Sziasztok!
Nekünk is jól sikerült a hétvégénk, pihenős volt meg sétáltunk is sokat, meg vasaltam egy tonnát!
A mai éjszakánk viszont borzalmas volt, Marci fél 1től 3-ig fent volt és 7-kor kelt! Most bezzeg alszik már megint... én meg nem, mert ugye főzni is kéne, de helyette itt lógok
Zsuzsi, nálunk is feláll Marci, ha leteszem alváskor az ágyba, az elején még mennem kellett és le kellett fektetni, de már rájött, hogy ha elfárad, akkor szépen lefekszik magától és elalszik, nekem már csak a takarót kell rátennem! Próbálgasd Te is, hátha összejön
Kata! NAgyon ügyes Márk, hogy már ennyi mindent "mond"!! Nálunk az apázás az még nem tudatos, inkább akkor mondja (gyakorolja), mikor nincs otthon Robi
A pápázás meg az integetéssel együtt jön, de az is csak akkor, mikor itthon játszik és rájön a mondhatnék
Mikor telefonálok, akkor meg olyan hisztibe kezd, hogy csuda...
Ági, Judit! A szita agy, az nálam is megvan! Sokszor mondja is Robi, hogy ideje már, hogy menjek dolgozni, mert hátha újra megtanulok gondolkozni
Az elmúlt pár napban Marci elég hisztis lett, főleg evésnél! Egyszerűen nem hajlandó semmit megenni, csak azokat a dolgokat, amiket meg tud fogni az ujjával és be tudja tömni a szájába... Elég szörnyű, hogy látom rajta, hogy éhes és nem hajlandó enni... Judit, megértelek, hogy Ti is min mehettetek keresztül... No meg úgy még pár kanál kaja lemegy, ha közben mehet és nem kell az etetőszékben ülnie... Hát, nem mondom, hogy egyszerű, sőt! Roppant kiborító
És az a legrosszabb, hogy nem tudok rajta segíteni! Tegnap pl az ebédjét nem ette meg, helyette a mienkből evett, grillezett husit sült krumplival, kis falatokban...
Ajándék ötleteket én is szívesen veszem
Nálunk már itt figyel a szekrény tetején egy hatalmas kukásautó, meg szeretnék egy szánkót, de azt még nem nagyon lehet kapni... Meg még jó lenne valami készségfejlesztő játék, ami hangot ad ki, csak még nem tudom mi...
Tortán már én is gondolkozom, lehet hogy egy sima gesztenyekrémes torta lesz, mert azt nagyon szeretni, amihez sütök egy piskótát, és a gesztenyét egy kis tejszínnel kikeverem és rétegelem! A külsejét is lehet a gesztenyekrémmel lekenni! Tetején mindenképp lesz gyertya majd! Na és persze azon agyalok, hogy mikor tartsuk, mert ugye pont 6-ra esik, és akkor nem tudok készülni meg vendégeket hívni, de valószínűleg vasárnap tartjuk majd! Ja, én Marcinak nemsokára lesz a névnapja is, arra is kell valami ajándék ötlet
És nálunk is az van, hogy mi adunk ötletet a rokonoknak ajándékra! Én ezt mondjuk nem bánom, mert legalább nem hülyeséget kapunk
Na, mentem elhalálozni a fáradtságtól
Puszi nektek!