Ancsa, jajj olyan jó Lilipók a kendőben a hátadon!!! Én is, én is!
Mi még mindig nem vettünk háti csatost
én szeretnék, de Zolim azzal basztat, h. biztos vagyok-e abban, h. ki fogjuk használni, mert h. megvettük a pihenőszéket is, ami azóta is pihen egymagában és csak a helyet foglalja, meg a kendőt sem használom annyit... na persze, mert lövésem sincs hogyan kell hátra kötni, elől meg qrvára húzós a derekamnak
Na mind1 most megy a harc, de úgyis az lesz, amit én akarok
főleg, h. már több helyről is lóvét kaptunk, h. vegyünk Zorlának vmi hasznosat... és én nem pelenkát szeretnék!
Nádszál vékony...
kicsoda?
Mert te aztán dagi vagy, mi?!
Tatjana, már tényleg jó rég voltál! Köszi a táblit, jó látni, ki hol tart!
Ádi tényleg tiszta apuci! Örülök, h. gyarapszik a kissrác!!!
Fütyi dolog
Megkérdezhetem, milyen betegséged...?
Szegénykém, muszáj neked visszamenni melózni?
Ugye azt mindenki tudja, h. kb. 1 hónapos fotó kell a babatablóba???!!!
Amúgy a legújabb nálunk is, h. megy a visítás min. 1x a babakocsiban
Mióta már sportkocsiban nyomjuk, azóta többször vinnyog, viszont ha olyanja még nézelődik is! Már annyira várom, h. ne azért menjünk sétálni, h. aludjon, hanem csak a séta kedvéért v. azért, h. nézelődjön/játszóterezzünk, stb...
Jajj képzeljétek, ma voltunk okmányirodában Zorka személyit csináltatni, mert ha utazunk, csak azzal vihetjük (ahol határ van még)... szóval nem volt egyszerű a művelet, mert ugye belőlem nem látszódhatott semmi, plusz kicsilánynak bele kellett nézni a kamerába, ami magasan volt, erre a nőci vmi csörgődobot rázott, hogy odafigyeljen és olyan pofát vágott szegény, h. majd ebszartam rajta: szeme elkerekedve, szája totál nyitva, és mintha kb. 5 kilóval több lenne, eszméletlen vicces
és ez lesz 3,5 éves koráig, mikor már abszolút nem így fog kinézni
Vikoo, Zorka is legtöbbször csak pörög
Bobokával együtt beállnak irányba, mint az iránytűk
Húúú nekünk is kell napvédő, bár Zorka baromira rühelli, ha az arcába süt a nap, állandóan hunyorítgat, ha nem alszik mélyen
Ti hogy véditek ki a napocskát? Mi napernyővel próbálkozunk ugyan, de mivel nemcsak egyfelé megyünk 2 órán keresztül és nem nyílegyenes utak vannak, ezért folyton máshonnan süt
Mi lesz nyáron?
"Klimax": én is izzadok! Főleg éjjel szopikor
Zolim eleinte felajánlotta, h. tartja a hátam (mostanában fekve, mi ágyunkban etetem, utána teszem vissza a saját ágyikójába), mondtam neki, h. hozzám ne merjen érni, mert megygyulladok alapban is!