Új privát üzeneted érkezett!

Kata, hova fogyózol???? Egy gramm felesleg sincs rajtad!!!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Na, akkor nem tobzódok már sokáig :-)

Kép Huncutka

Kép Egy szerény mosoly

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jaj, Zsuzsi! Nagyon helyes Zsófi! Igazi csajos képek róla is :wink:

Jó utat nektek! Tuti nem lesz semmi gond :wink: Még kényelmesebb is, mint autóval, mert közben fel tudtok állni... Majd jelentkezz, ha tudsz, hogy milyen volt!

Na, felhívtam a kinézett csanát, ha ma Marci időben felébred, akkor még ebéd előtt elszaladunk megnézni, remélem összejön és szimpi lesz! Azt mondta a hölgy, hogy elvileg van hely januártól, remélem csak azért mondta, hogy elvileg, mert le akar minket ellenőrizni :D:D:D

Jó hétvégét mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Mangora, küldök egy kis energiát...bár általában Neked van több.
Gáz ez a helyzet a bébiszitterrel, arra gondoltam, hogy nem lehetne vele beszélni a Nagyival kapcsolatban?
Végülis Te fizeted, te diktálod a feltételeket...

Esetleg nem lehet, hogy csak ráhagyja a Nagyira, amit az mond, hogy ne legyen súrlódás?

Dohányzás se feltétlenül gond, legalábbis ha úgy csinálja, mint Judit édesanyja.

Kata,
Gratula a tesódnak! Meglesz a másik fele is hamarosan.
Az előkét elviszem majd a közös szülinapra:)

Sajnos megint nem tudok menni hétfőn a MüPa-ba:( jön az édesanyám egy vizsgálatra, és utána be szeretne jönni megnézni minket.

Zsuzsi,
Látni Zsófin, hogy mennyire élvezi azt a tologatós kis izét, tényleg jó vétel volt:)
Én elvileg elvállaltam a fordítást, még nem jeleztek vissza, hogy nekik megfelelnek-e az én feltételeim.
Nem érdekes, de kb. szakmámba vág.

Jó utat!
Remélem, jól bírja Zsófi a vonatozást.

Nálunk megint rossz idők járnak, pár mosolygós nap és átaludt éjszaka után megint szinte óránként felsírás, nappal is sírás, kézrágás. Mondanám, hogy a foga, de ki tudja.

Jó hétvégét kívánok mindenkinek,
Móni
monke

Hú, most olvasom,

Mangora, drukkolok a Csanához!
monke

Köszönöm a dícséreteket!
Igen, jobb a vonat mint az autó, ölben elvan.

Mangora, remélem, tetszeni fog a Csana, írj majd, hogy mi volt.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Mangora drukk a CsaNa-hoz és remélem a rokonok ott tartják maguknál egy darabig a nagyit.

Móni, sajnálom, hogy nem tudszjönni hétfőn te sem, de remélem anyukád azért jól van, csak kontrollra jön?

Zsuzsi, mennyi idő az út?Lehet,hogy a babakocsiban szunyókál is talán Zsófi, amúgy meg tuti elüldögél az öletekben és elnézelődik.
Nálunk a hév egyenlőre bejön Márknak, bár eddig 3x utazutunk csak és alig 45perc, viszont a Hűvösvölgyi kisvasút teszett neki nyáron, igaz az se hosszú út volt.
Jó szülinapozást a dédivel, gondolom Zsófi ottléte lesz neki az igazi ajándék.
Nagyon jók a képek és jó a toliga is :-)

puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hahó!

Mangora, megy a drukk a CSaNa-hoz!!!!
Remélem szimpi lesz, és lesz hely Marcinak!
Szép nagyi-mentes heteket előre is Nektek ;)

Kata, sajnálom tesódat, de így is tök jó, hogy már a fele megvan, menni fog az az írásbeli is!!!
Ujjadnak további gyógyulást, nem semmi vagy, vendégekre sütni-főzni még így is.
Fogyóznod szerintem se kell :wink:
Az előke nem a miénk, lecsekkoltam a múltkor :wink:

Zsuzsi, jó utat Nektek, remélem jól fog telni a vonat-út, és utána a hétvége is :)
Nagyon édes a képeken a kiscsaj, olyan ellenállhatatlan mosolya van, imádom :) Kész nő, már most!

Jaj, Móni, sajnálom a rossz periódust, annyira rossz ez a hullámvasút, amire felültettek minket a gyerekeink... :) Mikor már az ember kezdene hozzászokni a fennálló helyzethez, bummm, jön a változás, csak győzzük őket követni... Remélem ez most csak egy röpke időszak nálatok is!

Judit, védőnővel kb. nálunk is ez a helyzet, jött egy párszor az elején, de aztán meg nem mondta, hogy menjünk mi, így nem nagyon mentünk... :) Mondjuk mindig összefutottunk, mikor vittem Benét a dokihoz kontrollra, és olyankor váltottunk egy pár szót, aztán ennyi :) A múltkor ezért is lepődtem meg nagyon, mikor beállított :)
Homeopátiás dokit nem tudok sajnos :(
Bene sem engedi, hogy járás közben mindkét kezét fogjuk (próbáltunk így hármasban sétálni Gáborral, hogy Bene van középen, de nem jött össze :wink: ), max. az egyiket engedi meg. Már nagyon ügyes, gyakorlatilag nem is nagyon mászik, ha fel tud állni (néha már magától is megy, nem csak ha vmin fel tud kapaszkodni), akkor inkább jár :)

Dy, tényleg, Neked is grat a mínusz kilóhoz! Hogy csináltad, mondd? Nekem is kb. 10 kilótól kellene megszabadulnom, legalább is minden este lefekvéskor bőszen fogadkozom, aztán persze napközben meg megy a nassolás :oops:

Szép hétvégét mindenkinek!
Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Jaj, és ha akartok kedves filmet nézni, a Babies most megy a mozikban, de innen le is tölthető, ha szoktatok ilyesmit csinálni :)

http://torrents.thepiratebay.org/580254 ... PB.torrent

A filmről: http://port.hu/babak_-_az_elso_ev_bebe(s)babies/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=111601&i_city_id=3372&i_county_id=1&i_topic_id=2

Nagyon édes kis film, narrátor nincs, nem kell hozzá felirat :)

KépKép
gigilina

Na, megvolt a látogatás a csanában! Köszi a drukkokat, csajok! Szimpi a hely, a hölgy is meg a másik dadus is! Éva mama és Marika néni! Lesz helyük is, mert jövő év elején többen is mennek oviba. 7 gyerekre van a két dadus! Az idősebbnek van 5 saját gyereke is, de már mind felnőtt, kirepültek, az ő családi házában üzemel a csana! Rengeteg játék, kerti is, amolyan családias az egész! Pont akkor voltunk ott, mikor jöttek be az udvarról és készülődtek az ebédhez! Éva mama zenepedagógus, úgyhogy amolyan zenebölcsi is a hely, Marika néni meg képzett óvónő. Éva mama már olyan jó 60-as lehet, Marika néni fiatalabb! Tuti mi is szimpik voltunk, mert mondta Éva mama, hogy nézzek azért szét, de ha őket választom, akkor csak hívjam és mondjam, hogy mikor akarunk kezdeni, akár már a jövő héten is mehetünk! Amúgy reggel 7:30-tól vannak du 5-ig, de ha nem érünk oda, akkor maradhat a gyerek, minden megkezdett 15 perc 150 Ft. És lehet úgy is vinni a gyereket, hogy csak pár órára, akár hétvégén is, akkor 600 ft6 óra a díj! Szerintem ez nagyon jó ár, és ebben már a kaja is benne van! Tiszta, rendezett és nagyon otthonos!
Mivel a másik potenciális helyet a védőnő eleve nem ajánlotta én nagyon hajlok efelé, de még Robival megvitatjuk!

Móni, úgy kezdtük a bébiszitterrel, hogy elmontuk neki mi a szitu a nagyival, úgyhogy nem akarok segget csinálni a számból :? Ha elsőre nem érti meg...

Ági, köszi a linket, már elindítottam a letöltést :wink:

Felébredt Marci, megyünk még egy kicsit a levegőre uzsi után!

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Mangora, nagyon örülök, hogy szimpatikus volt a hely :-) Gondolom, nagy kő esett le a szívedről.

Ági, most hogy Zsófi többször kel akár és akár hosszabban ébren is van, most becsülöm igazán, amikor csak épp felkelt, megitattam és már aludt is vissza. Találó a hullámvasút kifejezés.

A vonatot Zsófi jól viselte, ölben nézelődött, a babakocsit fel kellett tenni a csomagtartóra, mert ha felállítottuk volna, nem lehetett volna közlekedni a székek között. Végül a Keletitúl Szerencsig mentünk, addig megy az IC, oda Apukám értünk jött. Nem akartunk átszállni, mert még 15 perc várakozás és egy óra személyvonatozás lett volna. Így a tiszta vonatút 2,5 óra volt, de ugye a Keletibe ki is kellett mennie...

Tegnap voltam végre fodrásznál, holnap pedig kozmetikushoz megyek. Ma lesz az ebéd, jó sokan leszünk. Nagyinak valóban a dédunokák a legnagyobb ajándék.

Szép napot és további szép hétvégét!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Zsuzsi! Örülök, hogy jól sikerült a vonatút, remélem hazafelé is hasonlóan jó lesz!
Igen, valóban örülök, hogy megtaláltam ezt a helyet! Robival még beszéltük, hogy egyszer ő is eljön velünk megnézni, de amit meséltem az neki is tetszett!!!

Jaj, de jó nektek, hogy a dédi tud örülni az unokájának! Nálunk is az van szerintem, ha Marci nem lenne, akkor nagyi állapota már sokkal jobb lenne! Tegnap végre levittük a rokonokhoz nagyit, nem akart menni, úgyhogy volt nagy hiszti is (persze megint én voltam a fő ellenség...), de egy kicsit most fellélegezhetünk!
Visszafelé meg hazahoztuk az én nagyimat, aki épp nyaralt (őszölt :lol: ), hihetlen, hogy 8 évvel idősebb és még mindig mennyi élet és energia van benne! Ő is nagyon örült a dédunokának :D Én meg hulla fáradt vagyok, mert tegnap 5kor keltünk és este 7re értünk haza... Meggyek is, mert ezer dolgom van!

Jaj, Vick! Mi van veletek? Sulival hogy haladsz? Elkezdődtek már a vizsgák! Gondolom eé vagy havazva, de azért gyere 1-1 bejelentkezés erejéig! :wink:

Mangora

Kép
mangora

sziasztok,

Kata,
Köszönöm az érdeklődést, nincs gond, Anyukám csak szemészetre jött.
Milyen volt a babakoncert?

Mangora, nagyon jól hangzik a CsaNa, remélem, a gyakorlatban is beválik!

Jó lazítást a Nagyi nélkül, rémes, hogy mindig rád osztják a főgonosz szerepét:(

Ági, a hullámvasút tényleg találó:) Az a film nagyon aranyos, mi is letöltöttük.

Zsuzsi,
Lehet, hogy meg se ismerünk legközelebb?:) Örülök, hogy átvészeltétek az utazást, azért Zsófitól nem kis teljesítmény lehetett órákig ölben nézelődni.

Ja, éjszakai alvással kapcs.csak csatlakozni tudok, a helyzet nálunk is "fokozódik".
:(
Ha felébred, kb. 1-1.5 óráig marad ébren, ebből minimum félórát üvöltve sír, már teljesen be van rekedve:( ugyanakkor szerintem nincs fizikai baja.

VAlahol olvastam, hogy 1 éves korban tetőződik a szeparációs szorongás, talán az a baja. Hajnalban csak az ölemben tud visszaaludni, nem elég, ha mellé fekszünk.

Vick,
Mangorához csatlakozva: nézz be egy-két percre, mi újság Veletek?
és Szilvik is nagyon régen nem jelentkeztek!!!

Szép napot,
Móni
monke

hahó,

hát igen, régen nem voltam már :oops:
Azért még élünk, megvagyunk.
Nálunk az alvás még egészen jó: délelőtt és délután is 1-2 órát alszik. Este 9 felé leteszem és 1 max 2 ébredéssel alszik 6-ig esetleg 7-ig. Bár pont most éjszaka végigaludt, reggel fél 8-ig :D

Most éppen a két szemfoga jön, egyidőben. De szerencsére ezzel sincs gondunk.
Holnap megyünk orvoshoz a hányásai miatt. Lesz egy gyomor röntgen, meg egy vérvétel, nem-e vashiányos.

Zsuzsi, nagyon ügyesek voltatok a vonatozással. Minden elismerésem! És azok a fényképek Zsófiról! Nagyon huncut!

Mangora, tényleg jól hangzik a Csana. Mi jövő szept-től akarunk valamit keresni Csabinak. Jó lazítást a Nagyi nélkül!

Kata, gyógyulást az ujjadnak, remélem jobban van már. Az öcsédnek meg gratula a sikeres vizsgához. Talán következőre a másik rész is meglesz.

Dy, szuper, hogy tudtál fogyni. sok irigy @@@@@ :D Én is úgy vagyok mint Ági, elhatározom, aztán.... eszem :oops:

Megvolt az első Manó nélküli éjszakánk. Szombaton levittük szüleimhez, majd vasárnap érte mentünk. Teljesen jól viselte. Hál'Istennek nagyon jól megvan a szüleimmel. Az más kérdés, hogy nekünk mennyire hiányzott :roll:

na mennem kell, itt kapaszkodik belém (ráadásul büdike is :lol: )

Szilvi
huszilvia

Sziasztok,

Móni, fogadd együttérzésem az éjszakák miatt. Nálunk is pont úgy van mint nálatok. Szerinted összebeszéltek a gyerekeink? :lol:
A múlt éjszaka volt a rekord, felkelt 1/4 12-kor, 1-kor, 3-kor, 4-kor és 5-kor, majd 7-kor teljesen.Tegnap egész nap zizi voltam. Szerencsére imáim meghallgatásra találtak és ma reggelre végigaludt, 8-tól 6-ig. Végre aludtam egy jót.

Szilvi, kicsit azért @ a szabad nap miatt. Bár egyelőre el sem tudom képzelni, hogy nálunk ilyen legyen.
Az orvoshoz nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Írj majd!

Vick, tényleg nézz be néha!

A vonat visszaút is sima volt, első osztályon utaztunk, a fülkében azonban csak mi ültünk, kényelmesen utaztunk.

Hogy sikerült a babakoncert?

Na, megyek, Zsófi kipakolta a ruhásszekrényt, megint :roll:

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés még vacsi előtt :)

Nálunk is ilyenek voltak az éjszakák, mint amiket Zsuzsi és Móni írt... Volt, hogy 1 órán keresztül altattam vissza, mert mikor letettem mindig felébredt... Vízzel kínáltam, stb. Egy idő után bevezettem, hogy hajnali 4-5 körüli ébredéskor kapott enni! Ez nálunk bevált, mert egy idő után elkezdett napközben többet enni (magához képest zabagép lett) és egy idő után az éjszakák is normalizálódtak! Kb két hétig csináltam ezt én is... Most már csak 1-2szer ébred fel és max egy kis víz és alszik is rögtön tovább! Úgyhogy hajrá! Van kiút! Én hétvégén nekünk is volt egy teljesen átaludt éjszakánk, kb 9-től 7-ig, mint Zsuzsiéknál! :wink: Nem is hittem el és hajnalban bementem, hogy lélegzik-e még Marci :):):) Tiszta hülye vagyok, ahelyett, hogy aludtam volna :):):)

Puszi és kitartás mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Hol van mindenki???

Mangora

Kép
mangora

Itt!

Hol vagytok?

Felmentést kérek, dolgozom. Szorítsatok, hogy abszolváljam a kiskosztümben babakocsival való irodába bejutást metróval, gyerek zökkenőmentes átadását az Apjának és az ügyfelek kezelését.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Fú, Zsuzsi! Hajrá! Felmentés elfogadva! Én tegnap voltam Marcival a munkahelyemen, találkoztam az egyik főnökömmel a visszamenetelemmel kapcsolatban :D Jó volt megint bent lenni, bár a gyereket nem is láttam, a kolléganők egymás kezéből kapkodták ki :lol: :lol: :lol: Annyira jól viselkedett, mint egy mintagyerek :D

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Csajok! Esetleg valaki lakik ennek a környékén? Ha minden jól megy most szombaton ott leszünk... Budapest, Labdakert Sportcentrum, Soroksári út 79-91. A
Lágymányosi hídtól 1 percre Pesterzsébet felé, a jobboldalon található a
pálya,

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Mi is megvagyunk! :) A héten valahogy nem tudok mit írni.... :oops:

Zsuzsi: dolgozol? Hogy-hogy? Szorítok, hogy minden rendben menjen!

Mangora: örülök, hogy tetszett a magánbölcsi! Teljesen jónak tűnik, ahogy leírtad!

Dy: szerintem mi lakunk a legközelebb.... Pesterzsébeten lakunk, sajnos szombaton nem leszünk itthon. megyünk babaúszni, s egy lakásavató + szülinapi buli szerűségre Dunakeszire. S csak szombaton tudtok jönni? Tényleg! S két hét múlva a szülinapra jöttök?

Nekem annyira üres a fejem..... :( Velünk nincs semmi különös. Petrának lassan kibújik az ötödik foga, tegnap este kis kergebirka volt oda-vissza mászkált közöttünk két lábon. Olyan 3-4 méterre voltunk már a végén, Ő meg csak jött és nevetett. :) Édi volt! Az étvágya lassan kezd visszatérni. Talán az volt a bibi, hogy ő is kanalat akart a kezébe. Próbál kanalazni..... Nah meg most ott tartunk, hogy nem mindegy za étel állaga, simasága.... ha van benne fokhagyma, akkor tutira megeszi... csak aztán ne jöjjön közel! :)

Szép napot!

Judit

Judit

Kép
petra09

Felmetést kérünk, hétvégén apa azt hitte, csak megfázott, hét elejére én is beteg lette és tegnap d.u Márk is nagyon náthás, megint, nem alvós-nem evős időszak, ezért nem jövök.

Edina, ha nem lennénk betegek, talizhatnánk...De tartok tőle, hétvégéig nem lábalunk ki, Márknál a nátha még csak ma dúrvult be.

puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Na betűlehagyások, ezer bocs, ez a kórság....

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Zsuzsi, annyira megnéznélek kiskosztümben:) Jó munkát!

Mangora, én megvagyok, csak mindig úgy gondolom,
hogy én írok épp eleget, írjon más is:)

Szóval én túltengés miatt kérek felmentést.

Edina, én sajnos nagyon nem arra lakom. Valamilyen meccs vagy mi, amire jöttök?

Judit,
A fokhagyma ismerős:) D. hétfői spenótjába valahogy annyi került, hogy még kedden este is éreztem a bőrén.
Kanalazást szerintem jó, ha megtanulja, sok türelmet hozzá:)

Szép napot!
Móni
monke

:) Móni senki nem tud eleget írni!!!!

Egyelőre nem annyira gáz a kanalazás. Most még az nagyobb szó, hogy az én számba teszi a nála lévő kanalat. Játszani nem engedem vele. Azért persze maszat manó tud lenni, ha a saját száját célozza, de legalább megvilágosodtam, hogy miért jó az a kanál, amelyikben van egy kanyar. :) Persze nekünk nincs olyanunk.

Várom már a nov. 6-t!

Judit

Kép
petra09

Na, látom azért csak előkerültök :)

Móni, Juditnak igaza van! Nem tud senki eleget írni! Én meg azért nem írok, mert más sem... Úgyhogy tessék csak szépen írni :D:D:D

Judit! Ügyesek vagytok a kanalazással! Nálunk csak a játék van vele, meg rágcsálja...

Kata! Jobbulást nektek!!! Jaj, még csak most lábaltatok ki az előzőből... Sajnálom!

Dy, mi sem lakunk onnan messze, de annyira nem tudom még, hogy mi lesz a hétvégi program! Ki kell használjuk közösen is a nagyimentességet :D
Milyen alkalomra jöttök?

Mangora

Kép
mangora

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy Marci már a legtöbbször ebédre azt eszi, amit mi... A bébikaját már van, hogy nem hajlandó elfogadni sem... Reggelire meg uzsonnára vagy vacsorára is már felvágottas szendvicset eszik vagy van, hogy melegszendvicset és nagyon imádja :lol:

Mangora

Kép
mangora

Hahó!

Mi is megvagyunk, ezer bocsánat, hogy rég nem írtam, kicsit sűrűre sikerültek a napok, de én az ilyennek nagyon örülök, legalább van mit csinálni :)

Minden rendben nálunk is, Bene nagyon nagyon megy, meg sem áll, szinte egész nap :) Az evés-alvás nem az igazi, de hát ez van, lesz ez még így se... :)

Hétvégén mi sem leszünk Pesten, Dy, sajnálom nagyon :(

Voltunk hétfőn a Lurdy házas játszóházban, szuper hely, imádta Bene, és felnőtteknek is élvezetes :D Nagyon jó választás volt, örülök, hogy ott fogunk együtt is ünnepelni :)

Kata, sajnálom nagyon az újabb betegséget, remélem hamar elmúlik!

Egy kis taknyosság nálunk is van, dehát ebben az időjárásban nem csoda, szerintem, végülis mi is fújjuk néha az orrunkat.

Orthopédiát felhívtam a kontroll miatt (dokinő azt mondta anno, stabil önálló járásnál menjünk vissza), januárra kaptunk időpontot :shock: Gondoltam, hogy biztos lesz egy hónap, de hogy ennyi... addigra Bene már futni fog.
A cipőjét nagyon szereti, napközben, ha rátalál az előszobában, körbehurcolássza az egész lakásban, és odaadja nekem, hogy adjam rá :)
A tavasszal vett télikabát szerencsére jó rá, ma kipróbáltuk, édes rajta, bár a mozgás elég nehézkes benne.

Szép estét, puszi mindenkinek!
Ági

KépKép
gigilina

Élünk még...hosszú hetek után végre megint van net :lol: :lol:
Már új kecóban...még sok a doboz meg a kupi, de alakul. Gyerekek szobája már rendben.
Dani már vagy 3 hete jár...most már szinte meg sem áll :) persze van ennek hátul ütője is. Mostanában elég sok baleset is éri. Nagyon felbátorodott. Tegnap a West End baba mama szobában elesett a lábamban és tiszta erőből lefejelte az ajtó félfát. Csajok akkora pukli lett a gyerek fején, mint egy gumi labda. Nem vagyok az a pánikolós fajta, de úgy megijedtem, hogy én is ott bőgtem a gyerekkel....szerencsére a látszattal ellentétben semmi komoly baja nem lett.
Lilla ovizik, nagyon ügyes nagylány már.

Ami még fontos: sajnos a szülinapira nem tudunk menni és már fáj a szívem :( :( mert nagyon akartam. Viszont pont azon a hétvégén a férjem elutazik és mi meg haza a szüleimhez szülinapozni. Így én sem leszek egyedül és a férjemet is kimentem (volt némi zűr apám és közte).

A decemberi Ringatóra viszont nagyon szeretnék elmenni, így azt meg tudnátok mondani melyik időpontban egyeztetek meg, mert a jegyeket már most meg kellene venni, ugyanis minden évben nagyon nagyon gyorsan elfogynak.

Remélem a kisebb baleseteket és betegségeket leszámítva mindenki jól van. :)
Igyekszem gyakrabban jelentkezni.
Zsuzsi holnap akkor remélem találkozunk :)

Puszi nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Marci tegnap este óta olyan, mint egy kis kerge-marha... Állandóan rosszaságon jár az esze, nem fogad szót, folyton rohanok utána, hogy már megint mit művel... Fú, egy kicsit ki vagyok most tőle idegileg :roll:

Ági, édes lehet Bene a cipőjével !Nálunk még a sajátját nem szereti, de a mieinket állandóan behurcolja az előszobából, meg főleg a papucsokat, az a favorit :lol:

Fleur, sajnálom, hogy nem tudtok jönni! Azért örülök, hogy rendben van minden veletek is! Ilyen kisebb "balesetek" nálunk is vannak! A hét elején akkora monoklit szerzett Marci; az ágy mellett állva egyszer csak eltűnt és már sírt is! Hát már megint nem kapaszkodott és elvágódott, neki az ágy szélének pont a szemhéjával, még szerencse, hogy nem szakadt fel, de még mindig lila szegénykém és volt nagy hiszti belőle, alig bírtam megvigasztalni...

Most ezerrel próbálkozunk átállni a bölcsis napirendre, úgyhogy Marci reggel 6kor már fent ven, 9 körül alszik egyet meg ebéd után és így nem bírja ki estig, így 5-6 felé még egyszer kell aludnia... mert ugye az én fiam nem képes 1 óránál többet aludni... ezen lehet változtatni???

Szép napot!

Mangora

Kép
mangora

Fleur, dec. 15., 10:15-re vettünk jegyet, remélem kaptok még Ti is!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a szülinapra :(

Örülök, hogy alakul a lakás, majd mesélj, hogy viselték a gyerekek a költözést.
Felbátorodás ismerős, és a puklik is, ugyanez van nálunk is, Bene harmadjára verte be ugyanott a fejét tegnap, de nem csügged, jön-megy egész nap :)

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Kata, jobbulást Nektek.
Vettetek végül valamelyik babakoncertre jegyet?

Edina, sajnos nekem sem jó a szombat, meghívtam a barátnőméket ebédre. Igaz, vasárnapra gondoltam, mert azt hittem, hogy az 23-a. Még jó, hogy kiderült egy beszélgetés közben, hogy ők jönnek, de szombaton, mert 23-ra hívtam őket. :lol:

Fleur, Ági, Mangora, sajnálom az eséseket. :?

Móni, hol vagy? Én sem írtam már jó rég, hogy ne legyen minden oldal tele velem.

Mangora, gondolom, a kérdés költői volt... Még egykünk sem találta fel a spanyolviaszt alvás, altatás témában :-)

Munka megoldva, azért a tűsarkúban való mozgólépcsőzés babakocsival nem egy leányálom... Végül nadrágkosztümöt vettem fel, a szoknya már túl sok lett volna ehhez a menethez.

Judit, besegíteni szoktam azért a kollégáknak, ha megszorulnak, de ez most egy teljesen saját ügyfél volt. Pont olyan volt mintha tegnap ültem volna a helyemen, mentem volna ki a tárgyalóba stb. Pedig lassan egy éve, hogy nem dolgozom hivatalosan. Tetszett :-) 1-2 ügyet ismerősnek eddig is vállaltam, de ők itthonra jöttek, az más volt úgy.
Az a kanyaros kanál a tanulókanál, ugye?

Voltunk ma Fleurékkel Ringatón, Dani nagyon nagy fiú, Zsófi elvész mellette. Szegénykének szép nagy pukli van a fején.

Azt hiszem, Zsófinak a 4 felső foga egyszerre jön, ebből az egyik egyes és a másik kettes van sokkal kintebb, szóval esélyes, hogy kis vámpírunk lesz :-)

Szép hétvégét mindenkinek!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Csak gyorsan,mert már megint rohanok... :?

Kata
sajnálom a betegséget,jobbulást Nektek!

Apinak a fősulis focicsapata rendez bajnokságot. Az eredeti terv az volt,hogy api megy focizni,mi meg Grétával Budakalászon leszünk az anyukákkal,csak gondoltam,hátha ráér vlaki... De nem is biztos még,hogy megyünk,mert sajna a kocsink még mindig szerelőnél van,a másikkal nem akarunk menni.

A szülinapra nagyon szeretnénk menni,ha nem jön közbe semmi váratlan dolog,akkor ott leszünk!

Ja,és van jó hír nekünk is, 2 napja Gréta elindult. Nem megy még túl sokat,inkább óvatos,de haladunk... :P

puszi mindenkinek,és jó hétvégét!!!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Dy, gratulálunk Grétának!

Zsuzsi! Ügyes voltál a tegnapi nappal! Én nálad kicsit könnyebb helyzetben vagyok, mert tudok autóval menni mindenhova, de ismerős a helyzet, mikor a csupa kosz babakocsit kell a kosztümben az autóból ki-be venni! Azért tűsarkút még nem sokszor vállaltam be, de az inkább a túlsúly miatt van, mert félek, hogy meg sem bírnék állni rajta :lol:

Az alvós kérdés persze, hogy költői volt :lol: A mi kis skorpióink úgyis azt csinálnak, amit ők akarnak, max terelgetni próbálhatjuk őket :lol:
Képzeld, ma már egész jól ment az, hogy alvásidőben betettem a kiságyába, eljátszogatott még 5-10 percet és mikor már elkezdett nyekeregni, akkor bementem, segítettem neki lefeküdni (valahogy állandóan áll a kiságyban :D ) és elaludt egyedül (kopp-kopp-kopp). Igaz, délelőtt volt egy kis hiszti is, de előbb utóbb csak megtanul napközben is egyedül elaludni!!!

Én ma délután úgy döntöttem, hogy vaslás helyett sütök Robinak palacsintát, úgyhogy rohanok, hogy haladjak, amíg alszik Marci!

Puszi nektek és jó hétvégét!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Látom, mindenki csendesen ünnepel a hétvégén, csak azért írok, hogy legyen azért bejegyzés.

Életjelet kérünk a rengeteg hiányzótól, Kata, Szilvi, Sziszi, Vik, Reni, Friday, Erika, Kati és a többiek hol vagytok?
Ha valakit kihagytam, bocsánat, ő is hiányzik. :oops:

Mangora, tűsarkú nélkül is Te vagy az élharcos ebben a topikban, ugye tudod? Azért remélem, sokáig én sem metrózom már.
Ügyes vagy az altatással, menni fog az biztosan!
Zsófi örökké áll a kiságyban, ha épp nem félkómás :lol:

Edina, gratulálok Grétának az elinduláshoz!
Nagyon közeledik már Gréta szülinapja. Mit tervezel sütni neki?
Valójában mindenkinek szól a kérdés, milyen tortát süt, aki süt és ki hogy tervez ünnepelni? Ajándék?

Most már biztos, hogy Zsófi lesz a topik kis vámpírja, pénteken kijött a jobb, ma a bal 2-es foga. :shock: :shock: :shock: Elég vicces, főleg, hogy alul csak egy van neki.
A két felső 1-es is készülődik, nem is csodálkozom, hogy picit nyűgösebb volt mostanában.
Tegnap pedig már ötöt lépett egyedül, ma is gyakorol :-)

Délelőtt kimenőm volt, voltam a Duna Plazában, Mikinek szerdán lesz a 30. szülinapja, ajándéknézőbe mentem, de még nem vettem semmit. Zsófinak vettem viszont olyan sálat a H&M-ben, amit a fején át kell húzni, kis garbószerű vmi, előkében végződik elöl-hátul (na, ezt jól leírtam :oops: ), nagyon jófofa, vettem hozzávaló sapkát. Voltam még játékboltban is, Anyukám és Nagymamám nevében kellett Zsófinak szülinapi ajándékot kitalálnom és meg is vennem. Ez így jó, csak ellőttem az ötleteim jelentős részét. :?

További szép napot, puszi!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kedves Kismamak!

Szeretettel ajanlom ujonnan megnyilo webaruhazunkat, amelyben nagyon sok praktikus es szep termeket talaltok, tobbek kozott teli labzsakot, babakocsi-zsakot, baba-agynemut, valamint a Magyarorszagon eloszor debutalo kisagy-racsvedot.

Kerlek, nezz korul, es ha tetszett, ajanlj minket masoknak is! :D

Kellemes babazast es sok oromet kivanunk!

www.babymarket.webs.com

littlebabymarket
Budapest

Itt vagyunk, nem tűntünk el.
Az ujjam meggyógyult, nátha múlófélben, Márknál azért még rendesen van.
Olvasgattam amit írtatok, de az agyam szita sajnos.
Járó babáknak sok-sok gratula, dolgozó-közben gyereket cipelőknek úgyszintén.
Mióta beindult a tanítás, kevesebbet tudok sajna jönni, mert ugyebár Márk alvásidejére esik.
Sokat vagyunk levegőn,kedvenc időtöltés a kavics rúgdosás, levéltépkedés.
Ha ugat vmelyik szomszéd kutya percekig vau-vauzik és néz ki az ablakon, apá-t már tudatosan szólítja apa-nak, papá-zik is a telefonba a nagyszülőknek, a nyusziját (mi Büszire kereszteltük) a kiságy rácsaiba kapaszkodva kívülről Bí-nek szólítja, 2 napja kapaszkodás nélkül egyedül akar állni és egész sokáig sikerül is.
Tortát egyet rendelünk egyet pedig én fogok csinálni, babapiskóta rétegek-túró-joghurttal összekeverve és banán, tetejét díszítem(nyuszis marcipánt már vettünk), formába öntve hűtőbe téve megdermed.
Nagyon várjuk már a november 6.-át!
A babakoncertek nekünk nem jöttek be, viszont Ringatóra szívesen megyünk a MüPa-ba, ha van kedve Juditékon és Fleurékon kívül vkinek.
Holnap d.e meg megyünk a szomszéd lánnyal és kislányával baba-mama tornára, kíváncsian várom.

puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Végre-végre nem csak az én agyam szita! :) Már saját magamat unom, hogy mindig ezt kell, hogy írjam!

Zsuzsi: háát, nem voltál semmi! Ügyesen megoldottad!

Ági: szóval Te is voltál babakoncerten! Voltunk mi is Katával, de mint rájöttünk a későbbin, mint Ti. A játszóházban a labdás, csúzdás részbe is be lehet menni a gyerekekkel? Gondolkodom én is rajta, hogy elmegyünk valamelyik nap.

Mangora: ügyi vagy a napirend átalakítással!

Nálunk annyi a változás, hogy mi is elmondhatjuk, hogy Petra elindult. Napról-napra többet megy két lábon. Ma és tegnap számtalanszor rácsodálkoztunk, hogy magától indult így, nem is csalogattuk, sőt oda sem figyeltünk mindig.

Ajándék: nálunk már lapul egy Ikeában kapható libikóka, egy motor szerű valami, egy nevető baba, s gondolkodunk még a FP-os tanuló széken, csak nagyon drága újonnan. Tegnap voltunk egy ismerősnél, ott volt ilyen szék, Petra ki sem akart szállni belőle. Ezek mondjuk szülinapi és karácsonyi ajándékok és könnyen lehet, hogy rokonok még lecsapnak rá, hasonlóan, mint Zsuzsiéknál. A névnapján mindenki tőlünk kérdezte, hogy mi legyen az ajándék.

Torta: én még nem tudom, hogy milyen tortája lesz. Az bizti, hogy én csinálom. :)

Jó éjt Nektek!

Judit

Judit

Kép
petra09

Hahó!

Hazaértünk mi is :)

Igen, Judit, tök jó benne, hogy gyakorlatilag bárhova be lehet menni a gyerkőccel, csúzdázni is (bár oda a feljutás nem túl egyszerű, de ha van segítség, azért megoldható :)) Komolyan lefőttem én is a nagy játékban, tuti megyünk még :)

Szita-agy itt is megvan, már néha nagyon utálom magam érte, csupa-csupa cetli borítja az íróasztalt, de hát amikor az ember még azt is elfelejti, hogy van egy cetlije... :D

Zsuzsi, lesz bizony torta, én szeretném sütni mindenképp! :) Ma Anyukámnak sütöttem egy joghurttortát, isteni fini lett, szerintem valami hasonlót fogok Benének is (meg is kóstolta ő is, ízlett neki :wink: )
Ajándék terén már jobban vannak gondjaim, mint mindig :D Szóval örömmel olvasom az ötleteiteket :)
Nekünk is van ilyen garbóizénk a HM-ből, nagyon praktikus kis darab! Télikabát alá különösen, ugyanis azt ha fel akarnám húzni a nyakáig, nem tudná mozgatni a fejét :wink: Szegényeknek nehéz mozogni ebben a sok hacukában, ilyen kis méretben nem olyan jól formálódnak ezek a nehezebb ruhaanyagok (ezt nem tudom értelmesebben megfogalmazni most :))

Kata, le a kalappal, hogy ennyit tanítasz, nem is értem, hogy tudod megszervezni, irigyellek érte, nagyon ügyes kisfiad van, hogy tudsz vele tervezni! És milyen okos, mennyi mindent tud már :) Az apázás nálunk is megy, persze az anya még sehol sincs... hát ez a mi sorsunk :wink:
Örülök, hogy jobban van a kezed!

6-át mi is várjuk, nagyon!
Pusssssz mindenkinek, szép hetet!

Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Nekünk is jól sikerült a hétvégénk, pihenős volt meg sétáltunk is sokat, meg vasaltam egy tonnát!

A mai éjszakánk viszont borzalmas volt, Marci fél 1től 3-ig fent volt és 7-kor kelt! Most bezzeg alszik már megint... én meg nem, mert ugye főzni is kéne, de helyette itt lógok :lol:

Zsuzsi, nálunk is feláll Marci, ha leteszem alváskor az ágyba, az elején még mennem kellett és le kellett fektetni, de már rájött, hogy ha elfárad, akkor szépen lefekszik magától és elalszik, nekem már csak a takarót kell rátennem! Próbálgasd Te is, hátha összejön :wink:

Kata! NAgyon ügyes Márk, hogy már ennyi mindent "mond"!! Nálunk az apázás az még nem tudatos, inkább akkor mondja (gyakorolja), mikor nincs otthon Robi :D A pápázás meg az integetéssel együtt jön, de az is csak akkor, mikor itthon játszik és rájön a mondhatnék :lol:
Mikor telefonálok, akkor meg olyan hisztibe kezd, hogy csuda...

Ági, Judit! A szita agy, az nálam is megvan! Sokszor mondja is Robi, hogy ideje már, hogy menjek dolgozni, mert hátha újra megtanulok gondolkozni :lol:

Az elmúlt pár napban Marci elég hisztis lett, főleg evésnél! Egyszerűen nem hajlandó semmit megenni, csak azokat a dolgokat, amiket meg tud fogni az ujjával és be tudja tömni a szájába... Elég szörnyű, hogy látom rajta, hogy éhes és nem hajlandó enni... Judit, megértelek, hogy Ti is min mehettetek keresztül... No meg úgy még pár kanál kaja lemegy, ha közben mehet és nem kell az etetőszékben ülnie... Hát, nem mondom, hogy egyszerű, sőt! Roppant kiborító :shock: És az a legrosszabb, hogy nem tudok rajta segíteni! Tegnap pl az ebédjét nem ette meg, helyette a mienkből evett, grillezett husit sült krumplival, kis falatokban...

Ajándék ötleteket én is szívesen veszem :lol:
Nálunk már itt figyel a szekrény tetején egy hatalmas kukásautó, meg szeretnék egy szánkót, de azt még nem nagyon lehet kapni... Meg még jó lenne valami készségfejlesztő játék, ami hangot ad ki, csak még nem tudom mi...

Tortán már én is gondolkozom, lehet hogy egy sima gesztenyekrémes torta lesz, mert azt nagyon szeretni, amihez sütök egy piskótát, és a gesztenyét egy kis tejszínnel kikeverem és rétegelem! A külsejét is lehet a gesztenyekrémmel lekenni! Tetején mindenképp lesz gyertya majd! Na és persze azon agyalok, hogy mikor tartsuk, mert ugye pont 6-ra esik, és akkor nem tudok készülni meg vendégeket hívni, de valószínűleg vasárnap tartjuk majd! Ja, én Marcinak nemsokára lesz a névnapja is, arra is kell valami ajándék ötlet :lol: És nálunk is az van, hogy mi adunk ötletet a rokonoknak ajándékra! Én ezt mondjuk nem bánom, mert legalább nem hülyeséget kapunk :lol:

Na, mentem elhalálozni a fáradtságtól :roll:

Puszi nektek!

Mangora

Kép
mangora

Judit! Még neked akartam írni, hogy használtan nem nézted ezt a széket! Én a teszveszen egy csomó dolgot vettem már így!

Ja, meg most szerzem be télire az overálokat, azokat is onnan!

Mangora

Kép
mangora

Az a szita agy :lol:
Zsuzsi, szegény ZSófinak nem lehet semmi, hogy így egyszerre jönnek a fogai, de nagyon édes lehet vámpírosan :) Marcinak még csak az egyik oldalt van kint a felső 2es, de gyanítom, hogy a hisztik azért vannak, mert jön a többi... Viszont akkora szünet van a két 1es felső foga között, hogy egy csuklós busz gond nélkül megfordul köztük :lol: Az alsó egy teljesen kinőtt foga bővel elfér a felső kettő között :lol: :lol: :lol: Elég vicces látvány!!!

Mangora

Kép
mangora

Jó reggelt!

Mangora: látom Te sem vagy elfogult anyuka! :) "akkora szünet van a két 1es felső foga között, hogy egy csuklós busz gond nélkül megfordul köztük "

Ez a gesztenyés torta is jól hangzik. :) Gyűjtöm az ötleteket!

Ajándékötlet: nálunk az alagútnak angy sikere van, s a Márknak is nagyon tetszett.

Néztem a széket teszen és vaterán is, de ott is 8-10 körül van használtan. Találtam egy oldalt, ahol 14 újonnan, illetve egy augusztusi hirdetést: a csaj 8-ért árulta, ma hívjuk, hogy megvan-e még.

Mi is várjuk már nagyon a közös szülinapozást!

Ajjaj, mennem kell. Idehozott egy könyvet, hogy olvassak. :)

SZép napot Nektek!

Puszi

Judit

Kép
petra09

Sziasztok,

A gesztenyetorta és a túrótorta nagyon jó ötlet, ezekre gondoltam én is. Szerintem egy kis piskótától már nem lesz semmi bajuk. Már csak egy tortaformát kell beszereznem, mert amit Anyukámtól elhoztam (nem használja,) elég rozsdás :oops:

Ajándékötletek: Anyukáméktól nagymértű építőkockát kap Zsófi. A Húgomtól ugráló pónit. Judit Te kisméretűt vettél? Hol? Egy szép babára is gondoltam tőlünk, egy dobot már vettem, szeretnék még kis xilofont is. Nagymamámtól talán FP mókakockát kap, hadd bosszantsa fel magát rajta Zsófi, hogy nem tudja szétszedni, kiberhelni :lol:
Egyébként szívesen gondolkodom én is, csak jobban tudom én, hogy mi lenne jó.

Képzeljétek ma reggelre Zsófinak kijött felül a 3. foga, de az is lehet, hogy a 4. is :shock: :shock: :shock: Persze megint borzalmas éjszakánk volt. Mangora, kezet foghatunk, Zsófi is 1,5 órát volt ébren, de már 6-kor kelt. Hullák vagyunk mindannyian.
Ő sem igazán akar enni a napokban, vagyis nem a darabos bébikaját, hanem inkább a pépeset, ill. mindent, amit mi eszünk, és ő is szeretné adagolni magának.

Mangora, biztosan összenő majd a fog. Elég vicces látvány lehet így Marci.

Ági, hogy sikerült az ünneplés? Örült Anyukád az ajándéknak? Milyen is az a joghurttorta?

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Hátha sikerül végigírni és nem túltengeni:)

D.elaludt. Nálunk az az aktuális alvás-para, hogy reggel legkésőbb hatkor felébred, és nem is tudjuk visszaaltatni.
Persze egész délelőtt nyűgös:(

Hétvégén gyereknézőben voltunk Dunakeszin, 3 régi haveromnak született kisfia 2009 ősze és 2010 tavasza között:) édesek voltak.

Szülinapi tortán én is gondolkodom, egyelőre egy szívalakú sütőformánál tartok (vagy az csajos? :P ), gesztenyés vagy sütőtökös muffintészta-szerűséget gondoltam.

Mangora, ez a buszmegfordulós fogazat ismerős:) Dávidé olyan pont felül, mint Süsüé.

Zsófi vámpírkezdeménye is aranyos lehet,
Fő, hogy egészségesek legyen a fogacskák, és ne okozzanak fájdalmat.

Zsuzsi,

Az a garbós-sál nagyon praktikus lehet, akartam kérdezni, hogy csak rózsaszínben van-e, de látom, hogy Bene is kapott. Én is megnézem.

Olyat nem láttatok, ami a sapkával is egyben van? az lenne az igazi, nem tudná lerántani Dávid:) Régen kisiskolás koromban divat volt, csősapkának hívták, rém ronda volt:)

Nevettem ezeken a kiskösztümös-babakocsis élménybeszámolókon:) Felnézek rátok, és egy picit irigykedem is, jó, hogy van hely másnak is az életetekben, és nem darált be az anyaság.

Nov. 6-tal kapcs:
Nálunk Zoli már alig várja a Lurdy-játszóházát, meséltem neki Ági élménybeszámolójából:)

Kata, nagyon édes lehet Márk, hogy már "beszél". "Mi" még nagyon távol állunk tőle, bár a reggeli nyafogós nyanyanya-t én mindig megpróbálom anyának értelmezni.

Petrának és Zsófinak gratula a járáshoz!

Dávid házon belül stabilan sétálgat, egyszer lekamerázom. Vicces, mert nagyon peckesen tartja magát, enyhe terpeszben és magas térdemeléssel halad.
Mindezt csíkos harisnyanadrágban. Nagyon cuki:)

Hú, ez aztán ömlesztett volt.

Szép napot!
Móni
monke

Szegény Zsófi és Marci:( na meg Ti. Sajnálom a rossz éjszakát:(

Zsuzsi, nem tudom, hogy összenő-e:) az unokaöcsém tejfoga is ilyen volt végig:)
monke

Móni, sajnálom a rossz reggelt :-(
Nem csajos a szívalakú sütőforma. Jó lesz az.
Csősapkám nekem is volt, nagyon praktikus lenne most a gyerkőcöknek. Az enyémet Anyukám kötötte, szerintem Te is meg tudnád csinálni. De volt még pici koromban is olyan, aminek hátul nagy, hosszú pomponja volt. Arra is emlékeztek? Tuti lehet még kapni.
Van egyébként ehhez a garbóizéhez külön kesztyű és sapka, a sapkát megvettem, a kesztyűért visszamegyek.
Ja, ha fel akarjátok bosszantani a gyereket, tegyetek rá kesztyűt, Zsófi úgy utálta, alig tudta leszedni.

Márk nagyon kis ügyes a beszéddel és az állással.

Zsófi utánoz minket, mondtam neki, hogy gyere, egy-kettő, erre azóta is hajtja, ő is vauzik, az apát viszont nem mondja az apja nagy bánatára, de a mama már régen megy, de sláger a Keeeeeeee. Ő is pápázik a telefonban, és most ha lehet még jobban rá van gerjedve a számítógépre, csak akkor lehet bekapcsolni, ha alszik.

Szita-agy: régen sosem írtam listát, ha mentem vásárolni, most elkedztem, de sokszor addigra elfelejtem, mire felírnám a listára :-)

NA, azt hiszem, most már túltengtem a hétre. :P

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Na, azért gyere még a héten, Zsuzsi :lol: :lol: :lol:
Marcinak is érzem, mintha karcolna az egyik kettes foga felül, remélem ez volt a baj éjszaka és az elmúlt napokban is... Én meg reménykedem :lol:

Nem tudom, hogy össze fognak-e nőni Marci fogai, mert egyik nagyapjának is ilyenek a fogai... Mondjuk azzal nyugtatom magam, hogy ezt könnyebb szabályozni, mint ha egymásra nőnek (mint nekem :( )

Jaj, szuper ötletek ezek a játékok is! Az alagutat egy játszóházban próbálta Marci, akkor neki is tetszett, ez is nagyon jó!

Móni! Édes lehet Dávidka, ahogy járkál peckesen! Várjuk a videót :wink:

Próbáltátok már motorra tenni a gyereket? NEkünk már van és olyan szépen ül rajta Marci, simán megtartja magát, pedig a lába alig ér még le és már próbálja lökni magát, olyan cukker
:lol: Kíváncsi vagyok, mikor fog elindulni vele...

Mangora

Kép
mangora

Mangora, attól még, hogy a tejfog ilyen, a maradandó lehet más:)
Remélem...

Tegnap láttam egy 10 hónapos kissrácot, még nem ment, csak kapaszkodva lépegetett, de a kismotort totál profin hajtotta, még berregett is hozzá.

Elég masszív kismotor volt, hátul kétkerekű. Szülei szerint ráültették, és másnap már ment vele. (utcára is kiviszik így).
monke

Mangora, akkor ismét itt vagyok :-)
Zsófinak is van motorja, de ő még nem tudja, hogy mire szolgál, ráültettük, toltuk, de nem jött rá, hogy a lábával mit kell csinálni. Viszont tolja maga előtt és természetesen ezt is fel kellett fordítani, hogy megszakértse a kerekét. Imádom a tudós fejét :-)

Remélem, hogy ezeket a fog-dolgokat ma már jobban lehet korrigálni, mint a mi időnkben.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?