!lányok, megérkeztem a cukormérésből...
elkezdtem visszaolvasni, de egy óra után feladtam... előbb írok egy kicsit, aztán visszaolvasok rendesen.
Szóval Muffin, igazad volt, Róbert Károly kórház a Nyírőn belül. Elcsaltam magammal az anyukámat is, hogy ne unatkozzak (a férjecském a gyermekünket szállította bölcsibe). És! Nem engedték nekem sem, hogy elmenjek bárhová!!! Úgy kelett kisírni, hogy legalább a szülészetre átsétálhassak! Ja, és vizet sem ihattam. Csak a cukros (és belecsempészett citromos) finomság, és utána 2 óra
na mindegy, túl vagyok rajta.
Muffin, a szülőszobába nem jutottam be, mert épp szültek, de megnéztem az anya-szobákat (vagy miket). Hát basszus, ennyi pénzért lehetne jobb is, de mindegy. Szóval a többágyas szobák nekem kissé zsúfoltnak tűntek, pedig nem voltak látogatók sem. Az egyágyas meg bazi nagy, van bent plusz egy ágy férjecskéek, de ez nálunk nem játszik, mert egyrésdzt a lányunkkal lesz, másrészt meg nappal dolgozni fog. Ja, és az egyágyasért napi 15ezer felárat kell fizetni
ami szállodai szobának is jó ár lehetne.
De Te, ha jól emlékszem, a Heim Pálban fogsz szülni?
Én most azért elgondolkodtam... a dokim ide jött a Söfiből, és nagyon jó orvos, na meg a szülésznőm is... de jó lett volna, ha valami normális, disztingvált állami kórházba mennek át. Ez állatira sokba kerül!!!