Új privát üzeneted érkezett!

Bocsesz, nem mintha sokat számítana, de kimaradt egy DE a POCSÉK után az utolsó részben! :oops: :lol:
Vendég

marcsi!

de igazi :(

a legjobb barátunk tartja őket. van neki vagy 7-8 fajta. és ez a legnagyobb most ami nála van. a többi még bébi... kb. házi pók méretű 1-2. meg van olyan ami diónyi nagyságú. aztán ez a legnagyobb vedlése. aztán a párom mondta hogy adja neki... ő meg amilyen adakozó, meg is tette.
már nagyjából megszoktam. valahogy a háziaktól rettegek, de ezzel a 7-8 db elvagyok. persze a kicsit undorítóak. ha már nagyok nem is oylan csunyák. annyira.... :twisted: :roll:
persze lelakatolva tartja őket akváriumban.

nekem meg el kell viselnem ezt az egy bőrt... nehéz, de megoldom :D

Kép

Kép
timi1982

én is az éhhalált választanám, de csak ha igazi :shock: mond hogy nem az :oops:
már elérte a hatását a hűtőmbe se pakolok vissza semmit :D

Kép
Kép
h. szilvi

lehet hülyeség de ez nálam válóok lenne :?

Kép
Kép
h. szilvi

Még a hátam is borsózik tőle...

Alapjában véve nincsen bajom a pókokkal, de ez a méret meghaladja a tűrőképességemet...!

Akváriumban elviselném, a csúszómászókkal viszont már más a helyzet..
Azt sehol, semmilyen formában sem, akkor sem, ha sikló!

Amikor kollégista voltam, a szobatársam hozott be kígyóbőrt.
Na, alig vártam, hogy elszakadjon! (Az is vedlés utáni volt..)
Persze tettem érte, gonosz módon...
Vendég

Timi! Elég ronda ez a pók még ha csak a bőre és a szőre az ami a hütőről figyel! :oops:
Vendég

fujj, ez apok undorito! Ugy megijedtem! En hihetetlenul felek a pokoktol, aaaaaaaaaaa
Vendég

na lelépek, mert ha ma se megyek be a munkaügyhöz szétrúgják a hátsófelem :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Én nem félek a pókoktól de ez akkor is randa mint állat!!! :lol: :lol: Még jó hogy csak a bőre... de pont a hűtőnél?? Timi! Ez burkolt célzás hogy ne is menj arra! :twisted: :lol:
Vendég

Lányok! Rakom a képeket amiket Sipiné küldött Feri babáról!

Kép
Kép
Kép

Pár nap múlva poci képet is küldd és akkor azt is felrakom Nektek! :D
Vendég

marcsi!

akkor most mondjam hogy 12 évesen volt egy 2-2,5 m-eres óriás a nyakamban?!?! meg kb. 3 éve nyáron egy 3-3,5 m-es???

Kép

Kép
timi1982

wera: a kulfold sokmindentol fugg. Amikor hazajottunk egyertelmu volt, hog yvissza fogunk menni, amint lehet. De parom 2 het mulva kezd itthon egy munkahelyen, es mikor felvettek azt mondta ha tetszik neki, es birja, akkor szeretne a cegnel maradni minimum 1 evet, de ha van feljebbjutasi lehetoseg, tobbet is. En tenyleg oda megyek ahol o van, en eltem mar Netorszgban , Olaszorszagban, Angliaban, Irorszagban, es bar nem mindig mindenutt egyszeru- de hat itthon sem az- barmikor pakolnek es mennek, ha o ugy erzi megelhetes es boldogulas szempontjabol o ismet kulfoldon probalna szerencset. Sok fugg majd meg a baba termeszetetol, meg hogy en hogy birom majd, mert azert itthon tobb segitsegunk van.
szoval majd eldol. Egyenlore nem is szoktunk rajta agyalni!
Most orulunk a kis feszekrakasunknak, hogy vegre elkezdodik - igy a kulsosegekben is lathatoan- a mi kis sajat eletunk.
Valahogy szuperul sikerul kizarnunk itthonrol a sok negativ dolgot ami az orszagban zajlik. Es amig ez megy, addig nem szaladunk semerre:)
A legnagyobb hajto ero nalam az anyos. Miatta a vilag vegere is elmennek csak ne kelljen vele talalkoznom!:)/:(
Vendég

wera! igen, nekem is soxor megfordul a fejemben hogy célzás :oops: :shock:

jaj ezek a fotók!!!! istenem de gyönyörű!!! hogy nekünk ilyen pofifotonk miért nincs?!?! ilynkor ugy irigykedem. az én Bencém olyan szégyenlős volt.
de ezek a képek!!! meseszépek!!!!!

Kép

Kép
timi1982

most megyek a kisfiuert a suliba, de majd delutan leszek meg.
Jo ebed utani sziesztat a pihenoknek, a dolgozoknak kitartas!
Vendég

hú, mennyit tudtok irni!! :lol:
Nekem ma nem volt suli..igy 10-ig lustiztam...tegnap ugyis elég pörgős napom volt.

timi!
Hú az a pók tényleg randa!! Nem hagynám hogy a lakásomban legyen!

tegnap megint csináltam olyan sütit.....

Kép süti

Kép süti

csak most epresben! :) És nagyon finom lett....a pikóták közé is eperlekvárt tettem!

d.dodó

TIMI: en is ugyan ezt mondtam magamba a kepekrol. Nagyon jol lathato es tok jo. Ilyennel mi sem buszkelkedhetunk:(
Vendég

basszus ez a suti durvan jol nez ki
ez lecsusszanna nekem is
talan ha parom el tudom valamikor szalajsztani a Lidlibe nekunk is lesz ilyenunk.Nyamm
Vendég

dodo!

nagyon jol néz ki. én is gondolkodtam már az epresben, ezek után meg... :lol:
és kaptál a lidl-ben olyan piskotát, jol látom? vagy csak hasonlít?

Kép

Kép
timi1982

anyjuk!
Én nagyon könnyű megcsinálni!! :) és tényleg fini...nekem van benne megint egy kis "csalás".... a fél literes tejfölből már hiányzott egy kevés, igy raktam bele két epres fruhtzwergét! :)

d.dodó

jaj dodo!

te ismered akkor a "banánkalács" receptjét is??? neked elvileg hallanod kellett volna a "szomszédoktól"

Kép

Kép
timi1982

timi!
Rájöttem, hogy a tesómék hoztak magukkal utra...és igy egy fél zacskó volt még...persze mikor voltam a Lidl-ben, már épp hazaértem, mikor eszembe jutott, hogy csak a piskótát nem néztem meg!! :lol:

d.dodó

timi!
Nem, nem ismerem a banánkalácsot!

d.dodó

fuh, micsoda pók... miért van a hűtőben???? :lol:

Marcsi, van szerződés, hát épp ez az :shock: :shock: :shock:
a szerződés szerint neki április 30-án át kellene adnia a házat, mi meg kifizetjük az utolsó részt...
A nő meg csak 7-én akarna kiköltözni, de akkor már csak egy hetünk marad a felújításra...

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Nagyon pörögtök!

Én megint fent voltam éjjel vagy két órát... Nem tudom milyen hormon okkoza, a " nem bírok visszaaludni" történést...Mondjuk én azelőtt se voltam szuper alvó....

Én ma lánybúcsúját szervezgetem ( szombaton lesz), meg ipari mennyiségű palacsintát készítettem ( holnap viszek a barátnőmékhez- mindenórás, egy kicsi gyerekkel, hátha segítség ez:-).

Mindenkinek hajrá, aki átépítési munkálatokban van!
Meg akinek diétázni kell, annak is!

Kép
andkata

Ági - nem voltál elég figyelmes! :twisted: Nem igazi pók, csak a levedlett bőre és nem a hűtőben van, csak rajta. De így is elég undi! :lol: :lol:

Babu - köszi a Sipiné Fecójának képeit! Egyszerűen gyönyörűek!! Sajna nekünk se mutatta így meg magát a csöpp. :roll:

Dodó - ez a tortaaaaaaaa... nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :P :D :D :D
Vendég

Ági!

gondolom a szerződést ügyvéd készítette.
Én biztosan megkérdezném, hogy ilyenkor mi van.
És továbbra is azt mondom, amíg benn lakik, nincs lóvé.
Nem is a felújításra fordítható idő rövidsége miatt, de azért kötöttetek szerződést, amiben mindezeket leírtátok!
Téged is köt a fizetési határidő!!
Ne hagyd magad!

És ha nem is költözik ki?
bocsi, hogy ilyet írok, de hol van rá a garancia, hogy te fizetsz, ő meg benn lakik a lakásban!
Utána meg elpereskedhedtek akármeddíg!
Vendég

Maverick válaszolt:

"Aranyosak vagytok hogy gondoltok ránk! Egyelőre minden rendben de sajnos végig bent kell maradnunk. Unalmas ez a bezártság, kaja meg szörnyű, de egyszer úgyis vége :) ."

Szegény! Jó hogy jó kezekben van, de azért sajnálom! Sok van még hátra neki! :roll: De mi drukkolunk továbbra is, és reméljük végig ilyen pozitív tud maradni! :wink:
Vendég

Wera! Szívesen! A Mi Szabolcsunk sem volt ilyen fotógén!
Köszönjük a híreket Maverickékről! Örülök, hogy minden rendben! Kitartást Nekik! :D

D.dodó! Nagyon guszti az epres sütid!
Vendég

maverickéknek kitartást! jo hogy minden ok velük!

én is azt modnom hogy addig az uccsó részletet ne fizessétek ki mig ki nem költözik! és egyébként is azért szabnak határidőt, hogy legyen mit betartani!!! lehetne tekintettel egy kicsit rátok...

lányok én ma nagygenerált tartok. hajat mostam, meg borotválkoztam. a manikűr még határa van.
de most szusszannom kell a borcsi után... ugy látszik már nekem is akkora a pocak hogy nehezen megy egyedül. bence meg nem igazán segítőkész. nem huzta magát össze egy kicsit se :D

Kép

Kép
timi1982

Timi - én tegnap csináltam ilyen karbantartást és nagyon örülök, hogy már túlvagyok rajta! :lol:

Búcsúzom, lassan indulnom kell!

További szép, mosolygós napot mindenkinek!!! :wink:

Sziasztok!
Vendég

Wera! Vigyázz Magatokra! :D
Vendég

Sziasztok!

Most hívott a védőnőm hogy a tegnapi terheléses magas lett :(
úgyhogy pénteken be kell feküdnöm egy napra hogy lássák valóban nagy-e a cukrom :?
hááát remélem csak tévedés mert nem tudom hogy bírom majd ki csokik nélkül, világéletemben faltam az édességet :lol:

Ami!
Remélem sikerült megjavítanotok a radiátort. Erre olyan hideg van hogy megint fűthetünk mint az atom :?
Anyukáddal meg valóban nyugisan bánni, nehogy elriaszd a segítséget :lol:

Timi!
Az a pókbőr :shock: pfúúúúúúúúúúj
hát ha nálam lenne éhenhalnéka teli hűtővel :?

Kép
kimma

nah lányok ilyen nincs!!!

ma elmentem volna nyusziapuhoz egy kicsit kikapcsolódni. gondoltam megnézem a munkatársait is és csacsogunk egyet.

mire elkészültem meg még enni akartam mielőtt elmegyek... esik az eső!!!!
ez nem igazság. végre örültem hogy kimozdulhatok végre itthonról, és nem csak a boltba. erre most elkezdett esni :(
jah és a kínait is az utba akartam ejteni, hátha találok vmi kis hazahozós rucit, meg kocsitakarót :(
erről ennyit... pedig nincs messze. 10 perc séta kb, de esőben semmi kedvem. az esernyőt is utálom.

Kép

Kép
timi1982

Csövi Regényt Író Banda!

Patr!

Keményen kell diétáznod? Vagy csak odafigyelni a kajára?

Teó!
Az én pocim is szokott így "dobogni".

Wera!

Örülök,hogy jó volt a vérnyomid. Nekem mindig 100-120/70. Bár azt nem itt a cégnél mérik.....

Marcsi!

Igazad van, hogy néha feleslegesen paráztatják a mamikat a súlyukkal. De van ellen példa is. A barátnőm 30 kg-t hízott, menni nem bírt, a vérnyomása, szíve vacakolt. Tartós fekvésre volt ítélve.

AMi!
Örülök, hogy jól vagy.
Ktartást a lakás felújításhoz!

Ági!
Én már eleve citromos vízzel higítottam fel.

Dodó!
Istenien néz ki a feltett süti, de megint felért egy ember kínzással! Azonnal kérek belőle itt helyben!!!!

Maverick-nek további kitartást!!!!!

Kimma!
Sajnálom a magas cukkert!
20150601134430

Sziasztok!

Hát beletelt egy pár órába, mire elolvastam 20 (!!!!) oldalt! :shock:
De jegyzeteltem! :wink:
Először is, köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket!!!
Viki, utólag BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Patr, Zsuzskának is BOLDOG SZÜLINAPOT utólag!!!
Anyjuk, neked is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!
:lol:
Csilla, nagyon drukkolok értetek!!!!
Muffin, sajnálom hogy nincs minden rendben! :( De csak pozitívan!!! És az nagyon jó hír, hogy a dokik szerint sem vészes a dolog!
Ronix, neked sok-sok kitartás!!!!
Szly, gratula a jó eredményekhez!!! Ja! 26 éves lettem! Köszi!
Véda, jó nagy bébi! :shock: :lol: Örülök, hogy megnyugtatott a dokid!!!
Kata, gratula a punishoz!!! Szép pocak! :lol:
Wera drukk barátnődnek! Mavericknek pedig kitartás!!!
Babuli, köszi a híreket Sipinéről! Gratula neki a gyönyörű kisfiúhoz!!!

Egy hős vagyok! :P Ennyit olvasni!!! :wink:
Lucának már szerintem rengeteg ruhája van, de mindig elcsábulok... :oops: De nem csak én, hanem anyukám is. :P
Holnap meg megyünk a párommal a szülésznőhöz és megmutatja a szülőszobát is!!!!
Később rakok fel képet a babakocsiról meg a pocakomról is, most megyek és befejezem a fürdőszoba takarítást!

Kép
sziszka82

Megvastagíthattam volna a neveket.... :oops:

Kép
sziszka82

Sziszka!
Köszi! Tényleg hős vagy!

Kép
20150601134430

Sziasztok!

Egyszerűen rémesen néz ki a gyerekek szobája :(
Reggel nyolc óta csináljuk a szobájukat:persze azt tudni kell hogy ez a szoba volt megsűlyedve,és megrepedve a fal,és ami ebből következik,dől le a fal szinte mindenhol,5 darab tégla simán ki is jön a helyéről,és hatalmas a kupi,nem tudom hol fognak aludni szegények-törmelékhegyek mindenhol. :( Nem tudom mikor lessz valami is ebből a szobából.

Olyan sütikét én is kérek :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Csajok!
Aki még dolgozóba jár kérdés! Ti kiveszitek szülési szabi előtt az összes idei szabitokat?
20150601134430

Az a pók tényleg elég rémisztő, a kolléganőm nagyfia kígyómániás, az van nekik otthon, az meg bébiegeret eszik, úgyh náluk a fagyasztóban a hasábburgi meg a halrudacskák mellett van egy doboz bébiegér. Kicsit rosszul voltam, mikor mesélte.

Gondoltam én, hogy nem lehet a baba pici szíve, amit látok lüktetni a vastag hasfalamon, de azt is oan fura volt elképzelni, hogy az enyémet látom ott jóval lentebb.

Teszek fel én is képeket az újdonságokról, mondjuk a zsiráfos az az én pizsim, amit ezer forintért sikerült beszerezni, főleg Werának küldöm, bár a józsefvárosin biztos látott ilyet, nem egy egyedi darab, teli velük a piac.

Kép

Kép

Kép

Ja és hogy én is csatlakozzak a házzal kapcsolatos panaszokhoz, meghozták a külső színt, mi olyan világos kávébarna-cappuccino színt választottunk, erre kaptunk egy erős narancssárgát. Minek ilyen alapon a színminta, ha ilyen eltérések vannak?

Kimma, be kell feküdnöd és ott kell kajálnod és ott méregetik majd a cukrot? Hát azért, hogy ennyiféleképp kezeljenek egy nagyjából azért mindenkinél hasonló problémát?!
Csak egy példa arra, hogy én milen édesszájú vagyok, a 30. szülinapomra olyan virágcsokrot kaptam, amibe 30 párizsi kocka volt beleszúrva, merth akkoriban az volt a kedvencem, a munkahelyi büfé készletét mindig én ettem fel. És most simán bírom csoki nélkül, beszereztem diab nasikat és ha muszáj, azt eszem, egész jók. Úgyhogy biztos neked is fog menni, ha kell!!

Véda, akkor jó, hogy beszéltél dokiddal, csak lehet egy doki már szólhatna annak a nőnek, hogy kicsit szedje össze magát meg a határértékeit, másra ne hozzon már szívbajt.

Kép
teó

Teó!
Cuki kis Zsirik!!!!!!!

Amúgy csatlakozom a diab csokik táborához! Némelyiknek kifejezetten nagyon jó íze van. Nekem a fiókomban mindig van diab. cukorka, ha már nagyon ehetnék, akkor szt szoktam eszegetni.
20150601134430

Nem értem ezt a kiló-parát. Elvileg a hirtelen kiugró hízás a veszélyes , ami ált víz, és a toxémia előszele... Én Ketteskével fenyegető vetéléssel és vészes hányássla megjártm anno a kórházat, begyógyszereztek rendesen, és fel is szedtem 25 kilót két hónap alatt, DE senki nem fenyegetett császárral, mással, örültek hogy nincs nagyobb gond. Gyerek 4400 grammal született simán, és a súlyának smemi jelentősége a szülésnél. Megkockáztatom, talán a fejkörfogatnak van. DE ha csasziznak, akkor nagyobb lesz, mert nem haladt át a szülőcsatornán, ergo nem biztos, hogy azért kellett csaszi, mert extrém nagy a kölök feje. Az embert a természet szülésre teremtette, különben nyilávn volna vhol egy cipzár.

Ok, esztelen zabálás értelmetlen. De direktben nem kell a kismmákat stresszelni. Uez igaz az Uhra, mifenére. Nyilávn vannak kirívó eltérések, amivcel foglalkozni kell, de mmes eltérések adódhatnak a vizsgálat jellegéből is!!! Igazából a mérés nem pontos, nem mindegy honnan kezdi, meddig viszi a vonalat, és az egész kép fikció. Nyugi, nyugi. Én meg imáimba foglalom az orvosomat, aki nem szivat. Pláne nem 3-4 hetente alkalmanként jó kis pénzért.

potyka

Viki, én múlthéten kezdtem az itthonlétet. Kivettem 2 hét szabit, most meg kiíratom magam 3 hét táppénzre, aztán megint szabi és ha kell akkor még táppénz. Így találta ki a HR-esünk. Azért, hogy ne legyen egyhuzamban több mint 31 nap táppénz, mert az bekavarna nekem a VBKJ rendszerbe. De ha nem veszed ki, akkor sem veszik el.

Engem csak a védőnőm bosszant fek mindig ezzel a kiló dologgal. +13 kilónál tartok, de nem zabálok, amíg dolgoztam fitness terembe is jártam és járok kismama tornára is. Ez annyira alkat kérdés! Utálom mikor általánosítanak! A védőnőm szerint a 12 kiló az ideális. :twisted:

És az ígért fotók: (bocs ha kicsit sok lesz :oops: )
Kép
Kép
Kép

Hordozó:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
sziszka82

Potykával egyetértek!

Viki: szerintem ne vedd ki a szabit, mert az megmarad és görög egymás után, szóval ha visszamész majd dolgozni és elötte pl. 3 évig otthon voltál, akkor rögtön kezdhetsz 3 évi szabival (kb. 3-4 hónap) ennyivel is többet tudsz otthonlenni a picivel, ráadásul teljes fizuért! Most meg érdemesebb elmenned a végén betegállományba vagy ha csak az utolsó hónapban hagyod abba a munkát tgyásra.

Maverickről jó hogy hallottunk és rendben vannak!

Teó: nagyon szépek a rucik, hol vetted őket?

A diabetikus édességekkel főleg csokival tessék vigyázni!!!!!!
Mert hízlalni ugyan úgy hízlal (csokiban leginkább a benne lévő zsír hizlal és az továbbra is ott van. Az édesítőszertől függöen, hogy mit használtak pedig jó kis hasmenést lehet kapni és nagy mennyiségben pedig káros is. Tehát ezt sem szabad ész nélkül falni!
Vendég

Sziszka: hú micsoda poci! :shock: :shock: :shock:
A kocsi is nagyon szupi, most vettétek meg?
Vendég

Kata, köszi! :D Kb 1-2 hónapja rendeltük meg a kocsit és most érkezett meg. 55 volt + 12 a hordozó

Kép
sziszka82

Kimma! Sajnálom, hogy a Te cukrod is magas lett!

Timi! Én sem szeretem az esernyőt ezért van kapucnis kabátom! :D

Sziszka! Tényleg hős vagy! Jó szülőszoba látogatást! Én vasárnap már voltam! Sipinéről meg szívesen írok így legalább tudunk róla! A babakocsi nagyon jól néz ki! A pocak is szépen kerekedik! :D

Kike! Ne idegeskedj előbb vagy utóbb készen lesz!

Teó! Nagyon arik a ruhák! :D

Viki! Én kivettem az összes szabimat 30 napot utána betegszabi 15 nap és csak utána lesz táppénz ami szintén max 15 nap. A szülési szabit a szülés napjától fogom kivenni! Nekem így magyarázta a TB-s ügyintézőnk, hogy így a legjobb!

Potyka! Megnézném Magunkat zipzárral biztosan nagyon csinik lennénk vele! :D
Vendég

En nem tudom mi lehet ez de ket napja mar alig tudom hazavonszolni magam, annyira faj a talpam kozepe. Eddig csak a bokam fajdult meg ha sokat mentem, de most iszonyat fajdalom van a talpamban. Es direkt ma masik cipobe mentem, de nem nem a cipo az oka. Fogalmam sincs mit lehet ez ellen tenni.
VAlakinek otlete van esetleg?
Vendég

Sziszka!
Klasz poci! Milyen márkájú a kocsi?

Szabi!
Én is kiveszem mindet. Megmondom őszintén nekem teljesen mindegy, hogy ha visszamegyek most 20 vagy 35 nappal többet kell kivennem.

Vmint nem tervezem visszamenni dolgozni, mert szeretnénk belevágni majd a tesó projektbe.
20150601134430

Viki! Jól bele jöttetek a dolgokba! Mi még tesót nem tervezünk egyenlőre úgy vagyunk vele, hogy Szabolcsnak legyen meg minden ami kell aztán majd meglátjuk a továbbiakat! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?