy Csani mintababa-e, mert nálunk ő az első gyerek, de nincs baj vele.

Csicsi:
A pszichó , akihez én jártam azzal kezdte, hogy kitöltetett velem két tesztet is, azt kielemezte, amit elmondott nekem, hogy mely területeken lehet probléma. Ezeket átbeszéltük, s utána kezdtünk el „építkezni”. Közben persze mindig az épp aktuális gondjaimat-bajaimat is megbeszéltük. Én nagyon szerettem hozzá járni. Kathoz hasonlóan ettől függetlenül nekem is kellett gyógyszert szednem, mert anélkül nagyon rossz állapotban lettem volna. Mikor kezdtem jobban lenni, fokozatosan, nagyon lassan elhagyhattam a gyógyszereket is. Ez egy évembe került, de még így is szerencsésnek mondhatom magam, mert van, akinek rendszeresen kell gyógyszert szednie akár évekig is. Mostanság, ha esetleg érzem, hogy nem stimmel velem vmi, akkor lassítok a tempón, sokat beszélgetek a férjemmel és a szüleimmel, s mivel én a homeopátia megszállottja vagyok, van egy alkati szerem, amit ilyenkor elkezdek újra szedni. Lekopogom, elég régóta jól vagyok.

Az áztatásról jutott eszembe, hogy még nem tudom, hogy hogyan fogom kivitelezni vagyis hol fogom kivitelezni Csani etetését. A konyhánk elég mini, de uncsihúgom kajálását látva, nem szívesen etetném a szobában Csanádot.

Kat:
Nekem sima párolóm van, még nászajándékba kaptuk. Nagyon hasznos dolog, örültem is neki. Ennek sincs turmix funkciója, de turmix gépet direkt kértem még anno ajándékba, így mindenünk van az itthoni főzőcskéhez. Te a fagyasztóba teszel el Bálint kaját? Ha igen, akkor mibe teszed ezeket a kis adagokat? Én majd szeretnék lefagyasztani házi kosztot a gyerkőcnek, de még nem jöttem rá, hogy mibe tegyem.

Snowball:
Nagyon cukik vagytok így együtt. Anya-lánya! A hajad szuper, akár veszekszel Alexel miatta akár nem.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi

Pár kép:
Kép

Kép

Kép

Kép

tyuntyi

Timocska
van olyan gyerek, aki elalszik kaja után? :shock: Visszavonva a Szaffi mintababa státusza :) Ő se nagyon alszik 3 óránál többet napközben, ami nála reggel 6:20 és este 8 közötti intervallum. Tegnap pl 2xfél meg egyszer 2 órát aludt, és ez jónak számít, de sztem ez nem baj, cserébe éjjel durmol, szóval nyugodtan szórakoztathat nappal :) Apával arra jutottunk, mi azért érezzük őt mintababának mert nekünk csak öröm, ha ébren van és hordhatjuk körbe a kis seggét a lakásban, ő meg igényli ezt :D Na jó, azért az ébrenlét nagy részében nincs már kézben, csak ha fárad, de akkor akár fél-egy órát is. Inkább, mint nyüszizzen, az idegesítő :) (épp most aludt el, pont egy óra cipélés után. Megvizsgálta az erkélyt a kezemből, zongoráztunk, ellenőrizte a tápikeverést meg hasonlók)
cukik a babáid a blogodban :) jó a fürdetős kép, gondolkozok, venni kéne olyan izét és kipróbálni benne, de a védőnénim nagyon ellenezte. Majd még filózok :roll:

Snowball
Milyen pici vagy Molly mellett :D Hogy fért beléd ez a gyerek?! :D Szaffi is olyan pózokba bírja bevágni magát, hát, mármely lebujban megirigyelnék a szétvetett lábakkal ülést a pihenőszékben :lol: De kétségtelenül nőies :wink:
Fodrász pasi leírásodról rögtön eszembe jutott mobilfejlesztő férjem akinek jelenleg két rossz mobilja van, viszont addig bénázott, amíg az összes számot kitörölte a telefonjából :lol: Néha az enyémen is futtat teszteket, na akkor én pánikolok, hogy minden elvész róla :D

Kat
Kajálásaink általában a következők:
6:30 <100 ml
9:00 <150 ml
12:30 200 ml
16:00 <150 ml
19:00 <200 ml
Testsúlya alapján 950-et kéne ennie, bárhogy számolom, ez nincs meg, csak 800, még ha a max értékeket is nézem :) Fogalmam sincs, hízik-e, a mérleg már 2 hete Rozikát méri :) De nem tűnik éhesnek. Egyedül az ebéd a stabil sokat evés, néha este sincs hangulata hozzá. Hozzátápi nincs, vizet még mindig köpködésre használja :)
Oké Kat, ne áradozz már a párolóról, csak augusztusban van a szülinapom!!! :D

Hogy altattok éjjel melegben? Mármint milyen ruha/takaró? Apa szerint elég a body+pokrócka, sztem ha lerúgja megfagy, szóval ráadom a rugit+vékony pokróc (dupla pamutflanel vagy mi), de sztem is melege van így. Ha meg csak pelussal takarom be, azt álmában feljátsza az arcára :O Napközben amúgy body+pokrücka van, de így max fél órát van takaró nélkül, ha lerúgná magáról. Légkondit csak napközben kapcsolgatom néha egy-egy órára, ha már túl meleg van a nyitott ajtóhoz (tetőtér vagyunk, ráadásul dél felé dől a tető, így majdnem merőlegesen süti a bádogot a nap :?)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Tyuntyi
Naná, hogy nem frissítettem :D Látom, az éjszakai öltöztetés nem csak nálam probléma. Én akkor légkondizok, ha a gyerek a másik szobába van, nem nagy a hőmérséklet-különbség (ajtók nyitva) és ha bejövünk, kikapcsolom. De a nappali amúgy is melegebb, mint a gyerekszoba, szóval így lesz kb egyforma a hőmérséklet.
Cuki Csani, tiszta nagyfiús már. Hihetetlen, hogy lassan elhagyják azokat a tipikus kisbabás arcformákat!
Elválasztással - tudva, nekünk milyen nehéz - sztem várd meg, amíg neki lesz rá igénye (kivéve, ha ez csak 6 éves korára jönne meg :D). Ha kevesebbet szív, akkor majd a tejmennyiség is csökken, nekem ezért állt le, mert már csak szórakozott rajta, és nem termelődött sok, ami miatt még inkább csak játszott és így tovább. Most se a kajálás, hanem a játék hiányzik neki. Amúgy azóta h nem kap cicit, a cumikáját is jobban elutasítja :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

szexi zoknis fotó fiús anyukáknak:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Rekuja!

Bibi pont most aludt el evés után pont,vagyis bele aludt az evésbe de most extrán kivolt mert tegnap 10 kor evett utoljára meg most 12-kor,reggel nem hajlandó enni és ez már megint így egy 4-5 napja max.2xeszik rendesen (180ml.-t)a többi 3 evés 20-30 ml.között mozog meg a gyümi pár kanál és ennyit eszik napok óta.Én adok neki már a víz helyett almalevet meg csipkebogyó italt de abból sem fogyaszt túl sokat csak ha nagyon melege van.
Tegnap bekapcsoltam a bébiörzőt és 26 fokot mutatott azt hittem rosszúl látok én nem érzem hogy ilyen meleg van,napközben rövid ujjú body meg egy vékony pizsi gatya és most éjjel is ugyan így volt,én lentre is rövidbe vittem de ahogy láttam más se ad már hosszút a babákra.
Nálunk a legkondi sajnos nem jöhet szóba mert azonnal beteg leszek tőle.
Nagyon csábos Szaffi,és szép pihiszéke van!

Tyuntyi

Ilyet még nem is halottam hogy valaki nem szerti a meleget :) Bár ilyenkor minden évben azért engem is mindíg megvisel.Én nem tudom ti hogy csináljátok de itt mindenkinek van valami kedvenc játéka Bibit meg nem érdekli semmi,vagyis megfogdos mindent de szemmel láthatóan még nem ragaszkodik semmihez,persze rajtam kívül :) Mondjuk amin a legtöbbett kacag az a Pepi,hihetetlen hogy mennyire szereti nézni a gyerekeket.
Az az érdekes hogy nem vagyok az a pánikbeteg alkat amúgy,bárkinek mesélem hogy mi van velem csodálkoznak rajta és ezért nehéz belátnom hogy talán tényleg nem szervi bajaim vannak hanem a fejemmel van gond,pont tegnap mondtam Zsoltinak hogy lassan mindenhol kivizsgálnak és tényleg semmi bajom,aminek örülök,úgyhogy lassan tényleg néznem kell valakit aki segít.Én még nem vettem be a Frontint azt írt fel a dokim mert reménykedem hogy egyszer csak elmúlik,nem akarom a gyerek mellett nyugtatózni magam még soha nem vettem be nem tudom mi a hatása.

Snowball

Most kellett egy kérdésre válaszólni délben és az első 45 helyes válasz jut be a játékba és akkor lehet szavazni,basszus nem tudtam a választ úgyhogy az se biztos hogy jót küldtem vissza meg akkor még gyorsnak is kellett hogy legyek.Na mindegy meglátjuk,most ezzel szórakoztatom magam.De ha kell szavazni,jövök a linkel :) :wink:
Nagyon jó lesz a hajad,én is a szőke felé megyek vissza majd pénteken jutok el fodrászhoz de lehet vinnem kell a gyereket és az kemény lesz.
Látom nálatok is megérkezett Kitty :)

Timocska

Bibi sem ugyan ugy hízik,szerintem nagyon szép a súlyotok ne aggódj emiatt.
Én megértelek,már én sem gondolkozom gyerekben esetleg 8-10 év múlva és ha tuti fiú lesz és egészséges szóval nem hiszem hogy lesz még gyerekünk.Tényleg néha még így is sok.Én felnézek a dadákra és az ovónőkre :)

Kat

Megnéztem a párolót nagyon szupi lehet,én most kaptam a névnapomra a barátnőmtől egy nagyon drága Bos turmixot,aprítót nekem nincs képem venni egy ilyet is de ez tök hasznos hogy mindent mettudsz benne csinálni.

Nem tudom ki írta hogy kis adagokat mibe tegyen el,szerintem ha van via fagyasztó pohár ami már nem kell a tejhez abban le lehet kis adagogat is de akármilyen műanyagba is lehet szerintem.
Megpróbálok ebédelni amíg alszik aztán még jövök ha enged.

KépKép

KépKép
csicsi84

A párolóval nem fájdítom senki szívét tovább, Rekuja augusztus nincs már messze, é te úgyis 6hónapos kor körül tervezed a hozzátápit.
Én a gyógyszertárba vettem sima tégelyeket 50ml és 100ml és ebben fagyasztom le a dolgokat. kb 30ft/db. Mosogatógépben is emosogatom. Ha meg már ronda, akkor kidobom és kész. A tápszert port is ebben viszem, ha megyek valahova. Kiadagolom előre, és a termoszban viszek melegvizet.

Mi is tetőtéri lakásban vagyunk. Én akkor kapcsolom be a légkondit, ha nem vagyunk abban a szobában, vagy ha sétálunk. A hálóba altatom az utazóágyba Bálintot napközben, így amikor eszik és játszik megy és utána ha aludni viszem kikapcsolom.

Én pamut hálózsákban alatatom Bálintot, és csak egy rövid ujjú bodí van rajta. És kb 10körül dobok rá egy pamut takarót. Napközben meg van egy pamut lábzsákunk és azt húzom rá a napozójára, vagy a rövid ujjú bodyra. Igaz nekem hason alszik és csak elmozog, de nem dobja le a takarót, ha már alszik. Én nagyon hálózsák párti vagyok pont emiatt. Ebből nem takarózik ki, és alá is tudod öltöztetni, ha higegebb van.

Csicsi: én is szedtem szorongásoldót kb egy évig, és sikerült letennem. Én nem Frontint kaptam, hanem Xanaxot. Nekem abban segített a xanax, hogy könnyebben elaludtam és kipihentem magam, és nem kattogott az agyam éjszaka, és a közértzetemen segített napközben, elviselni magam. Én 0,25mg-os felét szedtem, ami mindenki szerint, és pszichiáterem szerint is c-vitaminnal ér fel. De nekem azóta egy biztonságot ad, hogy van hova nyúlni. Én sokáig deadalonnal aludtam, ami egy sima hányáscsillapító, de az álmoítás a mellékhatása. Ha félsz bevenni ilyet, akkor próbáld meg a Sedatif pc homeos bogyót, vagy Orbáncfű cseppek. Édesapám a xanxaról tér át erre, és már évek óta hat neki, és ez gyógynövény. Igály citromfű teát. Sok esetben a tudatnak ez is hat, de muszáj megtalálni a fő okot, és elfogadni azt, és megtanulni vele együtt élni, mert máshogy ez nem fog változni. Én nagyon javasolom a pszichiátert. Nem olcsó, de biztos megoldás. Ott kimondthatsz olyan dolgokat hangosan, amit otthon vagy mások előtt nem illik, vagy nem mersz. Sok esetben ez is segít. És fontos, hogy ott meg kell fogalmaznod a dolgot, és már ahhoz, hogy kimondjad át kell gondolnod. Én szülés óta nem járok, de voltam egyszer Bálintot megmutatni, de nagyon vártam a találkákat, és a bestélgetéseket.

KépKép
KépKép
kat78

Timocska: én is súlyparás vagyok. Ezért kértem mindenkit írja le mennyit eszik a gyermeke(köszi Rekuja)
Szóval Bálint 3420g mal született, és most 6020g. És kerek, husis, és jó kedvű. Nekem kevesebb a tejem, így kap tápszert is. De én már nem izgulok a dolgon. Sajna Bálint nem jelez, ha éhes elvan a 30ml és elvan 210ml is. Így elég nehéz vele. Ha elfogy a cumisüvegből, akkor mindig kiabál kb 15mp-et, és utána csönd, így nem tudom miért teszi. mi 4x eszünk és 150-200ml között, attól függ mennyit tudott szopizni. Én emiatt szopi előtt után mérem még. A gyümölcs csak nasi, az nem tesz ki egy kaját. A répával meg ma ismerkedtünk először. Bálint fél 9kor eszik 180ml és alszik vele reggel fél8ig. Szóval én abba marafdtam magammal, hogy ő ilyen , jól van, és nem egy húsgolyó, még a doki bácsi is mlondta, hogy adjak majd nekiglutént, de babakekszet, mert arra nem sok szüksége van, pedig ő csak ránézett a gyerekre, és súlyát nem is kérdezte. Szóval kaja van, jó a kedve, és ha akar akkor ehet többet is.

Rekuja: imádom, amikor egy kisbaba lábán bevág a zokni:)

KépKép
KépKép
kat78

Sziasztok!

Egész nap csavarogtunk, egy barátnőmnél voltunk, aki kábé 2 hét múlva szül! :)

Elválasztás:
Lillám egy éves koráig szopizott, akkor is csak azért hagyta abba, mert terhes lettem (sajnos beteg volt a baba és a 15. héten el kellett vetetni). Addigra viszont már csak reggel és este szopizott, aztán az a kis mennyiség szépen elapadt. A fejés csak serkenti a tejet, úgyhogy azt nem szabad. Max. akkor egy picit, ha nagyon feszül. De nem lesz ilyen, mert a természet tudja a dolgát!

Éjszakai ruha:
Hanni egy hosszú ujju body-ban alszik és egy vastagabb ujjatlan hálózsákban. De pont ma éjjel gondoltam arra, hogy cserélek rövid ujjúra, mert a bébiőr hőmérője 27 fokot mutatott! :shock:

Kat!
Hanna sem jelez, ha éhes, sosem sír, így csak kábé 3 óránként megetetem. Van, hogy totál kiszívja az egész tejet, van, hogy szerintem csak nassol. De utána sem sír, hogy éhes maradt. Mindegy, próbálom elfogadni, hogy ilyen! :D

ezt elküldöm, mert felébredt Hanna.

Timi
Kép Kép
timocska

Csicsi
Tényleg nem hangzik jól, hogy fél napokat nem eszik :( Én eljutottam odáig, hogy ha több mint 5 órája nem evett (napközben), akkor fogom, belenyomom a cumit és bent tartom, amíg nem nyel legalább egyet :oops: kicsit tömöm-a-libát helyzet, de érdekes módon az első korty után megissza az egészet. Már csak 3-4 naponta egyszer jön rá ez a sztrájk, leginkább akkor, amikor elmerül a játékban, és „nem ér rá” enni, a végén meg már azért nem, mert már éhes és ettől hisztis. Ha tartunk napirendet (lekopogom, de már 1 teljes hete van :lol:) akkor minden oké, hétvégn viszont apa képtelen másokhoz allkalmazkodni, akkor Szaffinak kell hozzá (vagyi az egy baromság hogy fél1 és fél4 között csendes pihi van), és ez evési sztrájkot eredményez. De őszinte leszek, könyebb a gyereket nevelni, mint apát :roll:

kat
Na, majd megkérdem a helyi gyógyszertárat pici dobozkák ügyében! Az 50-es nagyon jól jönne tápihoz, az kb egy cumisüvegnyi adag, pont ki lehetne mérni, nem kéne az erdőben kanalazni. Most, hogy egyre melegebb van, már nem is hül le a víz a hőtáskában, lassan már azért kell a hőtáska, hogy ne melegedjen túl :)

timocska
Sajnálom a beteg babát :cry: szörnyű lehetett :cry:
Amúgy Szaffi se sír éhség miatt, csak olyankor kismajmozik, mászik rám (vagy apjára) hogy cicit akar. Ezt csak azóta csinálja, amióta nincs cici, de ilyenkor mindig szépen eszik legalább 100-at, szóval tuti éhes is.

Csajom ma kétszer is nagyon okos volt. Először a hisztivel. Nyüszögött egyet a játszószőnyegen, majd hátrafordult megnézni, hallottam-e és reagálok e :D Szóval gyakorolta anya ugráltatását, olyan jót nevettem rajta hangosan, hogy ő is elkezdett kacagni :D De csak akkor mentem oda, amikor már megint elfoglalta magát, remélem, így nem a csettintek ugrasz marad meg, csak az, hogy sosincs egyedül, vigyázok rá, biztonságban van. Másik okossága az volt, hogy nem érte el a tornázón a tükrös napot. Először meglökte a csikóhalat, neki a napnak, de a rossz találati arány miatt ez nem működött. Ott nyüszizet (mellette feküdtem), látta, hogy nem lököm meg helyette a napot, úgyhogy belemarkolt a csikóhalba fél kézzel, felhúzta magát és beleöklözött a tükrös napba :shock: Párszor megismételte, aztán elfáradt és inkább hasra fordult. Annyira okos! Olyan jó felfedezni vele a világot!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

tyuntyi: koszi a bokot! :) Milyen nagyfiu Csani, nagyon edes!!! Irigy vagyok a szabadban keszult napos fotok miatt, ugyanis itt 2-3 napig iszonyat nagy tornado es hideg volt. Mara lett mar jobb.... De erzem magamon a depressziot, mivel itt a nyar, es csak elmeletileg.... :cry:

rekuja: na, akkor legalabb latszik a kepen hogy en magam is picike vagyok, Molly pedig termeszetesen nem oriasbebi :) Tegnap az egyik ismerosommel beszelgettem, akinek a ferje masszor, es mondtam neki hogy milyen szerencses, akarmikor kaphat egy relaxalo masszazst a nap vegen. Mondta hogy nehogy azt higgyem, hogy ez igy van, mert neki is konyorognie kell, ha akar valamit :D Szoval ezeket a pasikat a fene se erti. Cuki a zoknis kep, meg en is gyonyorkodtem benne, pedig nekem is csajszim van :)

csicsi: mifele jatek ez egyebkent? Kivancsiva tettel. Igen, befutott Kitty, es Minnie Mouse is nagy slager :lol:

timocska: akkor gondolom ma a csavargas kozben neked is bevillantak az utolso heteid pocakoskent. En pokolkent eltem meg, de ugy imadtam, szerintem mindannyiunk itt a topikban :) Sajnalom a beteg babat.... rossz meg bele is gondolni, nem hogy atelni... :cry: No de ott vannak a szepseges lanykaid :)

Pizsama: En hosszujju rugiban altatom Mollyt, es polar pled van rajta. Remelem segitettem :lol:

Kép

Kép
snowball

jaj....3 ora es 15 perc mulva 4 honapos lesz Molly.... :)

Kép

Kép
snowball

Kezdi kinőni az ágyát...
Kép
Snowball
Gondoltam rád ma Izlandi vulkánnal összefüggésben :)
Masszőrösről eszembe jutott a Jóbarátok nőgyógyászos jelenete, mikor a jenifer Aniston el akar csábítani egy nődokit, aki így rázza le:
- Magának mi a foglalkozása?
- Pincérnő vagyok.
- És ugye estére már semmi kedve poharakat vinni egy tálcán?
:lol: :lol:
Gratula Mollynak a korához! (bár fogalmam sincs, mért a gyerekeknek gratulálnak, nem az anyáknak a szülésért :))

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

rekuja: :lol: de ismeros a kis labacska. Molly mikor ebredezik, akkor 90 fokos szogben elfordul es mind a 2 labat kilogatja. Majd en is dobok arrol kepet. Tudja hogy huncutkodik, mert kacag mikor odaerek :D
El is felejtettem irni hogy en sem tudom hogy fert belem Molly. De mindezt megmagyarazza a 42 oras vajudas + a fogo.... Elferni elfert csak kibujni nem volt hely :) Majd a kovetkezo....
Tetszik a jobaratokos idezet :lol: Kismamakent az osszes reszt lattam. Minden nap leadnak 2 reszt a tvben, igy hat volt elfoglaltsagom a babanet mellett is :lol:
Ha jol latom nektek is ikeas a baba agy :wink:

Kép

Kép
snowball

Sziasztok!

Még jó hogy nincs itt senki ilyenkor mikor éjjel senki sem alszik :)
Bibi elaludt a hintába de mocorog a glaviatúra hangjára :?
Már annyiszor akartam írni,hogy Sajti,Evian,Titike és ki tudja még hányan hova tüntetek?Remélem mindenki jól van csak elfoglalt!!!

Snowball

Esküvői játék,amibe nemkerültünk be úgy néz ki sajnos,pedig jöhettél volna haza egy jó nyári lagzira,mindannyiótokat tuti meghívnám :) Annyi részeg kismamát tuti nem látnának sehol :D
Minnie nálunk is menő most is olyan rugiban van.

Tyuntyi

Az evéseket inkább hadjuk két előkével és egy csomag papírtörlővel a kezemben etetem és így is minden olyan ezért nem akarom a hintában vagy a hordóban etetni mert akkor moshatom azt állandóan,jól jönne egy etető szék,én a teraszon meg a játszin adom neki álltalában.
Nagyon helyes kint a kertben Csanád,tényleg nagy fiú már.

Rekuja

Ma eddig egész jól evett reggel 8 kor 60ml 12-kor 180 na kiváncsi vagyok ezek után mi lesz,bár tegnap benyomott fél üveg sütőtököt krumplival nagyon ízlett neki.
Mennyi tejed van még?
Nálunk is álltalában a pesti utak borítanak mindent,nekünk ez a Hajdúszoboszló is betett na meg közben a költözés,hát én nem irigyellek.Lehet írtad már de elfelejtettem hogy mikor és hova költöztök?
Zsolti most az Adrián néz házakat hogy nem is drága :D Mintha lenne rá pénzünk :D
Szép zöld a babaágy,már hányok a sok rózsaszíntől pedig terhesen úgy tetszett,azok a hülye hormonok :)

Timocska

Megnéztem a lányokat nagyon helyesek,kicsit hasonlít Hanna Mollyra de lehet csak én látom így.
Lilla oviba jár?
Merre fele laktok?
Mivel foglalkozol amúgy?
Na jó ha sok egyszerre ne válaszólj,csak most spk minden eszembe jutott egyszerre :)

Kat

Most hogy látom hogy nem egyedi a bajom kicsit jobban érzem magam most két napja nem beszéltem be magamnak semmit.Most hogy c vitaminhoz hasonlítottad a gyógyszert már nem is olyan félelmetes,amúgy 0,25mg-osat írt fel nekem is,itt van a polcon ha kell használom azért tényleg igaz amit írsz hogy megnyugtató ha van mihez nyúlni.A Betalochommeg csak 10mg-os és holnap lesz barátnőm névnapja és meginnék eg pohár bort de nem merek mert nem tudom mi a hatása bár csak reggel veszek be 1-et.
Figyi már,a párolót véletlenül nem a Brendonba vetted? :D :D Csak mert hogy írtad többett nem mész :D :D

Jár játszótérre valamelyikőtök?Hogy lehet ott ismerkedni?Külön ülnek a padon a 35 körüli mamik a 25 körüli mamik és egyedül ülök én :) Mondjuk ilyen kisbabával nem is nagyon van senki dehát főképp a Petra miatt megyünk minden nap na meg persze miattam.
Félek nem vagyok az a játszótéri anyuka pedig muszáj vegyülnöm mert nem csoda ha begolyózok.

KépKép

KépKép
csicsi84

Most hívott tesóm,hogy jött egy csekk a Petrának,hogy ott kell befizetni a tankönyvekre vagy átutalással elküldhetem a pénzt. :D
De dúrva.... :)

KépKép

KépKép
csicsi84

Csicsi: nem én vettem a párolót, hanem a szüleim. De találtam egy jó bababoltot, Matti a neve, és a Premier Outlet mellett van, szóval távolságban annyi mind a budaörsi Brendon. Így tényleg nem járok arra.

Szerintem a béta blokkolókra ehet inni, anyukm és a barátnő a Betaloc Zoz-ot szed, és egy pohár bor nem árt meg. A szorongásoldókra biztos lehet inni, és nekem azt mondták, hogy a nyugtatókra is, de csak 1pohárral és nem töményet. De arra én nem ittam, mert amikor beveszi az ember, akkor nem akar inni, mert nincs olyan kedve, vagy legalábbis nekem. De kérdezd meg a kardiológusod. És jótanács nem olvasd el az útmutatót.

KépKép
KépKép
kat78

Jesszus, mennyit írtok. De ma én kezdem a sort. Várom, hogy Csanád felébredjen, s megyünk az ortopéd orvoshoz. Még mindig a lába miatt, mivel újabb egy hónapig kellett a cipőt hordania. Remélem ma már azt mondja a doki néni, hogy elég volt, mert ebben a melegben belerohad a lába a zokniba, s a cipőbe is. Meg őt is egyre jobban idegesíti, egymáshoz dörzsölgeti a két lábát, s félek, hogy a cipő alján lévő csavarokkal megsérti a másik tapiját.
Ami az alvást illeti, Csanád ma 4.30-kor kelt. Nagyon örültem neki. Megint egyre korábban ébred, valószínűleg jöhet a következő foga. Az éjszakát végigalussza általában 20.30-21-től reggel 5.30-ig, de tovább nagyon ritkán alszik. Viszont két óra fent lét után kidől, s alszik két-három órát. Persze én már akkor hova a fenébe feküdjek le. Majd a nap folyamán alszik még egyszer egy másfél-két órát, majd késő délután még egy felet. Erre már nagyon régen beálltunk. Ha délelőtt nem alussza meg a maga kis három óráját, akkor az egész napja el van cseszve. Olyankor tiszta lökött egész nap a gyerek.
Az éjszakai öltözködős leírásokat köszönöm.

Kat:
Én nem tudom leírni neked, hogy mennyit eszik Csanád, mivel fogalmam sincs róla. Nem mérem, bár most, hogy írtad rátettem kétszer is a mérlegre, s 130-at evett mind a kétszer. Csani reggel felkelés után szó szerint zabál, akkor rengeteget eszik, szerintem a 200-at simán lenyeli, majd ezt követően, két óra múlva mielőtt újra lefekszik megint eszik, de ekkor már csak egy ciciből. Szerintem este eszik a legkevesebbet, sokszor be is alszik cicin, de ezt csak én gondolom.

Rekuja:
Az elválasztásról és a hat éves korról eszembe jutott apám, aki mindig azzal viccelődik, mivel ugye még csak anyatejet kap Csani, hogy majd el fogja intézni a suliban, hogy a nagyszünetbe bejárhassak megetetni Csanádot. Mert szerinte nem ártana már egy jó kis szalonnás kenyér a gyereknek. (Bár tudom, hogy csak ilyenkor is viccel.). Milyen profi fotókat tudtok ti készíteni.

A levelem eleje már nem él, mivel azóta megjártuk a dokit, s írtatok is, így nem én vagyok ma az első. A gyerkőcnek még két hónapig kell hordania a csukát, utána úgy néz ki, hogy eldobhatjuk.

tyuntyi

Csicsi:
Ha ez téged megnyugtat elárulom, hogy én is járok a játszótérre pár napja, mivel Csani imád hintázni, persze az én ölembe ül még, de én sem vagyok az a tipikus játszótéri anyuka. Te melyik játszótérre jársz? Mert akkor alkothatnánk egy újabb bandát. Persze ez csak vicc, tudom, hogy Győrben vagy. :lol:

Snowball:
Molly ma négy hónapos? Csani ma öt. Akkor 26-án születtek mind a ketten? Uram Isten nem is emlékszem már, ne haragudj. :( Te fél egykor még fent vagy? Én max. fél 11-kor kidőlök.

tyuntyi

Timocska:
Az elválasztásról írtakat köszi, meglátjuk úgyis, hogy hogyan fog alakulni. Te is megvárod Hanna hat hós kortát a hozzátáplálással? A babád elvesztését nagyon sajnálom. :cry:

Snowball:
Én szívesen küldök neked meleget, ha itt akkor egy pár fokkal hűvösebb lenne. Bár lehet, hogy a többiek lenyakaznának érte! :lol:

tyuntyi

Rekuja:
Ti mikorra a második lurkót? Mert vhol fentebb olvastam, hogy már egy másik topikba is írsz emiatt. Bátor ember vagy, én egyelőre elképzelni sem tudom, hogy legyen másik gyerekem. Még mindig elég korainak tartom, bár őszintén bevallom, hogy leginkább az újabb terhesség nem hiányzik. Meghalnék ha újra olyan hatalmas pocakkal kellene járnom. Szép volt, jó volt, de egyelőre nekem ennyi elég volt. :oops: Majd két év múlva. :P

tyuntyi

Rekuja:
A mondat így hangzik helyesen: Ti mikorra tervezitek a második lurkót? :lol:

tyuntyi

Snowball
Naná, hogy ikeás az ágy :) de ahogy néztem a bordó-narancs pokrócunk is egyezik a tiétekkel :) Nekünk majd' mindenünk ikeás, szeretek legózni+óccó, meg úgyis 10 évente lecserélném a bútort, mert megunom, szóval felesleges drágába invesztálni :lol:

Csicsi
Esküvő csak a játék kedvéért vagy amúgy is? Mesélj! Részeg kismama tekintetében ki kell ábrándítanom, a szoptatók nem innának, én meg csak szimplán nem iszok, hancúrozhatnál Snowballal :D
Tejcsi sajna már nincs :( bár sose volt étkezési mennyiség...
Engem nem zavar, ha evés után tápis a ruhája, majd megszárad :D Apám is folyton leeszi magát, pedig már van vagy 57 éves :D
Költözés Csepelen belül, fogalmam sincs, mikor, remélem még júli 1 előtt, magamnak ezt a határidőt lőttem be :)
Ja, nem akartunk rózsaszín szobát, ki tudja a következő babák milyenek lesznek.
Játszótérre ahányszor lemegyek üres :shock: sztem hülye időpontban sétáltatok. Majd ha már játszik a gyerek, bizti más lesz. Parkban padon már beszélgettem, Szaffi egy nyanya-mágnes ugyanis :) A halálom pedig a babakocsiba benyúlós öregasszonyok. Folyton a Walt Disney Hófehérkés boszorkány jut eszembe róluk az almával... Ha jó társaságot találsz a játszótéren, majd játszótéri anyuka leszel te is, ne aggódj! :)

Tyuntyi
Sajnálom az ortopéd cipőt, tényleg vacak ebben a nagy melegben :( De a célért mindent! Hajnali kelésekért mélyen együtt érzek, de tényleg. Ma pl tök felborult a napja, mert háromnegyed4kor kitalálta, hogy játszik meg sikongat fél órát (hajnalban), aztán apa belenyomott 120-at (amennyit normálisan reggelente se eszik ennyit) és visszaaludt egészen fél9ig :shock: De délre visszaállt a napja, fél1kor aludt, igaz, „csak” két órát, mert nagymamisomnál voltunk és idegen helyen mégis csak más.
Látom, téged is „nagyon” támogatnak a szopizásban. Mikor anyámnak mondtam a szoptanítot, közölte, hogy micsoda hülyeség, úgyhogy a kezébe nyomtam a Kismamát, épp abban a hónapban volt egy cikk egy örökbefogadó nőről aki szoptaníttal indította be a tejét és két hónap után kizárólagosan szoptatott. Na akkor azért csendben maradt.
Második lurkó jön, ha tud, ha meg nem akkor jövő januárban barkácsoltatjuk össze. Úgy számoltam, legalább 3 hó kell a lombik rutinvizsgálatokhoz, szóval szeptember környékén szeretnék visszamenni a dokinénimhez. Apa szerint hamarabb kéne, de mondtam, ha természetesen jön hamarabb, akkor már készen áll a szerveztem, ha meg lombik, akkor hagyjunk 1 évet a szülés után bizti-ami-bizti. De ha nem lennének józan érvek, hát, egyikünk se bánná, ha már bennem lenne 8) Nekem a terhességem volt a legszebb az egészben, a lombikhoz meg a nem sikerült szoptatáshoz képest az azzal járó kellemetlenségeket úgy éltem meg, mint valami jó dolog jelzése (szóval én vagyok az a hülye, aki örült a reggeli rosszullétnek, mert ez is mutatja, hogy terhes vagyok :lol:)
Amúgy meg ahogy a 2 hetes Rozika képeit nézem, basszus, kell egy pici baba Szaffi mellé :D
Hiányos mondatokat is megértek, középiskolásokhoz vagyok szokva. Látnád miket képesek írni matematikai definíció címen, ahol még nem is értik a szakszavakat! :D

Csajom mai produkciója: Nagymamisnál etettem, elővettem a cumisüveget, arca elé tartottam, kérdeztem, hogy kérsz? Mire két kézzel megragadta és berántotta a szájába :lol: Megértettük egymást :D Most próbálom minden alkalommal kérdezni tőle pár napja, hogy jöhet a tápi? És mutatom neki a cumisüveget, hátha így nem lesz szopisztrájk. Ha meg befeszíti a kis testét, kiveszem a látómezejéből, hogy ne hergelje magát :)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

csicsi: woow! Eskuvo!! De jo is az :) Mikorra tervezitek? Egyebkent en sem vagyok egy nagy ivo, kedden volt a nevnapom, es Alex vett nekem egy nagyobb uveges bacardi breezert, a dinnye izut. Egy poharral ittam meg belole, a fejembe szallt azonnal, es utana almos is lettem. Szoval velem meg sporolnatok is :lol: En nem hanyok a rozsaszintol, sot....egyre jobban szeretem :D Ezelott nem rajoingtam erte, no de megtette a hatasat hogy lanyos anyuka vagyok.

tyuntyi: igen, egy napon szulettek a babaink, csak Csani egy honappal hamarabb. Akkor nektek is boldog honapfordulot!!! :) Itt egy oraval visszabb vagyunk,mszoval max fel12kor irhattam a bejegyzest, ugyanis akkor mentem aludni es meg elotte beugrottam ide. Reggel ugyanis jo alvo Molly, fel6kor felkel enni, es ma 10 elott ebredt. Ez altalaban igy is van. En is fel10kor arra keltem hogy Alex kerdezte hogy hanyra kell mennem a fogorvoshoz (10.15)...igy hat ugorhattam ki az agybol. De altalaban keson fekszem, mivel reggel keson kelunk. Kihasznalom Molly jo szokasait, ami tudom :lol:

rekuja: en is szeretem az ikeat, es jol lattad, hogy az agynemunk is ugyanolyan. Mar regen voltam, majd megyek, ha talalunk uj lakast. Ebbe mar felesleges vennem barmit is. Mar igy is zsufolt.

Vasarnap gyereknap!!!!!!!!!!!!!!! Ti vesztek valamit a lurkoknak?

Kép

Kép
snowball

rekuja: nos, igy szoktam talalni Mollyt az agyban keles utan...

Kép

Kép

Kép
snowball

Hahó! :D

Csicsi!
Teljesen jogos a sok kérdés, hisz ti már régóta "ismeritek" egymást, én meg csak most jöttem. Igen, Lillusom ovis, kiscsoportos. Nagyon szeret járni. :D Fóton lakunk, tavaly novemberben költöztünk ki Pestről egy sorházba. És egy rendezvényszervező cégnél dolgoztam.

Tyuntyi!
Lillával kivártuk, most nincs türelmem. Nem a legkedvesebb elfoglaltságom a szoptatás, meg amúgy is egy csomót parázok azon, hogy nem hízik rendesen a csajszi! Úgyhogy én már nagyon várom, hogy egyen mást is, ne csak tőlem függjön. De az 5 hónapot kivárom. Ja, ma manikűrösnél voltam, Hanna itthon apával. Kiváncsiságból csináltam tejpépet és mondtam apának, hogy kínálja már meg Hannit, hogy ízlik-e neki és hogy tuti ne haljon éhen a kiscsaj, míg hazajövök. Miután hazajöttem, kérdeztem, hogy evett-e Hanna valamennyit. Mondta, hogy vagy 15-20 kanállal. :shock: Csak úgy tátogott, nem volt szíve elvenni tőle. Remélem nem lesz baja! :roll:
Sajnálom a cipőcskét, Hanninak meg terpeszpelust kell hordania, mert kötött a csípője!

Snowball!
Hihetetlen, micsoda szöszi babád van! Nem is tudom, láttam-e már valaha ilyen szőke csecsemőt! :D
Gyereknapra csak Lilla kap egy mesekönyvet, meg hát megyünk gyereknapi rendezvényre.

Fáradt vagyok. Jó lenne egy kis citromos Radler! :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Most értesítettek hogy bekerültünk a játékba :D Na most kéne majd elkezdenem kampányolni csak nem tudom mihez kezdjek,a 45 emberkéből biztos van sajnos ilyen szempontból ügyesebb.
Ötletek?Honnan szerezzek szavazatokat és hogy?Bár nekem itt vagytok ti úgyhogy ezt nem tudják überelni.(Most nem a szavazatokért puncsolok :D :D )

Timocska

Fót az jó hely nagyon,onnan vették ki a lakásunkat most és azt mondta a lány hogy mindenkit ismer Pappné vakaki most nem jut eszembe a keresztneve,nem ismered?Van egy nagyobb lánya és az Államkincsatárnál dolgozik.
Húú rendezvény szervezés az tök jó biztos hiányzik,hogy tervezed meddig maradsz otthon a kicsivel?
Jó hogy így eszi a pépet,bizti nem lett baja tudják ők hogy mit csinálnak.Milyet kapott?Megpróbálom lehet én is hátha jobban lemegy mint a tápszer.

Rekuja

Esküvős játé:úgy érzem itt az ideje hogy kicsit komolyabban vegyük egymást lehet önző dolog de nekem nagyobb biztonság érzetet nyújtana ha összeházasodnánk legalább is én most így érzem.Az sem utolsó,hogy nem bánnám ha megspórolna nekünk valaki egy lagzit na meg persze a buli kedvéért is.
Ja és úgy utálom azt a szót,hogy a PÁROM!
Én sem a tápis ruhákra gondoltam hanem már a pürékre,tényleg minden olyan és van amit hiába áztatok egyszerüen nem jön ki pedig azonnal leveszem róla.És ha a mi ruhánk az sem izgat de ha másé az már jobban.
Szaffi lassan magától eszik :) Babáitok?Szóval ikrek lesznek.Csak fiúk legyenek vagy vegyesen?

Snowball

Pedig azt hittem legalább veled ihatok :) Na nem baj vannak még sorstársaim akik egy esküvőmön berugnak :)
Hétvégén zöld felsőben mentem sógórnőmékhez és ahogy beléptem az ajtón a pasi egyből felkiálltatt hogy NA VÉGRE :D Szóval gondolhatod mennyi rózsaszín cuccom van+mindíg cipelem magammal a két rózsaszín csajt.Talán kicsit megcsömörlöttem :D De szerintem Zsolti is kicsit kivan ennyi nő között.
Tök cuki Molly meg a harisnyája.Nálatok hány fok van nyáron max.?

Tyuntyi

Sajnálom a cipős dolgot,de hamar túl lesztek rajta és Csaninak tuti focista lábai lesznek tőlle :)
Figyelj,a kedvedért ha délelött bemerek ülni a kocsiba akkor egy óra kb. és délelött játszhatnak együtt a gyerekek :) Igaz kicsit drága a benzin,de majd az is nyerek valahol :)
Pont azon gondolkodtam hogy itthonra kéne venni ezt a felakasztós hintát mert van két kampó az egyik ajtónál,gondolom ennek a céljából de még legalább egy hónap mire stabilan ül.
De jó ti már tényleg majdnem fél évesek vagytok.

Kat

Tegnap találtam a neten egy oldalt aminek egy forumának az a neve hogy Betaloc kedvelők klubja :D Hogy lehet szeretni egy gyógyszert,nem értem,de olyannal nem is találkoztam aki 10 mg-sat szed minimum 50mg-ot szednek álltalában és az sem mindíg elég akkor nem tudom ez a 10-es mit csinálhat.De tök érdekes mert az esetek 85%-ban pszihés az egész.Na jó többett nem is beszélek erről.
Most ahogy beléptem itt ült az ölemben a Bibi és ahogy görgettem le a leveleket meglátta Bálint fényképét és rámosolygott,úgyhogy beállunk a sorba ha lehet :)

KépKép

KépKép
csicsi84

Csicsi
És Zsolti tud már az esküvőről, vagy neki is meglepi lesz? :lol: Én Lolót most is sokszor hívom a pasimnak, egyik kedvenc barátom vissza is kérdezett poénból, hogy és a férjed tud a pasidról? :D nálam a „férjem” megszólítás olyan, mintha valamelyikünk birtokolná a másikat. Csak akkor használom, ha le akarok rázni egy eladót: Ebben a kérdésben nem dönthetek a férjem nélkül! :D
Lobbizás: iwiw, facebook, és nyugodtan írj itt is néhány topicba! Ahogy én is, meg talán Snowball volt még az, időnként beleolvastunk a decemberiekhez meg a februáriakhoz, lehet, ők is követtek néha minket, szóval oda mindenképp :)
Nem ikreket akarunk, hanem csak úgy simán majd kettőt. De még ez a távoli jövő sztem, apával ellentétben én azért nem hiszek olyan mélyen a csodákban. Nekünk az is tökéletes lenne, ha három lányunk lenne :) Főleg mivel apa pánikol, hogy ha fiunk lesz tényleg Vuk-nak nevezem. Majd megnyugtatom, hogy akár Bubó is lehet :lol: Viszont a lánynévvel bajban vagyok, a Szaffin kívül semmi rajzfilm nem jut eszembe (nem walt disney, hanem olyan jó kis retró). És itt el is jutottunk oda, hogy a magyar rajzfilmgyártás mennyire hímsoviniszta :D:D:D

Snowball
Ha nem írod a gyereknapot, el is felejtem! Én azt hittem, júni első vasárnapja, de lehet, az a edagógus nap? :roll:

Timócska
Milyen a város után „vidék”? Már amennyire egy előváros vidék :) Itt nálunk sokan költöznek ki az első „falu”-ba, ami egy 20ezres város, és mindenki kb 5 év után visszajön, mert messze van bejárni, nincs elég ovi/suli/orvosi rendelő, rendőr stb. Szentmiklós lakossága kb 15 év alatt közel háromszorosára nőtt, ezt meg nem követte az infrastruktúra. Nem véletlen, hogy mi itt Csepelen falunak hívjuk ezeket a településeket (Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl) pedig a 4 együtt 80ezres lakosú, kb mint a kerület :) Fót milyen ebből a szempontból? Párodnak nincs messze bejárni onnan?
Nem kedveled a szopit :shock: Hát, én imádtam...
Tejpépes aranyos :) Milyet adsz neki?
Mi az a citromos Radler? Tök buta vagyok alkoholokban :roll: vagy ez nem is alkohol? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Csicsi: gyertek, csak gyertek, lljatok be nyugodtan a Bálint Fun klubba. Szeretem a csini lányokat:)

Én is a lobbizásban a FBre, és IWIre gondoltam.

Rekuja: citromos Radler, egy fincis ízesített sör, és ilynekor meéegben lehűtve nagyon tutti.

Ma már nagyon keveset tudott Bálint szopni. Lassan elfogy a tejem, ebben a melegben. Nem sajnálom,mert sokat küzdöttem érte, és én sem voltam nagyon oda a szoptatásért, de mostanában, ha jól elfogyott belölle, akkor rámnézett, és magyarázott sokáig, és így beszélgettünk, és ezt csak ekkor tette, így ez bánt csak.

Ma ivott sokat: eddig semmit nem ivott, igaz én tudatosan vízzel kínálatm. Féltem, hogy kiszárad, mert iméd mostanában nagyokat aludni, és van amikor csak 3szor eszik, így kevés a folyadék. Így ma megtörtem, és pici almalét öntöttem a vízbe, na ez tetszett neki. Írtó sokat is ivott, és emelett megevett 100ml barackot. Holnap kap répát krumplival.

Ismét megyünk a Balcsira, így írjatok, hogy legyen mit olvasnom, és jelentkezem hétfőn

KépKép
KépKép
kat78

Helló

Nem pörgött ma a topik ahogy nézem,nem baj én írok Katnak hogy ne unatkozzon a Balatonon :)
Kérdés,milyen viatminok vannak idegrendszerre asszem a magneb6 is feszültség oldó vagy azt szedik a terhesek hogy ne keményedjen a pocak?
Ma túl vagyok egy fodrászon levágattam a hajam,fura a tükörbe népzni de megszokom ezt sokkal könnyebb lesz Bibi mellett kezelni,pláne hogy már előszeretettel tépi a hajam.
Köszönöm az ötleteket én is erre gondoltam barátnőim is segítenek mert facebookon nincs valami sok ismerősöm mert már terhesen nyitottam és azóta se foglalkozok vele túl sokat,én még megragadtam az iwiw-en.

Kat

Balatonra irigy :oops: Bár most nem lennbe kedvem az utazáshoz,viszont szivesen leülnék a partra egyedül nézni a Balcsit ahogy megy le a nap.
Most láttam pont a Sparba ilyen sört de még én sem ismertem eddig,mondjuk nem is vagyok sörös,inkább egy pohár bor ha lehet választani.
Oké beállunk a sorba vagyis húzunk egy számot mi is,bár már sógornőm eldöntötte hogy a keresztfia lesz a kiválasztott,de azért ahoz még nekem is lesz egy-két szavam.

Rekuja

Zsolti tudja hogy el kell vennie,megmondtam neki :D
Most hogy eljutottunk a szavazásig felkészítettem,hogy bizony a barátai is kapnak majd körüzit,úgyhogy ha égő neki ez az egész akkor bocsi,de azt mondta nem baj.Mert volna mást mondani :)
Most kezd nagy divat lenni,hogy bezárják itt is a topikokat,hogy ne olvass asszem a dec és febr is zárt már.abba mondjuk tényleg van valami hogy jobban kiír magából mindent az ember bár engem nem túlzottan zavar hogy olvasnak rólunk.
Tényleg sokat hallani olyat hogy az első gyerek után csak úgy potyognak a gyerekek azoknak akiknek addig nem jött össze úgyhogy vannak csodák .Én találtam is ki már egy lánynevet:Piroska a farkasból :)

KépKép

KépKép
csicsi84

timocska: mindenkit megleptel a radlereddel, en tudtam mi az :lol: Rettento buszke vagyok :D Mindenki csodajara jar Molly hajanak, o igy is szuletett, es egy szal hajat sem hullott ki. :) De ahogy latom Hanna is hajasbaba, csak o barna :)

csicsi: gratula a jatekhoz!!! A linket kuldheted barmikor, es ha gondolod, en is kiraom a facebook oldalamra, sok unatkozo kis baratnom van :D Pff...itt a nyar siralmas, a legszerencsesebb idoszakban is csak 25 fok van, es az is max 2 hetig tart. Ezert is inkabb nyaron vagyom haz, de akkor nagyon. Viszont most tul elfoglalt vagyok ahhoz hogy emiatt keseregjek, mert ugy nez ki anyukam is kikoltozik Skociaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira boldog vagyok, hogy vegre elszanta magat. Szegeny elvesztette a munkajat, es ugyan keresgel uj utan, mar fel labbal itt van :) Kicsit remenykedem is hogy nem fog talalni munkat :P Itt sokkal jobban jarna, es en is... Aposomek is vasarnap koltoznek ide, mar amiatt is be vagyok sozva :) Mikor idejottem, nem gondoltam volna, hogy lassan a csaladom is korul fog venni.
En is leszedtem a pothajamat, csak 2 honapig volt fent, valahogy most nem allt ugy, ahogy kellett volna, mert tul rovid az eredeti hajat a pothoz. Majd jovore rakatok megint, egyebkent is most veszettul hullik.

rekuja: na, tessek NEM elfelejteni a gyereknapot. Mollykam a nagypapajat kapja gyereknapra. :lol: De holnap megyek vadaszok neki valami mast is. A pedagogus napra pedig mar en nem emlekszem... :oops:

kat: jo pihenest! Remelem jo idotok lesz!!! :)

Kép

Kép
snowball

na csak elmeselem mar mi bosszant mar napok ota.... A legszerencsesebbnek mondhatom magam amiert az anyosom tobb ezer kilometerre van tolem es hogy nem beszelek a nyelven. Allandoan oktatast tart skypeon hogy mit hogy csinaljak, mert AKARMIT is csinalok, az rossz. Nem jol etetem a gyereket, rakjam ki a napra (has suljon meg a kis hofeher bore.... ), nem jol altatom, stb stb. Holott Molly ettol kiegyensulyozattabb nem is lehetne, es boldogabb sem hiszem.... Ez az egyik...a masik, hogy ugye aposek koltoznek ide, es vele nagyon rossz a kapcsolata a valas ota, es olyan kerdest tett fel nekem, hogy leesett az allam. (szoktunk skype-n irogatni google fordito segitsegevel...en a kis rendes....) Szoval irtam hogy jo lesz hogy itt lesz a ficko, legalabb mi is ki tudunk majd mozdulni nehanapjan. Errefel azt kerdezte hogy kivel hagynam szivesen a gyereket, vele, vagy az aposommal meg a k.rvajaval.... :shock: :o :shock: :o Na akkor es ott leallitottam, hogy ezt a hisztit maris felejtse el, mert senkit nem fogok engedni veszekedni a gyerekem felett. Ugy tunik meg nem fogta fel, hogy nem egy targyrol van szo, hanem egy kis elolenyrol....az unikajarol.... El is ment a kedvem a lettorszagi utazastol pedig egyszer oda is el kell jutnunk, es akkor tuti hogy kimosom a szajat a nonek ha allandoan beugat hogy mit csinalok rosszul..... :evil:

Kép

Kép
snowball

Jó reggelt! :D

Mi ma esküvőre megyünk, Lillusom lesz az egyik koszorúslány! :D

Szóval, mindenkit megleptem a Radlerrel. Az az igazság, hogy én sem vagyok sörös, de egyszer megkóstoltam és nagyon ízlett. :oops: Nagyon alacsony az alkohol tartalma, mindössze 1,4 %, ezért merem néha napján meginni. Na, meg tejszaporító is, bármilyen fura, mert a sörben lévő gabonák azok.

Csicsi!
Gratulálok a játékhoz, remélem összejön a nyeremény! :D A MagneB6 az jó feszültségoldó, nyugodtan szedheted. Vagy igyál citromfű teát.
Kérdezted, milyen a "vidék" a város után. Én vidéken nőttem fel, nekem nagy vágyam volt, hogy végre kiköltözzünk a "bűzös" Bp-ről. A férjem, a tősgyökeres városi, de azt mondja, hogy neki olyan, mintha mindig is itt éltünk volna, nem hiányzik a város! :D Szóval, egyenlőre szuper! :D

Kat!
Van, hogy csak 3x eszik Bálint? :shock: Nekem ez nagyon kevésnek tűnik, bár beleerőszakolni úgysem tudod a kaját. Szopizni hányszor szopizik? Mert Hanna is keveset eszik mennyiségre, viszont egy kis cicizésre bármikor kapható! :lol:
Nekem Lilla a zöldségeket eleinte csak úgy ette meg, ha belekevertem egy kis gyümit is.

Snowball!
Anyós! :twisted:
az viszont szuper, hogy anyukád kiköltözik! Az én anyum is messze lakik, de mikor eljön hozzánk, akkor hatalmas kincs! Na, meg amúgy is! Ő mindig besegít, de anyósom nem, pedig ő alig pár km-re lakik tőlünk!

Szép hétvégét Nektek!

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Pepi itt bőg melettem és a földön fetreng,hogy miért nem ehet reggelire Chipset :?
Már megjártuk a piacot na azért az jó,hogyitt van a ház mellett,de ez a sok öreg nyanya kiborító a sorban,egyik jobban vinnyog mint a másik,hogy mekkora sor van mintha sietnének valahova,más dolguk sincs,na mindegy ezen jól felhúztam magam.
tegnap este telefonált Zsolti egyik barátja hogy lejönne Pestről ma este hozzá hogy beszélgessenek mert otthagyta pár hete a barátnőét meg a kisfiát mert összevesztek és nmost erről akar beszélgetni.Na most ennek két vége lehet vagy a beszélgetés után haza megy a családjához vagy Zsolti engem is elhagy :) Amúgy ez nekem tök rossz mert én a csaj mellett állok 100%ig úgyhogy nehéz lesz befogni a szám,remélem elmennek valahova dumálni erről.Úgy érzi feladta magát a családért teljesen,no pia,cigi ,buli,nők stb.és ez robbantott ki mindent,hát jobb ha ebben a lelkiállapotomban nem tőlem kér tanácsot mert lehet elindulna haza éjszaka.

Timocska

Remélem nálatok nem esik az eső itt ma nagyom rossz idő lett egy jó esküvőre nagyon elmennék csak sajnos már mindenki házas.Biztos szép koszorúslány lesz,neki nagyon nagy élmény lesz.
Nekem hiányzik a városi élet pedig Győr is város és nem is rossz,úgyhogy még szerencsésnek érzem magam hogy nem Ózdon nyitott boltot(Ózdiaktól boccs).
Tegnap vettem pezsgőtabiba magneb6-ot de nem jó mert nem pezseg ki rendesen de végülis mindegy ígyis megisszuk mert Zsoltinak meg minden este a lába görcsöl be én meg minden éjjel szívrohamot kapok emiatt ahogy kiugrik az ágyból.néha mondjuk jókat kacagok :)

Snowball

Pont mondta tegnap a fodrászom hogy ő kirakja nekem facebookra mert rengeteg Győri ismerőse van és mondtam neki,hogy van egy Angol barátnőm,majd őt is megkérem hogy ott lobbizon értem :D Még nem tudom hányadikán kell szavazni mert most 45 ből először csak 15 lesz,de úgy is szólok,köszönöm :) :wink: :!:
Anyósod nem normális,hogy ilyet megkérdez a másik meg hogy az a legfontosabb hogy Mollynak jó legyen és az jó ha a nagyapja a közelben van akkor is ha az anyósnak nem tetszik.Itt csak Molly számít és nem az ő kapcsolatuk.
Arra meg ne is figyelj,hogy mit gondol a gyerek nevelésedről az a lényeg hogy Molly szép kiegyensúlyozott baba,könnyű olyan messziről kritizálni.
Az viszont nagyon jó hír hogy anyukád kimegy végleg,nagyon szurkolok,ha megmondod milyen munkaterületen keresgél,elvágom itthon az összes szálat és akkor tuti megy :)

Na el kell kezdenem pakolni mire Zsolti hazaér már csak főznöm kelljen.

KépKép

KépKép
csicsi84

timocska: remelem szep idotok volt az eskuvon es nem mosott el az eso. Kepeket majd kerunk!!! :)
Jaj, en is rettentoen orulok, hogy anyum elszanta magat, nagyon hianyzik es igazsag szerint nem is ugy kepzeltem el az eletemet hogy anyu nincs a kozelemben. Akarcsak egy orszagban is... mivel en nem is terveztem, hogy vissszamegyek Magyarorszagra. Szegyen, vagy sem.... Buszke vagyok arra hogy magyar vagyok, de nem tudnek ott elni. Szoval ha hegy nem megy Mohamedhez.... :)

csicsi:vegul Pepi mit reggelizett? :lol: Remelem sikerul a 15be is bejutnotok. Milyen kerdest tettek fel? Van egyeb nyeremeny is, mint az eskuvo? Mi is most elkezdtunk lottozni, hanem jateknal tartunk, mert multkor a tvben mutattak egy adast amiben lotto milliomosok voltak. Alexnek egybol el is szallt az agya :D En meg kaparos sorsjegyet vettem. Az elsovel nyertem is 2 fontot, ami 600 ft kb :D
Anyos egy sarkany.... tiszta bolond. Nem is vagyom mar arra hogy megtanuljak lettul, elhiheted....

Ma vettem ragokakat, meg jatekokat Mollynak, holnap reggel odaadom neki gyerek nap alkalmabol. Alig varom hogy lassam a kis csillogo szemeit :)

Kép

Kép
snowball

csicsi: elirtam egy reszt *hanem jateknal tartunk, ehelyett "ha mar a jateknal tartunk"-ot kellett volna irnom. Tiszta hulye vagyok, bocs :D Csak fel szemmel a Titanicot nezem a tvben :)

Kép

Kép
snowball

Sziasztok! Mindnekink köszi, hogy írtatok, és volt mit olvasgatnom.Egész jó volt, de ez a köszösen lakunk, ez nagyon nehéz. Bálint a nappaliban alszik, és állandóan valaki bámulja, és persze én vagyok a gonosz,ha szólok. Meg az anyósom szeret oksokodni. Szóval ha jött valaki hosszasan beszél Bálint szokásairól, amiről persze foggalma nincs.
A legjobb az volt: milyen zöldet evett? (mondom láttad, hogy répát evett krmplival, milyen zöldre gondolsz?) Hát azt nem tudja, de a kakija zöld.

Na, mindegy. Így Snowball ne bánd, gofy olyan messze van tőled, és kikapcsolhatod a számítógépet, ha nagyon hülye.

Csicsi: kaptam a wiw-en egy üzenetet, egy nagyon régi barátomtól, hogy szavazzak rá, mert megynyerheti a lagziját. Rögtön rád gondoltam, biztos ugyazaz a játék. De sajna a szavaztom a Tied, így ő lemarad tóla

Timocska: én is vártam, hogy a zöldségek nem fognak neki tetszeni, de nem így volt. ette a répa-krumplit is. Holnapra krumpli almát főztem, majd beszámolok róla. kb 100ml eszik belőlük.

És iszik is, igaz feladtam az elveimet, hogy igyon vizet. Így kap bele kicsi almalevet, és lássatok csodát, az lecsusszan, így inkább ez, mint, hogy ne igyon.

Tejem teljesen elfogyott:( 20ml kb. Kicsit sajnálom, de ez van

KépKép
KépKép
kat78

Jó reggelt!

Egész jó volt a hétvége,tegnap lementünk Füredre gyerek nap alkalmából,egész sokan voltak,idő is jó volt Bibi is jól viselkedett jól éreztük magunkat mindannyian ilyen már rég volt.Volt egy ezüst pantomimos ember az a Bibinek nagyon tetszett.Lesznek majd képek csak még nem kaptam meg őket majd teszek fel.
Zsolti barátja kiakasztott szombaton,vasárnap délbe ment el,hát azért szerencsésnek érzem magam hogy nem egy ilyen pasival keveredtem össze,csak a szegény kisfiút sajnálom még nincs 2 éves és esténként sír ha fehívja az apja :x És rádönbentem hogy milyen könnyen egyedül maradhat az ember lánya egy gyerekkel ha egy pasi bezsong:?

Kat

Én megértem hogy nem könnyű együtt élni senkivel,nekem se megy.
Azt utálom ha alszik a gyerek itt van valaki és odaáll a fejéhez és el kezd ott magyarázni hogy milyen aranyos,gyerek meg tuti felébred.
Úgy megörültem annak amit írtál a szavazásról,KÖSZÖNÖM!Ezek szerint más már lobbizik előre.
Én is azért adtam az almalevet mert a vizet nem itta meg baba vizzel higítottam én is,nekem mondták sokan ha szomjas lenne meginná a vizet is, na hát ez is nagy hülyeség ők is érzik az ízeket.
Az almát egyből itta nekem is.
Sajnálom a tejcsit,de az is jó hogy eddig volt és már úgyis jönnek a fincsi gyümi,főzelék meg ez a szoptatás egy nagy macera szerintem.

Snowball

Pepi lehiggadt egy jó negyed óra után de beküldtem a szobájába hisztizni mert mondtam neki hogy erre én nem vagyok kiváncsi.Majd ha nem 16 kg lesz mint egy 3 éves gyerek akkor ehet reggelire amit akar,iszonyat rossz evő szinte állandó kűzdés nálunk az evés viszont a csoki,ropi az menne non-stop húst meg normális kaját alig eszik.Remélem a Bibi jobb evő lesz.
Hát asszem nincs más nyeremény hanem egy komplett esküvő szervezéssel asszem 2 milla,nekem bőven elég lenne ha ezt megspórolhatnánk.Ha hosszú távú dolog lesz Győr akkor elsősorban egy lakást szeretnénk majd venni ha lesz úgy pénzünk most az az első a sorban.
Én dolgoztam egy casinóba és ott rákaptam a kaparós sorsjegyekre annó mert volt a kávézóba és kitaláltam ha megveszem az összes állatvilágot meg blackjacket akkor tuti lesz közte nagy nyeremény,persze az árát se nyertem vissza Zsolti hozhatta be rá a pénzt a műszakom végén :D Azóta leálltam :)

Van valaki akinek már hátról hasra visszaforog a bébi?Én még a próbálkozást se látom.Viszont szívom az orrát 4 napja mert taknyos lett de amúgy semmi baja csak szörcsög megint de már nem tüsszenti ki.
És van már könnyünk is valamelyik nap sírásnál meláttam hogy folyik a könnye úgyhogy kész felnőtt nő már,sírni is tud :)
Egy hajléktalan megakarta simogatni tegnap a veszprémi tescónál,tudjátok akik mindíg elkunyerálják a bevásárló kocsit hogy visszatolják a szivem megállt majdnem már nyúlt felé,egyből kiabáltam hogy NEEEE erre azt mondja hogy tiszta vagyok,én meg mondtam neki hogy akkor sem,hogy gondolja?Aztán elgondolkoztam haza fele,hogy most én vagyok szívtelen?

KépKép

KépKép
csicsi84

Csicsi
Nem vagy szívtelen, ne is nyúljon senki a gyerekedhez!!! Nem csak higiéniai okokból, hanem mert ne másszanak bele a személyes terébe, amíg még kicsi védekezni ellene. Emlékeztek a buszmegállós ismerősökre kiskorotokból? Anyával állunk a buszmegállóba, összefutunk ezer éve nem látott ismerősével aki megcsipkedi az arcomat... tiszta rémálom! Tapi-nyanyák :? Nekem a múltkor a közértben egy tök konszolidált nő akart benyúlni a babakocsiba, én arra is ráüvöltöttem, hogy hozzá ne nyúljon a gyerekemhez. Más ha nézi, mosolyog, és más ha tapi-nyanázik.
Nem olvastam topicot pár napig, és tőled függetlenül apa is pont a Piroskát találta ki lánynévnek :D Nemtom, emléxel-e de a vezetéknév nálunk Farkas, szóval ez tökéletes lenne :D

Kat
Sajnálom a tejcsit :( Viszont te már gyakorlott főzős vagy, éljenek az új ízek! :wink:

Snowball
Sztem az elírásokat automatikusan javítjuk, ne stresszeld magad miatta. Nem amiatt van, hogy keveset beszélsz magyarul, nyugi :D Tök jó lenne, ha anyukád ki tudna menni! Ott kint lenne esélye munkát találni? Gondolom, van még pár éve a nyugdíjig, nem lenne szerencsés, ha nem kapna majd, mert gondolom te is meg nővéred is messze van tőle, szüksége lesz rá.
Anyósok... hát igen. Most mondhatnám, hogy a tiéd legalább érdeklődik, de az ilyen figyelemnél jobb a néma csend, ami nálunk van. Kicsit szánalmas a tanácsaival, ez szomorú. Nehéz lehet Alexnak, az ember szeretne szeretettel gondolni az anyjára, erre az úgy viselkedik, hogy megbántja a környezetét :(

A hétvégén mi is Balcsin voltunk, jaj nagyon ránk fért már, még ha egész szombaton majd meg fagytunk, végül begyújtottam a kályhába, így meg persze rögtön 26 fok lett a 18 helyett (a rögtön kb 5 órát jelent) mert ugye a cserépkályhát nem a legegyszerűbb hőszabályozni (úristen, micsoda szó!). Első éjjel olyan hideg volt, hogy a csaj felébredt rá, hogy fázik, mert lerúgta a takarókat, pedig angolpólya is volt rajta. Szóval akkor azért aludt köztünk, második éjjel meg mert nem akartuk a kályha közelében hagyni a kiságyban, az meg másutt nem fért el. Meglepően jó alvó, buli volt a parton, fél1ig hallgattam a mulatós tuc-tuc zenét amire kb 50-en részegen ökörködtek, a csaj meg végigaludta :o úgyhogy ő 6kor kipihenten kelt...
Viszont megint nem eszik, tegnap délután 4től ma reggel fél7ig nem volt hajlandó, próbáltuk este, hisztizett, aztán felkeltettem éjjel, hátha, hisztizett, végül reggel még aludt volna, de az apja zörgött a konyhában, felkelt, na és akkor nagy kegyesen evett. Ma akartam adni neki almát, de kiköpködte, mint a vizet szokta.

Amúgy a gyerek rohadtul nem bírja az autót, pedig vannak ott játékai, látja a fák leveleit, mellette ül valamelyikünk, szóval akár el is lehetne, ehelyett nyüszög, hernyózik, hogy vegyük ki és alig alszik pár perceket. Két hét múlva 1 megállással 9 órás útra megyünk, ami a mi esetünkben minimum 12 óra lesz... és haza is kell jönni Mvhelyről... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Még jó, hogy nem anyósomék, hanem Loló osztálytalálkozója miatt megyünk :D

Tök műveletlen vagyok sörök területén, ez kiderült :) Mikor utoljára ittam még az arany ászok és a soproni volt a választási lehetőség :D:D:D Na jó, túlzok, igazábol a Krusowicze aranybarnáját nagyon szeretem, csak nem bírom az alkoholt, fél pohár sörtől berúgok :oops: és elalszok. Vagy letámadom erkölcstelenül apát :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Ezek szerint mindenki kedvet kapott tőlem és kitűzte úticélul a Balatont.
Mi nagyon sokat szoktunk átjárni Füredre, mert imádjuk a Karolinát, de pont most nem mentünk, pedig vicces lett volna találkozni.

Ige, kezdem elengedni a szopi kérdést, köszi az együttérzést, és szerencsém van Bálinttal is, mert reggel szívesen szopizik még, akkor van még mit, és nem balhézik, hogy kevés, ez jó a lelkemnek, és délben ma is 140ml krumpli-almát tolt be mosolyogva, így könnyű vele.

Ma voltam bőrgyógyásznál, és vittem őt is. Igaz magamat mutogattam, de megmutattam Bálint száraz foltjait. Azt mondta, hogy ekcéma, de nem vészes, mert ilyenkor még hatnak benne a női hormonok tőlem, és igaz volt ennél csúnyább is. Kaptunk mosakodót, ami holnapra lesz kész, és ennyi.

Átraktam ma Bálintot a sport ülésbe, és jól elvolt benne, el is aludt, és amikor 2 és fél óra sétával kivettem nem nyújtózott, mint az autósülés után szokott.

Nálunk Bálint alszik a kocsiba, csak ha megállunk, akkor vernyig kicsit. De átérzem a parádat Rekuja, mert az is elég idegesítő

A Piroska nekem is eszembe jutott, de az nem magyar rajzfilm, még gondolkodom, de nekem a Böbe baba jutott még eszembe

KépKép
KépKép
kat78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?