Az a pók tényleg elég rémisztő, a kolléganőm nagyfia kígyómániás, az van nekik otthon, az meg bébiegeret eszik, úgyh náluk a fagyasztóban a hasábburgi meg a halrudacskák mellett van egy doboz bébiegér. Kicsit rosszul voltam, mikor mesélte.
Gondoltam én, hogy nem lehet a baba pici szíve, amit látok lüktetni a vastag hasfalamon, de azt is oan fura volt elképzelni, hogy az enyémet látom ott jóval lentebb.
Teszek fel én is képeket az újdonságokról, mondjuk a zsiráfos az az én pizsim, amit ezer forintért sikerült beszerezni, főleg Werának küldöm, bár a józsefvárosin biztos látott ilyet, nem egy egyedi darab, teli velük a piac.
Ja és hogy én is csatlakozzak a házzal kapcsolatos panaszokhoz, meghozták a külső színt, mi olyan világos kávébarna-cappuccino színt választottunk, erre kaptunk egy erős narancssárgát. Minek ilyen alapon a színminta, ha ilyen eltérések vannak?
Kimma, be kell feküdnöd és ott kell kajálnod és ott méregetik majd a cukrot? Hát azért, hogy ennyiféleképp kezeljenek egy nagyjából azért mindenkinél hasonló problémát?!
Csak egy példa arra, hogy én milen édesszájú vagyok, a 30. szülinapomra olyan virágcsokrot kaptam, amibe 30 párizsi kocka volt beleszúrva, merth akkoriban az volt a kedvencem, a munkahelyi büfé készletét mindig én ettem fel. És most simán bírom csoki nélkül, beszereztem diab nasikat és ha muszáj, azt eszem, egész jók. Úgyhogy biztos neked is fog menni, ha kell!!
Véda, akkor jó, hogy beszéltél dokiddal, csak lehet egy doki már szólhatna annak a nőnek, hogy kicsit szedje össze magát meg a határértékeit, másra ne hozzon már szívbajt.