Hahó!
Jaj, visszaolvastam, de már a felére sem emlékszem...
Kezdem a végén
Mangora, sajnálom, hogy nem jó a bébicsősz, remélem gyorsan találtok helyette valaki mást, aki hosszútávon is beválik! Basszus, Te fizeted, akkor a Te kérésedet tartsa már szem előtt...
Müpá-ba babakoncertre megyünk, nagyon kedves kis dolog, fél óra hosszú kb., gyertek Ti is!
Győri kiruccanásért :@@@
Gábor is jön, szerencsére általában gyorsan megtalálja a közös hangot az emberekkel, szóval biztos kijön majd a többi apukával
Jaj, olyan büszke vagyok rá, másfél éve dolgozik egy projekten, egy rendszert csináltak, amit most szeptember végén időben sikerült élesíteni, a cég történetében (Allianz) ilyenre még sosem volt példa
Sziszi, Judit, örülök, hogy meggyógyultak a babák, olyan nehezen lábalnak ki most még belőle, remélem később ez is jobb lesz! Orrfújásra érdemes minél hamarabb valahogy megtanítani őket, egy ismerős kislánya 13 hónapos és tudja fújni az orrát, tök jó
Nekünk is küldtek cserepelust
Azóta Bene a dobozzal játszik, ha tudtok, szerezzetek be nagyméretű kartondobozt, én vágtam rá kis ajtókat, imád keresztülmászni rajta
Akkor ez most azt jelenti, hogy nem viselte meg nagyon a születése?
Zsuzsi, pont ilyen éjszakai sírások vannak nálunk is mostanában. Iszonyú, és mi sem tudjuk, mi a baj
A fog persze lehet most is, mint mindig, ő az ügyeletes bajkeverő
Alvás, Reni: hm, hát olyan 10 óra éjjel (legalább két megszakítással, melyek hosszának függvényében kitolódik a reggeli kelés), napközben egyhuzamban vagy kettőben max 3 óra. És amit Mangora is ír, nálunk is meg-megébred a napközbeni alváskor is, aztán visszaalszik egy kis víztől, simitől, cumitől, stb.
Szegénykém, azért nem egyszerűen alakul egy átlagos napotok, nem csodálom, hogy kezdtek kiborulni Te is, és Blani is
Nem jó ez így valahogy
Gondolom az unokatesókat nem nagyon tudod "visszapasszolni", pedig sokkal könnyebb lenne most csak hármasban Nektek... kitartást és mihamarabbi, jóirányú változást Nektek!
Vigantol: az egyik patikus azt mondta, nincs semmi baja, az szemmel látható lenne, ha lenne benne vmi (ami rossz volt, abban gumidarabok voltak), ő adná a gyerekének tovább. Hát azért én mégsem
Új vigantol meg ki tudja, mikor lesz, nem lehet tudni, mikor érkezik az új szállítmány.
Zsuzsi, én is elfelejtem néha
Bár én rég heti egyszer adok 7 cseppet, a napi egy az abszolút nem ment, doki mondta, így is lehet, mert zsírban oldódik ugyebár a D-vitamin.
Na elakadtam - egy órája felkelt Bene, szóval majd folyt.köv.
Puszi mindenkinek,
Ági